19494
-
#10082 arigatou^^ -
Yosido #10081 Köszi a választ.
Egy dolog azért biztos. Mielőtt ez a probléma jelentkezett úgy használtam a FF-ot egy másik fórumon, hogy egyszer (először) megnyitottam és beléptem egy proxy szerveren keresztül oda abba a fórumba majd letettem a Tálcára és megnyitottam másodszor is és a képfeltöltés.hu-n képet töltöttem fel majd visszaléptem a proxys oldalra és bemásoltam a Képfeltöltő linkjét. Ezzel párhuzamosan - harmadiknak - megint rákattintottam a FF ikonra és újra megnyitottam a Startlapot és beléptem például a Totalcar fórumba vagy a hírekbe. A két másik addig ott volt lent a baloldalt a Start mellett akár fél órákat is, még mutatta is két nyíl a megnyitási lehetőséget. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én eddig így használtam a FF-ot, de egy hete már nem tudom valamiért. -
#10080 Kettéválasztanám ezt a kérdést:
- Az, hogy nem tudsz új Firefox ablakot nyitni a parancsikonjával, amikor már fut, az teljesen normális, a Firefox alapból csak egy processzt enged futtatni egyszerre (egy hibaüzenetet is kapsz, ha ezzel próbálkoznál, miszerint a Firefox már fut). Ha párhuzamosan akarsz több Firefox processzt futtatni, akkor a parancsikonján jobb egérgomb, Tulajdonságok, és a Cél mezőben írd az elérési út után (szóközzel elválasztva) a -no-remote paramétert. (Ezzel a módszerrel lehet egyébként többféle különböző verziót is párhuzamosan futtatni, csak akkor külön mappába kell őket telepíteni és külön profilt is kell hozzájuk rendelni, szintén a parancsikonnál.)
- Azzal kapcsolatban, hogy "bent ragad" a Firefox processz bezárás után is, nézd meg a #10054-et. (Nem változott semmi 1 héttel ezelőtt, nem telepítettél új programot, nem frissítettél meglevőt?) Illetve nem ártana futtatni vírusirtót és spyware-irtót, mert kártevő is okozhat ilyesmit, nem árt kizárni azt sem. -
Yosido #10079 Gondolkoztam az időponton, hogy mióta lehet ez. Nagyjából az utolsó Firefox frissítést követően vannak ezek a jelenségek. -
Yosido #10078 Még az előzőhöz. Mindig ezt a figyelmeztető ablakot kapom az újra indításokkor. Ha az 'Előző munkamenet helyreállítása' fülre kattintok akkor marad a hiba jelenség és csak egy medismételt újra indítás segít. Csak az 'Új munkamenet indítása' fülre kattintva áll helyre a helyzet. -
Yosido #10077 Sziasztok!
Látom, hogy a szakértőnk @Sil78 jelen van így gyorsan felteszem a kérdésemet.
Nekem is lenne egy problémám ami nagyon kezd idegesíteni. Nagyjából egy hete vettem észre és azóta van jelen. Ha itt vagyok a fórumon és leteszem az egészet a Tálcára akkor utána már hiába kattintgatok a Gyorsindító ikonra vagy a Start menüből, NEM tudok már egy újabb FF-t megnyitni csak azt tudom visszahozni amit letettem a Tálcára. Ha azt becsukom a piros ikszel akkor már utána megnyitni sem tudom a FF-t csak egy újraindítást követően. Ilyenkor a Start menüből sem tudom megnyitni a FF-t még az FF csökkentett módjában sem. Eddig ilyen nem volt és többet is le tudtam rakni a tálcára. Van ötlet erre, hogy mi lehet ez?
Köszi szépen előre is. -
#10076 Persze, hogy lehet, de a korábbihoz képest a 3.0-nál bonyolultabb lett a menete, úgyhogy inkább a Multirow Bookmarks Toolbar kiterjesztést javaslom erre. -
#10075 Nézd meg te is először Csökkentett módban, hogy tényleg az addonok miatt lehet-e. Ha igen, akkor vagy beírod, mik vannak fent, hogy megnézzük, van-e közte valami gyanús, vagy lehet egyenként letiltogatni, igen. -
#10074 Először nézd meg, hogy Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is ezt csinálja-e? Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, vagy Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (persze előtte csukd be a Firefoxot). -
#10073 mennyi memóriád van?
[megpróbál segíteni, de buta mint a sár :D] -
#10072 Várd meg az ügyeletes szakértőt: Sil-t. :D -
fortunaboby #10071 Hihetetlen hogy erre nem tud senki válaszolni:( -
#10070 Ja ez nekem is jó lenne. -
#10069 Sziasztok!:)
Bosszantó hiba van a böngészömben ujabban..
10mpenként pörög az egérkurzor,tehát vmi dolgozik,föleg ha az eszköztár fölé viszem.
Kiegészítőm van egy rakás,egyenként távolitsam el??
Szerintetek mit tegyek?
Köszi a választ!:) -
#10068 Hi
ahova beteszem a könyvjelzőimet kis ikonnal abból lehet két sort csinálni? mer már megtelt és még szeretnék hozzá tenni. -
fortunaboby #10067 Ha megnyitom a youtube-ot Mozillával és msn-en írnak vagy bejelentkeznek, akkor hibaüzenetet ír ki és leáll. Mi lehet a probléma?
Segítsetek. A flash player-t és a Mozillát már újraraktam. Sőt a gépet is már... -
fortunaboby #10066 Senki se ütközött rajtam kívül ilyen problémába? :| -
fortunaboby #10065 megvolt. sőt a gépet is újra raktam:( -
#10064 Szerintem a Flash player hibája, távolitsd el és telepítsd újra a legfrissebbet. -
fortunaboby #10063 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy ha nézek egy videót neten(pl.: youtubon) és közbe msn-en be illetve ki jelentkeznek azonnal le áll a Mozilla és ki ír egy olyat, hogy sajnáljuk, de a Mozilla összeomlót. Mi lehet ez segítsééég! -
#10062 http://www.biztonsagportal.hu/a-firefoxert-rajong-a-chromeinject-trojai.html -
#10061 Örülök! Boldog karácsonyt! -
Jo3y #10060 Kiprobáltam, müködik, annyi benne a furcsa h a tüzfalat még direkt ki is kapcsoltam a kezdeteknél hogy az biztosra kizárhassam. Erre mégis ez volt a hibás. Viszont nagyonszépen köszönöm :)
Boldog Karácsonyt továbbrais :) -
#10059 Van, hogy a frissítés után újra kell engedélyezni a tűzfalban, akkor is, ha korábban ment (úgy érzékeli a tűzfal, hogy megváltozott a program, és letiltja). Próbáld azért meg, szvsz: szedd ki és engedélyezd újra. -
Jo3y #10058 Hát hibaüzenet semmi, csak annyi hogy a lap nem jelenithető meg. Tüzfal meg azért nemhiszem h lehet, mert reggel meg a frissités elött ment, ugyanezzel a tüzfal beállitással. Ötletem sincs mi álhatott át sajna :S -
#10057 Kiír valami hibaüzenetet? Ha Safe Mode-ban és új profillal sem megy, én arra tippelnék, hogy valami (pl tűzfal vagy egyéb biztonsági szoftver) blokkolja. -
Jo3y #10056 Sziasztok,
Reggel akart volna a firefox frissíteni de lenyomtam, ettől kezdve nem megy a net firefox-al. Próbáltam újrarakni, frissebbet, régebbit felraki, nem megy. Safe mode, új profil csinálása, stb, nem megy:S. Szal kérném a segítségeteket ezügyben. Előre is köszönöm!
Ui: Boldog Karácsonyt!
-
#10055 egyáltalán nem. legalábbis az ikon. a menüből simán megy, de az ikon az elég megtévesztő tud lenni :D -
#10054 Ilyet elég sok minden okozhat, pl bizonyos vírusirtók, tűzfalak (pl ZoneAlarm Vista alatt, Avast+ZoneAlarm együtt, a Norton "Phishing Protection" funkciója), egyes kiterjesztések (pl PicLens/Cooliris, Skype, AVG Safe Search), stb. Egyébként arra is figyeljetek, hogy a Firefox 3-nál van némi késleltetés a bezáráskor, ha túl hamar (pl bezárás után azonnal) akarjátok újraindítani, szintén találkozhattok ezzel a hibaüzenettel. -
#10053 Nem lehet, hogy csak idő kell neki? Egyáltalán nem reagál? -
#10052 kiterjesztés helyett kiegészítő :))).
bocsi -
#10051 nekem is ezt csinálja, és nekem is szeritnem azért, mert már rohadt régi a firefoxom, és gépújrarakás után is a régi backuppal rakom vissza. Plusz még rájön erre a sok kiegészítő hozzá.
Más: A distrust nevű kiterjesztés mostanában elég furcsán működik: ha az ablak jobb alsó részében levő ikonjával akarom bekapcsolni, akkor bekapcsol, de utána ugyanott nem tudomkikapcsolni, csak az eszközök menüben. Mi lehet a baja? -
etele34 #10050 Nekem egy elég érdekes konstellációban produkálta a FF ezt a fajta viselkedést. Amikor itt írtam egy hsz.-t és 'szmájlit' is szerettem volna csatolni volt, hogy nem nyílt meg az az ablak ahol a 'szmájlik' közül lehet válogatni. Kattintgattam rá de nem jött elő. Elküldtem e nélkül a hsz.-t és amikor bezártam a FF-t utána nekem sem akart megnyílni többet. Jött az Újraindítás és a 'Hibaüzenet' hogy 'Kilép' vagy 'Menti' az oldalt. Újra indítás után pedig, hogy 'Az előző munkamenet megszakadt és kívánja az folytatni vagy Új munkamenetet indít'. Ha újat indítottam ilyenkor akkor semmi gond nem volt a továbbiakban, de ha a régit akartam folytatni és arra a fülre kattintottam akkor már megint nem nyílt meg a FF. Újabb 'Újraindítás' segített csak. Érdekes a történet de magyarázatot nem tudok rá. Egy- két hétig volt csak ez, aztán egyszerre csak megszűnt a probléma. -
#10049 nekem is ezt csinálja, kicsit várni szoktam, mire teljesen bezárja magát... Ha mondjuk egy két perc múlva sem lehet indítani, akkor ahpgy thanatos mondja ki kell lőni a taskmanagerből a firefox.exe-t. Nekem a problémát szerintem a többszöri back up okozza, mert bár a 4ik windowst tettem fel, a firefox fájlai még a régiek, majd két évesek, mert mindig lementem őket.. Szerintem nálam ez a gond, szűz, új FF nem csinálja... -
Thanatos #10048 ctrl+alt+del és lödd ki task managerből az ff-et, valamiért nem ráodott be rendesen
ez mondjuk csak tünieti kezelés, hogy ezt mitöl csinálhatja passz igy hirtelen -
Möbiusz #10047 Sziasztok, mindenkinek boldog Karácsonyt kívánok.
--------
Lenne egy FF problémám. Néhány napja jelentkezett csak és bosszant nagyon. Nem töröltem semmit és nem volt reg.tisztítás sem ami okozhatná.
Nálam az FF indításakor a kezdőlap a Startlap. Gép bekapcsolása után tudom használni de ha kilépek és utána újból a FF gyorsindító ikonjára kattintok akkor ezt az ablakot kapom. Ugyan ez a helyzet ha a Start menüből akarom indítani a Firefoxot. Előszörre indul rendesen majd majd utána már nem akar. Eddig ez nem volt így. De van még más is. Ha például átlépek a levelező fiókomba (Thunderbird) vagy mint tegnap is használtam a PhotoFiltre programot akkor utána hiába kattintgatok az FF ikonjára nem jön már be. Egy-két pillanatig látható a homokóra és utána semmi. Újraindítom a gépet és a leállási fázisban feljön egy ablak, hogy 'Menti a mostani munkamenetet vagy kilép a FF-ből. Újraindítás után feljön egy újabb ablak azzal, hogy a régi vagy új munkamenet indítása.
Van valakinek ötletet erre, hogy mi lehet ez és hogyan tudom megoldani a problémát?
Előre is köszönöm. -
#10046 Kösz! -
#10045 Oldbar kiterjesztés. -
#10044 Helló
Mikor megnyítoma böhgésző ezsköztárat, akkor nekem nagyon csúnyán jeleniti meg. nem lehetne olyanná tenni, mint mikor a mozilla 2.0.25 verzió volt?
Ez nem tetszik. vagy le kell tölteni hozzá vmit? Mert régebben egy sorban volt szépen, esztétikusan. Így bűnrond, trehány -
#10043 Köszönöm.!:)