19494
  • Cat 02 #8880
    Nem fogok amiatt letölteni kóreait :D
    FF 2 tutkó stabilabb volt :S
  • Thanatos
    és mi okbol akarsz kóreai win-en magyar ff-et használni? :)
  • Cat 02 #8878
    Nekem is állandóan kifagy, FF 2-vel semmi baj nem volt. De már megszoktam.
    Azt meg megse említem h ha átrakom kóreaira a windowst el se indul :D
  • KeKKSZike
    Reméljük, hogy mostmár jó lesz! ;)
  • lck #8876
    Telepítsd le és töröld a profilodat is a Documents and Settings mappából.
    Aztán rakd újra.
    Elvileg így tiszta telepítés lesz.
  • Malakai
    ~40 Ext + Theme és a magától értetődőn (lassú start) semmi baja nincs.
  • KeKKSZike
    Hát én nekem meg már kritikis... Egyetlen egy skinem van és 2 kiegészítőm!! Szóval nem pakoltam tele semmivel se a firefox-t, de siralmas... Mit csináljak?! Uninstall majd újra?!
  • lck #8873
    Nekem 15 kiegészítő van fenn, meg egyéni skin. És tökéletesen megy.
    Mondjuk ilyen toolbarokat messze elkerülök. Tiszta telepítés volt, de a 3.01-et csak simán ráfrissítettem.
  • 404
    Kiváncsi vagyok, hogy azok, akiknek állandóan lefagy, megáll, nem hoz be ezt-azt, azok hogy tették fel a firefoxot?
    Én sose engedtem frissülni, leszedtem a legújabb verziót, és a régi egyszerű uninstallja után tettem fel az újat. A szkrínsotok alapján meg a problémázók 90%-a valamilyen skint is használ, tán nem kéne... az egymillió fölösleges kiterjesztésről, meg a toolbarokról nem is beszélve.
    A 8860-ra meg annyit, hogy kapcsold ki a hide ip-t, bár akkor sem fogod látni az egész weblapot, akkor is görgetned kell majd.
  • KeKKSZike
    Hol van a Firefox-ba olyan, hogy "gyári beállítások" visszaállítása?! Hátha az segít...
  • KeKKSZike
    Persze... A 2-es miért nem fagyott ki egyszer se??! :D
  • Narxis
  • Benny04
    az Ön készülékében van a hiba.
  • KeKKSZike
    Nekem ez az új Mozilla állandóan kifagy... Eddig nagyon szerettem, de lehet, hogy áttérek az Operára. Ezzel a 3.0.1-el is mindig kifagy sajnos! :(
  • Benny04
    amúgy meg...
  • Benny04
    az imageshackról tilos a hotlinkelés, igazán tudhatnád..
    azért látod, mert te töltötted fel a képet...
  • Thanatos
    vág az agyad mint a beretva :)
  • fery02
    Szóval attól, hogy én látom, más nem látja?
  • Thanatos
    gyönyörü szép blocked site kép by imageshack :)
  • fery02
    bocsi, de ez tetszik:

:)
  • Peetboy
    Na már bejönnek az oldalak, de alul vastag fekete sáv van, amitől nem látom az egész weblapot.
  • Peetboy
    Köszi. Letöröltem, most a hiba üzenet nem jön be. De semilyen oldalt sem hoz be. Alul vastag fekete csik foglalja a helyet.
  • Benny04
    nekem is szokta ezt csinálni! (3-assal)
    meg még azt is, hogy amikor egy flash van az oldalon, akkor egyszerűen nem tudok átlépni másik lapra, muszáj vagyok legörgetni egy olyan helyre, ahol nincs flash :S
  • Carmang
    Helló.
    Érdekes jelenség ütötte fel a fejét a kettes Firefoxomban. Ha nagyobb méretű flash-es reklám van a képernyőn megjelenítve, akkor nem tudom a lapot fel-le görgetni az egér görgőjével, "beakad" a lap. A csúszkát kell használnom.
    Spybot Search & Destroy mennyire képes megzakkantani a Firefoxot? Nemrég volt Windows (vele együtt Firefox) újratelepítésem, aztán "immunizáltam" a Spybottal, azóta (legalábbis ez a gyanúm) nem tudom emiatt pl. az index.hu fórumain az "ugrás a könyvjelzőre" linket használni. Egyszerűen nem ugrik oda, ahol be van jelölve.
  • autoszimulator
    Megaupload toolbarod van? Azt egy törlése jegyezd elő, ha igen!
  • ldavid
    beállítások/haladó/frissítés
  • ldavid
    3.0.1-hez muszáj voltam telepíteni az 1.2.0b6-os firebug-ot
    az állapotsoron viszont a szokásos zöld/piros jelek helyett csak egy sima bogár ikon jelenik meg, ezt visszalehet valahogy állítani?
  • Cat 02 #8853
    Hogy kell automatikus frissítést kikapcsolni ?
    Mert egyszer kifagyott FF el akarom indítani, telepíteni akarja a frissítést, de nem tudja mert FF már megvan nyitva és kéri h zárjam be, ok, erre megint elkezdi telepíteni, és ha kilövöm ff.exe-t és elindítom akkor is kiírja. Pöppet bugos.
  • Peetboy
    Az miért van h a Firefox minden új lap inditáskor ezt a hibaüzenetet adja be? Hogy lehet ezt letörölni?
  • Cat 02 #8851
    Nem tudja valaki h ez mitől lehet ?

IE alatt így néz ki travian
    http://images.netbag.hu/20080718/17355114003.JPG

FF alatt pedig így
    http://images.netbag.hu/20080718/17355392234.JPG
  • Cat 02 #8850
    Az mitől lehet h nem tudja elküldeni az input adatait ?

(travianra nem tudok bejelentkezni :S)
  • ProGabe #8849
    szerintem meg az ékezeteket ki kell paterolni a netes kódokból :)

senkinek nem jó hogy vannak! ékezetes domain-ek? ugyan már, csak plusz teher a DNS szervereknek

persze azzal is egyetértek hogy bizony ezt kezelnie kell egy böngészőnek. kezdem azt érezni hogy elhamarkodott volt a 3.0 kiadása. a 3.1 lesz az igazi FF3. adott magának egy pofont a Mozilla :\
  • autoszimulator
    Mond ezt egy mezei usernek, aki pl a debil telefonja/fnyképezője Kép001.jpg stb fájlneveket ad, és ők csak feltöltik netre :) Szóval inkább az legyen alapvető, hogy ezt kezeli egy böngésző, főleg mikor már az ékezetes domain nevek is itt kopogtatnak...
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk alapvető dolog hogy fájlnévben nem használunk ékezetet.
  • autoszimulator
    Ezzel sajnos nincs mit tenni, az új FF nem nagyon szereti az ékezetek, pl a direkt linkben beszúrt, ékezetes képekkel is soksok gondja van, nem jeleníti meg őket.
  • stp4trick
    az hagyján, de tab mix plus se megy
  • kryst
    Hello! Hogyan lehetne létrehozni még egy Könyvjelző eszköztárat? Mert alapból csak egy van.
  • Thanatos
    ez engem is érdekelne..., és hviatlaos odlalon van is már dictionary az üzbégtöl az ógörögig midnen de magyar az incs mert miért lenne...
  • ACE
    Na felraktam a 3.0.1-et, és most megint nem megy az Angol Firefox-al a magyar helyesírásellenőrző... Nem értem hogy ha a magyar nyelvű firefox-ban van, akkor miért nem lehet az angol nyelvűbe magyart rakni...
  • stp4trick
    hali
    nem tudom más talákozott-e már ezzel a problémával:
    FF 3 alatt az OTPdirekt szolgáltatásban a mentett űrlapok (átutalások számlaszámokkal,közleményekkel) ha ékezetes karaktert tartalmaznak, akkor nem hívhatóak elő

2-es alatt műxik, mi lehet a gond?