19494
-
harcsy #9120 IE Tab
Vot -
harcsy #9119 Kicsi és öreg a gépem.Nem olyan rossz a 2000 -
#9118 Ja, OK. Más kiterjesztést nem használsz? -
#9117 Tegyél fel XP-t. -
harcsy #9116 Az első hozzászólásomban írtam, Win 2000-em van FF2.0.0.16 #9104
Most levettem az AdBlockot teljesen és akkor is ugyan ez van, sajnos.
-
#9115 Ez Windows 2000-hez, ME-hez vagy 98-hoz van. Ha nem ilyet használsz, hanem mondjuk XP-t, akkor nézd inkább az ahhoz való cikket. -
harcsy #9114 ezt végig próbáltam
JavaScript engedélyezve, AdBlock-nál engedélyeztem ezt az oldalt, mert nem találtam meg azt benne, amit ajánlottak törlésre.
NoScript nincsen fent
-
#9113 Egyébként utánanéztem, és amellett, hogy adware, valójában úgy éri el ezt a "memóriahasználat-csökkentést", hogy rákényszeríti a Firefoxot, hogy a RAM helyett a pagefile-t használja (azaz pár másodpercenként írjon ki mindent a pagefile-ba). Ez egyrészt magasabb CPU-használatot és lassulást eredményez, másrészt meg tök fölösleges is ilyesmire használni a virtuális memóriát, amikor ott a RAM. -
#9112 A JavaScript engedélyezve van? Annak a hiánya okozhat pl ilyen hibát. (Ellenőrizd az Eszközök / Beállítások / Tartalom fülön, illetve blokkolhatják még különböző kiterjesztések is, mint pl NoScript, AdBlock.) -
#9111 nincsmit -
harcsy #9110 Köszönöm!
-
harcsy #9109 Inkább beírom:
Windows Media Player Plug-in Dynamic Library
A bővítmény érvénytelen műveletet hajtott végre. Célszerű újraindítani a FF programot. -
#9108 -
harcsy #9107 Bocsi, talán most jó lesz a beszúrás[IMG][IMG:http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/178bibi.jpg]Kép[/IMG][/IMG] -
#9106 ijesztgessél :)
szerk: lefuttattam egy keresést és sikeresen eltávolitottam az adware-t. :) igazad volt. -
#9105 Nem ismerem, sose hallottam róla, nem tudhatjuk azt sem, mit csinál valójában. A képen látható memóriaérték teljesen valószínűtlen, főleg működés közben, ha több lap meg van nyitva. Erősen gyanítom, hogy ez maximum meghamisítja a Feladatkezelőben látható értéket. Ráadásul, ha megnézed, fut mellette az "optimizer" saját processze is, szóval még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez valójában valami spyware vagy adware. Csak óvatosan vele. Ha hazaérek, utánanézek. -
harcsy #9104 Szervusztok!
A Gallery Site-n nem megy a videó.
Ezt írja ki: [IMG] http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/754bibi.jpg[/IMG]
És utána ujra kell indítanom a böngészőt
A pluginokban a default plugin nem-re van írva.
A többi plugin rendben van .
Win 2000,FF2.0.0.16 -
#9103 Találtam egy progit amivel a Firefox nagyon keveset eszi a memóriát.
Firefox Ultimate Optimizer, ismeritek?
KÉP
LINK -
#9102 Szvsz futtass még valami spyware-keresőt is, pl Spybot-ot. Ha az se irtja ki, akkor menj át valamelyik kártevőkkel kapcsolatos topicba, és ott kérj segítséget. -
#9101 Win reinstall. -
xXxgriegxXx #9100 Hy, valaki tudna gyógyírt a problémámra ami a következő lenne, a Firefoxon keresztül a lapok betöltése hihetetlenül lassú lett illetve rengeteg oldal be sem jön azóta leszedtem az és feltelepítettem újra a Firefoxot de ugyan olyan, pedig a profilt is kitöröltem. Illetve IE7 használok akkor rengeteg üres lapot tölt be egymás után automatán magától és itt se jön be több oldal is (pl.: freemail..stb.)! + Folyamatosan a Windows biztonsági szolgáltatásoknál az Automatikus frissítések kivan kapcsolva és eddig sehogy sem bírtam visszakapcsolni még Vezérlőpulton keresztül sem.
Gondoltam Valami vírus lehet ezért lefuttattam vírus ellenőrzésként a Norton Internet Security 08-at, AVG-t, spybot-ot meg Valami Trojai keresőt is de semelyik nem talált semmit!
Visszaállítással is próbálkoztam de nem hozott semmilyen eredményt, igaz csak egy fajta időpontot lehet választani (Last known good configuration= ha erre visszaállítom akkor se bírom használni a Firefoxot rendesen).
Előre is köszönöm a segítséget. -
#9099 az mért van hogy uj lapra van állitva a linkek megnyitása, de valamelyiket ugyanazon a lapon nyitja meg,másikat meg uj lapon? -
XRV #9098 Nem a lemaradás a lényeg, hanem ezt is lehet használni nem? :-)
Hadd ismerjenek meg többet. -
#9097 Lefuttattam egy Ashampoo WinOmptimizer 5-öt és valami hibás registry bejegyzéseket távolított el, azóta jó. -
tompka #9096 Ejha! 36lap van megnyitva, és kb 270megát eszik csak! :D Egy picit lassú, néha gondolkozik, hogy mit kell csinálnia, de stabil :D ejha. a 2-es verzsönnél ilyenkor már fagyogatott. Sőtt nekem a 2-essel vhol e környékén volt a küszöb határ. aszem kb 40-nél összeomlott, lefagyott a fox. -
#9095 Én csak felülírtam az eredeti font fileokkal, nem forgattam vissza winfost... -
gyonax #9094 Old Location Bar Amúgy visszaolvasás -.- -
gotchaaa #9093 ! ! ! ! ! :))) -
#9092 Asszem csak a Fox-ban, de visszafrissítem a windows-t is ha elmondod, hogy kell. -
#9091 Csak a firefoxban jelentkezik a probléma, vagy más programokban is máshogy néz ki ugyanaz a font?
Mert sztem a windows default fontjai sérültek meg, azokat frissítsd vissza.
Nekem volt hasonló, egy-két alap windows font regular típusa eltűnt. -
#9090 Üdv a legújabb firefoxban nem lehet kikapcsolni vagy átállítani hogy a középen lévő sorban (nem tudom hogy hívják) nekem ne az legyen amin voltam oldalakon hanem amit oda írtam be és csak az legyen benne mint régebben? -
#9089 ÁÁ ugyanaz a bajom mint Ferinek volt, minden vastag betű lett Fox-ban miután uninstalláltam az Audiosurf nevű játékot, pedig nem is egy meghajtón voltak. About:configban viszont van egy rakat vastag betűs rész, font résznél viszont egy se. Akkor mit állítsak vissza? -
#9088 xd -
Thanatos #9087 legalább a szándék megvan ;) -
#9086 :DD -
#9085 lol, kicsit le vagy maradva :DDDD -
XRV #9084 URL link -
#9083 Tudtok olyan kiegészítőről ami a Könyvjelző ESZKÖZTÁR elemeire készít preview ablakokat ? -
#9082 köszi szépen, mostmár jó :) -
#9081 Ha használsz Tab Mix Plus-t, akkor szvsz annak a beállításaiban nézd meg, ha nem, akkor simán az about:config-ban kapcsold át a browser.search.openintab-ot false-ra.