19494
-
#9841 előbb-utóbb fogja, én lefrissítettem most -
#9840 ez azt jelenti, hogy automatán is frissíteni fogja előbb-utóbb? mert akkor inkább megvárom :D -
#9839 3.0.4 final -
#9838 Köszi, de nem használok kezdőlapot :) Illetve igen, about:blank :D -
gyűjtő #9837 #9835;#9836
Szervusztok!
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.Minden rendben.
[HUN]FaTal! Több kezdőlapra a válasz #9836-on Sil78-nál. -
#9836 Ezt most nem egészen értem, milyen weblapokat akarsz egyszerre megnyitni? Amik pl bent vannak a könyvjelzők közt, azoknál mindig van a könyvjelző mappa alján egy olyan lehetőség, hogy "Mindegyik megnyitása külön lapon". Sőt, be lehet könyvjelzőzni több oldalat lapcsoportként is (Minden lap egy könyvjelzőbe). Kezdőoldalnak is be lehet állítani több oldalat: Aktuális oldalak használata, vagy csak simán beírod az összes oldal címét, az ún. "pipa" jellel elválasztva (ez egy függőleges vonal). És ha pl rákattintasz a "házikó" gombra a középső egérgombbal, akkor megnyitja a kezdőlapokat is új lapokon. -
#9835 Ez már az 1.5 óta benne van az FF-ben, CTRL+T új fület nyit. Eszközök->Beállítások->Lapok->Lapok fülei mindig látszanak, így olyan lesz mint az IE én is így használom. Több kezdőlapot nem tudom, hogy be lehet e állítani egyszerre. -
gyűjtő #9834 Szervusztok!
A Firefox böngészőt szeretném beállítani úgy, hogy egy időben (egyszerre) tudjak megnyitni több (2-3) weblapot (esetleg kezdőlapokat is).
Hogyan lehet ezt megtenni? Természetesen jó lenne, ha az egyes lapok közötti átváltást a megjelenő lapjelző fülek könnyítenék. -
#9833 Nem tudom írni a ./cache/cache_status122830.html
Ez mi? Egy magyar torrent oldalon kapom ezt egy ideje. Ctrl+F5 se segít, vagy 5 frissítés kell, hogy bejöjjön rendesen. -
#9832 Újratöltötte az oldalat. (Úgy frissítette, hogy nem vette figyelembe az oldalnak a Gyorsítótárban levő, korábban már letöltött változatát.) -
DeadManWalking #9831 Koszi,most megy.
mit tett a ctrl f5? -
#9830 Ctrl+F5? -
DeadManWalking #9829 Sziasztok,az uj verzioju ff nem nyitja meg az iwiw et.
Itt a hibauzenet;
XML feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/login.jsp
2339. sor, 25. oszlop:while(A.test(C.charAt(--B))){}return C.slice(0,B+1)
------------------------^ Köszi a segitseget -
#9828 Nekem sem jelenik meg, lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető -
#9827 Sziasztok!
Miért van az, hogy adott egy weblap. A munkahelyen megjelenik az oldal itthon viszont ezt írja ki ha rámegyek az oldalra: -
#9826 Csökkentett módban indítsd a Firefox-ot és nézd meg, hogy így is hibás-e. Előtte zárd be a Firefox-ot. Ha így nem jön elő a hiba akkor másold be, hogy milyen kiegészítőket, pluginokat használsz. -
#9825 Hali!
Már megint fellépnek a Crash Reporter beli problémáim valaki tudna segíteni??
Már egyszer kérdeztem..Részletek: EBBENa hozzászólásomban. -
#9824 Köszi a gyors választ! -
#9823 Kattitható hivatkozást a Linkification nevű kiterjesztéssel lehet csinálni. De nem neked kell kijelölni a szöveget hozzá, hanem megkeresi magától az ilyeneket. (Vannak olyan kiterjesztések is, ahol a te általad kijelölt szöveggel lehet mindenfélét csinálni, pl megnyitni új lapon, letölteni, stb, de azok meg nem csinálnak belőle kattintható hivatkozást.) -
#9822 Hi!
Nem ismer valaki véletlenül egy olyan kiterjesztés, amivel ha kijelölök egy szöveget, akkor hivatkozást csinál belőle?
Pl:
Van egy rakat link, amit le szeretnék tölteni, de ha kijelölöm DownThemAll!-lal, akkor kiríja, hogy nincs hivatkozás, vagy kép. Viszont ha olyan linket jelölök ki, amire rá lehet kattintani, akkor azt már letölti.
Előre is köszi a válaszokat! -
#9821 Több mint 4gb van a partición, ezért nem értem én se :( -
#9820 Azt mondja, hogy nincs elég helyed a telepítéséhez, szabadíts fel helyet. -
#9819 HELP!!!
Feltelepíteném a legújabb Flash Player, mert anélkül nem engedi futtatni a Youtube-ot. De telepítés közben ezt írja ki :( FF verzióm: 3.0.0.13
-
gyűjtő #9818 Szervusz Sil78!
Minden világos.
Köszönöm a segítséged. -
#9817 A tanulság épp a fordítottja. Kérdeztél, és most már értesz hozzá. -
Möbiusz #9816 -
etele34 #9815 Értettem.
Tehát mi a tanulság számomra? Ha nem értek valamihez akkor inkább >> -
#9814 :DDD -
#9813 Ha például valakivel közösen használsz egy gépet, és nem szeretnéd, ha az a másik megtudná, hogy visszataszító, erkölcsromboló, undorító stb dolgokat nézegetsz a neten, de pl az jó lenne, ha elkezded írni a címsorba, hogy s, akkor felajánlaná az sg.hu-t(és NEM ajánlaná fel pl a sexybutchers(nemtom, hogy van-e ilyen).com-ot) -
etele34 #9812 Tudtam, hogy mégsem kellett volna beleszólnom. Nekem így van beállítva és így jó. Azon még nem is gondolkoztam amit kérdeztél, hogy csak bizonyos dolgok nyomait kellene eltüntetni. Egyébként ez így miért nem lenne jó? -
#9811 Ez az, hogy az összes. De mi van, ha csak bizonyos dolgok nyomát szeretnéd eltüntetni? ;) -
etele34 #9810 Lehet, hogy most egy nagy hülyeséget írok de nálam így van beállítva a FireFox. Minden bezáráskor törlődik az összes előzmény. -
#9809 A Distrust nem tilt le semmit, hanem szelektíven töröl. Bekapcsolod, böngészel, kikapcsolod, és törli, amik akkor kerültek bele az Előzményekbe, Sütikbe, stb, amíg aktív volt.
Amelyik ideiglenesen letiltja a dolgokat, az a Stealther. (Az viszont nem jó, ha pl be kell jelentkezned valahová, mert letiltott sütikkel nem kifejezetten fog menni.) -
gyűjtő #9808 Szervusztok!
A Firefox 3.0.3 verzióját használom. Letöltöttem hozzá a Distrust 0.8.1 kiterjesztést. Valami ok miatt nem tiltja le a böngészés előzményeit.
Beállítások
Mi lehet a hiba? -
#9807 nálam is, ill. maga az oldal (és még pár másik). igazán kapcsolhatnának, hogy van új flash
ACE: IE alatt biztos, hogy 10-es flash van? -
#9806 Nálam pont fordítva, a Flash szar nem a böngészők. -
ACE #9805 Nekem se jó Flash 10, de IE-ben érdekes módon megy, pedig ott is 10-es van, akkor egy hiba a Firefox javára... -
#9804 Aha. :D -
#9803 Köszi! Szóval akkor ez egy sufni-tuning-szerű megoldás? -
#9802 nekem se jó, flash 10