Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
xP
Igazán köszönöm!!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
These are my friends, see how they glisten...
Na, akkor érthetõen 😊
SG-re belépek, a kedvenceimhez le kell görgetnem a lap aljára. Onnan megnyitok egyet ugyanabban a böngészõben. Amikor visszamegyek a Back gombbal, nem a legörgetés helyére ugrik vissza, hanem a lap legelejére én meg görgethetek megint le - és már nagyon unom... 😛
Van-e erre megoldás?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Chaos Anno Domini
Ujjabban az sg fórum ,vagyis ez ahol írok mindig kijelentkezik.
Bejelentkezéskor mindegy hova teszem a pipát.
Ja persze firefoxban.
attip
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}
(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van kiterjesztés is a lustábbaknak a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
menu { display: none !important; }
0: minden Javascripttel nyitott új ablak helyett füleket nyit
1: mindet csak simán új ablakokban
2: ha meg van adva az új ablak mérete, akkor új ablakban, ha nincs, füleken
Bevallom idõhiány miatt nem olvastam vissza.....
Kérdésem, mozilla 2.0.0.11 verziót tötöttem le XP újratelepítés után.
Hogyan tudom beállítani azt a plusz sávot úgy hogy a Toorent Search Bar megjelenjen?
Az eszköztáraba nincs benne mint lehetséges opció.
Újra kell telepítenem a mozillát és a telepítés során kell beállítanom?
Köszönöm a válaszokat.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
videodownloader :?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez nem a firefoxhoz van ,ez külön progi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Vannak add-onok is. Melyiket érdemes feltenni? (Egyiket próbáltam, de nem volt jó.)
PLZ HELP 😛
Átléptem a másik fiókba, aztán vissza és utána jó lett.
Rendben van a dolog - Mégegyszer köszi Silke !
Azért állítottam be a második profilt ugyan oda, amit a 2. felhasználó alapból használ. ( c:\Documents and Settings\2.felhasználó\blablabla...) Igy amit az egyik fiókban belépve a Firefoxban változtat, az a másik fiókból is ugyan úgy változik és elérhetõ.
De az a gond, hogy a gmail, ami a 2. felhasználó saját fiókjából elérhetõ, az 1. fiókban tartózkodva valamiért nem nyitható meg. Tehát mégis csak át kell lépni, ha a leveleit meg akarja nézni.
Erre írtam azt hogy ez nem-e a titkosítás, vagy profilnév változás miatt van. (A profilnév a sajátjában: default, az elsõ fiókban meg valami más - mert ugye 2 default nem lehet )Tehát valamiféle védelmi dolog.
De te ezt jobban tudod...