19494
-
Thanatos #9080 én ilyesmire a searchload options extet használom, elég komolyan testre lehet vele ilyesmiket szabni :) -
#9079 De ha sok ilyen link van egy oldalon, az belassíthatja. Én is text/plain párti vagyok. (Egyébként ez a Firefox legnagyobb előnye szvsz, hogy mindenki maga döntheti el, hogy akarja használni.) -
#9078 Lásd pl keyconfig kiterjesztés. -
Thanatos #9077 kinek mi, nekem igy a kényelmesebb :) -
#9076 Valahogy ki lehet kapcsolni azt hogy a böngésző eszköztáron a kereső ablakba beirok valamit azt ne új lapon nyitsa meg? Úgy emlékszem a 2-es FFbe nem volt benne és úgy szoktam meg. 3.0.1-et használok -
#9075 De kényelmesebb az azonnali rákattintás :) -
Thanatos #9074 én meg text/plain párti vagyok, ez nem alakitgatja át a linkeket, csak simán jobbgombos menühöz ad egy open in new tab funkciot :) -
#9073 A Linkification nekem jobban bejön -
#9072 én a Text Linket használom -
#9071 Firefox-ba lehet valahogy módosítani a hotkeyokat? Szóval mondjuk ne CTRL + K -val ugorjon a beépített keresőre, hanem valami más nekem sokkal kézenfekvőbb kombinációval? -
#9070 Szivesen. -
#9069 azaz,köszike -
#9068 Linkification vagy valami hasonló. :D -
#9067 melyik az a kiterjesztés,amelyik azt tudja csinálni,hogy egy adott oldalon pl kintvan egy link,de nem tudok rákattintani,igy ne kelljen bemásolnom az url fülbe,hanem ez a kiterjesztés lehetövé tenné,hogy igyis linké tegye. -
starweb88 #9066 nincs kijelölve :( -
#9065 Helló! Nézd meg hogy az Eszközök--->beállítások -nál van egy olyan hogy személyes adatok törlése bezáráskor. lehet be van X-elve -
starweb88 #9064 Hali
Mi lehet a gondja a mozillamnak tegnap óta megvan hülyülve elfelejtia jelszavakat ha kilépek a böngészőböl..beírom azt megnézem berakja a mentett jelszavak közé kilépek megnyitom és nincs ott :(
vkinek van vmilyen 5lete? újra telepités volt már -
gyűjtő #9063 Hello Sil!
Tudnál némi információt adni (esetleg magyar nyelvű oldalcímet) arról, mit tud a MR Tech Toolkit? -
gyűjtő #9062 Hello!
Letöltöttem a MR Tech Toolkit (formely Local Install) 6.0.1 kiterjesztést a Firefox 3.0 böngészőhöz.
Gyenge angol tudásom meggátol abban, hogy ennek a - feltehetően funkció-gazdag kiterjesztésnek a lehetőségeit megismerjem.
Ha valaki ismeri, vagy van olyan oldal, ahol magyar nyelven elérhető információk vannak, köszönettel veszek minden segítséget. -
#9061 Helló. Olyan kérdésem lenne hogy van-e valami plugin vagy valami megoldás aminek a segítségével a keresett szóra nem csak azon az oldalon keres amibe ctrl+f et nyomtam hanem mind a 36 megnyitott oldalon. Előre is köszönöm -
#9060 ...leszedtem, teszteltem, tökéletes, köszöntem! -
Thanatos #9059 nem én látogatok hanem az akinek válaszoltam :PPP
amugy még egy + megoldás akinek iylen gondja lenne:
stealther, gyk ua mint ez a distrust :) kinek melyik fekszik jobban -
#9058 Ha gyakran látogatsz ilyen oldalakat, akkor ajánlok hozzá egy kiterjesztést is: Distrust. (A 3-assal kompatibilis verzióhoz ott a link kicsit lejjebb, a kommentek közt.)
Ez a kiterjesztés berak egy kis szem alakú ikont az Állapotsorba, azzal lehet ki-be kapcsolgatni. Amikor aktív (azaz be van kapcsolva), akkor kikapcsolja a Gyorsítótárat, átállítja a sütik érvényességét a munkamenet végéig, ha pedig végeztél, és kikapcsolod, akkor meg visszaállítja a böngészőt úgy, mint ahogy az aktiválása előtt volt: kitörli az Előzményekből, ami az aktiválása után került bele, kitakarítja ugyanígy a letöltött fájlok listáját, a mentett űrlapadatokat, a flash cookie-kat, visszaállítja a megnyitott tabokat pontosan ugyanabba az állapotba (mintha mi sem történt volna), stb. Tehát nem töröl mindent, csak ami akkor került bele, amíg a Distrust be volt kapcsolva. Még arra is figyelmeztet, ha van olyan fájl, amit letöltöttél a gépre, de onnan nem törölted. Lehet persze állítgatni is, hogy pontosan mikre figyeljen. Szvsz nagyon ötletes. -
#9057 jó tudni :) -
Thanatos #9056 tipp: hazsnáld a keresés funkciot, igy ha tudod miylen kétes odlalakat nézel az azokra jellemző kulcsszot használva (anal fisting ) egyszerüen törölhető az összes olyan előzmény :P -
#9055 ...valóban! Köszöntem! -
gyonax #9054 Öö...nemkem oldalsávon napokra van bontva... -
#9053 hello!
3-as firefox-ban, az előzményeket be lehet állítani napi bontásra, úgy mint a régebbi verziókban, hogy minden nap külön mappában legyen? (elég nehézkes így eltüntetni azokat az oldalakat amik nem publikusak a család előtt, hogy egyesével törölgetek, vagy az összes kijelölésével olyanokat is kidobok amiket lehet nem kellene) -
#9052 gondoltam azt már felesleges odaírnom, de valóban így teljes a sztori :) -
gyonax #9051 és városának -
#9050 felkeresi/utánanéz a levél származási országának -
#9049 Kösz... Én is ott néztem meg (meg az onlinefordíto.micom.hu-n) -
gotchaaa #9048 "Pillantások egy e-mail üzenet eredet országa és Cityje hosszában"
wbforditas.hu -
#9047 Looks up the origin country and city of an e-mail message.
Ezt a mondatot nem tudná lefordítani nekem valaki? Nekem sehogy se sikerül magyarosra lefordítani :S -
#9046 Nekem pl itt sg-n is van olyan, hogy nézek egy topikot hosszú ideje, és egyszer csak látom, hogy a fülön azt jelzi, hogy tölti az oldalt kb 5 másodpercre, de ettől függetlenül nem változik az oldal tartalma, zavartalanul böngészhetek. -
#9045 az sztem magába a weblapba van. pl 30 másodpercenként cserélődik a reklám stb..
firefox önmagától nem frissit. -
#9044 Hali
Hogy tudom kikapcsolni az FFben a weblap frissitést?
azt vettem észre hogy csak ugy egy lap frissiti magát idöközönként f5 lenyomása nélkül :S -
#9043 köszi, de végül kiderült hogy nem vettem észre a felső sávba az activex figyelmeztetést. csak azt kellett lenyomni és már jó is lett. azért köszi -
Paranoia #9042 hi
Én egy plugin-t keresek ,azt hiszem van ien vagy kéne lennie:S
ha vhól van egy hivatkozás azt jobb klikkel azonnal el dobjon arra az oldalra.
Mert most csak az van,h keresés googleben..az meg elég körülményes.
köszi -
#9041 Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
Tegnap épp kapcsoltam ki a gépet, de hamar áramtalanítottam véletlenül, így reggel lefutott az indításnál a hibaellenőrző. Mondom, ez oké. Aztán indítom a Firefoxot, könyvjelzők eltűntek. Ezt nagy nehezen sikerült helyreállítanom. Aztán most veszem észre hogy az Eszköztár ikonok közül hiányzik az Előzmények és a Könyvjelzők is (meg mittomén még mi, csak ezekre emlékeztem biztosan). Nagy nehezen megtaláltam hogyan rakhatom vissza őket, csakhogy teljesen más ikonok ezek, mint amik itt voltak korábban: pl. az előzmények eddig valami zöld nyíllal körbefont óraszerűség volt azt hiszem, olyan talán mint az Internet Explorerben. Most meg egy ilyen egyszerű szürkés óra. Ezt az újratelepítés sem oldotta meg. Pedig semmilyen téma vagy ilyesmi nem volt fenn.
Előre is köszi a segítséget.