19494
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • megas
    Sziasztok. Ha FF-ben nem lett elmentve egy jelszó, akkor azt valahogy valahonnan előtudom keríteni a gépemből? (WIN7)
  • Jakuza1
    Ezen te meglepodtel ? 2012 vege ota integraljak az FF-be. :P
  • Tetsuo
    Tegnap vmiért nem jött be az oldal, most sikerült, köszi.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!
    Látom megint elodázták a Shumway integrálását... Pedig ez folyt a csapból is, hogy a 27-es FF-ben már benne lesz :(
    Szerintem jó lesz az majd 30-as környékének is :(
    Pedig olyan jó lenne már flash nélkül élni ..utálom szegényt.
  • Jakuza1
    Bocsi de ez a megoldas, nem csak FFre van.
    www.youtube.com/html5?hl=hu
  • Tetsuo
    Nálam az Androidos mobilom csinálja ugyanezt. Annyit tudok, hogy a Youtube tud flashben és HTML5-ben is videót adni, de hogy ezt hogyan lehet kiválasztani...?
    Igen, lentebb van egy megoldás FF-hez, de az specifikusan csak asztali gépekhez van, ami FF-t használ.
  • ACE
    Köszi
  • Jakuza1
    Linkification
  • ACE
    Melyik az a kiegészítő, ami az olyan URL-eket, ami nem kattintható, kattinthatóvá teszi?
  • SzirmosSzisza
    Tippre az első, azt sokan telepítették :)
  • akyyy
    melyik az a kieg, amivel úgy lehet megnyitni az oldalt, mint ha chrombe,v agy ie-ben, vagy más bngészőben nyitnám meg?
  • kl24h
    Itt nem a Quick Time-ról van szó ez csak egy tesztelési példa, hanem a Firefox-ról, adhatnék egy másik példát is, ahol ugyanezt a figurát csinálja: Yahoo Messenger csattelő program letöltése esetében és még vannak oldalak...
    Tehát ha megvan adva hogy hova töltse le, akkor nincs gond, viszont ha nincs megadva, hanem rákérdez, akkor gondok vannak az ilyen oldalaknál, amiket említettem.
    Más esetben bármikor bárhova bármit le tudok tölteni.
  • Jakuza1
    Most oszinten ki az aki manapsag az egesz quicktimet telepitti ? Ott a QuickTime lite, vagy mas codec-packok, mint az ffdshow.
    Amugy megneztem nekem letolti mas meghajtora, igaz nekem nem kerdezi meg, hanem alapbol az E: meghajto Download mappaja van megadva az FF-nek alapertelmezett letoltesi helynek.
  • kl24h
    A #18264 hozzászólásomban leírt esetben, azért tudtam letölteni a D partícióra, mert mindig, mikor válasszam ki, hogy hova töltsem le, mindig a D jött be vagy a C és a D és ha elég gyors voltam, akkor le tudta tölteni, viszont ha már át akartam nevezni a fájlt, az már időbe telt és azért nem lehetett.
    Ma megint leteszteltem ezt a problémát friss Firefox-al (amire a #18509 hozzászólásomban választ is adtam), de a sok tesztelgetéssel rájöttem a huncutságra.
    Szeretném, ha ti is megpróbálnátok ezt, ... lehet a Quick Time-al is, mert gondolom nálatok is jelentkezik ez a probléma.
  • kl24h
    Még senki sem adott választ erre a #18264 hibára, ami csak a Firefox-nál jelentkezik nálam.
    Jakuza1 amit mondott #18266, ha így állítom be, akkor megy nálam is. Megtaláltam a választ erre a problémára.
    Azoknál az oldalaknál, amelyeknél mikor valamit letöltsz és utána átvált egy másikra, ahol "Megköszönik" hogy letöltötted az adott szoftverüket (Thanks for downloading ...), ha egy kis idő eltelik, már nem lehet letölteni, de ha előre definiált mappa van beállítva, akkor ugye gyors az ember és hamar rákattint és ekkor már tölti is, mert még nem váltott át az oldal.
    Az Internet Explorer-nél nincs ilyen gond, lehet várni amennyit akarsz, mert akkor is le tudja tölteni. A Firefox úgy jelentkezik ilyenkor, mintha "elfelejtene az url címet és akkor nem tudja mit kell letölteni".
    Gondolom mindenkinél így van, de ekkora hibát, azért jó lenne már kijavítani!!!
  • Borg
    HTML5 megtette a hatását, köszi.
  • kl24h
    Okos megoldás!!! Köszi!
    Nálam Windows XP SP3 van, ott is meg lehet csinálni. Most inkább a Chrome-t használom, azért is mert ha idegen oldalt nézegetek (pl. kínai, japán, stb.) egyből le is tudom fordítani egy kattintással, nem kell külön telepítsek kiegészítőt.
  • Jakuza1
    Csereld le a flasht.
    Esetleg probald ki, hogy a html5-el lejatsza e a videokat.

Tobb megoldas is letezik a html5-re.
    Vagy beregisztralod a bongeszod a www.youtube.com/html5?hl=hu oldalra vagy esetleg hasznalhatsz firefox kiegeszitot erre, amit itt talalhatsz meg.
  • howarju
    Talán próbáld ki helyette a Comodo IceDragon-t! Ugyanolyan mint a Firefox, azzal a különbséggel, hogy kinőtte annak gyermekbetegségeit!
    Magyarul is tud! :-)
    http://freewaresoftwarenews.blogspot.hu/2013/12/comodo-icedragon-26002-magyar.html
  • Borg
    Nemtom hogyan, de az FF nálam eljutott arra a szintre, hogy egyáltalán nem játszik le youtube videókat, kivéve ami be van ágyazva topikokba... szal a youtube.com-ról semmit, zéró. Az előtöltésük se indul meg. Átcopyzom a linket chromeba, és ott meg tökéletes... ez most mi az istentől lehet?
  • Jakuza1
    Talan ki kellene kapcsolni, mint ahogy nalam is van a windows Enviroment Variablesben a MOZ_DISABLE_OOP_PLUGINS megadasaval.

• howarju
    Én nem ott lakom, ez csak egy link a próbára! :-)
  • Malakai
    Próbáld ki ezt!
  • strepsils
    Most meg ahányszor elindul a mozzila ,a flash tartalmak hangja lenémítva van , hát ez baromi jó mindig vissza kell némítani a keverőpultban. Mért nem marad úgy ahogy hagyom hogy rohadna meg .?
  • ACE
    Szép házatok van. :)
  • Blum
    Arra gondoltam eloszor is,hogy a Firefoxban kapcsold ki/be.

Orulok,hogy megoldodott. ;)
  • howarju
    Szia Blum!
    Mint ahogyan ajánlottad kikapcsoltam/bekapcsoltam a hardveres gyorsítást, de először nem változott semmi. Azonban a Firefox-nál-->Beállítások-->Haladó--->Általános--->Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges funkció kikapcsolása és újraindítás után lejátszható a videó hibajelzés nélkül. Igaz, egy kis húzás marad, de nem írja ki a kernel hibát!
    Köszönöm Neked a tippet, ez volt a nyerő! :-)
  • howarju
    O.K. Ott van a Chrome, azzal sem szaggat. A Safarit már próbáltam de nem nyerte el a tetszésem. Sajnos, amellett, hogy az IE. is lejátsza, túl hosszú az elindulási ideje, azért nem szimpatizálok vele.
  • Blum
    Megneztem,nalam semmi ilyen gond nincs. Nvidia GT210,331.82 driverrel,FF 26

Ott valami fejlesztesi problema van a Firefoxot illetoen,ilyen regi kartyahoz es driverhez egyszeruen nem optimalizaltak a dolgokat vagy csak valamit megvaltoztattak ami miatt most nalad ez a gond fennall.

Esetleg meg kiprobalhatnad a Safarit is,az is jo cucc.
  • howarju
    Kikapcsoltam a védelmet és a tűzfalat is! A helyzet változatlan!
    Azonban, nem Youtube videóról van szó!!!! Hanem erről a Google map-ról:
    https://maps.google.com/maps?q=dunakeszi+folyam+utca+10&hl=hu&ie=UTF8&ll=47.641957%2C19.122756&spn=0.011161%2C0.027874&sll=47.641219%2C19.124031&sspn=0.011161%2C0.027874&hnear=2120+Dunakeszi%2C+Folyam+utca+10%2C+Magyarorsz%C3%A1g&t=m&z=16&layer=c&cbll=47.642047%2C19.122736&panoid=w8oP-7JM8umnOKyNVL4rLQ&cbp=12%2C94.64%2C%2C0%2C12.26
    Ha léptetni szeretném az irány nyilakkal, elfeketedik a képernyő!Ezután kiírja, hogy: " Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 307,83 képernyő illesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt!" Ezt addig ismétli ciklikusan, amíg ki nem lépek belőle! De csak a Firefox!

• kl24h
    Kapcsold ki az ESET Smart Scurity-t (minden védelmét) úgy próbáld meg a youtube videót.
  • howarju
    Nem csak a Firefox, hanem az egész rendszer (Win7) is újra lett telepítve!
    Nincs Internet gyorsító sem! Egyáltalán, semmi felesleges, vagy ütköző, nem kompatibilis program sincs! Egyedül az ESS 7.0.302.26. őrzi a gépem!
    Én is tudom, hogy nem kellene, hogy gond legyen! Ezért kérdezek olyan kollégát aki tud is rá választ, és nem csak találgat, mert azt már én is megtettem!
    Mint már írtam volt: Az Internet Explorer és a Chrome rendben lejátssza a videót, azonban a Firefox elsötétül és szaggat! Erre keresek konkrét választ! Tehát, ismét leírom, nem kell újratelepíteni a FF-ot, mert már megtettem, nem is egyszer, de a gond maradt!
  • howarju
    Nem, semmit!
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam a folyamatoknál 5 db chrome.exe fut (Windows XP SP3 32 bit). Megnézheted, hogy nálad mi a helyzet, de valamelyik biztos 100 %-on dolgoztatja a processzort. Ezt okozhatja vírus, valamilyen szoftver, stb. jobb lenne, ha ezel a problémáddal írnál a Google Chrome tokpiba.

Én nem is használom az Internet Explorer-t, mert egyes oldalakat nagyon későre tölt be és nagyon használja a processzort. Vannak olyan oldalak, amelyek ajánlják, hogy Google Chrome-t vagy Firefox-ot használjak.
    Most összehasonlítva a Firefox-ot az Internet Explorer-rel és a Chrome-val, nálam mivel gyenge processzor van ezért a videók nézése miatt nem használom, mert nagyon akadoznak és ezt mondtam, hogy a plugin_container.exe-nek köszönhetem, mióta (valamelyik Firefox verziótól) beépítették.
    Az Internet Explorer pl a youtube videókat és másokat is szuperül lejátssza, pont mint a Chrome, viszont a Firefox a videóknál akadozik, ezért az sem volt megfelelő nekem, ezért maradt a Chrome, mert az egyiknél sem mutatott lassulást. Még lenne az Opera, de azt egyelőre nem használom.
    Ezeket az akadozásokat az antivírusok is okozhatják vagy ha több antivírus fut valós időben.
  • Pethy23
    Nálam pont fordítva van, Chrome valami eszeveszett módon meghajtja a procimat ha betöltök egy oldalt.
  • kl24h
    Elnézést, összetévesztettem hirtelen a Chrome topikkal.
    Tehát, a Firefoxnál a plugin_container.exe nagyon fogja a gépet, én ezért is töröltem le a Firefoxot.
    Ha elég jó processzorod van, akkor nem kellene gond legyen, de még vannak dolgok, amik okozhatják.
    Lehet újra kell telepíteni a Firefox-ot, esetleg amit Blum mondott a #18486 hozzászólásában, vagy valamilyen telepített kiegészítő (itt gondolok ilyen internetgyorsító féle cuccra).
  • kl24h
    A Chrome-nál van egy érdekes dolog, mert 2 flash playert használ egyidejűleg és lehet egyiket ki kell kapcsolni. Az egyik a (nálam Windows Xp 32 bit van) C:Program FilesGoogleChromeApplication32.0.1700.76PepperFlashpepflashplayer.dll és a másik C:WINDOWSsystem32MacromedFlashNPSWF32_11_9_900_170.dll
    Nem tudom, ha a problémád megjavul, de megpróbálhatod egyszer az egyiket kikapcsolni és ha nem jön helyre, akkor a másikat és közben visszakapcsolod az előzőt, mert egy bekapcsolva kell legyen mindenféleképpen.
    Ezt a be- kikapcsolást a Plug-ineknél teheted: chrome://plugins/
    A másik dolog, amit Blum is mondott a #18486 hozzászólásában.
  • Blum
    Hardveres gyorsitas ki/be kapcsolasa nem valtoztat valamit a probleman?
  • howarju
    O.K... Már nagyon eltértünk az eredeti problémától! Most már csak annak a kollégának a válaszát várom, aki megtudja magyarázni, hogy miért nem játssza le a nagy felbontású videókat a Firefox, holott a Chrome és az I. Explorer lejásza azokat hibátlanul.