19494
  • urbijoe
    nézet/állapotsor
  • ffxi
    HELP!!!
    Eltűnt az állapotsorom. Hogy tudom visszahozni?
  • NeverwinterKING
    kösz
    tény h nagyítottam de vissza tettem az eredi méretre és nem volt jó:S

de már az, thx
  • Cat 02 #9197
    Valszeg nagyítottál az oldalon és amiatt homályos. CTRL + "+" / "-"-t nyomogasd.
  • NeverwinterKING
    üdv
    az mér van h egy-két topik görgetés közbe szaggat, és elötte semi baja nem volt?
    és az mér van h a szövegdoboz alatt a gombokon a szöveg elvan mosódva? és persze ez is ma jött be :P
  • Malakai
    about:plugins-ban ott van, a legújabbat meg az adobe.com/go/getflashplayer linken megtalálhatod mindig, a verziószám is ott van persze (perpill 9.0.124.0).
  • biomage
    hogy is kell lekérni a flash verziot az FFben? és mi is az uj verzioja a flashnak?
  • Benny04
    Fakk, most is összeomlott az ff.
    Ez volt az utolsó csepp a pohárban, letörlöm ezt a szar Piclenst...
  • rgida666
    Megoldódott.
  • rgida666
    Sziasztok!

A Telesporton nézném online az Olimpiát, de vmi nem stimmel. Milyen kiegészítőt kell hozzá letöltenem?
    Előre is köszi.
  • dragon11
    Köszi.
  • Benny04
    narx, megcsináltam a lokóadt :D
    olvass vissza cseten...
  • Narxis
    Elég a html.
  • dragon11
    Köszi, újraraktam és jó lett.. viszont most a 3version van fenn ^^ könyvjelzőknél (kezelésnél) ugye van az importálás mentés.. HTML exportálás(ez akk. a bookmarks, tehát a könyvjelzőim exportálja.)

de van a mentés is, ami 1 "json" kiterjesztésbe van.. ez mire szolgál? kell-e ez nekem, ahhoz, ha a kövi winfos reinstall után meglegyenek a könyvjelzőim, vagy elég, mint régen a sima "bookmarks"?(Tehát a sima html export.)

Köszi. Ha lusta vagy itt, msn-en is megírhatod.;-)
  • urbijoe
  • urbijoe
    a mozbackup-al mért nem lehet a jelszavakat is menteni?
    mert nem tudom kijelölni
  • Cat 02 #9184
    #9180 ?
  • dragon11
    Ha el is indúlna ..

Am.:
    Ikonjára klikkelek induljon, rögtön az a kép fogad ! nem tudsz vele mit csinálni -.-

a könyvjelzőim hogy tudom elmenteni a nem a szokásos módon?(mert nem tudom megnyitni -.-)

HELP HELP HELP HELP.[worship]
  • Benny04
    nem a gépet indítod el csökkentett módban, hanem az ff-et -.-"
  • MasterJay
    #9149 és #9150 valaki válasz??
  • Cat 02 #9180
    C:\Documents and Settings\vmi\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

innen szedd ki és lesz is biztonsági másolatod (sztem :D)
  • dragon11
    Nem tudom a csökkentet módot elővarázsolni, főleg nem usb-s bill-el.

Sil, v. valaki.. segítsen.. minden könyvjelzőm ott van -.- 1régi mentés van de azóta sokat tettem a könyvjelzőbe..
  • dragon11
    Nem tudom, megnézem... de nem hinném hogy vírus lenne -.-. azóta csinálja amióta felraktam az adobe flash player szarságot -.-
  • Benny04
    csökkentett módban elindul?
  • dragon11

Ez a kép fogad, azóta, amióta a hülye macromedia flash playert felraktam..

HELP, nem tudom elindítani a firefox-om..

Sűrgősen, plz! köszi sil!
  • Thanatos
    thx :)
  • longhaul
    Köszi. Nem baj hogy nem megy. A 2.0 ment letöltöm azt. de azért köszi
  • longhaul
    Nem kell valamit letölteni, vagy letíltani. Eszközök->beállítások-nál és lent a kiegészítők kezeléze és/vagy (nem tudom) esetleg a bővítményeknél nem kell valamit letíltani? Mert most sem jó, nem tudom vagy képeket estleg videóformátumba is várom a leírást hogy kell csinálni, de szóban is.
  • Sil78
    Erre, de nem teljeskörű a lista. Bár a PicLens egy másik bug miatt szerepel rajta, ha figyelembe vesszük, hogy az összeomlások mögött többnyire vagy egy kiterjesztés, vagy valamelyik plugin áll, akkor gyanús.
  • Thanatos
    ez a problémás kiterjesztések listája merre található? :)
  • Cat 02 #9170
    Ezt rakd fel, elvileg működnie kéne.
  • longhaul
    Szia Cat 02 !

... Mégis hogy ment? Nekem ki irta: Valami ablakban , aztán A try again (MÉG1X) rákattintottam és nem megy a mozilla megy, csak az nem telepítí ott tovább valamilyen oknál fogva. Te mi csinálsz hogy müködik?
  • Benny04
    :S
  • Narxis
    Megoldottam.
  • Narxis
    AdBlock Plus vagy az Element Hiding Helper-el valahogy tiltottam sg-t, hogy lehet ezt visszacsinálni? Csak akkor látom az oldalt ha kikapcsolom Adblock-ot... Kurva anyját a sok buzi reklámnak.
  • Cat 02 #9165
    Nekem megy.
  • longhaul
    Császtok. a Firefox Mozilla 3.0-ánál nem megy az Adobe Flash Player?? Mi müxik rendesen a netes játékokhoz kéne, csak a Mozilla 2.0 verzión müxik?

PLS.
  • Sil78
    Lehet, elég bugos kiterjesztés. Rajta is van a "problémás kiterjesztések" listáján.
  • Sil78
    Nem használsz véletlenül Skype kiterjesztést? Az okozhat pl ilyen hibát.
  • Narxis