19494
-
Thanatos #9561 ugytünik :D
nm :) -
#9560 Köszönöm!!! (akkor ezek szerint erre a frissítésre kellet várnom) -
Thanatos #9559 http://ffextensionguru.wordpress.com/2008/09/24/gmail-as-default-for-mailto/ -
#9558 tudom -
#9557 márde. -
MasterJay #9556 thx! -
#9555 Tessék.
Javítottak az összeomlásokon és fagyásokon illetve az eltűnő ikonok problémáján ha jól láttam. -
MasterJay #9554 Hy All!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a FF 3.0.2 milyen javításokat tartalmaz?
Üdv.: MJ -
#9553 Mert még nem jelent meg. ( hivatalosan ) -
#9552 majd fog -
#9551 frissítések keresésére sem. -
#9550 automatán miért nem frissít? -
#9549 -
#9548 3.0.2 final -
#9547 A bookmarkbackups az a mappa, ahova a Firefox a könyvjelzők biztonsági másolatait menti. Innen tudod őket visszamásolni, ha kell, de a normál könyvjelzőfájl helye simán csak a profilod mappájában van, nem almappában. (Az, hogy nem látod a lejjebb írt menüpontot, meg hogy még bookmarks.html-ed van places.sqlite helyett, arra utal, hogy valószínűleg még 2-es Firefoxot használsz.) -
#9546 Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva sem működik? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze előtte be kell csukni.) -
#9545 Ilyet nem találtam amit leírtál. De már sikerült. Csak ki kellett törölni a bookmarks.html-t a Firefox főkönyvtárából és bemásolni a régi könyvjelzőt. Vissza is álltak a régi kedvencek. -
Noodlee #9544 Szerintem próbáld meg így:
Nyisd meg a firefoxot.
1.Könyvjelzők menüsor.
2.Könyvjelzők kezelése.
3.Importálás és mentés.
3.Visszaállítás -> tallózás -
#9543 Sziasztok!
Nem jelenik meg a könyvjelző, pedig bemásoltam a helyére a régi elmentett könyvjelzőket. Azóta új XP van és ugyanaz a Firefox.
Ide másoltam be a könyvjelzőket: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\euq9d4ks.default\bookmarkbackups\ -
Noodlee #9542 Hiho!
3.0.1 verziós FF-om van, angol verzió.
Ha beállítom, hogy a múltkori ablakokat jelenítse meg indításkor, akkor nem hajlandó rá. Ha rábökök az aktuális ablakok használatára, akkor újraindításnál normálisan behozza őket.
Remélem érthetően fogalmaztam :)
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
mate317 #9541 Hello!
Lehet valahogy jelszóhoz kötni a firefox elindítását? -
#9540 google toolbar megkérdezi, ha belépsz először a gmailbe... -
#9539 Ok, de ha én nem akarom használni a Thunderbirdot(sem outlook expresst), akkor nem megoldható? -
#9538 És honnan tudod, hogy nem oda akar átirányítani, ami blokkolva van? (Lehet, hogy valami ingyenes tárhelyen levő cucc, amihez csak vettek egy saját domainnevet, és akkor a saját domaint látod, de az ingyenes tárhely van mögötte.) -
#9537 IE tabbal meg tudod... -
Cat 02 #9536 http://bt.xabin.eu/
ezt h tom megnyitni ? Mert ha a figyelmeztetés mellőzésére kattolok ugyanúgy ottmarad :S Ráadásul ahogy nézem nem is ez van blokkolva. -
#9535 Thunderbirdben létrehozol egy Gmailos fiókot és máris megy... -
#9534 És azt nem lehet valahogy beállítani, hogy gmailben kezdjen levelet a címzettel? -
#9533 köszönöm
sikerült... -
#9532 be kell állítani a thunderbirdöt alapértelmezett email kliensként -
#9531 Ha webes felületen rákattintok egy email címre akkor azt,hogyan tudom beállítani,hogy a Thunderbirdet nyissa levélküldéshez? -
#9530 Szvsz nem kell hozzá kiterjesztés, csak állítsd át az about:config-ban a browser.urlbar.clickSelectsAll értékét true-ra. (Vannak eltérések az alapértelmezett beállításokban aszerint, hogy milyen oprendszert használsz.) -
#9529 No igaz ez a gond csak linux alatt van, látom, hogy Windows alatt nincs ilyen gond. -
#9528 Tud valaki olyan kiegészítőt, amivel ha a címsorra kattintok, az első kattintásra kijelölődik a teljes cím vagy eltűnik? -
#9527 A Firefox alapból csak egy processzt enged futni, ezért nem tudod így elindítani. Egészítsd ki egy -no-remote paraméterrel is, akkor menni fog:
firefox.exe -p "profilneve" -no-remote -
#9526 hi. akadt egy kis problémám.
létrehoztam 3 profilt.
x_otthon
x_munka
x_fun
(az x mindig ugyanaz. csak a "_" jel után változik a név)
létrehoztam firefox.exe -re 3 ikont a desktopon, majd átirtam a végét:
-p profilneve
a probléma az hogyha egyesével inditom el őket ok, de ha egyik fut és rányomnék a másikra akkor nem tölti be a profilt hanem simán a főoldalt hozza be :|
mért nem lehet mind a 3mat megnyitni egyszerre?
hogy tehetem meg?
-
#9525 kösz segítséget! -
#9524 ja aztán rájöttem hogy ha kitörlöm akkor nem igazán jó, mert minden után csak odarakja a .com -ot
ezért kellett ezt visszírni:
http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=
így már tényleg a "Jó napom van" szerint adja be az oldalt -
#9523 Jaja. Ha valami átírja, csak jobb egérgomb rajta és Visszaállítás. -
#9522 ah mire beírtam már rá is jöttem a megoldásra :)
abount:config -nál a keyworld.URL -nél volt megadva ez a digsby -s cím, kitöröltem, és már működik ugyanugy mint ezelőtt :D