Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is ezt csinálja? A Start menüben van hozzá parancsikon, majd próbáld ki úgy is. Vagy esetleg egyenként letiltani a kiterjesztéseket, hogy melyik okozhatja (a DOM Inspector maradhat, az alapból megvan).
Tényleg nem normális, nálam kb 60 kiterjesztéssel sem fogyaszt sokat, még ha egész nap megy is. De a te kiterjesztéseiddel nem sok átfedés van.

These are my friends, see how they glisten...

A teszten mindent rendben talált, minden up to date.
Kiegészítõ van egy pár:
Consol2
DOM inspector
Duplicate tab
Faviconize tab
Fire ftp
Gmail manager
Greasemonkey
ie-tab
Megaupload SX.3.2
Page validator
text link
user agent switcher
web developer toolbar
yahoo mail notifier
youplayer
Br4cs3k sg + szmájli
Br4cs3k sgchat

Ezeket mind használom is, már kialakult, mi mire kell, nem csak összegyûjtöttem ami megtetszett.

minek küldjem le, ha használom, és ha újraindul legalább eleinte pár óráig nem gyûjt be minden memóriát magának.
De 680 MB akkor is kicsitt sok, szerintem.
Sil78
Nálam se eszik sokat, de nem tudhatod, neki milyen pluginjei és kiterjesztései vannak.

Facek
nekem 10-15 kül. oldallal , 6 napja megy és 170 mega
Sil78
Mert reggel óta megy. Minden pluginból a legfrissebb verzió van fent, nem szivárognak? Szvsz ezzel kezdd az ellenõrzést (fõleg Flash, Java...), pl itt.
Alternatív megoldás: lásd #6902, config.trim_on_minimize (és akkor csak le kell csuknod a Tálcára).

Mennyi memóriát nem szégyel ez a szar kisajátítani magának, 10-15 sg lap van megnyítva, reggel óta megy és 680-MB ez nemnormális.
Kori
hx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

akyyy
egyikse tölt freevlogról. lehet h youtubrol igen, de oda már van egy fasza oldal, én azt használom.

freevlogrol meg sajna nem. de egnéztem ezt a Down Them All!- halotam már róla

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

lck
Nézd meg KMPlayerrel.
Kori
valaki írja már le ezzel az flv fájlal mit kell csinálni hogy nézhetõ legyen

ivjoe
Down Them All!

Odaadod neki az URL-t és letölti.
Én ezt használom: Fast Video Downloader, de most találtam egy másik ígéretesnek tûnõt: Magic's Video Downloader

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

akyyy
Kéne nekem valami plugin, amivel az flv kiterjesztéseket ha megnyitom, akkor nem megnyitja, hanem rákérdezz hogy letöltöm e- vagy valami programmal nyitom meg.

igaz, meg elht csiálni hogy valami oldalra belinkelem és cél mentése másnéven, de ez nem valami jó megoldás.

Ha meg a cimét bemásolom url mezõbe akkor meg megnyitja mintha txt fájl lenne, és totálisan lefagy tõle az egész böngészõ😞

Vagy flashgettel letölthetem, de néha az is megbolondul és rosszakat tölt le...

Remélem van valami plugin erre:S

mojnduk az lene ha legfaszáb ha a videiófeltöltõ oldalakrol egy kiterjesztéssel gombnyomásra letöltené az flv fájlt, gondolom youtubhoz van ilyen, de freevloghoz is kéne😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Másik lehetõség:BlockSite.

Malakai
Vagy vannak parental control kiterjesztések, meg alapból is van a firefoxnak security policy rendszere, de nincs grafikus felülete, tehát ennek a kényelmes eléréséhez is kiterjesztés kell (Policy Manager).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zárd be a böngészõt.A Start/Minden program/Kellékek/Parancssorba beirod ipconfig /flushdns
Ezzel a parancsal törlöd a DNS cache-t.Ezután a C:Windows/system 32/drivers/etc mappában fogsz találni egy hosts nevû fáljt/.Jegyzettömbel megnyitod és beirod 127.0.0.1 myvip.hu majd elmented.

daxan
Használj IE-t :S Most jobbat nem tudok mondani...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

dookie
de én egy egész oldalt akarok letiltani (myvip.hu) hogy még elérni se lehessen, oly nagy kérés ez tõletek?😞

Sil78

Evin
Saját könyvjelzõket használok, és néhányhoz automatikusan lett ikon, de a legtöbbhöz nincs. Hogy lehet az ikonjaikat szerkeszteni(ikoncsere ilyesmi)?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

daxan
Én ezt találtam. Most próbálgatom és eléggé jól mûködik...

dookie
én is erre keresek megoldást 😊

daxan
Probléma megoldva...

daxan
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Firefox-ban van-e olyan funkció, mint az IE-ben, hogy bizonyos weboldalakat le lehesen tíltani, hogy meg se jelenítse az onnan származó reklámokat/képeket...Az IE-ben a tiltott helyeknél lehet megadni ezeket az oldalakat, de itt a Firefoxben nem találtam. Tudtok segíteni?

köszönöm Sil!
Eltûnt!!

<#taps>

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Sil78
Melyik kiterjesztés frissült utoljára a sáv megjelenése elõtt? Azzal lehet a gond. A menuitem pontos nevébõl esetleg ki is lehet következtetni, melyik a ludas. Csökkentett módban (Firefox kikapcs, és a Start menüben megkeresed a Firefox Csökkentett módjának parancsikonját, vagy Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -safe-mode) tiltsd le azt a kiterjesztést, amelyik gyanús.

Sziasztok.
Firefoxnál (2.0.0.11) az ablakomban alul, a gyorsindítás felett megjelent kb 6 cm-es sáv,amiben balról bejön egy piros szaggatott vonal ,végén egy fordított v felette balra mutató v és menüitem van írva. Mindez piros színû.
Uninstall firefox sem oldotta meg a problémát, rendszer visszaállítás sem.
Elég amatõr vagyok, ha esetleg vki tud kérem segítsen.
elõre is köszi....

értem, köszi a választ 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

dookie
hát nekem továbbra is bejön az oldal pedig letiltottam, ez az adblock szerintem nem a legjobban mûkszik...de lehet csak én csináltam valamit rosszul. nincs másik addon rá?

Dark Angel 666
Ha felveszed az Adblock Plus szûrõjére , utána már nem fog normálisan menni

dookie
Hali, én egy olyan addont keresek, amivel TELJESEN ki tudnék tiltani egy pár oldalt (májvip - iviv - stb... 😊 thx<#violent>

Sziasztok!

Ha valaki használja a Minefield-et megírná nekem, hogy a frissítések jönnek rendesen, vagyis feltelepûl rendesen?
Egészen tegnapig ment rendesen.

Mr Manson
Ezt gondoltam!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sil78
(Vagy az about:config-ban a general.useragent.locale értékét átállítod hu-ra és újraindítod a böngészõt.)

Sil78
Ez csak egy nyelvi csomag, nem egy teljes telepítõ. A Locale Switcher nevû kiterjesztéssel tudsz legkönnyebben nyelvet váltani.

Mr Manson
nekem nem lett magyar tõle 😞

és a élõkönyvjelzõ (bookmar toolbar) se mük9dik

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

modellmaker
Sziasztok!

Az miért van, hogy a Firefox nem jelenít meg bizonyos oldalakat? (A lap nem jeleníthetõ meg)Operával semmi baj nincs. De pl. google keresésre is adott már ilyen hibaüzit.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

urbijoe
köszi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Valaki tudna segíteni hogy mit kell beállítani a firefoxban hogy lejátssza a wmv-ket? Windows Media Player11-et és a Plugin-t letöltöttem és feltelepítettem de továbbra sem játszik le wmv-ket a böngészõben!
Kori
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=14338

urbijoe
mért nem marad mostanában bejelentkezve az sg forumba?
valamiért nem jegyzi meg ,hiába pipálom be mind a kettöt
eddig nem volt ilyen csak 2 hete csinállja

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Köszi. <#worship>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ivjoe
Sil78
Egyébként a béta2-höz összedobtam egy magyar nyelvi csomagot (a 2.0-é alapján), ha valakit érdekel. Ugyanúgy kell telepíteni, mint egy kiterjesztést: lemented, aztán megfogod a fájlt az egérrel és ráhúzod a Firefox (mármint a béta!) ablakára.

Sil78
Tesztverziók. Nightlyból minden nap van új. Nem egyszerû mezei felhasználóknak vannak szánva, hanem a fejlesztõknek. Amikor elérnek egy elõre meghatározott állapotot (pl hogy melyik fontosabb bugok legyenek javítva, ne legyen benne komolyabb regresszió, legyen stabil, stb), akkor lehet egy ilyen nightly-ból alfa, béta, stb, de ez egy folyamat eredménye, addig sok nightly készül. És ezek mindig elõre vannak számozva, aszerint, amelyik verzión éppen dolgoznak.

ok, megvan. ezek a pre-releasek? beta elõdje?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

milyen az a nightly verzió??

Sil78
Írd be a Címsorba, hogy about:config, és nyomj egy entert. Keresd ki a keyword.URL nevû preferenciát, jobb egérgomb rajta, Visszaállítás. És akkor visszaáll az alapértékre, a Google "Jó napom van" keresésre.

passz, lehet router miatt van hogy külsõ belsõ ip nem egyezik meg, nemtom, de õszintén szolva nekem mind1 is miért csinálja ha szar, fõleg hogy mamár max 1-2 topicot nézek néha néha, max majd azokrol is leszokom, nagy ügy 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent