Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz a választ!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
1. Az <embed> sem szabványos. 😉
2. Ha zene és Mp3, akkor Flash. Ha Flash akkor SWFObject (mert úgy is aktivizálni kell IE alatt).
"ha egy oldalon az "ú" helyett "ú", az "õ" helyett "ö" jelenik meg, akkor mit kell átállítani, hogy jól jelenjenek meg az ékezetek?"
Nézet/Karakterkódolás menünél nézz körbe.
Magánál a honlapnál meg a karakterkódolásnál:
1. Szerver által küldött fejléc.
2. HTML-nél a megfelelõ <meta> tag: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
3. Adatbázis használatánál az adatbázis-szerver, az adatbázis, a táblák és a táblák oszlopainak karakterkódolásánál (és sorrendnél - ld. COLLATE). Bõvebben.
ha egy oldalon az "ú" helyett "ú", az "õ" helyett "ö" jelenik meg, akkor mit kell átállítani, hogy jól jelenjenek meg az ékezetek?
régebben olvastam, de már elfelejtettem 😞
elõre is köszi a választ!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
kipróbáljuk az EMBED-et 😊
These are my friends, see how they glisten...
Ez segített.😊
Nem toom miért lett baja az sg vel, vagy mit töltött le..-.-
pár nappal ezelõtt észrevettem és tegnap is elõjött egy olyan probléma, hogy némely videofilm lejátszásánál nem jó a kodek, mert zöldes csíkos lesz a kép és semmit nem látni. hang van, de kép nincs vagy csak néha villan fel. Ez közvetlen egy oldalon megjelenõ video, de ha a Bsplayer-rel nyitom meg a filmet akkor ott is elõfordul, de nem minden filmnél. Most konkrét adatokat nem tudok mondani, mert nem vagyok otthon. Így elsõ hallásra mire tippeltek, mit nézzek meg?
nem raktam fel semmit, csak annyi volt, hogy tegnap a fox oldalára mentem fel, hogy megnézzem a prison break beharangozóját. onnan valamit leszedett a firefox, de persze csak Usa-ban lehet megnézni az elõzetest. az nem tudom milyen lejátszó volt, de ez elõtt is már elõfordult ez a problem, szóval nem hiszem csak az lenne a gond.
The Matrix has you...
az a problémám, hogy van egy oldal, ami úgy van megirva, hogy a háttérzene automatikusan induljon el, de Firefox-ban a zene nem indul, viszont Internet Explorer 6-ban elindul rögtön. nem tudom, hogy a Firefox miért nem játsza le.
a forrásban igy van megirva a háttérzene:
<bgsound src="snd.mp3" loop="1">
1. Gyorsítótár ürítése (Eszközök / Személyes adatok törlése)
ha ez nem segít, akkor:
2. az oldalról származó sütik törlése (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik megtekintése...)
Csak itt van probléma az SG.hu n.
Belépek->kidob->nem took belépni, semmit se csinál, visszadob a fórum ablakra..-.-
PLS, segÍtsetek.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Chaos Anno Domini
The Matrix has you...
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
meggajdult a firefoxom. minden oldalt úgy jelenit meg mintha valami lista lenne csak rajta, szal semmi grafika, semmi elrendezés, semmi...
mi lehet a baja?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
nem törlöm a személyes adatokat és az elmúlt 9000 napra van állítva az emlékezete.
De érdekelne még az a cikk is. Tud valaki valamit róla? Mintha vagy a pcworld cikke lett volna, vagy a hwsw-é.
Chaos Anno Domini
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
De ha tudtok hasznos addont, mondhattok. Ezeket nem kell, ezek már megvannak: Noscript, AdBlock Plus, Fasterfox, FlashGot, Tab Mix Plus, Download Manager Tweak.
Chaos Anno Domini
Lehet, hogy fut valami olyan processz, ami rögtön visszarakja ezt a fájlt, ahogy törlöd, szóval nézd meg, van-e valami gyanús folyamat. És persze kapcsold ki a rendszervisszaállítást, indítsd újra a gépet Csökkentett módban, és futtass a NOD-dal egy nagyon alapos keresést. Meg minimum egy Spybotot is. (De lehet, hogy a HijackThis is kell majd, ahhoz viszont keress segítséget valamelyik vírusirtós topicban.)
http://ajnasz.hu/adblock/recent
http://pete.teamlupus.hu/hufilter.txt
Chaos Anno Domini
The Matrix has you...
Azt meg lehet oldani, hogy egy weboldalról, de csak arról kitöröljem az elmentett jelszót?
The Matrix has you...