Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
firefox exe hibát észlel ezért leáll
http://www.igazsag.extra.hu
These are my friends, see how they glisten...
Intel Core 2 duo E6400,Gf 8800 Gts,Asus p5b,2 gb ram,
Valószinüleg valami kompatibilitási gond lehet mert azFF 2.0-val tökéletes de ha a 2.0.02-re teszi rá az ember akkor az alant említett hiba jön elõ.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Leszedtem a 2.0.0.2-t és feltettem a sima 2.0-t.Most jó.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ami magánhálózatot hoz létre magánhálózati IP-cím tartománnyal.
"3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem."
"Minden másnál" - ez alatt mit értesz?
"Ha már fut az FF akkor nincs ilyen."
Ez is azt bizonyítja, hogy nem a Firefox a hibás.
Ilyesmi üzenetet akkor produkál a gép (legalábbis egy külföldi fórumon - nézd meg az #5-tõl a #9-ig a hozzászólásokat - ezt találtam), amikor beírsz egy IP-címet a parancssorba (Start menü/Futtatás-ba) - kb így:
192.168.1.2
2.Ez a cím a routeré
3.Minden másnál feldobja.A stexplórer és az opera nem.
Szóval szerintem az FF-nél va na hiba.Ja.És ezek az asztalon elhelyezett parancsikonok.Ha már fut az FF akkor nincs ilyen.
Egyébként pedig simán megnyitja csa kfeldobja ezt a szart.
Pikkcsör
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
* Windows Vista jobb támogatása
* Új nyelvek támogatása
* Német Windows/Linux változatban egyes írásvédett állományokkal kapcsolatos probléma kiiktatása
Forrás: What's New in Firefox 2.0.0.2
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
az lenen a kérdésem h h kell azt h rákattolok egy linkre ami új oldalon nyíilik meg de nekem füles böngészésre van rakva és akkor nem ugrik az új lapra hanem marad a régin ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ha firefox-szal egy oldalon letekerek, majd ott rányomok egy linkre, a következõ oldalról visszalépek oda ahonnan kiindultam, akkor miért az oldal tetejére dob, miért nem oda, ahol a link volt? remélem érthetõ😊
Tudtok nekem abban segíteni hogy tudom a firefoxból kimenteni a könyvjelzõket?
Ha frissítem az oldalt akkor sem hozza rendesen a betûket.
Csak akkor jó ha mégegyszer rákattintok az adott fórumra.
Ötletek?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
@ Hellomarci
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
van e olyan lehetõség arra, hogy a jelszavaimat kérdezés nélkül elmetse-e a FF.
pl beírom a jelszavam és ne kérdezze meg tõlem azt, hogy el akarom e menteni..hanem egybõl tárolja...
lehetséges ez?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
pl az apple.com/trailers-nél nézelõdök, és meg lehetne azt csinálni a vlc playerrel h lejátsza a quicktime formátumot?
mert nem akarom a gépre telepíteni a qt-ot, de a trailereket csak azzal lehet megnézni.
ötletek?
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
Ati