19494
  • Blum
    Az szerintem a Ctrl+F5
  • Wreck86
    :P

Az F5 az nem törli a gyórsítótárat is egyben?
  • Blum
    Amugy minek nektek refresh gomb? Nincs F5 a billentyuzeten? :D
  • Wreck86
    Ezt én is szeretném tudni.
    Első dolog ez lett volna, hogy visszaviszem bal oldalra, de sajnos külön én sem tudom mozgatni, sőt egyáltalán nem tudtam. :S

Valaki?
  • Borg
    Az új firefoxban hogyan lehetne a refresh gombot visszavarázsolni bal oldalra?
    Az eszköztárban nincs is kihúzható refresh gomb... vagy csak én nem találom?
  • Narxis
    Max. akkor veri ha nem használsz addont. Amint felteszem az AdBlock Plus-t, Ghostery-t, NoScript-et, FasterFox-ot, X-Notifier-t, ForecastFox-ot, MagicActions for Youtube-ot, WOT-ot máris úgy indul mint egy öszvér. A Chrome 3-szor ennyi addont is elvisel sebességvesztés nélkül úgyhogy ennyit erről. :)
  • tandya
    Bocsi,de én még mindig ott tartok.hogy évek óta nem tudok letölteni RAI tv videót,ha vki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék.már ezer programot kipróbáltam valamiért egyik sem jó/GetFlv,Jdownloader,Net Transport,Url snooper stb.
  • kalapos
    Köszönöm Dregnarr1 és Dodo 55.
    Az addon-t telepítem és kipróbálom.

Még 1 kérdés:
    Ha a címsávba írok akkort az előzmények közötti oldalakra jön ki az címek.Azt hiszem ezt nevezik autofill-nek nem? MErt ezt szeretném kikapcsolni hogy ezek alapbol ne jelenjenek meg.Ezt hogy lehet kikapcsolni?
    Ha az browser.urlbar.autoFill és a browser.urlbar.autoFill.typed átállítom ugyanúgy megmarad , vagy a browser.urlbar.default.behavior kellene átírni? Mert azon éppen 32-s érték van beállítva.
  • Zsolt01
    Köszi!
    Ez jó!
  • dregnarr1 #18595
    Üdv, elvileg configban már nem lehet ezt állítani, mert kivették onnan teljesen, csak külső alkalmazással add-onnal lehet újra olyanná tenni.

29-ről: szerintem botrányos, browser.tabs.ontop sem működik (valszeg ez is végérvényesen), ráadásul rohadtul lelassult az egész, a különálló kiegészítőket mindig indulás után, utólag tölti be, hatalmas késésben. Élvezhetetlen.
  • Dodo55
    Olyat nem tudok hirtelen, de én meg épp most csináltam meg olyasmire, mint amilyen a Chrome-ban (alsó sávban mennek a letöltések):

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/s3download-statusbar/
  • kalapos
    Üdv

A 29-est használom és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megoldani hogy a letöltéseknél ne csak az a kis zöld letöltő nyíl jelenjen meg hanem egy kisablak jöjjön elő mint a régebbi verziónál?
    A beállításnál nem találok , a config-ban meg nem látom hogy esetleg az hol lenne.
  • Dodo55
    Jó lett ez a v29, sebességben nagyon régóta először veri a Chrome-ot.
    Teszteltem i5-ön és 900-as Coppermine Celeronon is 192MB rammal, mindkettőn érezhetően és mérhetően gyorsabb (direkt a két legszélsőségesebb* configon néztem ami van itthon).

* van egy Intel P54CS 133MHz is, de az restaurálva van eredeti állapotára Win98 SE-vel, így nem játszott :D
  • Malakai
    Szerintem új téma jó, ha csak a tabbar-t kell áttenni, arra is van kieg (meg talán about:config-ban továbbra is át lehet, azt nem tudom), Tab Mix Plus is tartalmazza, ami meg szerintem egy alap kieg már nagyon régóta.
    Meg újdonság, így van egy átmeneti időszak, amíg még sok kiegészítőnek a panelen el van csesződve az ikonja, mert nem kompatibilis még vele, meg amíg még kevés téma van az új felülethez.
  • garferi
    Aki szeretné jobban testre szabni a Firefox 29-et, esetleg olyanná visszaállítani mint amilyen az előző verzió volt az tegye fel a Classic Theme Restorer kiegészítőt!
  • Dency
    Hi.
    Na engem az érdekelne ebben az új 29-es firefoxban az "Alul elhelyezett fülek" funkció megszűnt?
  • Wreck86
    Hali!
    Lefrissült a FireFox 29.0-ra és elég érdekes lett szerintem.

Azt nem tudjátok, hogy a ForeCastFox-nak lesz e új verziója, mert azt írta ellenőrzésnél, hogy a meglévő verzió már nem kompatibilis az újjal. :(
  • kl24h
    Ilyen gondok egyáltalán nincsenek és nem is voltak, pedig régi gépem van.
  • kissssss
    én már át is váltottam chromera, f#*¤ kivan hogy felzabálja az összes létező erőforrást amit csak talál.

amíg nincs változás marad a chrome.
  • TomBond
    Ma frissült a flash a 13-as verzióra, és azóta teljesen hulladék lett a firefox. A facebook-ot meg sem nyitja, az sg fórum is teljesen szétesett. Van valakinek hasonló gondja?
  • marsu
    Köszi, kipróbálom!
  • littleNorbi
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • Blum
    Egy kiegeszitovel szerintem meglehet oldani.

WebFilter Pro
  • marsu
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom azt elérni, hogy gyerekemnek a 18-as oldalak nem nyíljanak meg??
  • Master91

'Geri'
    tegnap, 15:39 - permalink
    válasz erre
    mozilla... bazmeg, de gyász

[attachment=31816:istenbasszameg.jpg]

:D:D:DDDD
  • Jakuza1
    Kipróbálható a teljesen átrajzolt Firefox 29
  • SzirmosSzisza
    Régebben, ha jól emlékszem hardveres gyorsítást kellett ilyenkor kikapcsolbi.
  • Master91
    Olyan volt nekem is egy időbe!
    Azóta már meg javult.

Viszont, újra kellett telepítenem a Javát, és hát azóta youtube-n szét fagy a gépem. Pedig át állítottam már HTML5-re (megint....), de mikor át akarom rakni fullscreenre, vagy qualitit állítok, vagy 1-2 percig lefagy az egész windows.
  • Wreck86
    Most frissült, de nem tapasztalok ilyet.
    Tudnál képet csinálni az elmosódott részről?
  • precision
    amióta frissült a firefoxom 28.0 -ára csomó weboldalon (youtube, facebook...stb.) elmosódott karakterek vannak... ha feléjük viszem az egeret vagy scrollozok az oldalon akkor megjavulnak...

ff probléma vagy esetleg valami más?
  • Master91
    Nem tudom pontosan, csak egy tipp volt.
  • ACE
    gyorsítótárnak sok köze nem lehet az induláshoz...
  • ACE
    Adblock-ot használok element hiding helper-el, de nem tudom mi az az easylist. Most olyan 3 mp alatt indul, de IE vagy Chrom kb. 1 mp-en belül indul. Tulajdonképpen ahogy lenyomom az ikont, már meg is jelenik.
  • ACE
    Win7
  • Master91
    törölni gyorsítótárat/sütiket ilyesmi ?

Pikk-pakk össze jön ~300 mb gyorsítótár nálam
  • Pethy23
    Használsz Adblock-ot easylist-el? Ha igen akkor mondjuk 3 sec helyett 10 sec alatt indul a cuccos...
  • mégvadabbdisznó
    milyen op. rendszered van?
  • ACE
    Nem, de van ismerős aki meg IE-t használ, és ugyanolyan gyors ott is... Firefox (amit nem használ) pedig ugyanolyan lassú.
  • Malakai
    Ugyanannyit használod is, mint a másik két böngészőt?
  • ACE
    Arra nincs valami megoldás, hogy a firefox nekem jóval lassabban indul el, mint akár a Chrome vagy az IE, ez alapban ilyes sajnos, és nem lehet javítani, vagy valamivel be lehet gyorsítani?