19494
-
#9601 Ahhoz nem kell kiterjesztés, a címsor alapból tud keresőként is működni. Lásd #587-es hozzászólás 2. és 3. módszer.
(Illetve a 3-ashoz még hozzátenném, hogy a Firefox 3.0 óta a beépített keresőmező keresőmotorjait is tudod a címsorból használni, meg lehet adni azokhoz is egy kulcsszót: lenyitod a listát, legalul "Keresőszolgáltatások kezelése", ott kiválasztod az egyiket, "Kulcsszó szerkesztése", ott megadod, és kész is.) -
rumpeltszickin #9600 hali, ismer valaki olyan extensiont, ami a google searchbart es a rendes url ablakot egyesiti egy searchbarban? a valaszt elore is koszi:) -
ldavid #9599 a PicLens új néven -
#9598 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mert a probléma régóta zavar már.Msn be van kapcsolva.Youtube-on vagy más ilyen videós oldalon nézem a videót, feljön az ablak, hogy xy bejelentkezett és a Fox hibát észlel, leáll, de mindig ha valaki bejelentkezik és nézem a vidit, ha tálcára van téve, akkor nem.
Valakinek ötlete, hogy miért csinálja?
Köszi! -
#9597 Ez miez? -
ldavid #9596 pff erre nagy szükség volt
-
Noodlee #9595 Nekem is ilyen gondom van(ha jól értelmezem a tiédet.)
Hiába állítom be, hogy a megnyitott oldalakat töltse be a legközelebbi indításkor, nem tölti be. Ha rákattintok, hogy az aktuális oldalak használatára, akkor megjegyzi.
Csak unalmas minden bezárásnál külön nyomogatni 1 gombot. -
#9594 Crash Report? Mit ír pontosan? (Nem muszáj begépelned, screenshot is megteszi.) -
#9593 Heló!
Megtudnátok nekem mondnai ,h miért van az ,h amióta a Mozilla Firefox 3-at használom elég sűrűn kidob valami ún. "Raptor Crash"-el?...Miért van ez ,h tudnám kijavítani? -
#9592 köszi sil, működött! :) -
#9591 Igen ahogy írtad,nem az aktuális oldalt tölti be! Köszi a segítséget:) -
#9590 értem, köszönöm. -
#9589 mit értesz az alatt, hogy nem frissíti? :S
bár, gondolom azt, hogy mindig az előzőleg látogatott oldalt hozza be, és nem az aktuálisat. ez lehet rossz szerver beállítástól is, de kezdésként ürítsd a gyorsítótárad (ctrl+shift+delete). persze ez lehet, hogy csak ideiglenes megoldás lesz -
#9588 este megpróbálom, előre is köszi! -
#9587 Sziasztok! Az miért van ,hogy nem frissíti az oldalakat? Külön kell kézzel frissíteni,vagy kb 1hete. Help :) -
#9586 Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is? Letöltéssel kapcsolatos kiterjesztéseket nem frissítettél mostanában? -
#9585 Hmm... Sérült localstore.rdf (csak tipp)? Csukd be a Firefoxot, keresd ki a localstore.rdf-et a profilodból (XP alatt alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa, az Application Data rejtett mappa), és töröld. (Utána újra be kell állítgatnod majd az eszköztáraidat, mert visszaállnak alapra.) -
#9584 hmm, a letöltés ablakocskába ezt irja ki:
XML feldolgozási hiba: nincs ilyen elem
Hely: chrome://mozapps/content/downloads/downloads.xul
1. sor, 1. oszlop:
^
3.0.3-as fx -
#9583 sil esetleg az én problémámra(#9575) vmi ötlet? -
#9582 Ezzel semmi baj nincs, nincs levágva benne semmi szöveg vagy gomb széle. A szélességét a téma adja meg, ráadásul van benne egy plusz lehetőség is a DownThemAll miatt, persze, hogy magasabb. -
#9581 Sután néz ki, egyébként más bajom nincs vele. -
#9580 Nekem is olyan amióta 3-ast használom, miért baj? -
#9579 Konkrétizálva a problémát – így kellene kinéznie:
Ehelyett pedig így néz ki:
Szerintem kissé idétlen, és zavaró. Az egészben pedig a legérdekesebb az, hogy korábban is ugyanez a windows visual style-om volt, ugyanez a firefox skin, és ugyanezek a kiegészítők. Próbaképp lecsupaszítottam a firefoxot (teljesen szűz profilból indítás, és az Application Data könyvtárból a Mozilla könyvtár eltávolítása), és ugyanígy nézett ki. -
#9578 Nem az egész ablak méretével van gondom, hanem azzal a kicsivel, ami előugrik letöltéskor. Azt szerintem nem lehet átméretezni... -
#9577 Hát én ha a sarkánál fogva átméretezem, majd bezárom, következő indításnál akkora méretben indul el. És minden irányba lehet húzni, szóval vissza tudod tenni fekvő téglalap formába is.
about:configban nem találtam méretre vonatkozó kulcsot... -
#9576 Üdvözlet!
Kissé szokatlan problémám van, de remélem tudtok segíteni. Arról lenne szó, hogy Windows újratelepítés után feltettem a Firefox 3.0.2-et, illetve az előző rendszeremből az Application Data könytárból tokkal-vonóval átmásoltam a Mozilla könytárat, így megmaradt minden kiegészítésem, könyvjelzőm és az egyéb kis vackok. Érdekes módon újra be kellett állítanom egy s mást (gondolom azért mert előtte 3.0.1 volt), de végülis megoldottam.
Egyedül az zavar, hogy a letöltési ablak – amikor megkérdezi, hogy megnyissa-e, vagy letöltse-e – kellemetlenül keskeny lett. Ugye alap esetben ez egy fekvő téglalap, most pedig egy álló téglalap lett, és elég idétlenül néz ki. És itt jön be a képbe a kérdésem: van-e lehetőség ablakok méretének meghatározására pixelben valahol? Természetesen nem Beállítások menüre gondolok, vagy ilyesmire, hanem valami konfigurációs fájlra, amiben át lehet írni ezt. -
#9575 hello. tudna valaki segíteni? eltűntek a könyvjelzőim az eszköztárból. maguk a könyvjelzők megvannak, csak nem jelennek meg az eszköztáron. 3.0.3 verzióm van. csökkentett módban megjelennek, nem csökkentett módban default témával nem. letiltogattam egyesével(aztán az összeset egyszerre) a kiterjesztéseimet, de így sem jelennek meg. mi lehet a baj? -
#9574 Á, ez most csak egyetlenegy bugot javít. Egyes felhasználók nem tudták megnézni a 3.0.2-vel a mentett jelszavaikat, vagy újakat elmenteni (valami gond volt a különleges karaktereket tartalmazó oldalakkal a jelszókezelőben). Ez inkább az ázsiai felhasználókat érintette, nem hiszem, hogy nálunk annyira el lennének terjedve az ékezetes domainnevek. -
#9573 Durva, javítgatják szorgosan, úgy tudom 3.1 év végén jön. -
#9572 hát, nem volt hosszú életű a 3.0.2 :)
ám jöhetne már a 3.1 :\ -
#9571 Valószínűleg a Flash plugin hibája, ideiglenesen megoldhatja a böngésző újraindítása vagy a plugin újratelepítése. Véglegesen állítólag orvosolja, ha uninstallálod a Flash plugint, és felrakod helyette a 10-es verzió bétáját. -
#9570 ??? Mi bajod a ForecastFox-szal? Működik 3-as alatt is. A beépített keresőmező is ugyanúgy benne van, miért szedték volna ki? -
#9569 Értem köszi! -
Noodlee #9568 XP alá biztos van, vistából átszedett időjárás jelentéses kütyü. -
#9567 Nem tudjátok, hogy a FireFox 3-hoz van vmi időjárásos kiegészítő/plug-in
És ilyen. Úgy megszoktam ezeket a 2-ben és hiába a sok újítás, hiányolom, nah -
#9566 Így van pontosan, én a Firefox 2.0-át használom, mert nekem ez jobban tetszik mint a 3-as verzió. Igen rájöttem én is, hogy simán a főkönyvtárban menti a könyvjelzőket, nem almappába.
A lényeg, hogy működik. -
#9565 Köszönöm, de mint írtam, csak KELLETT. -
xHeDex #9564 Hello!
Az lenne a problémám hogy a videoplayer-en szeretném nézni a videókat,de nincs hang és a videó is megáll minden 5 másodpercbe. -
XRV #9563 Sziasztok!
Miér tvan az hogy a gmailban egy levelet nem tudok megnyitni Firefox alatt? Sima szöveges üzenet ismerős felhasználótól. Internet Explorer alatt meg meg tudom nyitni, akár IE Tabbal is jó.
Ezt írja ki: "A rendszer hibába ütközött (#102) újabb kisérlet xx múlva." -
etele34 #9562 Nem kell várnod, magad is megteheted. Rákattintasz a 'Súgó' fülre és ott a Frissítések keresése-t választod. Máris jelzi, hogy van frissebb verzió és a letöltést és a telepítést is jelzi.