19494
  • Sil78
    A #9459-esben leírt kérdésekre nálad is kíváncsi lennék.

X-ek eltűnése: ha Csökkentett módban (lásd előző pont) is eltűnnek, akkor lehet, hogy a localstore.rdf sérült meg. Csukd be a Firefoxot, keresd ki ezt a fájlt a profilodból (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa), és töröld. Az eszköztárakat újra be kell majd állítgatnod.

Mondjuk én az X-eket nem használom, el is tüntettem őket pár éve. Tök fölöslegesek, úgyis mindig a középső egérgombbal zárom be a tabokat, nem fogok kicsi X-eket célozgatni.
  • Sil78
    Tehát csak ezt az egyet nem tudod törölni, amelyiknél nincs ott a hely, vagy más meglevőt sem? Ezt a hibásat te adtad hozzá, vagy honnan jött?
  • Sil78
    Persze, a userChrome.css fájl segítségével. Ezt a pár sort kell hozzáírnod:

ha a "Mentett jelszavak" gombot akarod eltüntetni:
    #BrowserPreferences #showPasswordsBox { display:none !important; }

ha viszont csak a "Jelszavak megjelenítése" gombot (így láthatod, hol vannak elmentve jelszavak, és tudsz közülük pl törölni, csak megnézni nem):
    button#togglePasswords { display: none !important }

(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel létrehozható és szerkeszthető. A helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van egy kiterjesztés is a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
  • Voldi
    Már bánom, hogy 3.01-esem van. Sokkal gyatrább, mint az előző volt. Többször lefagy, eltűnik a kilépési X a taboknál, zabálja a memót...
  • Puhos
    Hi!

Új könyvjelzőt tudok hozzáadni és azt tudom is törölni. A könyvjelzők/könyvjelzők kezelés ablak alatt sem tudom törölni. Hiába jelölöm ki a törlést nem csinál semmit. Amit törölni szerettem volna annak csak a neve szerepel, a helynek nincs oda írva, hogy http...stb.
  • Dency
    Az se baj ha én nemtudom megnézni.
    És tudod hogy hogy kell elrejteni?
  • Sil78
    De a mesterjelszónak pont az a szerepe, hogy használni se tudják a jelszavaidat, ne csak megnézni... Esetleg el lehet rejteni azt a gombot, de akkor meg te se tudod megnézni.
  • Máté94
    Az!:D
  • Sil78
    Új könyvjelzőket tudsz hozzáadni? A Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése ablakból sem tudsz törölni?
  • etele34
    Wise Disk Cleaner
  • Puhos
    CCleaner?
  • Máté94
    Emlékszem volt egy olyan program aminek a telepítőjében egy körte volt:D
    Az is ilyen tisztító féle.Azt nem ismeri valaki?
  • bigapó
    Tune Up utilities 2008

most találtam, nekem a 2007 van fent. nagyon jó kis progi, minden van benne. olyasmi mint a norton, de annál sokkal használhatóbb.
  • modellmaker
    Jah, nálam egy másik kieg állt meg, egyik percről a másikra. Letöröltem, aztán újraraktam az adott kieget, és azóta megy. Egy próbát megér.
  • Benny04
    Parancssor
    Beírod, hogy format c:
  • Máté94
    Sziasztok!
    Kellene egy progi amive tudnám törlni a C-ről a felesleges fájlokat mert a Firefox teljesen be van lassulva.Tudtok mondani egyett?
  • Puhos
    Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a könyvjelzők közül hogy lehet kitörölni amire már nincs szükségem, ugyanis ha megnyitom a könyvjelzőket akkor a jobb egérgomb megnyomása után hiába választom a törlést nem törli ki a listából? Valami ötlet?

Köszönöm!
  • JoeFromHun
    Customize Google (0.75) napok óta nem végzi a feladatát... :( Esetleg van valakinek vmi ötlete miért nem megy? Eddig mindíg ment. :(
  • Dency
    Sziasztok!
    Énis áttértem az IE 7-ről FireFoxra mert baromi lassú volt.
    Megis vagyok vele elégedve.
    De lenne egy kérdésem.
    Az eszközök/beállítások/biztonság/mentett jelszavak
    És van ott egy olyan hogy "jelszavak megjelenítése"
    Na most én azt akarnám hogy ne tudják mások megnézni a jelszavakat.
    Tudom hogy van a "mesterjelszó" funkció csak ezzal az a bajom hogyha a weboldalra lépek akkor is bekell írni. Én azt akarnám hogy csak a "jelszavak megjelenítésénél" kérje a jelszót.
    Remélem értitek amit mondok és tudtok segíteni.
    Jó lenen ha meglehetne vhogy oldani.
  • öreghupi
    Sil, Te egy istennő vagy!! Nagyon szépen köszönöm!!!!Hálám örökké üldözni fog!
  • Sil78
    Ha megnézed a Scrapbook oldalsávot, van ott azon belül egy Eszközök menü, és abban egy olyan menüpont, hogy "Vészhelyzet javítása". Ha azt kiválasztod, nem tudsz visszaállítani egy régebbi állapotot (a törlés előttről)?
  • öreghupi
    Sil! Türelmem az van,főleg hogy mást úgysem tehetek mint várok.
    Köszi szépen a fáradozásodat!!!!!
  • Sil78
    A hiba az ön készülékében van...
    Mik a pontos tünetek, kiír esetleg valami hibaüzenetet, hivatkozik valamilyen fájlra? Fent van az összes frissítés a Windowshoz és a pluginokhoz is?
    Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is instabil? Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze előtte be kell csukni. Milyen kiterjesztéseket használsz? Milyen oprendszered van, és milyen vírusirtót, tűzfalat használsz?
  • Sil78
    Valószínű megvannak még, de ehhez fel kell tennem és megnéznem alaposabban ezt a kiterjesztést. Utoljára évekkel ezelőtt használtam, és azóta sokat változott. Szóval egy kis türelmet kérek.
  • öreghupi
    Sil vagy valaki! Tudtok valami megoldást a 9447-9450-re vagy búcsú mondhatok neki?
  • Tetsuo
    Eddig ugy nez ki a FF3, joval instabilabb mint a FF2.. h a fene essen bele!
  • Icebarney
    Ok, köszi. :) Csak picit fura volt nekem
  • ldavid
    igen
  • Icebarney
    Üdv! Szerintetek az noormális, hogy ennyi (igyazából még több, csak az nem fért ki a képre:P) Java-s bejegyzés van az about:plugins alatt?
  • Snexi
    köszi sikerült :)
  • Sil78
    Ez valami kiterjesztés, talán Extended Statusbar. Nézd meg az Eszközök / Kiegészítőknél.
  • öreghupi
    A Scrapbookból töröltem.Csak bizonyos részét töröltem a saját hülyeségem miatt. A lomtárban kerestem de nem találtam. Az az igazság hogy fogalmam sincs hogy hová tárolja illetve hová kerül ha törlök valamit.
  • Snexi
    ezt hol tudom kikapcsolni?
  • Sil78
    A Scrapbookból törölted, vagy konkrétan kikerested, hol tárolja a gépeden, és onnan (és a Lomtárból is)? Van, ami megmaradt, vagy teljesen üres?
  • öreghupi
    Sziasztok!
    Véletlenül kitöröltem a Scrapabook kiegészítőmből az elmentett tartalmat.
    Valaki tudja hogy tudnám visszahozni őket? Persze ha egyáltalán lehetséges. Nagyon fontos lenne.
    Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
  • Shortstop
    :)
    köszönöm
  • Sil78
    A kedves weboldalkészítő sok bosszúságtól megkímélhette volna magát (és a látogatóit), ha nem használ ékezetes fájlneveket.
  • Shortstop
    nemtudja valaki miért lehet az hog a 2.7-es mozilla igen de a 3.0-ás már nem tudja megnyitni ezen a lapon pár opciót?
    átkell állítani valamit esetleg?

www.vacstars.atw.hu
  • Sil78
    Szerintem igen, ha elég friss. Azt a bugot, ami miatt kifagyott a SunSpider-es teszten, kb szeptember 3. körül javították, az azutániakkal már elvileg nincs ilyen gond. Egyébként a TraceMonkey bekapcsolásához az about:config-ban kell a javascript.options.jit.content értékét átállítani true-ra (a legkönnyebb úgy, ha rászűrsz arra, hogy "jit").
  • gyonax
    Egészen pontosan melyik nightly? 3.1b1pre jó?