Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt nézzétek meg,mi,merre,meddig.tehát milyen pluginek vannak telepítve,engedélyezve,verzió
a flash telepítõje nem mellesleg uninstallerként is mûködik.tehát ha talál valami flash-t az egyes böngészõkben,és úgy indítják el,letöröl mindent.ha nincs semmi,na akkor települ!
bõvítmény letöltéses dolog kikapcsolása alatt nem tudom mire gondolsz pontosan,de az infósávot az about:config plugins.hide_infobar_for_missing_plugin sorának false-ra állításával lehet kikapcsolni
végül,de nem utolsó sorba:pluginok FF-hez
attip:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Shortcuts
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Melós géppel van valami mostanában. Nem akarja megnyitni normálisan a Youtube-t például. Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
Ezt írja ki, de már leszedtük a legújabb verziót, telepítettük is, de ugyanaz a hiba áll fenn. Mit lehet tenni?
Valamint eddig jól mûködõ oldalakon kiírja, hogy hiányzó bõvítményeket kellene letölteni, de természetesen semmit nem tölt, csak keresi. Ez valszeg a tûzfal beállításai miatt van (ezen nem tudunk változtatni), csak azt nem értem miért csinálja, mert mint mondtam eddig jó volt az adott oldal. Hogy lehetne kikapcsolni legalább ezt a bõvítmény letöltéses dolgot?
The Matrix has you...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ez mitõl van? az elmentett kb 50-60lap miatt? 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
FF 3 Beta 4-hez vannak kompatibilis kiegészítõk?
-back is close
-linkification
-tab mix plus
ezek eléggé hiányoznak 😞
😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Semmi reklán tiltó nincs.
Vistán ha fagy, kiszürkül az egész. Csak a feladatkezelõben tudom kilõni. nem terheli a procit. 0% néha 1-5%
A hibakonzol nem említ semmi origót.
These are my friends, see how they glisten...
Régebben is fagyott, vasárnap lett újratelepítve a windows. Ez után is fagy. Jelenleg aminél észrevettem hogy fagy ez
de különbözõ cikkeknél is fagy.
1. Gyorsítótár ürítése (Eszközök / Személyes adatok törlése / Gyorsítótár)
ha ez nem segít, akkor:
2. az adott oldalról származó sütik törlése (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Sütik megtekintése)
Ha vmelyik cikkre nyomok, akkor lefagy. vagy visszajön vagy nem
Azt vettem észre, hogy ha lefagy, akkor a cikk végén lévõ hozzászólások menü eltünik, ha nem fagy le, akkor ott marad.
Ez miért fagyasztja le teljesen?? nem értem
Ha a 7360 hsz. nem jó akkor itt megtalálod, Documents and Settings\gépnév\Application Datta\Mozilla\Firefox\Profilies\betû-számsor\bookmarbackups\html kiterjesztés. A felsorolt hely rejtett, megnyitás elõtt engedélyeztetni kell. Sok sikert!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
mindenesetre 27-én ff3 beta 5!persze csak akkor,ha nem lesz semmi gebasz.de úgyis lesz 😊
ugyebár ez lesz az utolsó beta,utána már a teljes jön!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
😄
Mert pl. programletötlésnél végig ott van. Passz. Mondjuk így is mûködik, szal annyira nem izgat. Ha van azért még vmi 5leted, azt szívesen venném, de így is megoldottad a problémám.
😄
de mitöl állitodott el?
mert én nem nyultam hozzá csak a Download Statusbar frissitése után lett roszz
Ez határozza meg elvileg, hogy mikor takarítsa automatikusan a Letöltéseket.
Értékei:
0: sikeres letöltés esetén
1: a böngészõ bezárásakor
2 (alapérték): kézi
Ha 0, akkor csinál ilyet a Download Statusbar, hogy rögtön eltünteti a fájlokat a sávról, mert törlõdnek a Letöltések elõzményei közül.
😄
Ja, be van jelölve, de nem jön fel......letölteni letölti így is, de nem jön fel. (De pl. ha videót kapok a frímélemre, és rámegyek h letöltés, akkor feljön és jelzi, h mennyi van még hátra.)
igy volt eddig is beállitva és jo volt
A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
* Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.
Ilyen hibaüzenetet kapok délután óta az izé.hu-ról, mármint amikor megnyitnám. a vicc az, hogy sütik engedélyezve vannak és délelõtt még jó volt. tudna valaki tanácsot adni, hogy egyáltalán az Én készülékemben van-e a hiba?
The Matrix has you...
http://loal.atw.hu
Totál isten akkor leszel, ha a letöltéskezelõre is lenne 5leted, mert ugyan letölt, de a jobb egér mentés másként után nem jön fel az a kis letöltéskezelõ ablak, ahol ugye takarítani is kell. Márpedig az nagy segítség lenne. Thx még1x.
a másik dolog ha egy nagy kép töltõdik nem hagy görgõzni, lehet csak nálam...
Minden torrent oldal ami sok táblázatot tartalmaz nyúlik renderelés közben... a 2.0-áson ez mind szépen ment, de legalább a bõvítmények amiket írtam egy háttért és egy keret kivételével tökéletesen mûködnek.
Egyedûli, amivel meg vagyok elégedve, az oldal nagyítása közben a képek is nõnek, mint az operában. letöltésnél a minden törlése gombom eltûnt minden letöltésnél + egy kattintás. Remélem ezekbõl a bosszantó nem hibákat mondanék, hanem frissítésekbõl remélem párat szemügyre vesznek mielõtt kiadnák, hanem ez is olyan lesz mint a Vista, jó jó, de nem az igazi, ha nem lesz jobb mint a kettes inkább ki se adják szerintem, jobb késõbb egy jobb, mint rögtön.... Szerintem esik szét az egész, a kettest ki se lehet lõni, ez meg magától bezáródott 2x pedig semmit nem csináltam.
Az általad leírt hibajelenség megoldásához szvsz elõször próbáld meg azt, hogy becsukod a Firefoxot, megkeresed a profilodban a downloads.rdf fájlt és törlöd. Ha nem segít, szólj.
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu
{ color: red !important; }