Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én még akkor sem 😊 olyan nem volt még hogy a firefox ne menjen

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Rage47
úgy értettem átmenetileg😊 én is csak végszükségben használom 😄
azt nem használljuk mert szar 😊

Rage47
internet explorerral is meg tudta volna 😊)
Mostmár megy rendesen. Volt egy pár kiterjesztés amire semmi szükségem nem volt, azokat töröltem. 2 hagytam csak és most már müködik rendesen 😊 anyám milyen boldog lesz holnap ha meg tudja nézni a mailjeit 😊

Rage47
hát nem is csoda, h bexart, látom nem szûkölködsz kiterjesztésekben...😄
most csökkentett módból irok, és müködik rendesen. Mindent kiterjesztést letiltottam. Akkor most egyenként visszakapcsolgatom

bigapó
még megpróbálhatod origo-n keresztül is a belépést. nekem egyszer ilyen gondom is volt és így sikerült belépni.

The Matrix has you...

ProGabe
ja ilyen sima windows-os,na nem mintha bármelyik "nem sima" többet árulna el

elõször is futtasd safe/csökkentett módban,ennek van külön parnacsa a start menüben

ha úgy jó,akkor az extensionokat le kell tiltani és egyenként visszakapcsolni,megtudni melyikkel van gond
ha egyik sem,vagy safe módban is behal,akkor a megoldás az lesz,hogy TELJESEN le kell tisztítani a géprõl a foxot(ÍGY) és újra felrakni :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ctrl+f5,a ctrl+r az alap refresh

a hibaüzenetrõl dobhatnál egy képet,amúgy nekem is mostanában ezt csinálja,méghozzá akkor,amikor egy plugint hív meg!egészen pontosan memóriacím hivatkozási hibára elszáll,de szerintem ez nálam a windows miatt van 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem jó

bigapó
nem tudom használni fog-e, de ctrl+r -el újratölti a szerverrõl az oldalt, lehet hogy csak ez a baja.

The Matrix has you...

Hali, a legújabb Firefox van fent (2.0.0.6), és ma anyum szólt hogy nem tudja meg nézni az e-mailjait (freemail) mert azt irja ki hogy hibát észlelt ezért leállt. Elõször nem hittem neki, de tényleg igy van: ha belépek a freemailre a postafiókhoz akkor kidob a böngészõ az asztalra, vagy hibaüzenettel kilépik. Mit tudjak csinálni hogy menjen?

Magnumrolcsi
Mozilla Netscape

Magnumrolcsi
Mozilla 1.7.12 van fent
ezt írja ki mikor belépek egy oldalra és Quick Time-ot(amit már újratettem) elindítja..újra tettem a Mozillat is.

+

Aquir
ez tényleg jó 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ezen nem lehet segíteni?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike at home
hm ez se rossz cucc

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez az tooltip szerüen (nem jutott eszembe ez a szó)
rámégy egy linkre, opera kiirja linket tooltipként, nem csak a statuszsorban
na ez kéne nekem firefox alatt is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sil78
Ezt hogy érted? Tökugyanúgy jelennek meg a linkek. Annyi, hogy a Firefox szigorúbban követi a szabványokat, és csak a "title"-t jeleníti meg tooltipként, az "alt"-ot csak akkor, ha a kép nem látható (nem pluszban, tooltipként, hanem a kép helyett). (A Popup ALT Attribute meg hasonló kiterjesztésekkel persze ez megváltoztatható.)

These are my friends, see how they glisten...

Rage47
cooliris
Mike at home
olyan add-on-t keresek firefoxhoz, ami olyan módon is meghjeleniti a linket mint az Opera
tehát ha remegyek egy linkre, maga a link mmegjelenik (nem lent a statussorbanÖ hanem alt szerüen

Humesz
Bocsika, igazad van és mostmár értem is, hogy mit akartál mondani.
Természetesen nem jelenik meg nálam sem alaból, kiderült, hogy már egy kiterjesztés fent volt. És igen, amúgy úgy jelenik meg ahogy te mondtad tehát meg is nyílik.
Aquir
Help! 😊

Túl nagy képet nem jelenít meg az FF, ha összehúzva van a kép az ablakban (csak fehérség látszik)

Malakai
Én meg teljesen jól megvagyok a drag&drop módszerrel...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sil78
Én csak sima Text/Plain-t használok, igaz, hogy nem alakítja át a linkeket, de csak ki kell jelölni, és megnyitható a jobb egérgombos menübõl.

Aquir
mikor fogok én annyit várni a kattintás elõtt hogy azt megnézzem 😄 htx

ivjoe
Elsõ ránézésre megkülönböztethetetlen, de, vidd rá az egeret, a "linkifikált" 😊 linkek-nek a kiterjesztés a title-be beírja, h Linkification: "linkifikált szöveg", szóval, ha fölé viszed az egeret, megjelenik, h az át lett alakítva.
ivjoe
Ebben a szövegben:

Ez egy szöveg linkification nélkül, amiben benne van a http://lorem.hu cím.

ha rákattintasz a http://lorem.hu-ra akkor az meg is nyílik neked? 😊
Aquir
jah, miután feltettem nem tudok különbséget tenni az utolsó 2 mondatban a címek között 😊

ProGabe
az kizárt,pl az aláírásodban az ftp cím kattinthatóvá válik!
tehát ha csak simán,bármiféle makró,script,mittoménmi nélkül beírom hogy www.sg.hu akkor egybõl rá lehet kattintani.ez alapból természetesen nincs a foxban,ahogy semelyik bõngészõben sem

Humesz
Vagy pedig arra gondolsz, hogy úgy mint pl az Outlook-ban amikor írok egy címet és kattinthatóvá válik? 😊
Humesz
Hát nem azért de nekem nem kell külön kiterjesztés azért, hogy így tudjak rákattintani bármilyen linkre. Nekem alapból úgy van ahogy neked ezzel a kiterjesztéssel.
Rage47
durva😄 tetszik 😊)
teszt:www.sg.hu
ivjoe
Az, h nem kell valaminek az oldalon linknek lennie, elég ha csak beírom sima szövegként, h http://lorem.hu és ebbõl a linkification kattintható linket csinál, szóval van egy sövegem, ha az URL, akkor ha linkification-t használok, rá tudok kattintani, ha nem, akkor kopipészt, vagy kijelölöm, rákattintok a kijelölt URL-re, felhúzom a címsorba és megnyitja.

pl.:

Ez egy szöveg linkification nélkül, amiben benne van a http://lorem.hu cím.

Ez egy linkificationnel, amiben benne van a http://lorem.hu cím.
Humesz
Én nem értem, hogy ez mire jó? Mi az hogy rákattintással megnyit linkeket?
SimaSuna
megvan.

Linkification
a simán bemásolt URL címet megnyitja..könnyebb mint ha ctrl c - ctrl v-znél..
SimaSuna
nem..nem ez
Malakai
Smart Link?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SimaSuna
srácok! régebben találtam olyan plugint a FFhoz hogy a bemásolt URLeket(pl http://www.sg.hu ) rákattintással megnyitotta..
sajna nem emléxem a nevére..tegnap újraraktam a rendszerem 😞
nem ismeritek véletlenül?
attip
Nyert!!

Mozilla backuppal raktam most fel,és már ezeréves letöltések voltak...

Kössssssssz!😊

attip

Sil78
Szoktad idõnként üríteni a Letöltések elõzményeit? (Takarítás gomb.)

attip
Nálam is egy külsõ meghajtóra ment a mentés,most már a cére raktam,de nem változott....

attip

Aquir
én ezt akkor tapasztaltam néha ha nem a gépre hanem pendrive-ra mentettem valamit

attip
Sziasztok!😊
Kicsi problémám van,ha letöltésre kattintok,lelassul minden,a firefox ablak mintha lefagyna,kb.1 perc ameddig elindul a letöltés..
Töröltem a down.statusbart,akkor sem változott ...
Tudtok segíteni??
Köszi!😊

attip

Rage47
(használj Flashgetet - firefox kieg. hozzá a flashgot)
air12
Hi!
A megszakadt letöltéseket lehet vhogyan folytatni? Mert nem igazán szeretném elõröl kezdeni mert vagy 800mb már lenn volt

Sil78
Hibakeresésre. Fejlesztõknek.

Rage47
eh, kösszi!😊)