19494
-
#18564 Nekem volt olyan hogy annyi ilyen kéretlen toolbar meg program települt, hogy nemcsak az üres képernyő változott meg, hanem a google is le lett cserélve valami Delta search-re, és a kezdőlapom is megváltoztatta, és még a reinstall sem segített.
Ilyenkor nem árt szétnézni az msconfigban, nem-e indulnak automatikusan ezek a sz*rok a windowssal, mert én jópárat találtam és onnan is ki kellett lőni, és a toolbar progit is csak úgy tudtam törölni hogy a feladatkezelőből kilőttem a folyamatát ami futott a háttérben, csak utána engedte törölni.
Egy registry tisztítást sem árt utána csinálni mert oda is beépül, utána már rendben lesz a gép. -
kl24h #18563 Ez már nagyon rég így van, nem tudom hányas verziótól. Lehet, hogy le lehet tiltani. -
hiper KOCKA #18562 Nem változtattam semmit a firefoxon de mostanában kiírja nekem az url címeket a bal alsó sarokban, ha az aktuális oldalon ráviszem valamire az egeret... ez miért van? Eddig nem írta ki. Kissé zavaró, főleg ha hosszú a cím mert akkor beteríti az egész alsó képernyőt. Nem lehet valahogy letiltani? -
howarju #18561 Hi!
Így szabadulhatsz meg a legegyszerűbben a kéretlen toolbar programoktól!:
http://hvg.hu/tudomany/20130206_Igy_szabadulhat_meg_a_legegyszerubben_a_k -
#18560 na, most ujra reinstall volt es most osszejott, targytalan, halistennek -
#18559 sziasztok!
van egy olyan problemam, hogy FF-et hasznalok, de sikerult valami szar programmal felpakolni egy "mysearch" piocaprogramot felig meddig felpakolnom a gepre es ez a program fantasztikusan megvaltoztatta FF-ben az ures kepernyot es a sajatjaval helyettesiti, ami igy nez ki:
problema, hogy kurv@ara nem akar eltunni!
malwarebytes anti-malware-al meg virusolovel amennyire tudtam letakaritottam a gepet ettol a "mysearch" sz@rsagtol, de ha default new page-t nyitok, meg mindig ennek a fosnak az oldala jon be es szeretnek megszabadulni tole, valami otlet esetleg... ?
FF reinstall mar megvolt.
ha valakinek van barmi otlete, szivesen fogadom, koszi.
-
Bal0924 #18558 Sziasztok!
Kéne nekem egy Olyan Firefox Portable ami rendesen működik (és magyar).
2nap alatt 2x kékhalálozott miatta a gépem! (egy pillanatra, és újraindult)
Egy Pendrive-on fut 23.0 verzió
Miért csinálta? -
kl24h #18557 Lehetséges, hogy valami blokkolja/szűri és azért nem jelennek meg azok az oldalak. Mostmár sokat nem lehet tudni, mert az illető nem válaszolt még. -
#18556 Erre próbáltam utalni, hogyha ez lenne a probléma akkor azt jelezné.
Esetleg nem szűri ki valami (adblock) a css fájlokat? -
#18555 "hogy Untrusted Connecton...."
Ez valóban dátum gond és lejárt tanusítvány. -
kl24h #18554 Csak mint érdekesség, visszaállítottam a dátumot 2000 február 20-ra. A youtube megy, de a facebook-ra azt írja a Firefox, hogy Untrusted Connecton.... -
AdamBast #18553 pedig nekem már volt ilyen, dátummódosítás után bejött faszán. elemcsere után meg már dátumot se kellett állítgatni. -
#18552 Jogos, elnéztem az előzményt.
Viszont neki az a gondja, hogy nem tölti be a css-t, annak sztem kevés köze van a tanusítványhoz. -
AdamBast #18551 Nem sg-ről volt szó hanem face, ytub. De várjuk meg a kollégát a válasszal. -
Arkonis #18550 Probléma megoldva. -
Arkonis #18549 Sziasztok!
Nem FF téma de nálatok sem lehet belépni a gmail-be? Tegnap este óta.
Ezt kapom amikor be akarok lépni.
Chrome alól sem lehet belépni. -
#18548 Nincs tanusítvány, ugyanis az sg-t nem https-en használja. -
#18547 A kérdéseidre én nem tudok válaszolni. :-D
Még ott tartok, hogy a weboldalaknak van tanúsítványa. És ha az lejárt, akkor nem jön be az oldal? Ez minden weboldal esetén így van ill. a komplexebbek esetén? Összességében mire jó ez, vmi védelem miatt, vagy a szerzői jogok miatt? :-O -
AdamBast #18546 Feltettem két kérdést...
Az oldal tanúsítványa 2014-es, és ha nem jó a dátumbeállításod akkor azért jön be rosszul az oldal -
#18545 Milyen tanúsítvány? -
AdamBast #18544 Lemerült az alaplapodon levő elem. A dátum amit az óra mellett látsz az normális?
Volt már ilyen problémám és akkor ez volt a baj. Lejárt a tanúsítvány mert rossz dátumot mutatott a windows. -
#18543 Igen, az volt a problémám, meg hogy nem jelentek meg a kedvencek a kiegészítő sávban :)
Csináltam egy ffox uninstallt/installt a profil mentésével visszaállításával, de maradt ilyen.
Végül a kiegészítők kikapcsolásával és azok egyesével visszakapcsolásával kiderült, hogy a tabmix plus okozta. Töröltem és újratelepítettem, ezután már jó lett. -
#18542 Szerintem nem az ikon a problémája, hanem pl. a két ablakfejléc meg ilyesmi :D -
kl24h #18541 Valószínűleg át lettek cserélve az ikonok (mert a Firefox-ban ha nem tetszenek a standard ikonok, akkor lehet állítani).
Vissza úgy tudod állítani, hogy: jobb klikk az "Új lap" utáni szürke részre, Customize és ezek után a "Restore default set"-ra klikkelsz és vissza kell állítsa. Én az angol Mozilla verziót használom, ezért írtam angolul. -
#18540 Sziasztok!
Tapasztalt már valaki hasonlót? Mikor elindítom a ffox-ot, akkor így nyílik meg:
Ctrl+N-re már normálisan jelenik meg az új ablak. -
zombe3y #18539 Nagyon köszi! Ő hiányzott! -
#18538 InlineDisposition nevű kiegészítő. -
zombe3y #18537 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az opera végérvényesen kihúzta a gyufát úgyhogy most szépen szoktatom át magam firefoxra :) Minden stimmel is megvan minden ami kell kivéve egy kis bibit. A torrent letöltésnél úgy szeretném beállítani hogy ha rákattintok automatikusan az utorrent program nyíljon meg ezt be is pipálom és azt is hogy mostantól mindig így tegyen ilyen fájl esetében azonban hiába mindig egyesével le kell okéznom ha torrentet akarok letölteni. Van esetleg valami ötletetek hogy lenne jó? Köszönöm
Zombe3y -
#18536 törölj cache -t, cookie -kat, ctrl+F5 is néha segít az adott oldalon
rakhatsz egy screenshotot is esetleg a hibáról -
kl24h #18535 Lehet, hogy vírus, de még attól is függ, hogy miket ír. -
#18534 Sziasztok!
Nem jön be a Facebook és Youtube a böngészőben. Csak pár írás fapadosan. MI A TEENDŐ? Vírus okozza vagy mi? -
#18533 nálam is ez a helyzet...remélem lesz rá valami hibajavító patch -
#18532 Üdv
Miért teszi máshová a firefox a letöltött tartalmakat mint ami a böngészőbe be van állítva?
Mióta a 27-esre frissített, minden letöltést a D:/-re pakolt most meg alig lehet megtalálni... a C:/Users/Rendszergazda/Downloads-ba tesz mindent. De mééééér??? A D:/ van nekem beállítva hogy oda pakoljon. És megpróbáltam újra beállítani de akkor is csak a C:/-re a downloads mappába pakol, ahol alig lehet megtalálni.
Miért nem azt csinálja ahogy én beállítom? Régebben működött, most miért nem? -
#18531 https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/bookmarks-checker/ -
#18530 Pedig vírusod van. -
GixEr #18529 Sziasztok, letezik olyan addon ami a Bookmarkok kozul kiszuri azokat a linkeket amik nem elnek es torli is azokat?
Ugy kb 10 eves link"tomegem" van es nincs kedven vegigkattingatni. -
#18528 Király, hogy nincs szerkesztő gomb. :D
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_14_zp4b36hwpl.jpg -
#18527 -
#18526 Mi ez az ablak alul? Hogy lehet eltüntetni ezeket a felugró hirdetéseket?
A Malwarebytes Anti-Malware nem talál semmit.
-
#18525 Esetleg érdeklődhetsz az NSA-nél. :D