19494
-
#8920 értem,hát akkor persze jöhet a 3.1 YEEEE
thy válaszokat. -
#8919 Mert ilyen nagy frissítéseknél manuálisan kell régit letörlöd újjat netről le gépre fel. -
#8918 közben a biztonság izé is meglett...ez a baj velem..türelmetlenség :) -
#8917 mi a szar ?:D nálam frissitéseknél nem jelez uj verziot,és 2.16-s van... -
Cat 02 #8916 3.0 ? Már 3.0.1 nél vannak xP -
#8915 hol tom megnézni milyen biztonsághoz füzödö kiegészitök vagy kiterjesztések vannak firefoxhoz ? :)
nah meg mikor jön ki a végleges 3.0 firefox ? :) -
#8914 Azért kössz...akkor marad az IE ezzel kapcsolatban... :( -
Cat 02 #8913 Pedig ennek elvileg az a lényege h nem gyorsítótárból tölti be az oldalt :S Btw asszem nekem is volt ilyen =| -
#8912 Köszi, de nem jó...ugyan azt csinálja, mint a sima F5... :S -
Cat 02 #8911 Ctrl+F5 -
#8910 Hello!
Hogyan tudom azt beállítani, hogy az oldal minden megnyitásakor letöltse az elemeket (FF 3.0.1-em van, a Vezérlőpultban hiába állítom be, az csak az IE-re vonatkozik)...mivel épp honlapszerkesztés közepén vagyok, erre a frissítéseket nem látom, csak ha IE-ben hozom be...
Előre is kössz! -
#8909 Nah. :DDD
Ez vicces. Már majdnem elküldtem, hogy ez is fel van telepítve de mégsem működik. De mondom azért előtte letesztelem, hogy tényleg fent van-e. És fel is volt telepítve mert rákérdezett, hogy javítani, uninstallálni akarom-e. mondom ha már elindítottam akkor javítsd. És bejött a dolog. :D Úgy tűnik működik.
Köszi szépen! :)) -
Cat 02 #8908 Ez ? Csak ötlet, igazából nekem a flashtől szokott összeomlani :D -
#8907 Nincs valakinek arra ötlete, hogy mit lehetne azzal a problémával kezdeni, hogy a beágyazott wmp hatására sokszor összeomlik az FF. Főleg olyankor amikor egy playlistet játszik le és a következő számra való ugrásnál. Próbáltam már az FF-ot újra telepíteni, újra telepíteni úgy, hogy minden maradékát manuálisan eltávolítottam a reg adatbázisból, visszaraktam a 2-es verziót, de semmi nem segített. Ráadásul sztem a FF 3 rontott el vmit mert közvetlenül miután feltelepítettem lett ilyen. Az FF 2-vel működött rendesen. -
#8906 kiterjesztések FF-hez
Ha már volt sorry de én is találtam olyat amit nem ismertem és hasznos gondoltam hátha más is. -
Cat 02 #8905 Ez nekem is volt, nagyon idegesített :D -
gotchaaa #8904 Lol, szórakoztam itt a nagyítás-kicsinyítéssel, aztán visszaállítottam normálra, betűméret normális volt, csak a képek voltak furcsák.
Nézet>Nagyítás>Visszaállítás , így már jó lett. -
#8903 nálam tökéletes :O -
gotchaaa #8902 Nah már megint egy probléma...
Itt a fórumon a gombok meg a smiley-k mintha "homályosan" látszódnának, kb. így:
A smiley-k meg egy oldalon háromféleképpen is kinéznek:
De ha jobb klikk>kép megjelenítése, akkor új ablakban látszik rendesen élesen is.
-
Chender #8901 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet előcsalogatni a keresősávot, ha az eltűnt? Leszedtem a Hypertext kiegészítőt és erre a keresősáv is eltűnt :( -
Cat 02 #8900 Ctrl + görgő :P -
#8899 köszi. én ezt nem tudtam. -
#8898 'ctrl' + '+'
'ctrl' + '-'
amúgy nézet menü! ott van az is hogy csak a szöveget nagyítsa. ráadásul minden url-nél külön megjegyzi hogyan állítottad be a nagyítást
vagy másra gondolsz? :S -
#8897 FF-nél meik kiegészítővel lehet weblap láthatósági méretét növelni ? léccy help! (operába alapon benne van ) -
harcsy #8896 Visszakerestem és megtaláltam a beállításaimat!
Sajnos halvány fogalmam sincs, mit kellene tennem, hogy vissza kerüljenek a könyvjelzőim, kiegészítőim...Win 2000-en élek. -
#8895 Tessék. -
Dévids #8894 Sziasztok!
Mi a neve annak a kiegészítőnek ami mutatja magyar o. időjárását?pontosabban Kecskemét kéne.Tudtok ilyen kiegészítőt? -
harcsy #8893 Köszönöm.
Szűz tiszta, mintha most raktam volna fel . Így jártam.
-
#8892 Hali.
A FF-nél ha explorer módba van úgyanúgy működik a Firefox védelmi rendszere ? -
#8891 Tényleg, ez megoldotta azt a problémám, hogy FF 3 alatt nem jelent meg a gamekapocs kommentjei, hiába töröltem minden tmp és hasonló mappát, sőt azóta win reinstallom is volt. Felraktam ezt az IE Tab-ot, hozzáadtam az oldal címét a listához és egyből betöltötte a kommenteket. gamekapocsosok valamit elszúrtak a honlapjukon szerintem, mert csak itt nem látom a kommenteket. Vagyis nem láttam. -
Cat 02 #8890 Rakd fel IE tabot. -
Thanatos #8889 gondolom új default profilet hozott létre
Documents and Settings\felhazsnálóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
itt nézd meg hogy mik vannak, csak egy default van ami a mostani "üres" profil akkor valszeg bukta... (talán még valami fielvisszaállito progival lehet probálkozni...) -
Thanatos #8888 forumon mindneki annak váalszol akinek jólesik, ha nem nekem irtad és privát legközelebb küldj privit... :)
és ha meg a phpscript van elbaszva (lehet,nem biztos) otp-nek is lehet ám irni hogy gixer van, nem biztos hogy az ff sara... (attol függetlenül hogy nem valószinü) -
harcsy #8887 2.0.0.16-os verzió -
harcsy #8886 Szervusztok!
Ujraindítottam a gépet és a FF lenullázta magát. Eltünt az összes könyvjelzőm, kiegészítők. A kezdőlapom is beállt google-ra.
Win 2000-sem van. Legalább a könyvjelzőimet kapnám vissza. Egyáltalán nem értem, mi történhetett. -
Cat 02 #8885 Alapból magyar, ott megy, ha átváltom kóreira akkor nem.
Van egy játék amiben valamit kóreiarul kell írni (nagyjából egy captcha kódot) és ahhoz. -
Squid #8884 mert van a "túloldalon" egy php-script.
De nem neked írtam, nem tűnik fel????
-
Thanatos #8883 és akkor mirét koreai win-t raktál fele nnyi erővel? :P -
Thanatos #8882 ?? miért ne kezelné? -
Squid #8881 "Tegnap éjjel 11-kor lezárult a nagy „Firefox Download Day” akció – a Mozilla célja az volt, hogy bekerüljenek a Guiness rekordok könyvébe, mint az „egy nap alatt legtöbb alkalommal letöltött szoftver”.
Ez egy dolog de:
De az ékezetsbetűketnemkezeli...
Amióta az eszemet tudom firefoxot használok, de most csalódtam...
Ha ez így folytatódik az IE sorsára jut...