19494
  • Thanatos
    ugytünik :D
    nm :)
  • Icebarney
    Köszönöm!!! (akkor ezek szerint erre a frissítésre kellet várnom)
  • Thanatos
    http://ffextensionguru.wordpress.com/2008/09/24/gmail-as-default-for-mailto/
  • FZoleee
    tudom
  • Flamer
    márde.
  • MasterJay
    thx!
  • Narxis
    Tessék.

Javítottak az összeomlásokon és fagyásokon illetve az eltűnő ikonok problémáján ha jól láttam.
  • MasterJay
    Hy All!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a FF 3.0.2 milyen javításokat tartalmaz?

Üdv.: MJ
  • lck #9553
    Mert még nem jelent meg. ( hivatalosan )
  • ProGabe #9552
    majd fog
  • FZoleee
    frissítések keresésére sem.
  • FZoleee
    automatán miért nem frissít?
  • Narxis
  • lck #9548
    3.0.2 final
  • Sil78
    A bookmarkbackups az a mappa, ahova a Firefox a könyvjelzők biztonsági másolatait menti. Innen tudod őket visszamásolni, ha kell, de a normál könyvjelzőfájl helye simán csak a profilod mappájában van, nem almappában. (Az, hogy nem látod a lejjebb írt menüpontot, meg hogy még bookmarks.html-ed van places.sqlite helyett, arra utal, hogy valószínűleg még 2-es Firefoxot használsz.)
  • Sil78
    Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva sem működik? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze előtte be kell csukni.)
  • Peetboy
    Ilyet nem találtam amit leírtál. De már sikerült. Csak ki kellett törölni a bookmarks.html-t a Firefox főkönyvtárából és bemásolni a régi könyvjelzőt. Vissza is álltak a régi kedvencek.
  • Noodlee
    Szerintem próbáld meg így:

Nyisd meg a firefoxot.

1.Könyvjelzők menüsor.
    2.Könyvjelzők kezelése.
    3.Importálás és mentés.
    3.Visszaállítás -> tallózás
  • Peetboy
    Sziasztok!

Nem jelenik meg a könyvjelző, pedig bemásoltam a helyére a régi elmentett könyvjelzőket. Azóta új XP van és ugyanaz a Firefox.
    Ide másoltam be a könyvjelzőket: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\euq9d4ks.default\bookmarkbackups\
  • Noodlee
    Hiho!

3.0.1 verziós FF-om van, angol verzió.
    Ha beállítom, hogy a múltkori ablakokat jelenítse meg indításkor, akkor nem hajlandó rá. Ha rábökök az aktuális ablakok használatára, akkor újraindításnál normálisan behozza őket.
    Remélem érthetően fogalmaztam :)
    Találkozott már valaki ilyen problémával?
  • mate317
    Hello!

Lehet valahogy jelszóhoz kötni a firefox elindítását?
  • FZoleee
    google toolbar megkérdezi, ha belépsz először a gmailbe...
  • Icebarney
    Ok, de ha én nem akarom használni a Thunderbirdot(sem outlook expresst), akkor nem megoldható?
  • Sil78
    És honnan tudod, hogy nem oda akar átirányítani, ami blokkolva van? (Lehet, hogy valami ingyenes tárhelyen levő cucc, amihez csak vettek egy saját domainnevet, és akkor a saját domaint látod, de az ingyenes tárhely van mögötte.)
  • desigo
    IE tabbal meg tudod...
  • Cat 02 #9536
    http://bt.xabin.eu/

ezt h tom megnyitni ? Mert ha a figyelmeztetés mellőzésére kattolok ugyanúgy ottmarad :S Ráadásul ahogy nézem nem is ez van blokkolva.
  • desigo
    Thunderbirdben létrehozol egy Gmailos fiókot és máris megy...
  • Icebarney
    És azt nem lehet valahogy beállítani, hogy gmailben kezdjen levelet a címzettel?
  • desigo
    köszönöm
    sikerült...
  • precision
    be kell állítani a thunderbirdöt alapértelmezett email kliensként
  • desigo
    Ha webes felületen rákattintok egy email címre akkor azt,hogyan tudom beállítani,hogy a Thunderbirdet nyissa levélküldéshez?
  • Sil78
    Szvsz nem kell hozzá kiterjesztés, csak állítsd át az about:config-ban a browser.urlbar.clickSelectsAll értékét true-ra. (Vannak eltérések az alapértelmezett beállításokban aszerint, hogy milyen oprendszert használsz.)
  • Voldi
    No igaz ez a gond csak linux alatt van, látom, hogy Windows alatt nincs ilyen gond.
  • Voldi
    Tud valaki olyan kiegészítőt, amivel ha a címsorra kattintok, az első kattintásra kijelölődik a teljes cím vagy eltűnik?
  • Sil78
    A Firefox alapból csak egy processzt enged futni, ezért nem tudod így elindítani. Egészítsd ki egy -no-remote paraméterrel is, akkor menni fog:
    firefox.exe -p "profilneve" -no-remote
  • rágógumi
    hi. akadt egy kis problémám.
    létrehoztam 3 profilt.
    x_otthon
    x_munka
    x_fun
    (az x mindig ugyanaz. csak a "_" jel után változik a név)
    létrehoztam firefox.exe -re 3 ikont a desktopon, majd átirtam a végét:
    -p profilneve

a probléma az hogyha egyesével inditom el őket ok, de ha egyik fut és rányomnék a másikra akkor nem tölti be a profilt hanem simán a főoldalt hozza be :|
    mért nem lehet mind a 3mat megnyitni egyszerre?
    hogy tehetem meg?
  • ForzaInter
    kösz segítséget!
  • precision
    ja aztán rájöttem hogy ha kitörlöm akkor nem igazán jó, mert minden után csak odarakja a .com -ot

ezért kellett ezt visszírni:

http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=

így már tényleg a "Jó napom van" szerint adja be az oldalt
  • Sil78
    Jaja. Ha valami átírja, csak jobb egérgomb rajta és Visszaállítás.
  • precision
    ah mire beírtam már rá is jöttem a megoldásra :)
    abount:config -nál a keyworld.URL -nél volt megadva ez a digsby -s cím, kitöröltem, és már működik ugyanugy mint ezelőtt :D