Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tul hosszu a hiba leirása ha tudsz segiteni elküldöm e-mail ba
onlinepokerhu.com ennél az oldalnál
firefox exe hibát észlel ezért leáll
RussT
Üdv. Az új lapon való megnyitás (pl középsõ gombbal) nem müködik, helyette egy üres lapot nyit meg, nem tudja valaki hogy mitöl lehet?

http://www.igazsag.extra.hu

Sil78
Az Eszközök / Beállítások / Lapoknál nincs véletlenül bejelölve a legalsó opció?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Melyik az az egy bizonyos oldal? Kiír esetleg valami hibaüzenetet is?

Rohadt jó a 2.0 változat.Már várom 3.0-ást.Operát is lenyomja.

Intel Core 2 duo E6400,Gf 8800 Gts,Asus p5b,2 gb ram,

LeonSilver
Megvan a bûnös.A gugli túlbár az.
Valószinüleg valami kompatibilitási gond lehet mert azFF 2.0-val tökéletes de ha a 2.0.02-re teszi rá az ember akkor az alant említett hiba jön elõ.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A minden másnál alatt azt értettem, hogy tökmindegy mit akartam megnyitni.
Leszedtem a 2.0.0.2-t és feltettem a sima 2.0-t.Most jó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Dj Faustus
"2.Ez a cím a routeré"
Ami magánhálózatot hoz létre magánhálózati IP-cím tartománnyal.

"3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem."
"Minden másnál" - ez alatt mit értesz?

"Ha már fut az FF akkor nincs ilyen."
Ez is azt bizonyítja, hogy nem a Firefox a hibás.

Ilyesmi üzenetet akkor produkál a gép (legalábbis egy külföldi fórumon - nézd meg az #5-tõl a #9-ig a hozzászólásokat - ezt találtam), amikor beírsz egy IP-címet a parancssorba (Start menü/Futtatás-ba) - kb így:
192.168.1.2

LeonSilver
1.Amíg a mezei 2.0-ás FF volt addig semmi baja nemvolt.(ma reggel tette fel azóta ve nez)
2.Ez a cím a routeré
3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem.
Szóval szerintem az FF-nél va na hiba.Ja.És ezek az asztalon elhelyezett parancsikonok.Ha már fut az FF akkor nincs ilyen.
Egyébként pedig simán megnyitja csa kfeldobja ezt a szart.

Dj Faustus
Ezt a figyelmeztetõ ablakot nem a Firefox dobhatja ki, hanem a Windows egyik összetevõje lehet (Windows cannot find...), pláne magánhálózati IP-címre hivatkozik (192.168.1.2), és a Windowson belül ajánl megoldást (Click the Start button, and then click Search).

LeonSilver
Lehet, hogy ezeket javították vagy mittomén de szerintem qrvára elb@szarintottak valamit.Nekem mióta ez az új van mindig ilyen izéket dobál fel ami hát eléggé idegesítõ.

Pikkcsör

hello
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
Dj Faustus
* Biztonsági javítások
* Windows Vista jobb támogatása
* Új nyelvek támogatása
* Német Windows/Linux változatban egyes írásvédett állományokkal kapcsolatos probléma kiiktatása
Forrás: What's New in Firefox 2.0.0.2

passatgt
új verzióba mi változott?

hello
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
desigo
nekem is😊
hali
az lenen a kérdésem h h kell azt h rákattolok egy linkre ami új oldalon nyíilik meg de nekem füles böngészésre van rakva és akkor nem ugrik az új lapra hanem marad a régin ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
nekem most nyomta hogy megjelent a 2.0.0.2 😊 felvan rakva

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Törölt felhasználó
Az nem segít sajnos <#sir>
ffxi
Nálam nem kérdezi 😞

Fákjúal!

hali!

ha firefox-szal egy oldalon letekerek, majd ott rányomok egy linkre, a következõ oldalról visszalépek oda ahonnan kiindultam, akkor miért az oldal tetejére dob, miért nem oda, ahol a link volt? remélem érthetõ😊

Met
már le is szedi az updater😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Picar77
ctrl + f5 ez talán segit

()() (^^)

desigo
Könyvjelzõk importálása: Könyvjelzõk / Könyvjelzõk kezelése / Fájl / Exportálás
Hello.
Tudtok nekem abban segíteni hogy tudom a firefoxból kimenteni a könyvjelzõket?

Törölt felhasználó
Az lenne kérdésem ez mitõl lehet?

Ha frissítem az oldalt akkor sem hozza rendesen a betûket.
Csak akkor jó ha mégegyszer rákattintok az adott fórumra.
Ötletek?
ffxi
Akkor jó!

Fákjúal!

Doomista
tuti.pl 2.0.0.0 magyar verzio tölthetö le a firefox.hu weboldalon,1 nap mulva már irja hogy letölthetö a 2.0.0.1-s verzio magyar,és tölti is ha elfogadod 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Met
miért ne lenne biztos?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ffxi
Biztos?

Fákjúal!

Sil78
De ha vártok egy kicsit (kb 1 nap szokott lenni), akkor tuti lesz frissítésként is, nem kell letölteni a teljes telepítõt...

DjDano
Itt a legújabb Firefox verzió:

Mozilla Firefox 2.0.0.2 magyar

KeKKSZike
Nagyon jó ez a lap!! Olyat nem tudna véletlenül valaki mondani, amivel a VIDEA-ról is le lehet szedni a videókat? Thx!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

ffxi
THX!!!

Fákjúal!

LoDMaSt
Itt próbáld: letöltõ+konverter

@ Hellomarci

ffxi
Segícstek már! Nemtom letölteni ezeket a Jútúb videókat. Ilyen böngészõm van!

Fákjúal!

mind1 azért THX!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sil78
Nem hiszem, ez biztonsági szempontból sem ajánlott. Pl ha lenne ilyen egy gépen, és te mondjuk ott néznéd meg a leveleidet, és még csak nem is szólna, hogy menteni akarja a jelszavadat, akkor simán megszerezhetné valaki idegen. Meg pl banki oldalaknál sem ajánlott menteni a jelszót.

sziasztok!
van e olyan lehetõség arra, hogy a jelszavaimat kérdezés nélkül elmetse-e a FF.
pl beírom a jelszavam és ne kérdezze meg tõlem azt, hogy el akarom e menteni..hanem egybõl tárolja...
lehetséges ez?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

dragon11
Kösz iemgcsináltam és eddig jó reméelm jó lesz.Mégegyszer kösz szépen.

Sil78
Töröld az oldalról származó sütiket, és próbáld újra.

Sil78
Start menü / Vezérlõpult / Megjelenítés / Megjelenés / Hatások / A képernyõn megjelenõ betûtípusok simítása / ClearType.

Sil78
Nem lehet, hogy elírtad a címét? Ha megvolt, akkor ha megnézed az Elõzményeket, ott látnod kéne...

Sil78
Ahhoz kell a QuickTime Alternative, anélkül nem viszi a VLC sem...

Hi
pl az apple.com/trailers-nél nézelõdök, és meg lehetne azt csinálni a vlc playerrel h lejátsza a quicktime formátumot?
mert nem akarom a gépre telepíteni a qt-ot, de a trailereket csak azzal lehet megnézni.
ötletek?

zebulon
sziasztok! valami vírusom lehet mert egy magyar oldal helyett csak orosz oldalak jönnek be.A google azt írja hogy nem talál ilyen oldalt. Pedig tegnap még megvolt.

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

Helosztok. Ie7-be van ez cleartype technológia, amivel szerintem sokkal könnyebb olvasni. Firefox-ban elõ lehet ezt valahogy varázsolni?

Ati

dragon11
Hy all!Nekem az a bajom hogy nem jelentkezik be ilyen oldalakra.Sütiket fogadja amig lenem járnak megcsináltam és ekkor se jó.Az IE-pedig bejelentkezik gondd nélkül pedig ugyan azokat az adatoakt írtam be.A legújabb magyar mozilla firefox van fent.Elõre is köszönöm a segítséget.

urbijoe
van torrent kliens kiterjesztés?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5