19494
  • Doomista
    értem,hát akkor persze jöhet a 3.1 YEEEE

thy válaszokat.
  • Airbus A380
    Mert ilyen nagy frissítéseknél manuálisan kell régit letörlöd újjat netről le gépre fel.
  • Doomista
    közben a biztonság izé is meglett...ez a baj velem..türelmetlenség :)
  • Doomista
    mi a szar ?:D nálam frissitéseknél nem jelez uj verziot,és 2.16-s van...
  • Cat 02 #8916
    3.0 ? Már 3.0.1 nél vannak xP
  • Doomista
    hol tom megnézni milyen biztonsághoz füzödö kiegészitök vagy kiterjesztések vannak firefoxhoz ? :)

nah meg mikor jön ki a végleges 3.0 firefox ? :)
  • Japep
    Azért kössz...akkor marad az IE ezzel kapcsolatban... :(
  • Cat 02 #8913
    Pedig ennek elvileg az a lényege h nem gyorsítótárból tölti be az oldalt :S Btw asszem nekem is volt ilyen =|
  • Japep
    Köszi, de nem jó...ugyan azt csinálja, mint a sima F5... :S
  • Cat 02 #8911
    Ctrl+F5
  • Japep
    Hello!
    Hogyan tudom azt beállítani, hogy az oldal minden megnyitásakor letöltse az elemeket (FF 3.0.1-em van, a Vezérlőpultban hiába állítom be, az csak az IE-re vonatkozik)...mivel épp honlapszerkesztés közepén vagyok, erre a frissítéseket nem látom, csak ha IE-ben hozom be...

Előre is kössz!
  • BaliBoy
    Nah. :DDD

Ez vicces. Már majdnem elküldtem, hogy ez is fel van telepítve de mégsem működik. De mondom azért előtte letesztelem, hogy tényleg fent van-e. És fel is volt telepítve mert rákérdezett, hogy javítani, uninstallálni akarom-e. mondom ha már elindítottam akkor javítsd. És bejött a dolog. :D Úgy tűnik működik.
    Köszi szépen! :))
  • Cat 02 #8908
    Ez ? Csak ötlet, igazából nekem a flashtől szokott összeomlani :D
  • BaliBoy
    Nincs valakinek arra ötlete, hogy mit lehetne azzal a problémával kezdeni, hogy a beágyazott wmp hatására sokszor összeomlik az FF. Főleg olyankor amikor egy playlistet játszik le és a következő számra való ugrásnál. Próbáltam már az FF-ot újra telepíteni, újra telepíteni úgy, hogy minden maradékát manuálisan eltávolítottam a reg adatbázisból, visszaraktam a 2-es verziót, de semmi nem segített. Ráadásul sztem a FF 3 rontott el vmit mert közvetlenül miután feltelepítettem lett ilyen. Az FF 2-vel működött rendesen.
  • Airbus A380
    kiterjesztések FF-hez

Ha már volt sorry de én is találtam olyat amit nem ismertem és hasznos gondoltam hátha más is.
  • Cat 02 #8905
    Ez nekem is volt, nagyon idegesített :D
  • gotchaaa
    Lol, szórakoztam itt a nagyítás-kicsinyítéssel, aztán visszaállítottam normálra, betűméret normális volt, csak a képek voltak furcsák.
    Nézet>Nagyítás>Visszaállítás , így már jó lett.
  • Rage47
    nálam tökéletes :O
  • gotchaaa
    Nah már megint egy probléma...
    Itt a fórumon a gombok meg a smiley-k mintha "homályosan" látszódnának, kb. így:
    A smiley-k meg egy oldalon háromféleképpen is kinéznek:
    De ha jobb klikk>kép megjelenítése, akkor új ablakban látszik rendesen élesen is.
  • Chender
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet előcsalogatni a keresősávot, ha az eltűnt? Leszedtem a Hypertext kiegészítőt és erre a keresősáv is eltűnt :(
  • Cat 02 #8900
    Ctrl + görgő :P
  • Airbus A380
    köszi. én ezt nem tudtam.
  • ProGabe #8898
    'ctrl' + '+'

'ctrl' + '-'

amúgy nézet menü! ott van az is hogy csak a szöveget nagyítsa. ráadásul minden url-nél külön megjegyzi hogyan állítottad be a nagyítást

vagy másra gondolsz? :S
  • Airbus A380
    FF-nél meik kiegészítővel lehet weblap láthatósági méretét növelni ? léccy help! (operába alapon benne van )
  • harcsy
    Visszakerestem és megtaláltam a beállításaimat!
    Sajnos halvány fogalmam sincs, mit kellene tennem, hogy vissza kerüljenek a könyvjelzőim, kiegészítőim...Win 2000-en élek.
  • Narxis
    Tessék.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Mi a neve annak a kiegészítőnek ami mutatja magyar o. időjárását?pontosabban Kecskemét kéne.Tudtok ilyen kiegészítőt?
  • harcsy
    Köszönöm.
    Szűz tiszta, mintha most raktam volna fel . Így jártam.

• Airbus A380
    Hali.

A FF-nél ha explorer módba van úgyanúgy működik a Firefox védelmi rendszere ?
  • Narxis
    Tényleg, ez megoldotta azt a problémám, hogy FF 3 alatt nem jelent meg a gamekapocs kommentjei, hiába töröltem minden tmp és hasonló mappát, sőt azóta win reinstallom is volt. Felraktam ezt az IE Tab-ot, hozzáadtam az oldal címét a listához és egyből betöltötte a kommenteket. gamekapocsosok valamit elszúrtak a honlapjukon szerintem, mert csak itt nem látom a kommenteket. Vagyis nem láttam.
  • Cat 02 #8890
    Rakd fel IE tabot.
  • Thanatos
    gondolom új default profilet hozott létre
    Documents and Settings\felhazsnálóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

itt nézd meg hogy mik vannak, csak egy default van ami a mostani "üres" profil akkor valszeg bukta... (talán még valami fielvisszaállito progival lehet probálkozni...)
  • Thanatos
    forumon mindneki annak váalszol akinek jólesik, ha nem nekem irtad és privát legközelebb küldj privit... :)
    és ha meg a phpscript van elbaszva (lehet,nem biztos) otp-nek is lehet ám irni hogy gixer van, nem biztos hogy az ff sara... (attol függetlenül hogy nem valószinü)
  • harcsy
    2.0.0.16-os verzió
  • harcsy
    Szervusztok!
    Ujraindítottam a gépet és a FF lenullázta magát. Eltünt az összes könyvjelzőm, kiegészítők. A kezdőlapom is beállt google-ra.
    Win 2000-sem van. Legalább a könyvjelzőimet kapnám vissza. Egyáltalán nem értem, mi történhetett.
  • Cat 02 #8885
    Alapból magyar, ott megy, ha átváltom kóreira akkor nem.
    Van egy játék amiben valamit kóreiarul kell írni (nagyjából egy captcha kódot) és ahhoz.
  • Squid
    mert van a "túloldalon" egy php-script.
    De nem neked írtam, nem tűnik fel????
  • Thanatos
    és akkor mirét koreai win-t raktál fele nnyi erővel? :P
  • Thanatos
    ?? miért ne kezelné?
  • Squid
    "Tegnap éjjel 11-kor lezárult a nagy „Firefox Download Day” akció – a Mozilla célja az volt, hogy bekerüljenek a Guiness rekordok könyvébe, mint az „egy nap alatt legtöbb alkalommal letöltött szoftver”.

Ez egy dolog de:

De az ékezetsbetűketnemkezeli...

Amióta az eszemet tudom firefoxot használok, de most csalódtam...
    Ha ez így folytatódik az IE sorsára jut...