Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StephenKing
A barátnõm az explorert használja és feltünt hogy milyen tök jó benne a betûtipus a firefoxban be lehet állítani hogy abban is ilyen legyen szóval ilyen

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Sil78
Lásd #6919.

These are my friends, see how they glisten...

D4nY
hi, a progi hova menti a kedvenceket mert reggelre a gépem nemindult újbólkellet mindent raknom de megvan minden fájl mert másik particiora rakam fel a windowst ne vesszenel semmi de nem talizom hova rakja a kedvenceket, thanks

xP

ZilogR
ez valóban brilliáns!!! Nagyon szuper az "eldobom-az-oldalt" érzés és gyönyörû, ahogy lassulva megáll!!! Na, és tudja azt is, amit én kérdeztem!

Igazán köszönöm!!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sil78
Restore Scroll Position kiterjesztés, esetleg? (A legtöbb oldalnál elvileg mûködik kiterjesztés nélkül is.)

lck
Na, az elõzõ nem mûködött, de ezzel jó.
lck
A megoldás elvileg ez, de nem próbáltam.
ZilogR
sziasztok, lehet én vok pancser és nem állítottam be, de csak nálam nem ugrik vissza a "Back" egy lapon belül ugyanarra a pozicióra, csak a lap elejére? (mintha a Back után megnyomtam volna a Home gombot!)

Na, akkor érthetõen 😊

SG-re belépek, a kedvenceimhez le kell görgetnem a lap aljára. Onnan megnyitok egyet ugyanabban a böngészõben. Amikor visszamegyek a Back gombbal, nem a legörgetés helyére ugrik vissza, hanem a lap legelejére én meg görgethetek megint le - és már nagyon unom... 😛

Van-e erre megoldás?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

zvaragabor
Aham. Köszi azért😉

Chaos Anno Domini

Narxis
Nekem is frissült! :c

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sil78
Csak OperaView van, ami az IEView-ra hasonlít (megnyitja az adott oldalt Operában, nem Firefoxon belül).

zvaragabor
Van olyan add-on, mint az IE Tab, csak az Opera motorjával jelenít meg a Firefox?

Chaos Anno Domini

Flamer
és kitérdekelt hogy nektek firssült? omg.. :|

http://loal.atw.hu

Dark Angel 666
Nekem is frissült

Máté94
Frissítve a Firefoxom😄
Flamer
ha megváltozik az ipcimed akkor kiis fog. nem ff hiba.

attip
Más,letölthetõ a 2.0.0.12....

attip

attip
Sziasztok!😊
Ujjabban az sg fórum ,vagyis ez ahol írok mindig kijelentkezik.
Bejelentkezéskor mindegy hova teszem a pipát.
Ja persze firefoxban.

attip

Nagyon köszönöm, a scriptbõl kiindulva leszedtem a Stylish kieget, hozzá a multi-row toolbart. Mégegyszer köszönöm!

Sil78
Persze, ehhez nem kell kiterjesztés. Fogod a userChrome.css-t, és ezt a pár sort hozzáírod:

/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}

(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van kiterjesztés is a lustábbaknak a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)

Sil78
Szerintem is.

FZoleee
KPF = Kerio Personal Firewall?

Szerintem a tûzfal blokkolja 😊
hello, az lenne a kérdésem, lehet-e két- (vagy több) soros a könyvjelzõ eszköztár? Létezik ilyen kiegészítés/tudja-e valaki pontosan melyik az? Köszi a válaszokat!

Hello! Egy kis segíteséget szeretnék kérni. Nagyon sokszor megjelenik ez a szokásos hibaüzenet: Ad blocked by KPF (vagy vmi ilyesmi), amikor nem tudja behozni az adott oldalt. Most telepítettem újra a windowsomat, ugyh bizonyára még hiányos, de hogy lehetne ezt megoldani,hogy behozzon mindent? Mert elõtte ez csak nagyon ritkán fordult elõ, le is szedtem mindig mindenféle frissítést meg kiegészítést. Tud valaki errõl mondani vmit? Elõre is köszi!
modellmaker
Dede, csak már leírtam az "elektronikus"-t és nem volt kedvem kitörölni. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivjoe
Az ETR az Egységes Tanulmányi Rendszer nem? 😊
modellmaker
Aha, értem. Kizárt, hogy lenne ilyen. 😄 Az egyetemi elektronikus tanulmányi rendszerrõl van szó egyébként, szal majd ha nagy leszek, akkor írok hozzá egy scriptet. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sil78
Attól tartok, oldalszinten ilyen nincs. (Hacsak nincs ahhoz a konkrét oldalhoz valami Greasemonkey script erre, mert azzal elképzelhetõ.)

modellmaker
Aha, hát nekem igazából egyetlen felugró ablakot kellene csak új fülre tennem...

Sil78
Mármint a Könyvjelzõk menübõl? Igen, userChrome.css, az biztos. Talán:
menu { display: none !important; }

Sil78
Ahhoz nem kell kiterjesztés, az about:config-ban keresd meg a browser.link.open_newwindow.restriction kulcsot. Lehetséges értékei:
0: minden Javascripttel nyitott új ablak helyett füleket nyit
1: mindet csak simán új ablakokban
2: ha meg van adva az új ablak mérete, akkor új ablakban, ha nincs, füleken

Sil78
Az egy kiterjesztés volt, telepítsd fel újra. Pl a firefox.hu-n fent van.

Sziasztok,

Bevallom idõhiány miatt nem olvastam vissza.....
Kérdésem, mozilla 2.0.0.11 verziót tötöttem le XP újratelepítés után.
Hogyan tudom beállítani azt a plusz sávot úgy hogy a Toorent Search Bar megjelenjen?
Az eszköztáraba nincs benne mint lehetséges opció.
Újra kell telepítenem a mozillát és a telepítés során kell beállítanom?

Köszönöm a válaszokat.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

modellmaker
Van vmilyen kiterjesztés, ami a felugró ablakokat új fülre helyezi?

ProGabe
hogyan tudnám eltüntetni a "Könyvjelzõ eszköztár" mevû mappát a könyvjelzõkbõl?gondolom valami chrome okosság lesz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
VideoDownloader, Fast Video Download... Van egy halom ilyen, próbáld ki, neked melyik jön be.

save2pc light - ez se addon 😊

videodownloader :?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

urbijoe
Naevius YouTube Converter
ez nem a firefoxhoz van ,ez külön progi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Le szeretnék szedni 1-2 youtube videot. Milyen progival csináljam?
Vannak add-onok is. Melyiket érdemes feltenni? (Egyiket próbáltam, de nem volt jó.)
PLZ HELP 😛

Icebarney
Nagyon köszönöm!<#worship><#taps>

Sil78
Beírod a Címsorba, hogy about:config, és nyomsz egy entert. Kikeresed a keyword.URL kulcsot, jobb egérgomb azon a soron, és Visszaállítás.

Icebarney
Üdv! Hogy lehet visszaállítani, hogy a címsorba írt szöveg a google jó napom vant hozza elõ?(egy toolbar átállította yahoora, azóta töröltem, de nem állt vissza az eredeti állapot)

Flamer
ahan. htxvm

Sil78
Persze, pl itt, vagy itt. De ha van Mr Tech's Local Install kiterjesztésed, akkor elég beírnod, hogy about:about.

Flamer
valahol összevannak foglalvamijen about:* parancsok vannak?:o

lck
BOCS ! Vissza mindent. Most már mûködik.
Átléptem a másik fiókba, aztán vissza és utána jó lett.
Rendben van a dolog - Mégegyszer köszi Silke !
lck
Szóval 2 felhasználó van, és a 2. felhasználó gyakran használja a számítógépet az 1. felhasználó fiókjában is. Azt szeretném hogy a 2. felhasználónak ne kelljen átlépni a saját fiókjába, ha a firefoxban a saját kiterjesztéseit, Könyvjelzõit stb. akarja használni, hanem legyen egy olyan Firefox ikon amire ha rákattint a saját profilja töltõdik be. ( Ez mûködik is. ) Ugyanakkor szokta használni - természetesen - a 2. felhasználó a Firefox-ot a saját fiókjából is.
Azért állítottam be a második profilt ugyan oda, amit a 2. felhasználó alapból használ. ( c:\Documents and Settings\2.felhasználó\blablabla...) Igy amit az egyik fiókban belépve a Firefoxban változtat, az a másik fiókból is ugyan úgy változik és elérhetõ.
De az a gond, hogy a gmail, ami a 2. felhasználó saját fiókjából elérhetõ, az 1. fiókban tartózkodva valamiért nem nyitható meg. Tehát mégis csak át kell lépni, ha a leveleit meg akarja nézni.
Erre írtam azt hogy ez nem-e a titkosítás, vagy profilnév változás miatt van. (A profilnév a sajátjában: default, az elsõ fiókban meg valami más - mert ugye 2 default nem lehet )Tehát valamiféle védelmi dolog.
De te ezt jobban tudod...
Sil78
Akár magát a Cache mappát is törölheted, létre fogja hozni újra. De az Eszközök / Személyes adatok törlése menüpontból is üríthetõ, Gyorsítótár a fedõneve.