19494
  • Doomista

?
  • Doomista
    várjá megoldom
  • Cat 02 #8998
    Az a baj vele h a bannerban nem fehér a háttérszín :D
  • Doomista
    gondoltam egyet és csináltam egy bannert a topiknak...gondolom ha tetszik a többségnek,a topiknyitó barátunk berakhatná bannernak...de ha nem akkor nem :D

• Doomista
    :DDDDDDDD
    lol :D
    nem nem...FIREFOX AZ ISTENCSÁSZÁR PROGRAM !
  • gotchaaa
  • Narxis
  • Doomista
    IE örökké !!
  • fery02
    Jól van mit indítottam most el. :S
  • lck #8991
    Sil
    [Bocs Silke!]
  • Cat 02 #8990
    Ezek a sztereotípiák =)
  • Narxis
    Én is így voltam ezzel, úgy vágta a témát... :D
  • Benny04

:P
  • fery02
    Rohaggyak el mindíg is aszittem fiú vagy. :D De aztán megtekintettem most az adatlapodat. :)
  • Narxis
    :DD
  • gettobuxa
    az jó, akkor vki újra rakhatta... de legalább a könyvjelzőimet is visszarakta :)
  • Cat 02 #8984
    Firefox alapból oda rakja =)
  • gettobuxa
    1000 köszi :)
    fingom nincs ki piszkálhatta el és mért jó neki h az asztalra tegye...
    thx :)
  • Cat 02 #8982
    Eszközök/Beállítások/Főlap (legelső)

És ott van olyan h Letöltések.
  • gettobuxa
    sziasztok!
    azt hol tudom beállítani, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova töltsön le? valaki birizgálta itt a gépet, és most nem kérdez rá, hanem az asztalra teszi...
    köszi!
  • Narxis
  • Sil78
    Én maximum istennő... :P
  • fery02
    Hát te tényleg egy isten vagy (többiek is, csak ők al-istenek :)), hálás köszönet!
    Egy érték volt elállítva a sok közül. Igazán sajnálom, de izgalmamban elfelejtettem megnézni, hogy mi is volt a sornak a teljes neve, mert azt beírhattam volna ide, ezzel segítve másoknak, ha még lenne ilyen gondja valakinek. :S
  • fery02
    végső eset lesz ebből, ugyanis már amúgy is elegem van ebből a mostani rendszerből, kegyetlen lassú. Nem írom miket csinál, mert az OFF-nak számít. Az is érdekessége, hogy a gép felcsukásától kezdve eleinte még normális sebességű a böngészés, majd idővel szépen lassul, 2 óra múlva múlva használhatatlan sebességre lelassul, amin egy újraindítás általában segít
  • Sil78
    Ha IE-ben is megmaradt ez a probléma, akkor tényleg Windows-ban állítgatott valamit, nem a Firefox beállításaival szórakozott.

Ha viszont már csak Firefoxban áll fenn ez (és a képek normális nagyságúak, azaz nem nagyítás/kicsinyítés miatt van), akkor szvsz nézd meg az about:config-ban a font kezdetű kulcsokat, és ha látsz köztük olyat, ami vastag betűs (az nem az alapbeállításon van), azokon jobb egérgomb - Visszaállítás.
  • Narxis
    Meg lehet próbálni a telepítő CD-ről javítani, végső esetben win reinstall.
  • fery02
    Engem nem az érdekel, hova túrkált bele (amúgy valószínű), csak hogy legyen olyan mint égen volt.
  • Narxis
    Nem a Windows fonts mappába túrt bele valami? Csak tipp nem vagyok expert.
  • fery02
    Valószínűleg az volt a gond, hogy letöröltem a gépről az Audiosurf nevű játékot. :D Mert most visszatelepítettem, és Winampba is normálisak már a betűk, sg-n is, youtube-on is megszűntek a vastagbetűk.
    De hogy hát ugye mégse legyen minden tökéletes, a kicsi betűk nem álltak vissza. :S Google-ba ugyanúgy mini minden találat, myvip-en is, amit a képen mutattam... Ja, meg youtube-on ahol legördíthető egy lista (Videos/Chanel) az is mini, meg az sg-n a bejelentkezésnél a nevem is mini, meg a jel szó mező is. Végülis ez már nem olyan nagy probléma, mint a vastag betűk, de azért jó lenne, ha ez is normális lenne.
  • fery02
    Semmit. :S Amúgy újabb fejlemények youtube-on: pl a hsz-ok a videókhoz szintén vastagbetűsek, mint sg-n, meg a videó alatt az időt mérő számok ("0:04 / 3:58") dőlt betűsek. Ja, és a winampba(!!) is dőlt betűvel vannak a zenelisták. :O
  • autoszimulator
    nem tettél fel valami windows skint, ami megváltoztathatta a default fontokat, és azok méretét/stílusát?
  • fery02
    Na, megmondom mi történik: Elkezdem nagyítani -> az egész oldal nagyobbodik. De nekem a myvip, meg a google esetében csak azok a bizonyos betűk kellene, hogy nagyobbak legyenek, minden más maradjon ugyanakkora. A vastagbetűk meg álljanak vissza normálisra. :(
  • Benny04
    pedig te csökkentetted le...
    Ctlr + egérgörgő is jó...
    nem próbáltad még?
  • fery02
    Nem ez a bajom, hisz valahol nagy (ezt inkább úgy értem, hogy vastagabb), máshol kicsi a betűm, de azért köszi! Nézd meg alaposabban a képeket, és akkor rájössz, hogy nem megoldás, amit írtál.
  • Benny04
    Ctrl + +
  • fery02
    Szóval google. Alig olvasható bármi, mint myvip-en is néhány betű. Az sg-n, meg szinte minden betű vastag lett.
  • fery02
    Ma mikor felkapcsoltam a gépet meglepő változásokat fedeztem fel böngészés közben, amiket képekkel könnyebben meg tudok mutatni:
    Így néz ki a google. A myvip-en sok betű ilyenapró, de sok betű meg vastagabb lett.
    SG: 1., 2., 3.
    Az az érdekes, hogy IE-ben is ugyanez a helyzet. Firefox 3.0.1-et használok, minimális esélyét láttam neki, de újratelepítettem, de természetesen nem oldódott meg a gond. Nagyon zavaró ez így, hogyan lehetne visszaállítani úgy, ahogy volt?
  • Benny04
    de amúgy le lehet...
  • Thanatos
    pontosan, pl cimben keresés egyik legjobb funkcioja, mert ember sokszor csak a honlap "nevére" emlkszik ami van hogy köszönöviszonyban sincs url -el
    vagy csak url egy részére, és akkor direkt jo hogy nem csak elejéről keres
  • Shep
    Kösz szépen, így már mindjárt más. Mostmár csak valami jó skin kellene, mert amit régen használtam az ennél a verziónál sehogy nem mutat. Tud valaki ajánlani, valami olyat ahol elég nagyok a fő gombok, és az egésznek van némi világoskékes árnyalata? A megnyitott ablakok fülein a betűtípust merre tudom állítani, about:config-ban? (merre?)