19494
-
gyűjtő #9040 Az egyik válasz természetesen:
válasz erre | #9038
-
gyűjtő #9039 Szervusztok!
Köszönöm a segítséget!
Egy kis logikával rájöhettem volna, hogy csak webes felületen és linkformátumban írt szövegre érvényes.
Egy próbát azért csinálok.
http://www.kapu.hu
válasz erre | #9037
válasz erre | #9037 -
Cat 02 #9038 Gondolom minden szöveget ami http:// el kezdődik
pl
http://www.sg.hu/forum.php -
#9037 1. kérdésre a válasz: ha beírom ide simán, hogy:
http://www.sg.hu
Ez linkification nélkül szimpla szövegnek látszik, míg ha van Linki-d, akkor kattintható linkként :) -
gyűjtő #9036 hello GRIPEN!
A hivatkozott kiterjesztések nagy részét letöltöttem. Hasznos kis jószágok.
Két esetben bénultam le.
1./A Linkification használatát a hozzá csatolt rövid leírásból nem értettem meg, pedig már évekkel ezelőtt (még a FF 1 verziójánál) találkoztam talán vele.
Egy rövid példán, ha bemutatnád, sokat segítene [milyen felületen (weblap?,Word?) lehet a szöveg, amelyet linkké varázsol és hogyan?).
2./ Az MR Tech Local Install kiterjesztésnek ugyanazokat a szolgáltatásai szeretném használni, amikről írtál (tulajdonképpen a Kiterjesztések áttekinthető rendezése elég lenne). Hogyan lehet beállítani?
Sajnos, meszesedik az agyam.
-
#9035 Plugin gondja lesz, nekem lejátsza, mondjuk nem vagyok mérvadó, linuxot használok.
De ez talán segít. -
Cat 02 #9034 Ezt tedd fel, hátha. -
#9033 heló. valaki tudna segíteni az ALÁBBI videó nem jön be. Igaz, hogy írja a videó alatt, hogy explorerrel nézzem, de azzal is csak egy piros x-et látok. Firefoxxal pedig csak tölt, de semmi. Esetleg plugin hiba, vagy nincs telepítve valami? köszi -
#9032 Nem is szórakozok a fordításokkal :) -
#9031 thx -
#9030 Azért azt vegyétek figyelembe, hogy ez nem játék, hanem "hivatalos" fordítások, amik bekerülnek a kiterjesztésekbe. -
#9029 Alfákat ugyan nem szoktam használni, de úgy látom, ftp-n fenn van már. -
#9028 Na, végre találtam egy jó oldalt
online lehet az ff kiegészítőket egy regelés után lefordítani mindenféle nyelvre -
#9027 -
etele34 #9026 Lassan kezd "leelőzni" engem a technika. -
gyűjtő #9025 Szia etele34!
Magam is vacakoltam egy darabig, amíg rájöttem a rendezés technikájára. -
etele34 #9024 Szia gyűjtő!
Köszi a segítséget. Így már meg is oldottam. Az előző verzióban máshogy volt és ezért nem jöttem rá. Hiába na. Változnak az idők. -
gyűjtő #9023 Hello etele34!
A Könyvjelzőket fastruktúrában elképzelve, a rendezendő könyvjelzőket a hozzájuk tartozó főkönyvtárra kattintva (eggyel magasabb könyvtár)jobb klikk>"Rendezés név szerint" menüpontban lehet rendezni.
Pl.: Könyvjelzők>Mozilla Firefox-ra kattintva a Mozilla Firefox könyvtárban levő linkeket lehet rendezni. -
Thanatos #9022 organize bookmarks > view > sort -
etele34 #9021 Van a hármas FF-ben is olyan beállítási lehetőség, hogy Könyvjelzők névsorba rendezése? Mert én sehol sem találom. A kettesben ezt könnyedén egy jobb egérgombbal majd a felugró menüből meg lehetett oldani. -
gotchaaa #9020 -
#9019 -
#9018 köszi -
#9017 Na szálljunk le Sil-ről és a női bannerekről. :D
Feldobok egy témához kapcsolódó kérdést. 3.1 alfát használja valaki? Vagy milyen formában lehet beszerezni? Azt olvastam év végén adják ki a véglegest. -
gyonax #9016 Szörnyű:D Nem lenne egyszerűbb ezt átméretezni:D ? -
Cat 02 #9015 Nincs alja :D -
gyonax #9014 Úristen mi van itt:D Amúgy ezzel mi baj van? -
#9013 neked mégis mi bajod van? D:
ez és a #9008 mégis kinek, miért szól? :\ -
#9012 Végülis teljesen igazad van, bocsi. :) -
#9011 hát akkor a semmiért szarakodtam vele 1 orát >.< thy -
Squid #9010 Gagyi szar, tudod mi a nevem???
SQUID
???
Na lássuk. -
#9009 Áruljátok már el, miért létszükség a banner?
Én anélkül is tudok ide írni, vagy csak nálam van a gond?
(Jó, lehet, h ez tőlem nem annyira hiteles, hisz bannerkovács voltam, de sztem akkor is fölösleges. :C) -
Squid #9008 Ezt a beszólást nem vártam Tőled...
REBOOT -
#9007 De ez nem lányos, hanem olyan 8-éves-kislányos vagy esetleg plázacicás...
Egyébként igazán nem értem, mi köze van egy böngésző használatának a nemekhez. -
#9006 Egyébként nő létére félelmetes mennyire vágja a témát. Néha elgondolkozom nem Ő írta -e. -
Cat 02 #9005 Szálljatok már le róla :D Még a végén nem segít és akkor kihal a topik =) -
#9004 Biztos Sil tiszteletére lányos. :D
#9002: ...akartad írni, házigazda-asszony :D -
#9003 érdekes vélemények :D -
#9002 sztem meg Sil-t házigazdának, és akkor tud oda linkeket is pakolni a banner alá. -
#9001 azabaj hogy lányos. nekem náteccik :D
csillivillifirefox. :C