Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem normális, nálam kb 60 kiterjesztéssel sem fogyaszt sokat, még ha egész nap megy is. De a te kiterjesztéseiddel nem sok átfedés van.
These are my friends, see how they glisten...
Kiegészítõ van egy pár:
Consol2
DOM inspector
Duplicate tab
Faviconize tab
Fire ftp
Gmail manager
Greasemonkey
ie-tab
Megaupload SX.3.2
Page validator
text link
user agent switcher
web developer toolbar
yahoo mail notifier
youplayer
Br4cs3k sg + szmájli
Br4cs3k sgchat
Ezeket mind használom is, már kialakult, mi mire kell, nem csak összegyûjtöttem ami megtetszett.
minek küldjem le, ha használom, és ha újraindul legalább eleinte pár óráig nem gyûjt be minden memóriát magának.
De 680 MB akkor is kicsitt sok, szerintem.
Alternatív megoldás: lásd #6902, config.trim_on_minimize (és akkor csak le kell csuknod a Tálcára).
freevlogrol meg sajna nem. de egnéztem ezt a Down Them All!- halotam már róla
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
igaz, meg elht csiálni hogy valami oldalra belinkelem és cél mentése másnéven, de ez nem valami jó megoldás.
Ha meg a cimét bemásolom url mezõbe akkor meg megnyitja mintha txt fájl lenne, és totálisan lefagy tõle az egész böngészõ😞
Vagy flashgettel letölthetem, de néha az is megbolondul és rosszakat tölt le...
Remélem van valami plugin erre:S
mojnduk az lene ha legfaszáb ha a videiófeltöltõ oldalakrol egy kiterjesztéssel gombnyomásra letöltené az flv fájlt, gondolom youtubhoz van ilyen, de freevloghoz is kéne😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezzel a parancsal törlöd a DNS cache-t.Ezután a C:Windows/system 32/drivers/etc mappában fogsz találni egy hosts nevû fáljt/.Jegyzettömbel megnyitod és beirod 127.0.0.1 myvip.hu majd elmented.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Eltûnt!!
<#taps>#taps>
Chaos Anno Domini
Firefoxnál (2.0.0.11) az ablakomban alul, a gyorsindítás felett megjelent kb 6 cm-es sáv,amiben balról bejön egy piros szaggatott vonal ,végén egy fordított v felette balra mutató v és menüitem van írva. Mindez piros színû.
Uninstall firefox sem oldotta meg a problémát, rendszer visszaállítás sem.
Elég amatõr vagyok, ha esetleg vki tud kérem segítsen.
elõre is köszi....
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ha valaki használja a Minefield-et megírná nekem, hogy a frissítések jönnek rendesen, vagyis feltelepûl rendesen?
Egészen tegnapig ment rendesen.
és a élõkönyvjelzõ (bookmar toolbar) se mük9dik
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az miért van, hogy a Firefox nem jelenít meg bizonyos oldalakat? (A lap nem jeleníthetõ meg)Operával semmi baj nincs. De pl. google keresésre is adott már ilyen hibaüzit.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
valamiért nem jegyzi meg ,hiába pipálom be mind a kettöt
eddig nem volt ilyen csak 2 hete csinállja
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent