Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Sziasztok! Kérdésem a következõ lenne. Ujra lett rakva a rendszer, mozbacup-al lementettem a dolgokat. Ugyanaz a Firefox lett feltéve és mégsem tudja visszatölteni az elmentett beállításokat. Mitõl lehet?
Ezt írja ki: The backup file was not found or corrupted.
Valahogy meglehet oldani a visszaállítást? Köszi
hát lehet a neve miatt =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sil78
Nem, a többi 250 országban nem ismerik az internetet. Nem tudtad? 😛

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Most már azért észbe kaptak szerencsére. Egyébként azt nem értettem egészen, miért pont az AdBlockot kiáltották ki bûnbaknak, amikor van kismillió külön reklámblokkoló szoftver, meg tartalomszûrésre képes tûzfalak, hasonló reklámblokkoló addonok a legtöbb böngészõhöz (sõt, pl Operában kb mintha a 9-es óta már be is lenne építve alapból), hogy a hosts fájlról ne is beszéljünk...

Jóvanna, az adatok Európára vonatkoznak.
az rossz lenne 😊
IE 6 menen már ki a divatbol =\ könyebb lenne honlapot csinálni 😄

a többi kb 250 országban az Opera és a Netscape a piacvezetõ?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Országokat nézve(hol melyik a piacvezetõ) már majdnem fifty-fifty az állás. A FF 14 országban, az IE 16 országban piacvezetõ.
Biztos hogy kamu.... mért hagyná abba amikor már 30 % os a piaci részesedése (vagy mije)?
Picar77
"Legfrissebb információim szerint a Mozilla Alapítvány erõsen gondolkozik a Firefox fejlesztésének abbahagyásán."
ez a része remélem kamu

()() (^^)

Shortstop
Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség. Ujra ltt rakva az xp, és azóta mikor ujraindítom a gépet/bekapcsolom, miután betöltött az op.rendszer a NOD32 riasztást küld hogy a C:\Windows\sqlserver.dll file-om fertõzött és ezt a trójai vírust a Firefox váltja ki. Mondom jo, akkor töröljük aminek a kritériuma restert. Miután megint betölt az xp midnen ok, semmi riasztás, de ha megnyitom a firefox-ot akkor könyvjelzõk, kiterjesztések sehol. Gondolom új profilt hozott létre, magának, és ha a C:\Docum...\Mozilla mappában megnézem akkor tényleg kettõ van, a régi meg valami új alap... úgy vissza tudom csinálni hogy átmásolgatom a dolgokat de ezt uncsi mindig lezongorázni.
Valakinek valami ötlet?
Elõre is köszönöm!

#6361 !!!!Válasz léne!THX

urbijoe
nekem is müködik az oldal

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Aquir
õ kigolyóz te meg begolyózol :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Requiem88
továbbra is kilép... 😞

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sekta
Próbáld meg:WMP Firefox Plugin

♠♦♣♥

Requiem88
nem lényeges, csak példaként hoztam fel. viszont megtaláltam hogy mi miatt áll le: az oldal tetején van egy zenelejátszó plugin, amit ha leállítok, nem fagy le és lép ki a firefox.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Rage47
Nekem behozza rendesen, igaz elég "érdekes" oldal😄
Requiem88
sziasztok
lenne egy kis problémám, hátha tud valaki segíteni.
Ezt az oldalt akartam megnyitni: http://sacred.try.hu , (bocsi még friss a nevem, nem tudok linkelni) az intro-t sikeresen átugrottam, aztán amikor elkezdte betölteni, a hátteret láttam még talán meg egy-két szöveget, aztán "A firefox.exe hibát észlelt, ezért leáll."
Van valami tartalom az oldalon (nem csak ezzel az oldallal csinálja ezt, többel is!) csak nem tudok rájönni hogy mi és miért. Opera, internet explorer csak lazán nem hozza be. Tud valaki segíteni?

nem raktál fel 1szer vmi webfejlesztõi cuccot?

Hali, 1 ideje nem akar mûkodni az SG mozillával.
Belépek, kicsiidõ mulva kidob, és onnantól kezdve 1 ideig nem took belépni..Valaki tud segÍteni?THX

Sil78
A tûzfaladnak nincs véletlenül reklámszûrõ része? Az is akadályozhatja pl...

Zocsi
Megtettem, meg elvileg automatikusan törli is mindig, de ez nem használ... :S Nem értem mi lehet a gebasz. Egyébb tipp? Kell esetleg valami driver hozzá, vagy nem értem?!

Faterx
Jól van most már aszongya nincs új friss.
Faterx
Üdv
Mondom megnézem a Róka(2.0.0.6) frissítését, de azt mondja nem lehet mert: AUS: A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)
???
szevasztok!
Nyilt egy uj fórum 😊. Már az elején leszögezném hogy egy 14 éves csinálta!
Sehol nincs olyna jó mint ez a fórum, de a lényeget lehet vele csinálni😊.
Még nincs minden funkció kész rajta pl. Keresés. Most tanulom a php-t és az oldal idõvel fejlesztve lesz.
Örülnék ha minél többen regiznétek. Jó beszélgetést mindenkinek.
az oldal cime: www.stamas01.fw.hu
Nem vagyok egoista csak elõb kiváncsi vagyok hogy regizik egyáltalán valaki és majd utána
átköltözetetem a fórumot egy másik cimre😊.
bigapó
köszönöm a tippet, de nem segített megoldani a problémát. megjelenik ugyan a video, de nem tölti le a fájlt és nem játsza le a videót. egyébként nem érdekes, mert másféleképpen már megtudtam nézni, csak egyszerûbb lett volna így.

amúgy eléggé érdekes volt így, hogy átírtam azt a fájlt, mert mintha többet gondolkozott volna oldaltöltések között, mint általában...ez nem tudom miért lehetett, bár végülis 1-el többet kellett figyelnie, mindegy, már nem lényeg.

The Matrix has you...

A google elsõ találata a video/x-msvideo szavakra:Link.

bigapó
Te vagy hülye vagy...vagy nem nekem írtad ezt...

The Matrix has you...

Dj Faustus
"Egyszerûen nem hajlandó a .gif kiterjesztésû tartalmakat betülteni, vagy ha be óhajtja tölteni, akkor nem játsza le! Mi lehet a probléma???"
Töröld a gyorsítótárat (Eszközök/Személyes adatok törlése menüpont/a megjelenõ ablakban Gyorsítótár legyen bejelölve/Majd személyes adatok törlése gomb)

IE 7
bigapó
hali!

hiányzó bõvítmény miatt nem tudok megnézni egy videót közvetlenül egy oldalról. ezt írja: ismeretlen bõvítmény video/x-msvideo)

mi ez és hogy tudom orvosolni a problémát?

The Matrix has you...

Zocsi
Sziasztok!
Lenne egy problémám a tûzrókámmal (2.0.0.6). Egyszerûen nem hajlandó a .gif kiterjesztésû tartalmakat betülteni, vagy ha be óhajtja tölteni, akkor nem játsza le! Mi lehet a probléma???
Elõre is köszi a segítséget! <#crazya>

Picar77
nincs mit ^^

()() (^^)

Magnumrolcsi
Köszi.

Picar77
könyvjelzõk/könyvjelzõk ketzelése és ott beimportálod

()() (^^)

Magnumrolcsi
Firefox-ba miként tudom belevarázsolni a régi könyvtárakat,könyvjelzõket? Teljes win újratelepítés volt. Régi bookmarks megvan.

sziasztok!
lenne egy nagy gondom!
Mióta újra raktam a gépem a firefox ritka szarul mûködik. lassan tölti be az oldalakat. van hogy alul kiírj hogy "leállitva" stb. tûzfal ki van nyomva akkor is. nem értem miért van ez. Észre vettem hogy az "eszközök" menü pontban a hibakonzolban kiír egy csomó hibát az oldalakkal kapcsolatban pl.: magasság meg szélesség stb... nem értem. plz help
bigapó
próbálom, de úgy néz ki rendszergazdai dolog lez belõle, mert nem engedi az addons oldalt megnyitni. köszönöm az eddigi segítséget.

The Matrix has you...

Aquir
xp-n mindenfajta wmp mûködött, csak 98-on nem és ahhoz jó volt a kiterjesztés

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

a youtube flash videó, ha van flash a gépen akkor megy, 11-es az új wmp, az lehet ha menne rajta aszem 533 mhz kell neki, de a microsoft weboldalán leirja

bigapó
winfos2000 van fent. ehhez is jó?

a legújabb media player a 11-es lenne? mert ez a gép nem bírná. egy xar p3-as, 730 Mhz, 128 Mb memória, beépített vidikártya, ezt nemtom milyen. szóval elég gyér, de internet még elmegy rajta, csak nem mindent játszik le. de a youtube-on például minden bejön.

The Matrix has you...

Aquir
Xp? mert ha 98 akkor "mediaplayerconnectivity"-t rakd

Aquir
mért mennyije volt? 😊

elég jó munkahelyed lehet ha a vicclapot böngészed 😊
Szerintem a legújabb Windows Media Player kellene oda és akkor menne (de csak tipp)

bigapó
akkor még egy kérdésem van, ja és köszönöm persze😊

a munkahelyemen lévõ gép elég gyenge, de azért használható. egy gondom van vele, hogy sokszor mikor néznénk valamilyen kisvideót, mondjuk a vicclapról, akkor kiírja, hogy hiányzó bõvítmények vannak, kattinson ide a telepítéshez, de ezután csak egy kék töltõcsík szaladgál és semmi nem történik. már felraktam a K-lite codecpack-et, de nem elég neki. mit tudok tenni?

The Matrix has you...

Forecastfox a neve, innen telepitheted.

bigapó
a képen látszik, hogy be van nálad állítva az idõjárás-jelentés. ez is kiterjesztés? honnan szedted?

The Matrix has you...

Rage47
ez is igaz(legalábbis nálam😄) 😊