19494
-
#8360 kösz! -
#8359 Mozilla - Összeomlás bejelentő
Ilyen is van? :) Most volt alkalmam megnézni... -
#8358 adblock-kal pl. -
#8357 lehet hülye kérdés de hol tudok letiltani egyes oldalakat?
amúgy jó a banner -
#8356 jah, köszi -
#8355 kis ikonok használata... -
#8354 amúgy neked miért másak ezek a gombok? :O
-
#8353 VAN -
#8352 hm,nekem a teljesen szűz ff3-ban is ilyen.akkor ezért értetlenkedtem :) -
Thanatos #8351 http://www.google.com/search?aq=f&num=50&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=K4F&q=firefox+3+features&btnG=Search -
#8350 Van valami lista, hogy mik az újdonságok az FF3 ban? -
szvini #8349 na sztornó, már megtaláltam -
szvini #8348 Nem tudja valaki a Firefox, hova menti a témákat ? Vagy írom úgy hogy Szkint? Speciel msot a FF 3-ban érdekelne, lehet hoyg az FF 2 is ugyanoda tette, de azt sem tudom :D. -
#8347 Megy a Forecastfox is.
Amúgy ez egy időjárás előrejelző addon ha valaki nem ismerné :) -
#8346 Kiegészítés FF3hoz
délután sokan sírtak, sírtunk ezért ;) -
#8345 lehet ott is csak "idegenlégiós" magyarok töltik a FFox-ot :P -
#8344 Ami igazán durva, hogy az oroszok és kínaiak alig előznek meg minket, főleg a népességhez viszonyítva :) -
Cat 02 #8343
Improved Memory Management
With all new management functions in place, Firefox 3 keeps memory usage under control. The XPCOM cycle collector continuously cleans up unused memory. Plus, hundreds of memory leaks are now remedied.
Faster JavaScript
Firefox now empowers even greater Web development, with JavaScript 1.8—including expression closures, generator expression and array reduce.
Smaller Memory Footprint
Short and sweet, Firefox now uses less of your computer’s memory while it’s running.
Faster Page Load
A redesigned page rendering and layout engine means you see Web pages faster—and in the way they were meant to be seen.
Graphics Engine Improvements
Improved text rendering is just the beginning of the benefits of an all new graphic engine for Firefox 3.
-
#8342 Thanatos: "ráadásul ha vennétek a fáradtságot ismerkedni az uj dolgokal akkor rájönnétek hogy 5 perc alatt rá lehet szokni és meg lehet érteni..."
Még te beszélsz? Akkor feküdj rá a helyesírásra inkább és utána visszatérhetünk az arcod méretéhez. -
#8341 Ez helyett ilyet. -
#8340 Kínában is botrány kevesen
pedig vannak bőven...
de a best az a Falkland-szigetek
ott 2-en húzták le xDDDDDDDDDD -
#8339 Viszont Észak-Koreában senki sem töltötte le - pedig még Kubában is 1243-an letöltötték.
Lehet, hogy Észak-Koreában árammentes nap van (na jó, ez nem volt vicces). -
#8338 Romániában meglepően sokan töltötték le...
de azért durva,hogy mi többen töltöttük le mint az osztrákok vagy a portugálok ... -
ellington #8337 kösssz! -
Thanatos #8336 bele, és nekem még igy is jóval kevesebb mint a 200-300 megát felfalo ff2, ráadásul ha jól rémlik hosszu folyamatos hazsnálat után is sokat romlott ff2-nél a helyzett , most meg ff3at nekem nem nagyon sikerült még 100-120 mega fölé nyomnom pedig gyk folyamatosan megy -
#8335 De belefér a 2GB-ba (+pagefile)... -
#8334 Igaz.
110-130k -
Cat 02 #8333 Nyiss meg egy youtube oldal és egy olyat ami Java-t használ ^.^ -
#8332 =%k -
Cat 02 #8331 Megnéztem fun ból az acid testet IE-vel, hát :D -
#8330 Nálam egy megnyitott oldallal 50k, de 5 megnyitott oldallal is csak 70k:
-
Thanatos #8329 import a te barátod -
Cat 02 #8328 Nekem 90k körül van, bár több tabbal már több. -
Thanatos #8327 kérdés: ennyi tabbal ff2 menyit fogyasztott? :) csak mert az alacsony folama elég relativ -
ellington #8326 az a poén, hogy a bookmarkbackups könyvtárban lévő fájlok nekem HTML kiterjesztésűek, ezért nem látja a json-os tallózás. -
#8325 nekem a bétám van és 50 kb t -
#8324 a FF2 is ilyen volt nekem. :) -
#8323 nálam is ilyen körüli
a vicc az egészben az,hogy volt egy beta aminek hihetetlenül alacsony volt a memhasználata!és nem is volt azzal semmi gondom (rc1 óta,a végleges is random összeomlik,valószínű op.rendszer hiba).gondolom oka van,hogy miért ennyi.persze lehet az ok az is,hogy elcsesztek valamit :) -
#8322 A cikkben azt irja hogy az új firefox memória foglalása alacsony, nálam más a helyzet. Valaki van még igy vele?
-
#8321 FF uralom lesz :D
De nem értem EZ és EZ nem szinkronban mutatja a letöltéseket. Eddig jó volt, most akkor melyik a helyes?