Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
"Nektek megy a videólejátszás youtube-on mióta frissítette magát a Firefox 2.0.0.5.-re?"
Megy.

"Mert nekem nem, azt írja, hogy nem kompatibilis a java akármi ezzel a verzióval. 😞"
A Youtube Flash-t és Javascriptet használ. Nem használ Java-t.
A 2.0.0.5 a Java (a Java nem azonos a Javascripttel!) konzol-kiterjesztéssel (tehát nem is magával a Java-val) van inkompatibilitása, de a ettõl Java-appletek rendesen lefutnak.
Sõt csak a J2SE6.0.01-el van (és csak Windows alatt) az elõbb említett probléma a J2SE6.0.02-vel nincs, szóval csak frissíteni kell a Java-t - vagy a Sun weboldaláról vagy a Java frissítõjével (Vezérlõpult/Java/Update fül/Update now gomb).
Bõvebben

Aquir
pont a szörnyûséges kikapcsolása kell neked? 😛

Beállítások - lapok - megj. mindíííg fujj

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Norberto
fff nekem tetszik igen zsír emberek átérek erre 1 dolog van 1 oldal aminél a dekoráció nem menek a hibakonzolba is írja hogy dekoráció elvetev szal kicsit csunyácska de minden megy csak annak az oldalnak nem jeleníti meg a dekorációját! Ötlet??
Üdv mkinek. Nektek megy a videólejátszás youtube-on mióta frissítette magát a Firefox 2.0.0.5.-re? Mert nekem nem, azt írja, hogy nem kompatibilis a java akármi ezzel a verzióval. 😞

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

The Norberto
Hi all
Lenne 1 kérdésem most a legujab firefoxom van de ez az elsö is és eddig internet explorerel nyomtam. na hogy lehet megcsinálni hogy a tabok kilegyenek téve mármint arra gondolok hogz több lapot 1 ablakban megnzitni mert amikor bekepcsolom akor 2 van megnzitva külön tab-okban de ha az egziket becsukom akor eltünik a tab sor!! hol lehet beálítani??? pls helo XD
urbijoe
már megjavult ugy hogy lefrissitettem a flashgot-ot

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe

itt volt egy megnyitás parancs de eltünt miota frissült a firefox.
hogy tudom odarakni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Aquir
oks =) akkor változó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
tegnap este nekem már frissült 😊)
Aquir
2.0.0.5-ös verzióra frissítette magát épp most (nem feküdtem le szóval akkor gondolom pont most volt a frissítés 😊

Rage47
minél lett jobb? vagy hogy érted ezt?
akyyy
most mitõl lett jobb a firefox?:|\

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Joxy
Arra mi a megoldás, hogy lejátsza a weboldalon levõ animált gif-eket az ff?

Hali, van egy kis gondom ezzel a noia extrem skinnel(ismét).
Na szóval az van, hogy ha új lapot nyitok a kedvencekbõl akkor a már megnyitott lapok közül a bal szélsõt kinyomja a képernyõröl, ha egy oldalon lévõ linket nyitok meg új lapon, akkor meg két lapot nyom ki a bal szélrõl.Így végül már csak két lap marad látható.Namost ez így elég idegesítõ, mert így folyton a kis nyilakkal kell visszacsalogatni a többi lapot.
Hogy lehetne elérni, hogy ezt ne csinálja? Már próbáltam mindent állítani a tab mix plus-ban de semmi haszna.Csak akkor nem csinálja ezt ha letiltom a tab mix plus-t, ezt viszont nem szeretném mert az kell.
Minden a legfrissebb verzióban van meg, és aszthiszem a ff 2.0.0.4.-es verzióra való frissítése után jött ez a hülyeség elõ.Más skinekkel jól mûködik de már megszoktam a noia-t.....
Légyszi valaki segítsen már, köszönöm!

NeBby
Köszi!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Malakai
Ctrl+F5 / Cache ürítése.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

NeBby
Erre tudna vki megoldást??? most lett ilyen...PLS HELP

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Wreck86
köszi!<#eljen>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zvaragabor
Súgó > Tartalom > bal oldali menüben Billentyûparancsok

Chaos Anno Domini

Wreck86
Sziasztok!Azt merre találnám meg,hogy a billentyûkombinációk (pl:CTRL+F5) mit jelentenek,ileltve miylen kombinációk vannak még?Tudtok oldalt hozzá? Köszi szépen.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

dragon11
Jó idõtölést kívánok neked 😊

Jó idõt és szórakozást!
Úgysem bírod ki net nélkül 😄

Sil78
Na, jók legyetek, én most egy ideig nem leszek (megyek táborozni).

These are my friends, see how they glisten...

Köszi szépen :-), nem telepítem(béta), elõbb a véleményedet kértem ki.

Sil78
Nem ismerem. Ez egy béta állapotú kiterjesztés, de persze kipróbálhatod, ha akarod. De a phishing és társai ellen még mindig némi odafigyeléssel lehet a legtöbbet tenni (pl nem adsz meg kényes adatokat nem vagy nem megfelelõen titkosított oldalon, odafigyelsz a tanúsítványokra és hasonlók).

Silke, ismered ezt? Érdemes telepíteni?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4555
Olvastam a pharmingokról, elég ijesztõek.

Köszi.

Humesz
Szerintem fejezd már be és húzz át az Operásokhoz itt nem kell meggyõzni senkit!
Tényleg túl hamar alkottál véleményt a Firefox-ról.A felsõ sávot, amiben a bevezetés és rss van,az lenne a könyvjelzõ eszköztár.Eltüntetése a Nézet/Eszköztárak/Könyvjelzõ eszköztárak elõl kiveszed a pipát.Az alsó meg az Állapotsor lenne,amit szintén a Nézet/Állapotsor elõl ki veszed a pipát,tudod eltüntetni.Ha megnézed az Operát,amit én is használok és a Firefoxot,ha feltelepited a két böngészõt,az Opera alapból többet tud,mint a Firefox.Viszont egy Hardcore Firefox User a kiterjesztésekkel sokkal nagyobb tudású böngészõt tud varázsolni a rókából.

ööööö valahogy igy

ProGabe
új lapon linkeket megnyitni középsõ gombbal lehet!
"ezt a felso savot amiben bevezetes es rss van nem birtam eltuntetni,"
micsodát?felsõ meg alsó sáv?igaz,régen láttam "újszülõtt" ff-et,de hidd el,minden megoldható benne,és nem kell nagy tudornak lenned fox-ból
te nem "nem ástad tul melyre magad",hanem kipróbáltad egy-két percig,nem tetszett és idejöttél fröcsögni róla,hogy milyen rossz böngészõ ez...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pl.: az ugynevezett usztatas gagyi. aztan ha megakarok nyitni 1 linket, 1kicsit terjedelmesebb oldalon, csak ugy lehet, hogy jobbklikk kivallasztom megnyitas uj lapon. mert ha nem, akkor a visszagombal nem oda rak ahol elobb tartottal, hanem az oldal tetejere, hogy kereshesd hol tartottal. nem astam tul melyre magam, de ezt a felso savot amiben bevezetes es rss van nem birtam eltuntetni, meg az alsot se, de goldoltam akkor ez mar termeszetes. email levelek kezelese? ugyse hasznalna ebbe senki. viszont itt egy teszt, a spam szurokrol, ami mindenkinek jol johet. (igen az opera is benne van, de nem o nyer, ugyhogy erdemes megneni)

Malakai
Amikor a win startol elõre betölt bizonyos Firefox komponenseket, ezzel gyorsítva annak indítását.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rage47
mire jó a firefox preloader? annyit vettem észre, hogy jobb alul megjelent a firefox logo 😊
Casillas
köszi szépen 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sil78
Marketinges? Egyszerû mezei felhasználó vagyok, és tapasztalatból beszélek. Ezzel az erõvel téged is vádolhatnánk "marketingességgel"...

Met
Neked az Opera tetszik, akkor menj innen, van neki topicja.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ProGabe
de erre én miért nem gondolok? 😊

tab mix plus okozza úgy tûnik,köszi a helpet

STFU:mondjál nekem légyszíves egyet a "sok kis hibából" ha ez elnagyolt munka,akkor a piacon levõ programok 99%-a az.félre ne érts,nem téged támadlak,csak tényleg nem értem mirõl beszélsz :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

most latom hozzaszolasokbol, te vmi felkeszult marketinges lehetsz. nem is akarnek(tudnek) en vitatkozi, de megis ugy erzem a sok kis hibabol, hogy ez a ff felkesz elnagyolt munka

Sil78
Hmm, ez nálam nem áll fenn. Milyen témát használsz, alappal is csinálja? Esetleg valamelyik kiterjesztés okozhatja? Azt megnézheted Csökkentett módban (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode).

Sil78
Persze, akkor mindegyik olyan lesz. Esetleg lehet szûkíteni domain alapján, pl ha csak a Google-nél akarod...

1 konkrét oldalra:
@-moz-document url(http://www.valami.hu/) { a:visited {color: blue !important; } }

vagy minden olyan oldalra, aminek a címe úgy kezdõdik, hogy http://valami.hu/akarmi/:
@-moz-document url-prefix(http://valami.hu/akarmi/) { a:visited {color: blue !important; } }

vagy a valami.hu domain alatt levõ minden oldalra:
@-moz-document domain(valami.hu) { a:visited {color: blue !important; } }

ProGabe
érdekeseket írsz.az opera azt csinálja amit akarsz,miért ff nem? 😮 mouse gestures van ff-hez is.a fox lényege hogy teljes mértékben testre szabható,amikor letöltöd még nincs benne semmi,pont az a jó benne.mivel minden ext-et külön kezel,így mindig csak azt kell finomítani,bugmentesíteni
próbáltam már az operát és nincs az a pénz,amiért megválnék az én kis testreszabott foxomtól 😊 jó az opera is,de koránt sem annyira moddingolható mint az ff,minden másban kb ugyanaz,hát ha még venné mindenki a fáradtságot és felraknák a firefox preloadert!

sekta
<#eljen>szerintem is kiváló.

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

ProGabe
egy kicsi,de annál idegesítõbb problémám van:nem tudok egy tabot a legelsõ elé húzni!tehát ha megfogom az 4-ik tabot és az elsõ elé húzom,akkor is másodikként dobja be,és csak másodszori mozgatásra teszi legelõre.nem kell,hogy az elsõ legyen az aktív tab,semmiképpen sem bírja megtenni amit akarok 😞

Casillas
ez így még mindig nem az igazi, ez lett az eredménye:

vagyis minden már látogatott hivatkozást kékre állít <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sil78
Próbáltuk (nem is pár óráig), de nyomába sem ér a Firefoxnak. Nem lehet annyira testreszabni, elég nehezen bõvíthetõ (hiányozna egy csomó megszokott funkció a Firefoxból). Meg túlzsúfolt és nem annyira intuitív a kezelése, mint a Firefoxnak. És persze lassabb is, bár ez gép- ill. beállításfüggõ. És van benne egy halom fölösleges dolog (nekem pl a Mouse Gestures is ebbe a kategóriába tartozik), ha ilyen programcsomagra lenne szükségem, akkor már a Mozilla Suite (jelenleg SeaMonkey) is bejött volna anno, de nem tette.
Egyébként meg ez tipikusan a "kinek a pap, kinek a papné" esete. Ha a te internethasználati szokásaidnak az Opera felel meg, akkor használd azt.
A "barkács" jelzõt meg nem tartom pejoratívnak, hisz épp az a nagyszerû a Firefoxban, hogy kiterjesztésekkel, felhasználói fájlokkal vagy about:config beállításokkal teljesen a saját igényeidhez alakítható. Többnyire csak ki kell találnod, mit szeretnél, és az meg is oldható.

Sil78
Nem raktál valami Yahoo Toolbar-t, mondjuk valamilyen program telepítésekor? Nincs kártevõ a gépeden? Legalább egy Spybotot futtass, ez elég gyanús.

Sil78
A /*-t, a *-okat és a */-ot is szedd ki, csak az maradjon, amit írtam. És indítsd újra a böngészõt.

joeperry
Próbáltam már, de nem jön be a többi böngészõ, mintha csak a yahoo létezne.

http://joeperry.blog.hu/

Humesz
Mintha két dologról beszélnél. Szerintem (esetedben) kattints a Y betû melletti le nyílra és állítsd vissza G-re! Ha ez a gond.
Rage47
firefox is tudja ugyanezeket, csak kell hozzá letölteni kiterjesztést.(pl. Mouse Gestures)
firefox tudja a legtöbbet a kiterjesztéseknek köszönhetõen.