Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt írja ki: The backup file was not found or corrupted.
Valahogy meglehet oldani a visszaállítást? Köszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
These are my friends, see how they glisten...
IE 6 menen már ki a divatbol =\ könyebb lenne honlapot csinálni 😄
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ez a része remélem kamu
()() (^^)
Kellene nekem egy kis segítség. Ujra ltt rakva az xp, és azóta mikor ujraindítom a gépet/bekapcsolom, miután betöltött az op.rendszer a NOD32 riasztást küld hogy a C:\Windows\sqlserver.dll file-om fertõzött és ezt a trójai vírust a Firefox váltja ki. Mondom jo, akkor töröljük aminek a kritériuma restert. Miután megint betölt az xp midnen ok, semmi riasztás, de ha megnyitom a firefox-ot akkor könyvjelzõk, kiterjesztések sehol. Gondolom új profilt hozott létre, magának, és ha a C:\Docum...\Mozilla mappában megnézem akkor tényleg kettõ van, a régi meg valami új alap... úgy vissza tudom csinálni hogy átmásolgatom a dolgokat de ezt uncsi mindig lezongorázni.
Valakinek valami ötlet?
Elõre is köszönöm!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
♠♦♣♥
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
lenne egy kis problémám, hátha tud valaki segíteni.
Ezt az oldalt akartam megnyitni: http://sacred.try.hu , (bocsi még friss a nevem, nem tudok linkelni) az intro-t sikeresen átugrottam, aztán amikor elkezdte betölteni, a hátteret láttam még talán meg egy-két szöveget, aztán "A firefox.exe hibát észlelt, ezért leáll."
Van valami tartalom az oldalon (nem csak ezzel az oldallal csinálja ezt, többel is!) csak nem tudok rájönni hogy mi és miért. Opera, internet explorer csak lazán nem hozza be. Tud valaki segíteni?
Belépek, kicsiidõ mulva kidob, és onnantól kezdve 1 ideig nem took belépni..Valaki tud segÍteni?THX
Mondom megnézem a Róka(2.0.0.6) frissítését, de azt mondja nem lehet mert: AUS: A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)
???
Nyilt egy uj fórum 😊. Már az elején leszögezném hogy egy 14 éves csinálta!
Sehol nincs olyna jó mint ez a fórum, de a lényeget lehet vele csinálni😊.
Még nincs minden funkció kész rajta pl. Keresés. Most tanulom a php-t és az oldal idõvel fejlesztve lesz.
Örülnék ha minél többen regiznétek. Jó beszélgetést mindenkinek.
az oldal cime: www.stamas01.fw.hu
Nem vagyok egoista csak elõb kiváncsi vagyok hogy regizik egyáltalán valaki és majd utána
átköltözetetem a fórumot egy másik cimre😊.
amúgy eléggé érdekes volt így, hogy átírtam azt a fájlt, mert mintha többet gondolkozott volna oldaltöltések között, mint általában...ez nem tudom miért lehetett, bár végülis 1-el többet kellett figyelnie, mindegy, már nem lényeg.
The Matrix has you...
Töröld a gyorsítótárat (Eszközök/Személyes adatok törlése menüpont/a megjelenõ ablakban Gyorsítótár legyen bejelölve/Majd személyes adatok törlése gomb)
hiányzó bõvítmény miatt nem tudok megnézni egy videót közvetlenül egy oldalról. ezt írja: ismeretlen bõvítmény video/x-msvideo)
mi ez és hogy tudom orvosolni a problémát?
The Matrix has you...
Lenne egy problémám a tûzrókámmal (2.0.0.6). Egyszerûen nem hajlandó a .gif kiterjesztésû tartalmakat betülteni, vagy ha be óhajtja tölteni, akkor nem játsza le! Mi lehet a probléma???
Elõre is köszi a segítséget! <#crazya>#crazya>
lenne egy nagy gondom!
Mióta újra raktam a gépem a firefox ritka szarul mûködik. lassan tölti be az oldalakat. van hogy alul kiírj hogy "leállitva" stb. tûzfal ki van nyomva akkor is. nem értem miért van ez. Észre vettem hogy az "eszközök" menü pontban a hibakonzolban kiír egy csomó hibát az oldalakkal kapcsolatban pl.: magasság meg szélesség stb... nem értem. plz help
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a legújabb media player a 11-es lenne? mert ez a gép nem bírná. egy xar p3-as, 730 Mhz, 128 Mb memória, beépített vidikártya, ezt nemtom milyen. szóval elég gyér, de internet még elmegy rajta, csak nem mindent játszik le. de a youtube-on például minden bejön.
The Matrix has you...
Szerintem a legújabb Windows Media Player kellene oda és akkor menne (de csak tipp)
a munkahelyemen lévõ gép elég gyenge, de azért használható. egy gondom van vele, hogy sokszor mikor néznénk valamilyen kisvideót, mondjuk a vicclapról, akkor kiírja, hogy hiányzó bõvítmények vannak, kattinson ide a telepítéshez, de ezután csak egy kék töltõcsík szaladgál és semmi nem történik. már felraktam a K-lite codecpack-et, de nem elég neki. mit tudok tenni?
The Matrix has you...
The Matrix has you...