19494
-
#9801 Nem vettem meg az újságot de szerintem az lesz amit Sil mondott, hoy legújabb Firefox felvértezve pár kiegészítővel meg beállítással about:configban. Gyorsaságra és biztonságra koncentrálva. Google se dobott ki semmit. -
#9800 Kiderült, hogy mi ez a Gold? -
#9799 Közben megoldódott. A MAC legújabb biztonsági frissítése blokkolta :S
Erre nem is gondoltam, de már direkt megnéztem, hát az volt a gond.
Köszi -
Leopard 10.5.5-öt használok... -
#9797 Bocsi, de átsíklottam az üzeneted felett... szóval semmi ilyesmi nincs bekapcsolva...
Mac-en még tűzfalat sem használok.
Csak egyszerűen kiszerettem volna próbálni és nem értem miért nem tud csatlakozni, hiszen a Safari simán megy és próbaképp az operát is felraktam ez miatt, de avval sincs semmi gond :S -
#9796 kitöröltem azt a 2 fájlt de nem lett jobb -
#9795 Hmm, tulképp milyen verziót használsz? A 3-as Firefox csak Mac OS X 10.4-en vagy afölött megy.
Illetve még egy tipp: ha amúgy jók az internetbeállításaid, és nem használsz semmi olyat, ami blokkolhatná, akkor próbáld meg az about:config-ban a network.dns.disableIPv6 értékét true-ra állítani, hátha az a baja. -
#9794 Egyelőre csak a #9771, de gondolkozok rajta. Az a baj, hogy Mac-et még nem láttam közelről. -
#9793 9766-ra senkinek nincs ötlete?
akkor "move the trash" :D -
#9792 Végülis a témák is addonok, az is ugyanúgy visszaáll alapra Safe Mode-ban. Melyik témáról van szó?
Próbáld meg esetleg törölni (XP esetén) a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ mappából (figyelj oda, ez nem a profilod, ez a Local Settings-en belüli Application Datában van, nem a sima Application Datában!) a XUL.mfl és XPC.mfl fájlokat, hátha csak ez a baja. Vagy akár a mappa egész tartalmát, ezek végülis mind csak ideiglenes fájlok. -
#9791 rá jöttünk h a témák teszik ezt. leszedtem mindet. de ha teszek fel újat megin összeomlik :( -
#9790 kiterjesztés csak a Piclens -
#9789 9.0 r124-gyel is megy, még nem jutottam odáig, hogy felrakjam a 10-est. -
#9788 Ha Safe Mode-ban megy, akkor mondd, milyen kiterjesztéseid vannak, mert akkor valószínűleg azok közül kavar be valamelyik. -
#9787 Mind1, már, újrakezdtem az egészet Flashgettel. -
#9786 url sávba: about:plugins
és ott lesz
Shockwave Flash
Fájlnév: NPSWF32.dll
Shockwave Flash 10.0 r12 -
#9785 nah ezt hol tudom megnézni?:) -
#9784 akinek jó: hányas verziójú flash? -
#9783 firefox.exe -p
"kötőjelpé", mert már voltak belőle félreértések :)
így indítsad a foxot és bejön a profil-kezelő -
#9782 nekem is jó -
#9781 nekem jó -
#9780 safebe tökéletes
nem töröltem a profilokat. nemtom h kell újat csinálni -
#9779 próbáljátok ki pls, hogy nektek megy-e a képfeltöltés ITT
képek feltöltése gomra kattintva nem történik semmi, igaz, flash reinstall előtt hibaüzenetet dobott
legújabb ff és flash -
#9778 köszi szépen...
Az iwiw régebben megjelenítette és mióta lelett formázva a gépem azóta nem pedig már felraktam minden féle firefoxot de semmi néhány képet egyáltalán nem néhányat kicsibe látok d enagyba nemtudok őket megnyitni -
#9777 safe módban is összeomlik?
profilokat is törölted? vagy egyszerűbb, ha létrehozol egy újat és megnézed ott is csinálja-e.
amúgy általánosságban elmondható, hogy a 3-as verzió még érzékenyebb az oprendszerre, mint az elődjei. amíg a kettes csak belassult, meg-megállt ha nem tetszett neki valami, addig ez úgy összeomlik, mintha kötelező lenne neki -
#9776 vki vmi megoldást?:O -
#9775 Igen, Firefox 3.0.3.-at használok. Most leszedtem hozzá ezt a Flashgot-ot, de ezzel is, ha elkezdem tölteni, akkor új fájlba kezdi tölteni elölről az egészet, nem pedig az előzőt folytatja. Pedig egyeznek a fájlnevek (méretek is), ugyanazok a fájlok lennének. Annyit csinál, hogy új fájlba kezdi tölteni, és a nevéhez hozzáír, egy "(1)"-et. Nagyon kéne pedig az a fájl. :S -
#9774 A crashekkel kapcsolatos dolgokon hétvégén gondolkozom még, a másikra lásd az előző hozzászólást. -
#9773 erre
és
erre
valaki valamit? -
#9772 Melyik képeket? Egyiket sem, vagy csak a galériákban találhatóakat? Eddig megjelenítette? -
#9771 Fájl menü / Kapcsolat nélküli munka nincs bejelölve? Nincs valami, ami akadályozhatja (pl valami tűzfalszerűség, már ha van ilyesmi OS X-nél)? -
#9770 Igen, érdemes előtte lepucolni. De feltetted az IE-hez is a 10-est? (Csak mert azt külön kell.) Egyébként a Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése résznél Adobe Flash Player ActiveX néven találod az IE-hez való verziót, és Adobe Flash Player Plugin néven a Firefoxhoz/Mozillához/Operához/stb-hez valót. Illetve az Adobe oldaláról le lehet tölteni egy Flash uninstallert, de az mindkettőt leszedi. -
#9769 Mondjuk Firefox 3? ;) Vagy tetszőleges külső letöltésvezérlő + FlashGot kiterjesztés. Vagy DownThemAll kiterjesztés. Stb. -
#9768 Van olyan kiegészítő, amivel tudnám folytatni a félbeszakadt fájl letöltését, ne pedig új fájlként kezdje el szedni újból? :S -
#9767 Tudom off, de amióta a 10-es Flash playert használom az IE 7 gyönyörűen szétfagy Vistan. Viszont FF-et meg úgy tettem fel, hogy előtte nem volt fent a gépen neki flash player, hanem egyből a 10-es telepítőjével indítottam, itt minden jó. Gondolom IE-nek az a baja, hogy 9-esről frissítettem. Hogy csinálhatnám meg? Pucoljam le teljesen az IE flash playert és aztán rakjam fel újra a 10-est?
(A banner szép lányos lett. ;D) -
#9766 Hali!
Van erre valakinek valami ötlete? Mac os x-et használok a Safari simán megy, de ez az ff ezt nyoomja képembe:
-
#9765 Javascript engedélyezve és flashből is a legfrissebb van. -
#9764 Hello.
Nekem az a problémám ,hogy ha felmegyek iwiw-re a képeket nemjeleníti meg ez aböngészőm..IE meg opera meg stb mutatja de a mozilla nem
Valaki valami ötlet? -
#9763 üdv
azzal problémával küzködök h ha elindítom ff-t akkor kiírja h összeomlott. újra tettem már de nem lett jobb. kiegészítőket töröltem, ettől se lett jobb. vmi ötlet?
-
#9762 Flashből fent van a legfrissebb? Javascript sincs letiltva?
(Jajj, ki rakatta be ezt a nagyonszörnyű bannert, amivel pár hónapja hülyültetek? És vajon miért? o_O)