Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attip
Kösz,de ott is csak az egyenkénti bezárásra van megoldás(ctrl+w)...

attip

ProGabe
elõször is címsorba: about:plugins

itt nézzétek meg,mi,merre,meddig.tehát milyen pluginek vannak telepítve,engedélyezve,verzió

a flash telepítõje nem mellesleg uninstallerként is mûködik.tehát ha talál valami flash-t az egyes böngészõkben,és úgy indítják el,letöröl mindent.ha nincs semmi,na akkor települ!

bõvítmény letöltéses dolog kikapcsolása alatt nem tudom mire gondolsz pontosan,de az infósávot az about:config plugins.hide_infobar_for_missing_plugin sorának false-ra állításával lehet kikapcsolni

végül,de nem utolsó sorba:pluginok FF-hez

attip:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Shortcuts

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

attip
Légyszi írjátok be,hogy milyen billentyûparanccsal zárható be az összes lap?!

attip

Mi a legjobb könyvjelzõ kezelõ kiegészítõ? hogy lehet a legegyszerübben megszámolni az elmentett lapok számát?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

bigapó
Sziasztok!

Melós géppel van valami mostanában. Nem akarja megnyitni normálisan a Youtube-t például. Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
Ezt írja ki, de már leszedtük a legújabb verziót, telepítettük is, de ugyanaz a hiba áll fenn. Mit lehet tenni?

Valamint eddig jól mûködõ oldalakon kiírja, hogy hiányzó bõvítményeket kellene letölteni, de természetesen semmit nem tölt, csak keresi. Ez valszeg a tûzfal beállításai miatt van (ezen nem tudunk változtatni), csak azt nem értem miért csinálja, mert mint mondtam eddig jó volt az adott oldal. Hogy lehetne kikapcsolni legalább ezt a bõvítmény letöltéses dolgot?

The Matrix has you...

modellmaker
Nem hinném. Annál nekem pl 4-szer 5-ször több lap van eltéve, és semmi ilyet nem tapasztalok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ha rá kattintok a könyvjelzõk menüre, akkor 10mp-re lefagy a böngészõ, majd utánna visszajön, és újra rá kell kattintani hogy megnyiljon.
Ez mitõl van? az elmentett kb 50-60lap miatt? 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

desigo
ezzel nem jött be
de azért thx
me and a monkey
7310 hsz, próbáld ki,

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

desigo
üdv

FF 3 Beta 4-hez vannak kompatibilis kiegészítõk?
-back is close
-linkification
-tab mix plus

ezek eléggé hiányoznak 😞
echt cool.....megoldottad, köszi!

😄
Narxis
Használ itt valaki Tor-t?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akyyy
Hogyan tudnám a firefoxot átlátszóvá tenni,hogy lehessen látni az asztalt?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Origón kívül nem. Sõtt origón belül, vmelyiken lefagy, vmelyiken nem.
Semmi reklán tiltó nincs.
Vistán ha fagy, kiszürkül az egész. Csak a feladatkezelõben tudom kilõni. nem terheli a procit. 0% néha 1-5%
A hibakonzol nem említ semmi origót.

Sil78
Az Origón kívül máshol is tapasztaltál ilyet? Mennyire vannak letiltva az oldalon a reklámok? (Nem lehet, hogy valami csiga reklámszerver okozza?) Pontosan mit csinál, amikor fagy? (Pl össze is omlik? Kidob? Leterheli a processzort? Kiír valamit a Hibakonzolban?)

These are my friends, see how they glisten...

Igen, próbáltam, semmi!
Régebben is fagyott, vasárnap lett újratelepítve a windows. Ez után is fagy. Jelenleg aminél észrevettem hogy fagy ez
de különbözõ cikkeknél is fagy.

Sil78
Az alapvetõ problémamegoldó lépéseket próbáltad már?
1. Gyorsítótár ürítése (Eszközök / Személyes adatok törlése / Gyorsítótár)
ha ez nem segít, akkor:
2. az adott oldalról származó sütik törlése (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Sütik megtekintése)

Miért fagy le a böngészõ az origo.hu-n??
Ha vmelyik cikkre nyomok, akkor lefagy. vagy visszajön vagy nem
Azt vettem észre, hogy ha lefagy, akkor a cikk végén lévõ hozzászólások menü eltünik, ha nem fagy le, akkor ott marad.
Ez miért fagyasztja le teljesen?? nem értem

Ez vhogy egyszerûbb nekem 😊

Helló!

Ha a 7360 hsz. nem jó akkor itt megtalálod, Documents and Settings\gépnév\Application Datta\Mozilla\Firefox\Profilies\betû-számsor\bookmarbackups\html kiterjesztés. A felsorolt hely rejtett, megnyitás elõtt engedélyeztetni kell. Sok sikert!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

ProGabe
hát ez érdekes

mindenesetre 27-én ff3 beta 5!persze csak akkor,ha nem lesz semmi gebasz.de úgyis lesz 😊

ugyebár ez lesz az utolsó beta,utána már a teljes jön!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe

Hova menti a könyjelzõket? újratelepíteném a windows-t és a végén csak vissza raknám.

Sil78
Hmm. Közvetlenül alatta van egy olyan, hogy zárja-e be, ha vége a letöltésnek. Onnan szedd ki a pipát, és akkor nyitva kéne maradnia, tehát megláthatod, errõl van-e szó, hogy a kisméretû fájlok túl gyorsan érnek le.

Hát kiszedtem, visszaraktam, és......egyszer felvillant egy tizedmásodpercre a letöltéskezelõ amikor egy próbaképet csatoltam le....most lehet h megy csak olyan gyors h fel se jön?

😄

Mert pl. programletötlésnél végig ott van. Passz. Mondjuk így is mûködik, szal annyira nem izgat. Ha van azért még vmi 5leted, azt szívesen venném, de így is megoldottad a problémám.
😄
urbijoe
köszi igy már jo
de mitöl állitodott el?
mert én nem nyultam hozzá csak a Download Statusbar frissitése után lett roszz

Loller, lesz oldfox is? pl hogy minden a régi legyen (akkor meg minek új)
Flamer
htxvm.

http://loal.atw.hu

Sil78
Az about:config-ban a browser.download.manager.retention értéke mennyi?
Ez határozza meg elvileg, hogy mikor takarítsa automatikusan a Letöltéseket.
Értékei:
0: sikeres letöltés esetén
1: a böngészõ bezárásakor
2 (alapérték): kézi
Ha 0, akkor csinál ilyet a Download Statusbar, hogy rögtön eltünteti a fájlokat a sávról, mert törlõdnek a Letöltések elõzményei közül.

Sil78
Hmm, ilyet még nem láttam. Próbáld meg esetleg kiszedni a pipát, becsukni az ablakot, és utána visszarakni, hátha megjavul.

Sil78
Akkor kiszedték a 4-esbõl, pedig volt ilyen. Akkor próbáld meg kiterjesztéssel.

Sil78
Ja, azokról? Pl itt.

Félistennõ, ja, bocsesz. A fene gondolná.
😄
Ja, be van jelölve, de nem jön fel......letölteni letölti így is, de nem jön fel. (De pl. ha videót kapok a frímélemre, és rámegyek h letöltés, akkor feljön és jelzi, h mennyi van még hátra.)
Flamer
firefox -p
firefox -safe-mode

ezekrõl. holvan mind leriva egy lapon?:o

urbijoe
mért van az hogy a Download statusbar ugy van beállitva hogy a letöltés végén otthagya 5 másodpercig a letöltött dolgot alul,de amiota lefrissült azota egyböl eltünik?

igy volt eddig is beállitva és jo volt

bigapó
Az oldal nem megfelelõen van átirányítva:

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

* Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.

Ilyen hibaüzenetet kapok délután óta az izé.hu-ról, mármint amikor megnyitnám. a vicc az, hogy sütik engedélyezve vannak és délelõtt még jó volt. tudna valaki tanácsot adni, hogy egyáltalán az Én készülékemben van-e a hiba?

The Matrix has you...

404 error nincs ilyen, hozzáadtam, de oda se bagózik rá.
Sil78
About:config, a browser.urlbar.richResults kulcsot rakd át hamisra.

Sil78
Mit értesz kapcsolók alatt?

Sil78
Eszközök / Beállítások / Fõlap, "A Letöltés párbeszédpanel megjelenítése fájlok letöltése közben" be van jelölve?

Flamer
holvan egy lista a firefox kapcsolóiról? má tök idegvagyok hogy nem tudok rákeresni google-n :|

Hm, nem semmi a csaj 😉
ivjoe
Félistennõ. 😊
Mester, Félisten vagy, megint lehet letölteni. Örök hálám.
Totál isten akkor leszel, ha a letöltéskezelõre is lenne 5leted, mert ugyan letölt, de a jobb egér mentés másként után nem jön fel az a kis letöltéskezelõ ablak, ahol ugye takarítani is kell. Márpedig az nagy segítség lenne. Thx még1x.
Picar77
köszi ^^

()() (^^)

Van valamilyen módja a látogatott oldalak közötti válogatást(címsorban) régi stílusúvá lehet tenni? mert ennek olyan vista szaga lett, ennek a válogatásnak, hogy az idegeimre meg, nameg a webcím közepe ha talál arra amit beírok akkor kirakja elsõnek, megértem én, de jobban szeretem, ha én a kezdetét írom akkor azok jelennek meg amik azzal kezdõdnek, vagy akkor már legyen reguláris kifejezés és úgy írom be, de ne erõszakolja rám az sg helyett a forum.sg.hu-t ha azt akarom, azt írom.

a másik dolog ha egy nagy kép töltõdik nem hagy görgõzni, lehet csak nálam...
Minden torrent oldal ami sok táblázatot tartalmaz nyúlik renderelés közben... a 2.0-áson ez mind szépen ment, de legalább a bõvítmények amiket írtam egy háttért és egy keret kivételével tökéletesen mûködnek.
Egyedûli, amivel meg vagyok elégedve, az oldal nagyítása közben a képek is nõnek, mint az operában. letöltésnél a minden törlése gombom eltûnt minden letöltésnél + egy kattintás. Remélem ezekbõl a bosszantó nem hibákat mondanék, hanem frissítésekbõl remélem párat szemügyre vesznek mielõtt kiadnák, hanem ez is olyan lesz mint a Vista, jó jó, de nem az igazi, ha nem lesz jobb mint a kettes inkább ki se adják szerintem, jobb késõbb egy jobb, mint rögtön.... Szerintem esik szét az egész, a kettest ki se lehet lõni, ez meg magától bezáródott 2x pedig semmit nem csináltam.

Az, de meg kellett ígérnem, hogy óvatos leszek pedig csak a képhordozás áttetszõségét(3 4beta) szerettem volna megtudni, hogy lehet e változtatni mert alig látszik, de mivel megígértem óvatos leszek, nem találtam meg.
Sil78
A profilodat nem bántja egy sima újratelepítésnél, ezért a beállításaid megmaradnak. A profilodat XP esetén alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.
Az általad leírt hibajelenség megoldásához szvsz elõször próbáld meg azt, hogy becsukod a Firefoxot, megkeresed a profilodban a downloads.rdf fájlt és törlöd. Ha nem segít, szólj.

Sil78
Persze, a userChrome.css fájl segítségével. Pl ha azt akarod, hogy piros legyen:

#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu,
#navigator-toolbox menu
{ color: red !important; }