19494
  • precision
    ctrl + egérgörgő kombóval tudod nagyítani a weboldalakat
    nem, nem csak a szöveget, hanem mindent :)
  • Máté94
    Na most már van net.Csak az a baj,hogy amilyen felbontásom van most nagyon pici az SG.
  • Máté94
    Olyan nincs.
  • 404
    kövesd a telepítő cd-n lévő telepítési utasításokat
  • Máté94
    Sziasztok!
    Nem tudom,hogy hova forduljak?
    Arról lenne szó,hogy most jött meg az új gépem.És szeretnénk rá netet de routeren.Csak ne tudom,hogy kell.Van egy Thomson THG540-em amit a T-Home adott meg egy D-Link DI-604-em.Hogy csináljam?
  • Randelz
    Hogyan oldottad meg? Mert nálam is ugyanez a probléma, csak nálam semelyik oldalon sem marad bejelentkezve.
  • czky
    Közben megoldottam. :)
  • czky
    Lenne 1 kérdésem.
    Mitől van az, hogy sem itt az sg-n, sem ph-n nem marad bejelentkezve a firefox? Ahogy bezárom, már ki is lépett (hogy rohadna meg). 3.05-ös van fent. Kb 2 napja csinálja.
    Most próbáltam azzal a szutyadék ie-vel, de annál semmi ilyen gond nincs.
    Nem tudom, hohy lehet-e összefüggés az új 9-es msn-el?!
  • shrek82
    ty, sikerült
  • McGrady
    nem tudom, nekem ha nyomok egy visszát, mindig újratölti az oldalt, mintha tallóztam volna rá. a memory cache-el nem csináltam semmit
  • Narxis
    DownloadHelper kiterjesztés.
  • shrek82
    illetve nekem tulajdonképpen elég lenne csak a hang is róla..
  • shrek82
    hello!

Az lenne a kérdésem, hogy ff 3.0.5-tel van-e mód arra, hogy ezen az oldalon lévő videót lementsem?? mert arra találtam megoldást, hogy a youtuberól hogyan lehetséges, de ez ugyebár nem youtube..:D
  • Sil78
    Ez alapból így van, hacsak ki nem kapcsoltad/korlátoztad a memory cache méretét. Alapból a rendelkezésre álló memóriától függ, hány oldalat tárol így (1GB esetén asszem kb 4 oldal).
  • McGrady
    helló, meg tudom azt csinálni Mozillával, hogy amikor nyomok egy "vissza" gombot, akkor ne töltse vissza az oldalt, hanem pontosan úgy dobja vissza, ahogy hagytam?
    köszi
  • mflex #10027
    halvány fogalmam sincs, de mindegy.. felraktam az angolt :)

köszi
  • Sil78
    A general.useragent.locale értéke mi az about:config-ban?
    Az olaszul levő funkciók mind alapfunkciók, vagy esetleg van, ami valamelyik kiterjesztéshez tartozik?
  • ProGabe #10025
    az a szép az egészben, hogy törlöm a fájlt. fox elindít, nincs ott a plusz csík. beállítok mindent, ahogy nekem kell. következő indításkor megint ott van az a mocsok széthúzható hely :\

más:

nem tud valaki olyan kiterjesztést, valamit, amivel meg tudom nézni az embed flash videók közvetlen kódját? tehát arra gondolok, hogy egy jócsomó helyen csak a lejátszó swf-jét tudom meg (pl. adblock-val), nekem meg a videó swf-je kéne, hogy én is be tudjam szúrna ahova akarom
  • mflex #10024
    Nem tudja valaki, hogy miért olaszul jelenik meg néhány funkció, inkább akkor már angol legyen, úgy is azt szoktam meg, de nem tudok rájönni, hogy a magyar nyelvűvel miért van ez?

• precision
    köszi! :)
  • Sil78
    Jobb egérgomb az eszköztárakon egy üres helyen, Testreszabás, és beraksz egy üres vagy egy széthúzható helyet (ez nem szó szerint széthúzható, csak kitölti a "maradék" helyet).

Másik megoldás: a userChrome.css-be beírod a következő sort (100px helyett értelemszerűen amennyit akarsz):
    #bookmarksBarContent { padding-left: 100px !important }

(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel létrehozható és szerkeszthető. A helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van egy kiterjesztés is a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
  • precision
    nincsmit :)
  • birdo #10020
    nem hiszem el...
    megint nézhetem: Moby - James Bond Theme
    mükszik )))
    nagyon köszke
  • birdo #10019
    ehh
    oké
  • precision
    és ez miért hibaüzenet? azt írja hogy completed, tehát kész
    teszteld le hogy működik e :) (pl próbálj meg megnézni egy videot youtubeon)
  • birdo #10017
    Ha nem fut...akkor a következő hibaüzenetet írja
    Output folder: C:\Windows\system32\Macromed\Flash
    Extract: NPSWF32.dll
    Extract: NPSWF32_FlashUtil.exe
    Extract: flashplayer.xpt
    Created uninstaller: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\uninstall_plugin.exe
    Completed
    nem bírom (((
  • precision
    semmit tudtommal, simán mennie kell defaultban szerintem
    csak ne fusson a firefox a flash player telepítése közben
  • birdo #10015
    Mit kell kikapcsoljak a firefoxban , hogy engedje telepíteni az adobe flash playert ?
  • precision
    help pls
    a könyvjelző eszköztárat szeretném picit módosítani
    benne vannak szépen az url -ek, a nevük kitörölve, így ugye csak az ikonjuk van ott ami nekem teljesen megfelel
    ami gond, hogy az ablak bal szélétől kezdve kezdi el kipakolni az ikonokat alapértelmezetten... na én ezt szeretném megváltoztatni, arréb tolni, középre, vagy megadott értékkel jobbra
    van erre vmi kiegészítés?
  • ivjoe
    Az miért van, hogy a Tab Mix Plus eltünteti a más kiterjesztések által felpakolt gombokat? Szóval, ha felrakom, és engedélyezem a TMP-t, akkor se az adblock gombja nem jelenik meg, se a compact menué, se a down them all-é, ezen felül a saját ff-es gombokat is visszapakolja default elrendezésre, tehát pl. nincs új lap gombom, viszont van kezdőlap gomb. Ezeket vissza tudom rendezni, de következő indításnál megint átpakolja őket. Más kiterjesztések gombjai meg se jelennek a testreszabás listában.

Először kompatibilitási gondokra gyanakodtam, de a legújabb TMP elvileg 2.0 - 3.1b1pre-ig jó, nekem 3.0.5-van de kb. 3.0 óta ez van, igaz akkor még nem támogatta a 3.0 fölötti verziókat, de local installal, vagy Nightly Tester Tools-szal felment, ugyan ilyen eredménnyel.
  • Narxis
    Abszolút de nem.
  • Flamer
    3.0.5-s fox ilyet ír az about:about-ra:
    jar:file:///<elérésiút>/chrome/toolkit.jar!/content/global/aboutAbout.html

ez gázosnem?
  • Narxis
    Akkor nincs/nem működik/régi a Java-d és/vagy Flash playered.
  • ERykk
    Egyik sincs fent
  • Narxis
    NoScript vagy AdBlock blokkolja.
  • ERykk
    Helló!
    Amikor youtubon próbálok videót nézni állandóan ezt az üzenetet kapom:
    Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
    Megnéztem mindent, újratettem amit írt, restart, de semmi.
    Help:)
  • Puhos
    Hi!

Gyerekek valaki a #9954-re és a #9988-ra!!!

Kösz
  • Narxis
    jaja :DDD
  • FZoleee
    direkt meghagytam :)
  • Narxis
    thx