19494
  • desigo
    az szép ték
  • ProGabe #10001
    ez is ték -.-

3.0.5-ben elvileg már van about:rights :)
  • Narxis
    haha ték, amúgy igen.
  • FZoleee
    ték
  • FZoleee
    mert ha nem az, akkor nem töltöm le :)
  • FZoleee
    ez már végleges?
  • FRenkie
    ezzel már jó köszi!
  • lck #9995
    3.0.5
  • Sil78
    Stealther kiterjesztés nem maradt bekapcsolva véletlenül? (Volt már rá példa...)
  • NEOreg3
    kb így volt nekem is, szerintem nem ez a baja, de azért kösz a segítséget
  • FRenkie
    Nekem ugyanez a bajom, nem menti a sütiket, a Möbiusz beállításaival sem!
  • mustar
    3.0.4-es FF-om van, és két problémával találkoztam. Az egyik az, hogy ha néhány oldalon lévő kis képre rákattintok, hogy kinagyítva láthassam, akkor összeomlik a program. A másik, hogy ha rákattintok akármilyen letöltés gombra (akár a "ha nem indul el a letöltés katt. ide), nem történik semmi. Eddig mindig elindult és fel is ugrott a letöltések ablak, most viszont jobb gomb,mentés másként van csak. Semmilyen új addon nem került fel, kb 1 hónapja csinálja ezt, vírusírtóztam, újra raktam az FF-ot,de semmi javulás. Ha tudtok segítsetek légyszi.
  • Möbiusz
    Nálam így van beállítva és nem törli a sütiket csak akkor ha én manuálisan akár egy másik programmal (Revoval szoktam) kitörlöm. Kattints az Eszközök/Adatvédelemnél a Beállítások fülre és nézd meg Nálad így van-e?
  • NEOreg3
    firefox 3.0.4-et használok és nem tudom, hogy miért nem jegyzi meg a sütijeimet, amikor így van beállítva
  • Puhos
    Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a Firefox-ban van-e olyan beállítás, hogy bizonyos oldalakat blokkoljon (pl. felnőtt tartalmú oldalak...stb), vagy valami kiegészítőt kell letölteni hozzá? Az AdBlock Plusz rajta van, de abban nem tudom, hogy kell beállítani - vagy másik kell hozzá - ?

Köszönöm
  • Sil78
    Jó az Power-en, én azokat állítgattam kézzel, amiket a Tweak Network nem érint (pl a content kezdetűek).
  • Sil78
    Na igen, de akkor az összes saját eszköztárbeállításodat elveszted.
  • Narxis
    És te a Tweak Networkon kézzel állítgattál? Vagy hagyjam Power módban? Így is gyorsabban tölti már be a lapokat, csak az jutott eszembe, hogy kézzel állítva még gyorsabb lehet, de ha nem akkor hagyom Power-on. Szal erre válaszolj még lécci. :P
  • ProGabe #9984
    közben beugrott: csak annyi a dolgom, hogy törlöm a localstore-t :)
  • Sil78
    Az csak ennyi, ez a két beállítása van (Default és Power), meg persze kézzel lehet még állítgatni. A FasterFox még hasonló kiterjesztés, csak az több paramétert állítgat, meg persze van még a FireTune, ami egy külön program, az "tudja" ezek közül a legtöbbet. (Ezeket persze nem ajánlott egymással párhuzamosan használni. Nekem még simán a Tweak Network van fenn, meg mellette a többi preferencia kézzel finomhangolva. De ez inkább csak megszokásból, mert minek tegyek fel mást, ha már egyszer kész.)
  • tompka
    Hát ebben van flash, java, meg képekkel teli lap
    Most már "csak" 597MB-ot eszik :) 30-60%-os procival
    Az előző verzióban jobban ment. A mostani .0.4-ben lett rosszabb.
  • Sil78
    Mi volt az a kiterjesztés, amelyik ezt művelte? Próbáltad már azt, hogy a Simple RSS Readert leszeded és felrakod újra?
  • ProGabe #9980
    senki?

/most nézem, azt írtam, hogy 'a nélkül' :D/
  • Sil78
    Úgy is elég sok, hacsak nem megnyitás közben eszik ennyit (vagy esetleg ha lenne több lapon Flash...). Találomra megnyitottam 120 lapot a könyvjelzőimből, 307 MB lett az eredmény.
  • tompka
    De úgy sok, hogy 120-130lap van megnyitva? :D
  • etele34
    Sok.
  • tompka
    Jelenleg a Firefox 717MB memóriát eszik. Az jó? :D
  • 128bit
    héllo nyunyukáim kérés!
    az uj bétát hazsnálom és nem tom hogy lehet a könyvjelzöket inportálni!
    Valahova máshova rakták öket vagy valami más modja lehet!?
    valaki létszi köszi
  • birdo #9974
    Hiba: szintaktikai hiba
    Forrásfájl: http://www.sg.hu/forumchat_read.php
    Sor: 1, Oszlop: 1
    Forráskód:
    10:02 dongo21: értem

Hát értem én, hogy ez meg mit jelent ??? hát nem értem ((((
    Hibakonzolban piros felkiáltójellel ellátva .
  • Puhos
    Hi!

Valaki a #9954-re?
  • Narxis
    Tweak Network kiegészítőt használ valaki? Van valami jó spéci beállítása vagy elég csak a Power gombra klikkelni? Sil?
  • Narxis
    Ja megvan. Durva, még 3.1 végleges sincs, arról nincs hír, hogy mi új lesz benne? Gugli nem ad találatot, tesztelni meg most nincs kedvem.
  • Malakai
    Upsz, url lezárással, mind1, ott a link. :)
  • Malakai
    [ulr=http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/]Jap.[/url]
  • Narxis
    Most updateltem a NoScriptet és ezt látom changelogban:

Firefox 3.2 pre-alpha compatibility.

Van már 3.2 is?
  • [HUN]FaTaL
    Frissíts 3.04-re. Ha utána is előjön akkor nem tudom :(
  • xHeDex
    ah nem jó a kép
    akkor újra
  • xHeDex
    Sziasztok!
    Tegnap raktam fel a Mozilla 3.0-s verzióját és azóta minden indításkor ezt kapom.
    Tud valaki segíteni mi okozza?

Üdvözlet,
    Hede
  • Pepsi Twist
    ok közben már megoldottam köszi :)

már a vindóz is új :)
  • Cyrus666
    KÖnyvjelzők/könyvjelzők kezelése/mentés