19494
-
Cat 02 #8880 Nem fogok amiatt letölteni kóreait :D
FF 2 tutkó stabilabb volt :S -
Thanatos #8879 és mi okbol akarsz kóreai win-en magyar ff-et használni? :) -
Cat 02 #8878 Nekem is állandóan kifagy, FF 2-vel semmi baj nem volt. De már megszoktam.
Azt meg megse említem h ha átrakom kóreaira a windowst el se indul :D -
#8877 Reméljük, hogy mostmár jó lesz! ;) -
#8876 Telepítsd le és töröld a profilodat is a Documents and Settings mappából.
Aztán rakd újra.
Elvileg így tiszta telepítés lesz. -
#8875 ~40 Ext + Theme és a magától értetődőn (lassú start) semmi baja nincs. -
#8874 Hát én nekem meg már kritikis... Egyetlen egy skinem van és 2 kiegészítőm!! Szóval nem pakoltam tele semmivel se a firefox-t, de siralmas... Mit csináljak?! Uninstall majd újra?! -
#8873 Nekem 15 kiegészítő van fenn, meg egyéni skin. És tökéletesen megy.
Mondjuk ilyen toolbarokat messze elkerülök. Tiszta telepítés volt, de a 3.01-et csak simán ráfrissítettem. -
404 #8872 Kiváncsi vagyok, hogy azok, akiknek állandóan lefagy, megáll, nem hoz be ezt-azt, azok hogy tették fel a firefoxot?
Én sose engedtem frissülni, leszedtem a legújabb verziót, és a régi egyszerű uninstallja után tettem fel az újat. A szkrínsotok alapján meg a problémázók 90%-a valamilyen skint is használ, tán nem kéne... az egymillió fölösleges kiterjesztésről, meg a toolbarokról nem is beszélve.
A 8860-ra meg annyit, hogy kapcsold ki a hide ip-t, bár akkor sem fogod látni az egész weblapot, akkor is görgetned kell majd.
-
#8871 Hol van a Firefox-ba olyan, hogy "gyári beállítások" visszaállítása?! Hátha az segít... -
#8870 Persze... A 2-es miért nem fagyott ki egyszer se??! :D -
#8869 -
#8868 az Ön készülékében van a hiba. -
#8867 Nekem ez az új Mozilla állandóan kifagy... Eddig nagyon szerettem, de lehet, hogy áttérek az Operára. Ezzel a 3.0.1-el is mindig kifagy sajnos! :( -
#8866 amúgy meg...
-
#8865 az imageshackról tilos a hotlinkelés, igazán tudhatnád..
azért látod, mert te töltötted fel a képet... -
Thanatos #8864 vág az agyad mint a beretva :) -
#8863 Szóval attól, hogy én látom, más nem látja? -
Thanatos #8862 gyönyörü szép blocked site kép by imageshack :) -
#8861 bocsi, de ez tetszik:
:) -
#8860 Na már bejönnek az oldalak, de alul vastag fekete sáv van, amitől nem látom az egész weblapot.
-
#8859 Köszi. Letöröltem, most a hiba üzenet nem jön be. De semilyen oldalt sem hoz be. Alul vastag fekete csik foglalja a helyet. -
#8858 nekem is szokta ezt csinálni! (3-assal)
meg még azt is, hogy amikor egy flash van az oldalon, akkor egyszerűen nem tudok átlépni másik lapra, muszáj vagyok legörgetni egy olyan helyre, ahol nincs flash :S -
#8857 Helló.
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét a kettes Firefoxomban. Ha nagyobb méretű flash-es reklám van a képernyőn megjelenítve, akkor nem tudom a lapot fel-le görgetni az egér görgőjével, "beakad" a lap. A csúszkát kell használnom.
Spybot Search & Destroy mennyire képes megzakkantani a Firefoxot? Nemrég volt Windows (vele együtt Firefox) újratelepítésem, aztán "immunizáltam" a Spybottal, azóta (legalábbis ez a gyanúm) nem tudom emiatt pl. az index.hu fórumain az "ugrás a könyvjelzőre" linket használni. Egyszerűen nem ugrik oda, ahol be van jelölve. -
#8856 Megaupload toolbarod van? Azt egy törlése jegyezd elő, ha igen! -
ldavid #8855 beállítások/haladó/frissítés -
ldavid #8854 3.0.1-hez muszáj voltam telepíteni az 1.2.0b6-os firebug-ot
az állapotsoron viszont a szokásos zöld/piros jelek helyett csak egy sima bogár ikon jelenik meg, ezt visszalehet valahogy állítani? -
Cat 02 #8853 Hogy kell automatikus frissítést kikapcsolni ?
Mert egyszer kifagyott FF el akarom indítani, telepíteni akarja a frissítést, de nem tudja mert FF már megvan nyitva és kéri h zárjam be, ok, erre megint elkezdi telepíteni, és ha kilövöm ff.exe-t és elindítom akkor is kiírja. Pöppet bugos. -
#8852 Az miért van h a Firefox minden új lap inditáskor ezt a hibaüzenetet adja be? Hogy lehet ezt letörölni?
-
Cat 02 #8851 Nem tudja valaki h ez mitől lehet ?
IE alatt így néz ki travian
http://images.netbag.hu/20080718/17355114003.JPG
FF alatt pedig így
http://images.netbag.hu/20080718/17355392234.JPG -
Cat 02 #8850 Az mitől lehet h nem tudja elküldeni az input adatait ?
(travianra nem tudok bejelentkezni :S) -
#8849 szerintem meg az ékezeteket ki kell paterolni a netes kódokból :)
senkinek nem jó hogy vannak! ékezetes domain-ek? ugyan már, csak plusz teher a DNS szervereknek
persze azzal is egyetértek hogy bizony ezt kezelnie kell egy böngészőnek. kezdem azt érezni hogy elhamarkodott volt a 3.0 kiadása. a 3.1 lesz az igazi FF3. adott magának egy pofont a Mozilla :\ -
#8848 Mond ezt egy mezei usernek, aki pl a debil telefonja/fnyképezője Kép001.jpg stb fájlneveket ad, és ők csak feltöltik netre :) Szóval inkább az legyen alapvető, hogy ezt kezeli egy böngésző, főleg mikor már az ékezetes domain nevek is itt kopogtatnak... -
#8847 Mondjuk alapvető dolog hogy fájlnévben nem használunk ékezetet. -
#8846 Ezzel sajnos nincs mit tenni, az új FF nem nagyon szereti az ékezetek, pl a direkt linkben beszúrt, ékezetes képekkel is soksok gondja van, nem jeleníti meg őket. -
#8845 az hagyján, de tab mix plus se megy -
#8844 Hello! Hogyan lehetne létrehozni még egy Könyvjelző eszköztárat? Mert alapból csak egy van. -
Thanatos #8843 ez engem is érdekelne..., és hviatlaos odlalon van is már dictionary az üzbégtöl az ógörögig midnen de magyar az incs mert miért lenne... -
ACE #8842 Na felraktam a 3.0.1-et, és most megint nem megy az Angol Firefox-al a magyar helyesírásellenőrző... Nem értem hogy ha a magyar nyelvű firefox-ban van, akkor miért nem lehet az angol nyelvűbe magyart rakni... -
#8841 hali
nem tudom más talákozott-e már ezzel a problémával:
FF 3 alatt az OTPdirekt szolgáltatásban a mentett űrlapok (átutalások számlaszámokkal,közleményekkel) ha ékezetes karaktert tartalmaznak, akkor nem hívhatóak elő
2-es alatt műxik, mi lehet a gond?