Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ugyanis nem találtam, de még a keresõ is csak userContent-example fájlt talált...
abba hiába írtam bele ezt a sort, meg mentés máskénttel létrehoztam egy userContent.css fájlt is a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév\chrome mappában ugyanazzal a szöveggel mint az example, tehát így néz ki most: userContent.css, de még mindig ugyanúgy lilára változtatja ha rákattintok valamire 😞
http://joeperry.blog.hu/
Ha az fenn van egyenletesebb mint az IE.
a:visited { color: blue !important; }
These are my friends, see how they glisten...
hol tudom azt beállítani, hogy google kereséskor ugyanolyan színnel jelölje a már látogatott oldalt is, mint a nem látogatottat? alapértelemezéskét amit már láttam, annak a hivatkozásnak a címét lilával írja, és hiába állítottam át itt mindkét színt kékre, akkor is megváltoztatja amint rákattintok egy újra
Így már rendben van!!!<#eljen>#eljen>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Ha azt akarod, hogy minden új lapon megnyissa a kezdõlapot (üres lap helyett), akkor használd pl a Tab Mix Plus kiterjesztést.
Alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache útvonalon találod XP esetén. (Nem a profilodban, hanem a Local Settings-ben.)
Már jó régóta úgy használom a FF-ot, hogy kilépésnél törlök minden személyes infot. A mai napon a NoScript frissített, azóta nem tudom törölni az adatokat, csak a mégse gombbal tudom bezárni azt a kis ablakot.
Van valakinek ötlete, miért van ez?
<#conf>#conf>
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
simán neteztem nem volt semmi különleges dolog, nem is tltöttem le semmit elindítom a sajátgépet, bal oldalról eltûnt az az oszlop, amiben a vezérlõpult stb-k vannak. nem tudtam vele mit csinálni, resettel megoldódott.
de ezután elindítottam az ffx-et, és azt vettem észre, hogy a könyvjelzõim fele eltûnt, és kezdõlapnak az eredeti google-ost adja be, valamint bedobta a mozilla oldalát, mint elsõ indításkor. na mindegy, gondoltam simán visszaállítom a szokásos startlapot kezdõoldalnak és kész. de hiába írtam be a címet, nem jött be az oldal. minden más mûködik, még a társoldalai is akármilyen .lap.hu címmel, a fõoldal www.startlap.com nem jött be sehogy, és nem is azt írta hogy nem jeleníthetõ meg, hanem egy tiszta fehér oldal, a címsorba pedig hogy (Névtelen)....
a könyvjelzõket visszahoztam backupból, töröltem a cachet, futtattam vírusírtót, adaware, spybotot, de még mindig nem mûködik az a fránya startlap.comos cím
valaki tudna segíteni plz? <#szomoru1>#szomoru1>
Én is a Gmail Notifiert használom, már több mint 5 perce.
<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm minden kedves segítõnek.<#worship>#worship>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Silke, tudnál ajánlani (G-mail fiók) levél érk.értesítõ kiterjesztést?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=Gmail&status=4
Bõség zavara :-)
Application crash. Miért csinálja ezt?
Egy egyszerü kérdésem lenne,hogyan lehet legkönnyebben megváltoztatni a FF nyelvét?,
Tulajdonképpen a portablét szeretném magyarosítani..
Köszi!😊
attip
Silke!
Tanusíthatóm, hogy pompásul mûküdik a honosított változata is és nagyon hasznos kiterjesztés, biztos sokan fogják letölteni, most, hogy már felkerül a hivatalos honlapra is :-) Köszi szépen.
*alapvetõ hibamegoldó lépések:
1. Gyorsítótár ürítése (Firefoxban Eszközök / Személyes adatok törlése, IE-ben Eszközök / Internetbeállítások / Ideiglenesen letöltött internetes fájlok)
ha ez nem segít, akkor:
2. sütik (cookie-k) törlése.
A böngészõm nem akar egyes oldalakat megnyitni. Se Mozilla, opera, explorer. A gond egyes HTTPS címmel kezdõdõ oldalakkal van. Ezeknél nem is jön elõ a tanusítvány elfogadása opció, csak vár, és bejön h. "A kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt". Ez miért lehet, mi blokkolja ezeket az oldalakat<#confused>#confused>
Silke, a Th.Br.nem jó<#ejnye1>#ejnye1>, ez szuuuper!<#taps>#taps><#puszi>#puszi><#worship>#worship>
Óh, ezek nem egyszerûen videók!<#nevetes1>#nevetes1>
Napi körkapcsolásban online látogatás a privát állatkertemben, lazításként, csak itt a világ minden szegletébõl, sok-sok állatfajjal, pl.
http://www.rozhlas.cz/unmasking/live gorillabébi.
Bocs, ez off volt.
Köszönöm szépen és szép napot kívánok.
ThunderBrowse: így jó?
Köszi szépen, ha te tudnád, milyen szerencsét hozol nekem :-)
Ahányszor hosszú kísérletezés után megírom, mi a baj, egyszer csak megoldom a problémát. Igaz, nem tudom hogyan csináltam?
A Codec-el próbálkoztam, egyszer csak újra mûk., bejött a kép.
( ilyen fájl kellett .vob, ogg formátum, meg a többit nem tudom)
Más. Ismered ezt? https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/5030
Esetleg ha van idõd, megnézed közelebbrõl is, lefordításilag :-)
Köszi szépen mégegyszer a segítséget.
Nekem nem villan, meg nem ír ki hibát, viszont nem is mûködik Firefoxszal.
Valóban, nem mindig, hanem csak meghatározott oldalaknál, pl.
http://www.ilm.ee/~uploader/loodus/?leht=art07engtoonipaevik
http://www.storch-in-bayern.de/motion/player97.htm stb.
Kb. két hete jött elõ ez a hiba, addig gond nélkül mûködött.
Lefuttatam a Secunia tesztet, szerinte minden OK.
Most feltettem a K-Lite Codec Pack-t, de a bejelöléssekkel nem vagyok tisztában.
Dehogynem, pl a chrome://browser/content/history/history-panel.xul címen. Vagy ha lenyitod a címsort. Tulképp egyszerûbb lenne törölgetni, vagy külön profilt használni.
Silke!!! Segítséget kérek.
"Applet AppObs notinited" , hibakód COOD 1199, mindez a Wind.Media Player követte el.
Nem nyílik meg, csak villan egyet.
Töröltem, újra tettem, semmi.
segítenél még ennyit? köszi
ja és ez után abszolut nem fogom tudni megnézni az elõzményeket?
Köszi a gyors segítséget.<#worship>#worship>
Üdv.
TM
menu#go-menu {display: none !important;}
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5