Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nah fasza frissitettem a hülye flash plugint és totál k.o. a firefox azóta😄 Amint be kéne hozni egy flash tartalmat nézhetem a homokórát meg a nem válaszolt percekig váltakozva, cg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jakuza1
Mayorpapa
sziasztok! régebben ha a google-ban kerestem egy kifejezést, a talált oldalon színessel szedte a szövegben a keresett szót. Most ez nem mûködik, és ez elég kellemetlen egy hosszú szöveg esetén, hogy nekem kell kikeresgélni a szövegben (még ha van is keresõ), azért jobb volt egybõl látni kiemelve, hogy hol is van a keresett szó. Ezt el lehet érni ma is valahogy? Be lehet állítani? Köszönöm elõre is a válaszokat!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jakuza1
bookmarks toolbar, a hivatalos megnevezese, annak a savnak.
Ha jol emlekszem a Multirow Bookmarks Toolbar addon tudta ezt, hogy meg mindig letezik e nem tudom.

grebber
Nincs valami plugin amitõl a címsor alatti gyorsgomb mezõ 1 sorról 2 vagy több sorra lehet duzzasztani? (Illetve ezek kompatibilisek egymással pl a firefoxhoz való jó a Chromehoz?)

Next PC upgrade: 2022

kirol
Az hol lehet beállítani, hogy ha a fenti kis fül melletti "+" ra kattintok, hogy új lapom legyen mi jöjjön be?
Mert egyik képen kis választólap jön lehetõségekkel, míg ezen a gépen a http://www.incredibar-search.com jön be.

gergely1991
Állítsd be újra hogy hova mentse el ezeket,vagy végstádiumban browser reinstall.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

csrolli
már 3 vírusirtót is kipróbáltam, de még mindig sz@r. ha beleqrnék egy baltát az segítene nem??? kifogytam, valaki ötlet??

[HUN]FaTaL
Pl. azért, hogy kereshetõ maradjon.

http://goo.gl/gd6Zi5

RoboKutya78
egyszerûen töröld ki a nevét a hivatkozás tulajdonságaiban minek ehhez is plugint használni?? ha a felsõ kedvencek sorra gondolsz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

pointer4
Takarítgattam a minap, a pluginok között, és leszedtem pár feleslegeset. Viszont azóta a 'Bookmarks Toolbar' kedvencei nem csak pici ikonok, hanem utána van írva hosszan a nevük is. Ezt hogy tudom visszacsinálni ? 😄
Nem emlékszem melyik plugin felelõs érte.
[HUN]FaTaL
Amióta létezik a flash azóta egy fostenger, talán Macromedia korában egy fokkal jobb volt. Vagy csak kevesebb oldal használta.

grebber
Hát akkor én kiválasztott voltam mert amióta pc-zek ezelõtt soha nem volt ilyen állandó shockwave összeomlás.

Nem a fraszt nem volt,a flash mindig egy rakas szar volt.

grebber
Én meg azt nem értem hogy már hónapok óta jelen van ez a hiba hihetetlenül sok embernél és nem tesznek ellene.

Azelõtt soha nem volt ilyen!

Ez jogos. En se igazan ertem,hogy egy olyan ceg berkeibol ami megannyi profi cuccot csinal es fejleszt hogy kerulhet ki ilyen hatartalan pudva fostenger.

[HUN]FaTaL
Miért a böngészõ szar? A flash plugin egy ótvar hulladék, remélem hamarosan eltûnik a webrõl az az ipari fos.

Ez lett volna a 999. tippem a problemara,de fejenallva ugralnek ha tenyleg ez lenne a megoldas.

*mertjofejvagyok*

teli van a winchestered, takaríts ki rajta. nem tudja hova elmenteni a cuccokat mert nincs elég hely

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Amig mindegyik letezo bongeszo ugyanazt a Flasht hasznalja addig ezt nem igazan lehet kikerulni. En nagyon sokaig FF-t hasznaltam,most kb. 2 honapja Chrome-ot hasznalok de ugyanazok a flash hibak megvannak mint amik voltak FF alatt.

Operat nem sokaig hasznaltam,de ott is volt flash szarakodas boven. Safarit meg nem probaltam.

grebber
Kb ugyan így állok én is fent 4 böngészõ is de pár hét után ugyanugy behal minden!

Lassan már csak táblagépen lehet nyugodtan netezni ott nincs ilyen szarság soha!

Master91
Át tértem chromera, az is beszart 2-3 hónap használat után, át tértem IE10-ra, az is beszart 2-3 hónap használat után, most fullra letöröltem a mozillát, majd újra raktam, és MÉG mûködik stabilan....

Nem tudom elhinni hogy 2013-ba nem lehet egy normális böngészõt használni legyártani.
grebber
Nem tud valaki valami megoldást ere a Shockwave flash player állandó leállás/összeomlásra?

Már nem is tudom hónapok óta csak a szívás van ezzel.Bármilyen flasht rakok fel mindig ez van és már nagyon idegesít,hogy nem tudok normálisan netezni!

csrolli
az avast van fent már régóta, eddig nem csinált ilyet. az utóbbi2-3 hétben kezdett el xarakodni.

Töröld le a víruskergetõdet a p..csába,nem a böngészõd a hunyó..

[IRAM] leader

csrolli
Az meg van, meg nyitom a tartalmazó mappát is de üres. Újra is telepítettem de semmi. Más böngészõknél meg vírusosnak ír mindent amit letölt.

genndy
CTRL+J, és onnan nyitod meg. Meg megnézed az útvonalat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

csrolli
hali
segítsetek légyszi, ez a qrva firefox nem tölt le semmit, csak úgy csinál mintha. az állítólagos letöltött fájlokat nem találom.
megoldás??

Mayorpapa
nagyon szépen köszönöm, valami ilyesmire gondoltam!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Kori
youtube MP3 podcaster 2.8.9

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Mayorpapa
Sziasztok! Volt eddig egy nagyon klassz kiegészítõje a Foxnak, az easy youtube video downloader, ezt valamiért beszüntették, nem lesz többé. Tudnátok ajánlani valamit helyette, amivel közvetlenül a youtube oldalról tudok videókat mp3-ba átkonvertálva letölteni?

Köszönöm a választ, de az eszköztár megvan, csak ami eddig ott volt, most felköltözött a "Firefox" gombhoz. Most úgy használom, hogy az eszköztárra kitettem egy "Könyvjelzõk" ikont de így mindig meg kell nyitni, és kapok egy könyvtárfát, amit aztán be kell zárni. Nem túl kényelmes.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Master91
Helló, sajna nem találtam IE topikot, lenne 1 kérdésem, be írhatom ide ?

Vagy valaki aki szakértõ IE-10eshez privátba ha felveszi a kapcsolatot velem, meg köszönném!

Persze ha létezik IE topik, tovább navigálhattok rá !
[HUN]FaTaL
Jobb klikk az ablakfejlécen és kapcsold vissza a könyvjelzõk eszköztárt.

Nálam nem volt ilyen probléma, gond nélkül frissült.

Frissítette magát a ff a 23-as verzióra. Eddig a könyvjelzõim a "Könyvjelzõk eszköztár"-on volt kitéve, most viszont a Firefox gombra kell kattintani és csak utána érem el a könyvjelzõimet. Vissza lehet valahogy állítani?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

gergely1991
downloadhelper

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Egy víruskeresés nem ártana mellé. 😊

Közben sikerült megoldani!

Bocsi! Elmagyaráznád részletesebben is?

A parancsikon végérõl törölni kell a hivatkozást, és a keresõszolgáltatóknál is törölni kell.

steam, origin: ACE_hun

Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a Firefox-ba (22.0) Beépült egy "Delta Search" nevû undormány (www1.delta-search.com/?babsrc=NT_ss&mntrId=78BC001485828497&affID=120695&tsp=4959), ami új lap megnyitása esetén mindig betöltõdik. Hogyan tudom kiirtani?

Dency
Üdv.
Firefoxnál ugye mikor új lapot nyitok akkor felvannak sorolva az oldalak amiket sûrûbben látogatok. úgy mint itt
Viszont nálam nincs mindegyiknél kép , csak szürke az egész.
Ezt nem lehet valahogy orvosolni?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Wreck86
Hali!
Le szerettem volna tölteni egy youtube zenét és ezt írja ki a letöltõ:
"This Video Contains restricted content."

Addon:
Youtube to mp3 pro converter 1.40rev44.1

Addon hiba és másikat kell keresnem?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Azért ilyenre jobb külön programot, szerintem többet tud, mint egy plugin.

The Matrix has you...

NEOreg3
nézegettem én is ezt, de reménykedtem, hogy van a firefoxhoz valami plugin és nem kell majd külön programot feltenni hozzá

de azért köszi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bocsánat, ez egy kurva régi verzió, de van hivatalos odlala is:

Netlimiter

The Matrix has you...

keresõbe beírva ezt a linket dobta fel:

Netlimiter

persze nem muszáj innen szedni, de ez ingyenes, személy szerint nem próbáltam. sok sikert hozzá 😊

The Matrix has you...

NEOreg3
Sziasztok!

Van valami plugin arra, hogy megmutatja az egyes honlapok teljes méretét, illetve adatokat gyûjt az adatforgalomról? A jövõben lehet elõfizetnék egy mobilinternetre, de ahhoz tudnom kéne, hogy kb mennyi forgalmat generálok a böngészéssel.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

gergely1991
reinstal??