Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Ha kell valakinek, frissítettem a Download Statusbar-magyarításomat. (A Névjegy ablakkal még nem volt energiám foglalkozni, sorry.)

These are my friends, see how they glisten...

modellmaker
Köszönöm szépen! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sil78
Mármint melyiket?
- jelszóval levédeni a profilt
- eltüntetni az Elõzmények menüt
- egyéb (pl kompromittáló elõzmények szelektív törlése)
(Pontosan ki elõl akarod elrejteni? Mennyire láma?)

Sil78
Nekem ugyan le van tiltva ez a nyíl, szóval passz, de hasonló kiterjesztés van több is. Pl a Firefox Showcase, bár az az Állapotsorba rak egy gombot, ha jól emlékszem. A Tab Preview és a Tab Scope meg csak egy adott tab elõnézetét mutatja, ha rámész az egérrel a fülre. A Tab Sidebar meg ugye az Oldalsávban mutatja õket. A Cooliris Preview meg nem a tabok elõnézetét mutatja, hanem a linkekét. Hmm. Tényleg passz.

Sil78
Nem skinfüggõ, a userChrome.css-be írd be:
#personal-bookmarks .toolbarbutton-icon {display : none !important;}

(Ez a fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van kiterjesztés is a lustábbaknak a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)

modellmaker
A könyvjelzõ eszköztárról el lehet tüntetni a shortcut icon-okot vagy ez skin függõ dolog?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mi annak a kiterjesztésnek a neve, amivel a már megnyitott ablakok elõnézeti képeit láthatom? Asszem a "minden lap felsorolása" nyíllal jött elõ.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

nesto

Hát sajna, kár hogy a magyar oldalt megvette a Mozzila vagy nemtom mi lett vele, mert egy idõben a www.firefox.hu oldal a mozzila egyik oldalára irányított át kapásból.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Dying Soul
Nem engedi, halvány a törlés, csak átnevezni tudom

Jobb gomb törlés?
Dying Soul
Sziasztok!
Ki lehet törölni valahogyan a könyjelzõk alapmappáját?

nesto
értem, és azt hogy kell?

Sil78
Azt nem lehet, csak az egész profilt. Illetve eltüntetni a felhasználói felületrõl az Elõzmények menüt, meg ilyenek.

nesto
heló, valaki tud olyan kiegészítõt a programhoz, amellyel le lehet védeni jelszóval az elõzmények megtekintését?
köszi

ivjoe
urbijoe
csak rámásolod és a pc-s profilodat át tudod másolni akkor ugyan az lesz mint a pc-n

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

daxan
Ezt csak feltelepítem a pendrive-ra?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

daxan
Köszi!

Igen létezik, Portable Firefox: Portable Firefox
daxan
Sziasztok! Létezik-e olyan Firefox amit ha ráteszek mondjuk egy pendrive-ra, akkor az müxik is? Ha van, akkor mi a neve?

Közbe megtaláltam(Itt), de a kínálat még igencsak szegényes.
Kori
hát ezaz

hol vannak a magyar kiterjesztések?????????????????????

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tudom régebben volt róla szó, de hova is kerültek a magyar kiterjesztések?
Titan
De, segített! Köszönöm szépen!<#worship><#integet2>

Sil78
Nyomj neki Ctrl+F5-öt, nem segít?

Sil78
Nézd meg a Web Developer kiterjesztés beállításainál a Miscellaneous fülön. Magától nem dobálja fel.

Rage47
fent.
õõõ eszközök hol van ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Titan
Skacok!
Segítsetek! Valamit elnyomkodott a gyerek és az sg ugy jön be, hogy nincsenek képek, nincsenek grafikai elemek, a linkek kékek, szóvel teljesen pure! Vissza lehet ezt valahogy állítani, hogy újra a régi design-ban tündököljön?

Hi

Valakinek lenne tippje, hogy miért jelenik meg minden egyes weboldal letöltésekor a "Hibakonzol" ablaka, amikor nem is kellene, csak akkor amikor azt az eszközökbõl elõhívná az ember?

És még akkor nem jelenik meg, ha nem talál hibát azon az oldalon, amit éppen böngészek, de mint az kiderült, az olyan ritka a világon, hogy mindig kénytelen vagyok bezárni a hibakonzol ablakát minden egyes oldalletöltés után-eltekintve a ritka kivételektõl.

Sil78
Eszközök / Beállítások / Fõlap, legalul Ellenõrzés, ill. "Indításkor ellenõrizze, hogy a Firefox-e az alapértelmezett böngészõ".
(Illetve a másik programnál kiszedni a pipát ugyanígy az ellenõrzés elõl, hogy ne rakja magát vissza. Ha nem megy, akkor a Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései résznél is nézd meg.)

hali
Hogy lehetne megcsinálni h itt az internethez FF legyen?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sil78
Szerintem is fölösleges, de köszi.

dragon11
Jah igen,ez igaz....Csak mondtam,hogy lehetne.;-)

Met
Sil szakértõ de nem értek egyet azzal, hogy kellene házigazda, feleslegesnek tartom.
Nincs flém, spam, reklám nem kell törölgetni, nem kell bannert cserélgetni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rage47
<#eljen>
dragon11
Szerintem Sil78 jólenne házigazdának a Topiknak,mert elég aktív,ért ehhez,és segítõkész.Elég forgalmas topik,szerintem ezért kéne házigazda.

Rage47
tényleg érdekes. felraktam, de rájöttem, hogy a cooliris is hasonló. az is megnyitja a google-ban található képeket külön ablakban...
meg a kinagyított képek tft-n nem látszanak túl szépnek sem 😊
Egy érdekes kiterjesztés a Firefoxhoz:Link

Ezt már végigzongoráztam, de semmi.
Amúgy az volt a furcsa hogy nem quicktime logó volt a fájlkiterjesztés elõtt hanem media playeros de viszont a leírásban quicktime plugin 7.1.6 szerepelt... jó mi?

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

ProGabe
eszközök/beállítások/tartalom/fájltípusok

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Olyan gondom lenne, hogy: egy ideig szépen mûködött az, hogy ha a neten egy *.mpg fájlba botlottam, akkor a firefoxom alá beépült quicktime plugin lejátszotta az adott lapon azzal a jellegzetes kis egyszerü csúszkás lejátszójával.
Most meg azt csinálja, hogy letölti a fájlt és (csakis utána) a firefoxon kívûl, magában a Quicktime Playerben nyitja meg, majd játsza le az mpg fájlt.
Mit kell át- vagy beállítani hogy újra a böngészõn belül játszódjanak le az mpg-k???

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

passatgt
nem használtam. Megpróbáltam amit írtál, ugyan az a hibaüzi.
inkább újrarakom wint😊

Sil78
Még nem használtad? Akkor próbálj meg egy tiszta újratelepítést. Azaz ne csak uninstalláld a Firefoxot, hanem ezt az alap profilt is töröld utána (mondjuk az egész Mozilla mappát az Application Data-ból). Aztán telepítsd fel újra a Firefoxot, és ha elindul, akkor visszarakhatod a régi profilt.

Ha így se indul el, más tippem tényleg nincs, maximum hogy valami biztonsági szoftver kavar be neki.

passatgt
az elõzõ rendszerben elmentettem az egész mappát, de még nem másoltam vissza a profilt. Az a mappa van ott, amit ff alapból felrakott

Sil78
Maga a profilod megvan, nincs törölve véletlenül? Van írási jogod a profilod mappájához? Ott van, ahol alapból is volt (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve), vagy át lett esetleg helyezve?

passatgt
senki semmit?

passatgt
safe-mode-ban sem indul el
parent.lock nincs

Sil78
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) sem tudod elindítani? A Start menüben van hozzá külön parancsikon, vagy Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (a Firefox ne fusson persze).
Esetleg nézd meg a profilodban, hogy látsz-e egy parent.lock nevû fájlt, amikor nem fut a Firefox (bár akkor mintha más hibaüzenetet dobna).