Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
És a #7418-re ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
#7414 -re esetleg nem tudtok megoldást?
Sil78
Ha a #7383-ra gondolsz, én ott Flasht nem láttam, csak Javát meg Acrobat plugint.
Tudsz mutatni esetleg egy screenshotot arról, hogy van szétcsúszva az oldal? (A Gyorsítótár ürítését vagy egy egyszerû Ctrl+F5-öt próbáltad már?)

These are my friends, see how they glisten...

Rash87
Na így már jó lett,kösz!!

Glory, Glory Man. United!

modellmaker
Cookiek, cache törlése?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Rash87
Vki olyanban tudna segíteni,hogy eddig jó volt a Firefox,aztán nem jöttek be normálisan az oldalak... Pl. sg se,myvip se,stb...
Utána olvastam itt,írták páran,hogy Ctrl+F5 segít,kipróbáltam,tényleg mûködött pl Sg már tökéletesen bejön, de még a Myvip mindig nemjó....Ctrl+F5el végre behozta belépésnél a háttérszint,meg a képeket,de mikor belépek,akkor megint minden full fehér,képek nincsenek,stb... s a ctrl+f5 se segít...
Vmi egyéb tipp?

Glory, Glory Man. United!

bigapó
azt láttad amit korábban beírtam, hogy nekünk a plugins-ben mit ír? mert ott asszem netscape-es a flash és persze fent van. szóval ezért nem értem, hogy mit szaraxik velünk. de egyenlõre most jó, csak szét van csúszva az oldal, de legalább nézhetõ a film rajta.

ja és persze úgy csináltam ahogy mondtad, mármint az adobe oldal, stb...

The Matrix has you...

Sil78
Az about:plugins-ban látod, hogy fent van-e, és hogy milyen verzió. Letölteni az adobe.com-ról tudod, van a fõoldalukon egy olyan gomb, hogy Get Adobe Flash Player.
Arra figyelj, hogy IE-hez és Firefoxhoz külön kell telepíteni, nem ugyanolyan kell hozzájuk (a Firefox pluginok a Netscape-pel kompatibilisek). Ha letöltötted a telepítõfájlt, akkor a böngészõt kapcsold ki, mielõtt elindítod a telepítést.

bigapó
hali!

végre benéztél, már nagyon vártam😊

elvileg flash fel van telepítve. Mondanál olyan oldalt, ahol szintén kell a flash, mert ugye ha ott sem jó, akkor nincs feltelepítve normálisan. Tegnapelõtt már annyira mûködött, hogy tudtunk nézni videót, de még mindig szét van csúszva a kép, nem olyan, mint például itthon.

Hogy kell telepíteni a flash-t, hogy biztosan fenn legyen? nem elég letölteni az install-ját és telepíteni? egyébként programok között is ott van, szóval nem értem miért csinálja...

The Matrix has you...

Pontosan.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Köszönöm! És hogy teszem bele a frissen telepített firefox-ba?Ugyan ez csak importálás fájlból?

desigo
Sziasztok! Újra kell tennem a rendszert és a Firefoxban rengeteg könyvjelzõ van.Ha úratelepítem,akkor hogyan lehet a könyvjelzõket lementeni?
Bocs,ha már volt...
Elõre is köszönöm

modellmaker
Három értékes (nem üres) füllel sem eszik annyit, mint a kettes egy füllel. Egy próbát mindenképpen megér.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Japep
Ez miért van? Ok, aztán kilép hibaüzenettel...ilyen netrádiós dolognál jött most elõ, bár már sokszor, máshol is elõjött..nagyon idegesítõ.
Nem lehet valamit tenni ellene?
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

urbijoe
érdemes használlni a 3 beta 5-öt?
vagy maradjak még a 2-esnél

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

zvaragabor
Pff naz ezt a menüpontot még meg se néztem...ez volt a baj. Hely szerint rendezve-re volt beállítva. Rendezetlennel már jó. 😊 Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

ProGabe
Beta 5

nem RC beta(#7391),hanem a végleges!

egyre pofásabb az alap skin!lekerekített url bar,a tabok "világítása" befade-el,amikor fölé viszed az egeret,"vésett" a keresõsáv

és ez még csak a kinézet!pl. a memóriahasználata hihetetlenül alacsony!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
Ha fut a Firefox akkor a CPU használat 50 %-ra ugrik és pörög is a ventillátor.a memóriahasználat 66.000 K

ha bezárom akkor leugrik 3 %-ra

Próbáltam már újrarakni a FFot de hiába.

mitõl lehet ez?
Sil78
Van másmilyen is. Lásd pl #6902.

urbijoe

Sil78
Aha, akkor nem kiterjesztés okozza. Hmm. A Könyvjelzõk kezelése / Nézet menüpontban azért a Rendezetlen van bejelölve, ugye?

me and a monkey
Szívesen.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

DjDano
Köszi! Ezt a kiterjesztést eddig nem ismertem, de így már mûködik. Nagyon hasznos Add-on! 😊

zvaragabor
Úgy is rakoncátlankodik.

Chaos Anno Domini

Sil78
Nem az a csökkentett mód. Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (vagy pl van hozzá parancsikon a Start menüben is).

zvaragabor
Csökkentett módba per pill nem tudok bemenni, de kiterjesztések nélkül is csinálja. Majd este megõróbálom csökkentettben is.

Chaos Anno Domini

me and a monkey
UrbiJoe !

Colorful Tabs

ZvaraG. Régebben nekem is csinálta, én sem értettem miért, másnál pedig sosem volt ilyen és haverom gépén sem jelentkezett.
Aztán egyik verziófrissítésnél megjavult. Azóta sem értem.

Sil78
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is ezt csinálja?

zvaragabor
2.0.0.13

Chaos Anno Domini

Sil78
Milyen verziót használsz, valamelyik bétát? Nálam semmi baja.

Sil78
Van egy Close All Tabs nevû kiterjesztés, amivel kitehetsz az eszköztárra egy ilyen gombot, vagy pl ott a Panic nevû kiterjesztés, ami kicsit többet tud ennél (pl meg lehet adni billentyûkombinációt is afféle "fõnökgombnak").

zvaragabor
#7384 még aktuális kérdés. 😊

Chaos Anno Domini

Sil78
Ha Flash nincs, azt azért nem ártana telepíteni.

Sil78
Nem volt átkapcsolva épp IE motorra (pl IETab)? Mert akkor természetesen nem mûxenek a kiterjesztések.

Sil78
About:config, browser.urlbar.hideGoButton (bár a userChrome.css segítségével is el lehet).

A színezés nem about:config, hanem vagy valamilyen kiterjesztés, vagy skin, vagy userChrome.css (lásd pl #5068).

urbijoe

ezt a nyilat hogy lehet eltüntetni?

és az aktiv tabbot hogy lehet beszinezni,régen tudtam de nem tabmix plusszal hanem about:configba

me and a monkey
7310 hsz-ben említett extension-nal sem?

DjDano
Sajna Adblock nem mûködik, pedig eddig mindegyik beta-val együttmûködött.. Nálam van hang.

desigo
amióta felraktam nincs hangja az internetes videóknak...
desigo
thx

adblock van-e hozzá?
DjDano
Ittvan , megjött az 5. beta:

Mozilla Firefox 3.0 beta5 (magyar)

urbijoe
nem
semmi nem megy
multkor még jo volt

modellmaker
CTRL+F12 sem megy, vagy csak a menüpont tûnt el?

urbijoe
valaki megtudná mondani hogy mért tünt el a "lapbezárás visszavonása"
menüpont?

Rage47
heh most már mûködik, magától megjavult xD
Narxis
Kikapcsoltad. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
nem tudja vki miért nem mûködik rendesen az adblock plusom? sg-n is minden reklám megjelenik:S
zvaragabor
A könyvjelzõkezelõben nektek sem lehet úgy rendezni a könyvjelzõet és mappákat, ahogy akarjátok. Van, hogy nem lehet áthelyezni a sorrendben, vagy pedig ha átlehet, akkor nem oda rakja, ahova én tettem.

Chaos Anno Domini

bigapó
háát, itt van egy-pár dolog leírva, nekem most mit kellene figyelnem?

van olyanom, hogy Java Platform SE6 U5

Fájlnév: npjava11.dll és alatta:Java Plug-in 1.6.0_05 for Netscape Navigator (DLL Helper)

ezenkívül van npjava12-13-14-32.dll és mindegyiknél ezt írja. van még pár másik fájlnév, de a verzió ugyanaz és minden engedélyezve van.

Fájlnév: nppdf32.dll
Adobe Acrobat Plug-In Version 7.00 for Netscape

ebbõl mi derül ki? 😊

ja és a linket nem hozza be, szerintem ez is a tûzfalon akad el, bár csak azt íja, hogy az oldal nem érhetõ el.

The Matrix has you...