19494
  • ProGabe #8960
    szintén zenész :)

csak sokan türelmetlenek. egy kicsit tovább használnák, és nem sírnának miatta rájönnének mennyire jó
  • Rage47
    nekem is tetszik
  • Thanatos
    dehogynem tetszik senkinek, részemről ff3 legjobb újitása :D igaz hogy egyedül vagyok ezzel kb :D
  • Cat 02 #8957
    Senkinek se tetszik az awsomebar, pedig tök jó =(

Ezt próbáld meg, bár ez lehet h csak a skint változtatja
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227
  • Shep
    Firefox 3-ban, mikor a címsorba elkezdem beírni a címet akkor ugye az előző verziókban, egyből írta az azonosan kezdődő címet, most meg az oldal címét is írja és teljesen más rendszerben működik az egész. Hogyan lehetne a régi variációra visszaállítani?
  • Thanatos
    alternativ win update ie nélkül:
    http://windizupdate.com/

és ie-t meg leginkább ugy lehet kiirtani gépből hogy nlite-al vagy vlite-al csinálni eg yolyan win isntall cd-t ami nem rakja fel ie-t, elvielg megoldhato, igaz igy újra kell emiatt tenni win-t is :S
  • Cat 02 #8954
    Üzenet 2. fele -.-'
  • Cat 02 #8953
    Hja, régi gép 5 évig bírta, aztán már kevés volt rajt a hely, meg nem is tudtuk mi van rajta, szal kapott egy reinstall-t.
  • Airbus A380
    Nem tudod letörölni. de miért is zavar ?
  • Airbus A380
    Én se nagyon szoktam a win frissítésekért szaladgálni..... ismerek informatikus aki állítása szerint 1,5 éve nem frissített és még "él". Megjegyzem ha frissítek is az magától jön ha kérem letöltöm ha nem akkor nem szal ehhez nem kell az explorer.

• Narxis
  • Cat 02 #8949
    Én még nem frissítettem a Windowst :)
  • etele34
    ...hogyan tudom letörölni az internet explorelt a gépről...
    Ha letörlöd amit kétlek, mert a Windows szerves része akkor hogyan mész ki a Windows Update-re? Windows frissítések? Szerinted?!
  • Thanatos
    http://www.tasklist.org/search.php?q=iexplorer&submit=GO

szerintem sürgössen szerezz be egy spyware kergetőt meg egy virus kergetőt :)
  • ProGabe #8946
    igaz, csak rosszul emlékeztem. amikor írtam tudtam hogy valami nem stimmel :)
  • Sil78
    Az csak iexplore.exe. Ha iexplorer.exe-t látsz, az régen rossz.
  • Jagumo
    az a gond, hogy nemlehet kilőni hiába lövöm ki ujraindul 1 mp mulva..
  • ProGabe #8943
    nem lehet letörölni
    az ie a windows szeres része. a photoshop cs3-ból pedig szerezz be egy másik verziót, annak nem lesz ilyen gondja... persze előtte lődd ki a iexplorer.exe-t a futó folyamatok közül, és úgy próbáld telepíteni
  • Jagumo
    Hello hogyan tudom letörölni az internet explorelt a gépről??? mert felakarok rakni egy progit, és nem tudja feltelepíteni de nem tudja mert azt mondja h Megy az internet explorel és pedig nemis megy, nem lehet leállítani folyamatoknál , én nemtudom letörölni mert nemengedi valakinemtud segíteni??
  • Airbus A380
    érdekes nekem működik.
  • Cat 02 #8940
    Akkor max görgővel kattintasz rá.
  • gettobuxa
    tudom, csak ennél kényelmesebb verzióra gondoltam :)
  • Cat 02 #8938
    Jobb klikk, megnyitás új lapon :D
  • gettobuxa
    szasztok!

mitóta 3.0-m van, nem működök a ctrl c - ctrl v... ezt h lehet orvosolni?
    + még egy kérdés ha már itt vagyok, könyvjelzőnek amiket betettem h kell megcsinálni h új lapon nyisson meg?
    thx
  • harcsy
    Köszönöm, rendbe tettem, sikerült.
  • Sil78
    Jaja, vége a tábornak. :P
  • Narxis
    LOL, látom hazajöttél a nyaralásból. :D
  • Sil78
    Ezt egy nem kompatibilis kiterjesztés okozza. Melyiket telepítetted/frissítetted utoljára? Azt tiltsd le és indítsd újra.
  • Sil78
    Csökkentett módban. Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (illetve van hozzá külön parancsikon is a Start menüben). Így eleve kiegészítők nélkül indul, és induláskor rákérdez pár dologra, hogy mit állítson vissza alapra. Ha ott beikszelsz valamit, azt visszaállítja (vigyázz vele, mert véglegesen).

Illetve lehet azt is csinálni, hogy gyártasz egy új, tiszta profilt (max a könyvjelzőidet viszed át), és azzal indítod. Ha törlöd a jelenlegi profilodat, akkor a következő indításkor szintén csinál automatikusan egy újat.
  • Narxis
    Úgy tudom ez év decemberéig adnak ki javítást a 2-eshez.
  • Sil78
    A könyvjelzőket egyébként minden nap automatikusan menti a profilodon belül egy bookmarkbackups nevű mappába. Ha ez megvan, és visszamásolod, visszakaphatod a könyvjelzőidet.
  • Sil78
    Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -p
    Ki tudod itt választani azt a profilt, amiben a beállításaid vannak? Egyébként van írási jogod a profilodat tartalmazó mappához?
  • Sil78
    Nem. A kiterjesztések sem működnek úgy. Annyi, hogy a Firefox ablakán belül jeleníti meg az IE motorjával az oldalat, nem kell külön egy IE ablakot nyitnod.
  • Sil78
    Jobb egérgomb az eszköztáron egy üres helyen, Testreszabás, és visszahúzod az egérrel.
  • Sil78
    Web Developer kiterjesztés / Disable / Disable Cache?
  • Sil78
    Van egy türelmi idő az átálláshoz, ez pár hónap szokott lenni. Majd ha lejár az az időszak, amíg még támogatják a 2-est (pl adnak ki hozzá biztonsági frissítéseket), akkor berakják a 3-ast a frissítésbe.
  • XRV
    Sziasztok!
    Van valami olyan kiegészítő amellyel a mailto: linket esetleg a webemailra tudom irányítani jobb klikkes formában? Gmail managert használok, de abban nincs benne. És nem mindig kell csak néha, és az is jó lenne hogy egyszer az egyik Gmailra másszor egy másik?
  • ProGabe #8923
    mit?
    amúgy miért frissítene automatikusan egy teljes verziót? több gond származna belőle, mint előny!
  • Doomista
    értem,hát akkor persze jöhet a 3.0.1 YEEE
    azért ez nem jo dolog...ezt minösiteni fogom nekik levélbe
  • Cat 02 #8921
    3.0.1

btw 2-esről tényleg nem frissít 3-asra.