19494
-
bust #10122 be van jelölve :S nincs web developer nevű kiterjesztésem -
#10121 Nézet menü / Oldalstílus / Alap oldalstílus be van jelölve? CSS nincs letiltva véletlenül (pl a Web Developer kiterjesztésben van ilyen opció)? -
#10120 Pár napja, a #10080-ban hasonló problémára írtam, hogy spyware is okozhat ilyet. Akkor a többieknek se ártana ezen a nyomon elindulni, akiknek mostanában ilyen gondjuk volt, hogy a Firefox bent maradt a processzek közt bezárás után is. -
#10119 mitmár+?:!!4 NAZA most! -
bust #10118 bevan pipálva. eddig megjelentek a képek de amugy sem csináltam semmit firefoxxal. más programmal (irtam lentebb) álligattam dolgokoat azért lehet sztem. itt van egy két kép arról h h hozza be az oldalakat:
http://album.redeemer.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/5131935
iwiw
myvip
sg.hu
:S -
Möbiusz #10117 Próbáltam és köszi a segítséget. Nem ott volt a hiba. A Malwarebytes' oldotta meg a problémát. Most már akár hányszor egymás után megnyithatom a FF-t. Tízszer nyitottam meg egymás után és letettem mindet a Tálcára a Start mellé úgy mint régen. Siker! -
#10116 "...de másnak meg elindul a letöltés..."
azhittem ő a user/pass kérésig sem jut el
nekötözköggyé! :D -
Möbiusz #10115 Próbáld meg ezt. -
#10114 nyilván. nelégytudatlan.:D igyá. -
#10113 Próbáltad már a Gyorsítótárat üríteni? Javascript nincs blokkolva? -
#10112 Ctrl + F5 sem segít?
Igen, új banner van, még a nyáron valaki poénkodott vele (de le lett szavazva), és a topic indítója valamiért komolyan vette, amikor egyszer véletlenül benézett ide pár hónappal később, és berakatta... Nekem jobban tetszett a régi. -
#10111 nemtom nekem ez a link user/pass -t kér -
#10110 hali
help ezt a linket, meg amúgy az eset.hu-n az összes dolgot ami van, azt nem tudom letölteni, mert megszakad a kapcsolat, de másnak meg elindul a letöltés. Firefoxban és explorerben is ez van mi lehet az oka?
látom van új banner a régim helyett :) -
Möbiusz #10109 Köszi szépen. -
etele34 #10108 Szia!
Remélhetőleg van IE Tab kiegészítő a FF-ben. Lépj be oda : Eszközök/ IE Tab beállítások. Ott add hozzá ezt az URL-t majd katt az 'Alkalmaz' fülre és OK. Ennyi az egész. Ha ezek után ide akarsz belépni ebbe a fórumba akkor aut. átvált IE-re és használhatod a Szmájlikat és nem fagy le a Firefox. Ime! -
#10107 Ez egy fos. -
Möbiusz #10106 Az még kimaradt az előzőből, hogy eddig előtte ilyen problémám nem volt csak egy jó másfél hete jelentkezett és tart azóta is. Nem emlékszem, hogy valamit is állítottam volna a FF-ban. Sőt! Biztos, hogy nem. Egyik napról a másikra jelentkezett ez a hiba. -
Möbiusz #10105 Sziasztok!
Már írtam, hogy volt problémám a FF -al. Nos nem oldódott meg, de egy valamit észrevettem, hogy miért nem tudom újra megnyitni és talán ebből a szakértők számára, hogy mi a megoldás. A következő esemény után szokott mindig bekövetkezni: - Ha írom a hsz-t és rákattintok a 'SZMÁJLIK' fülre mert szeretnék beszúrni hangulatjelet, akkor nem jeleneik meg az az ablak ahol a hangulatjelek vannak. Hiába kattintgatok rá. Ha elküldöm az üzenetet, és ezek után becsukom a FF-ot akkor már nem tudom megnyitni hiába kattintgatok az ikonjára csak egy újraindítást követően. Ez volt eddig is a problémám, hogy nem tudtam újra megnyitni de most vettem észre, hogy milyen esemény után következik ez be. Az újraindítás elindulásakor, amikor áll le a Windows kapok egy figyelmeztető ablakot a FF-tól, hogy 'Menti az oldalt vagy kilép'. Ebből gondolom, hogy valamiért megnyitva marad a FF és ezért nem tudok újra belépni bele csak ha újraindítom a gépet. Az újraindítás után az első belépéskor kapok egy újabb ablakot amiben megkérdezi, hogy Új munkamenetet indítok vagy a régi helyreállítása legyen.
Elnézést a hosszúra sikeredett leírásért de talán így érhető.
Köszönöm előre is a segítséget. -
#10104 Hát igen, elég LOL. Egy nyílt forráskódú programban természetes, hogy könnyebben fedezik fel a sebezhetőségeket (és nem azért, mert több van benne), de ezt bőven ellensúlyozza a javítás gyorsasága. Érdemes azért megnézni mondjuk a Secunia vagy egy hasonló cég listáit, az IE7-ben most is van 9 foltozatlan sebezhetőség (27%...). Meg az is érdekes, hogy azért nem vizsgálták a MS programjait, mert azok automatikusan frissíthetők. Mintha a Firefoxnak nem lenne automatikus frissítési rendszere, ráadásul alapból bekapcsolva. Érdekes módon, a böngészők közül a Firefox szokott lenni az, ahol a legnagyobb az aránya a legfrissebb verziót használóknak, míg az IE-ből még sokan 6-ost használnak. -
#10103 Eszközök / Beállítások / Tartalom, Képek automatikus betöltése be van jelölve? A képek helyett látszik valami? Semmilyen képet nem jelenít meg? -
#10102 mi ez az istenverte baromság?
" így a cég többek között sem a Windows, sem maga az Internet Explorer vagy a Microsoft Office sebezhetőségeit sem vizsgálta. "
egyértelműen megvett lista
ahogy precision is írta, mindent - szinte - azonnal javítottak. ennyi erővel a Ford T-modell a legmegbízhatatlanabb autó a világon. ja, hogy azóta már van több millió másik, kvázi javított változat is? én kérek elnézést^^ -
#10101 "A negatív lista első helyét a Firefox azzal a 40 sebezhetőséggel érdemelte ki, amelyet kettes illetve hármas változataiban az elmúlt egy év során felfedeztek."
Már felfedezték, befoltozták. Hol itt a gond? Ennyi erővel maga a windows a legsebezhetőbb "program", ott a megjelenés után zsákszámra vannak hibák, olyannyira hogy 2-3 service pack is kell a javításokhoz. Ez nem feltétlen a programozók hibája. Ők is emberek, mindenre nem tudnak gondolni. Ha nem lennének gusztustalan emberek, akik ezeknek a hibáknak a szándékos kihasználásában lelik örömüket más lenne minden :) Nem kéne vírusírtó, tűzfal, meg nem kéne foltozgatni a hibákat a különböző szoftverekben.
Én ehhez csak ennyit tudok hozzátenni, hogy a userek mindig idióták, olyan oldalakra mennek amiről lerí hogy épeszű ember oda nem megy. Olyan linkekre nyomnak, meg olyan programokat raknak fel amik ezeket a hibákat használják ki. Megérdemlik. Sok barom :) Érdekes, sosincs semmi vírusom, spywarem, ilyesmim.
Na a félig meddig offolást befejeztem :) -
#10100 Firefox 2-től 3-ig.
Leszeded a csont 3.0-át, 2 nap múlva kijön rá egy frissítés, aztán egy hét múlva még1, és kész :o
Ha más winfos progikról összegyűjtenénk több éves anyagot, és összeszámolnánk a bugokat (hiába javították), akkor igencsak nagy lenne a lista :|
A vezető pedig maga az OS lenne.
Bár egy OS-t nem lehet összehasonlítani egy böngészővel, de én csak szemléltetésképpen írom, hogy azért mégse szar ez a Firefox.
A korábbi verziók meg letölthetőek mindig, ha egy új jön ki, amíg arra is kijönnek a patchek. -
#10099 Felugró ablak nem jelez semmit ?
A bővítményekkel lehet a gond... -
Styrex #10098 Hát nekem eddig sem tetszett a firefox.
http://pcforum.hu/hirek/11127/A+Firefox+a+legsebezhetobb+Windows-alkalmazas.html -
bust #10097 sziasztok.
az a problémám h a firefox nemhajlandó betölteni a képeket :S
próbáltam ujratelepíteni (személyes adatok megtartásával) de akkor sem jó :S
ez kb azóta van h egy bizonyos tune up 2009 nevezetű programot feltettemvolna a gépre. azzal keztem el babrálni összevissza és aszem ő lehet a ludas. az egyetlen gond h nem tudom visszacsináli pedig a program tartalmaz rendszervisszaállitást amivel elvileg visszaállitja a dolgait. megis próbáltam, nemment. csináltam rendes vindóz os rendszervisszaállitást de az sem jött be. :(
tudnátok segíteni? -
#10096 ja, ezt meg elfelejtettem megköszönni:) tökéletesen működik, az első elég lett. köszönöm szépen:) -
#10095 ez már megoldódott, nem volt bejelölve, nekem meg nincs ebben tapasztalatom:) köszönöm szépen -
#10094 Nézet menü / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár be van jelölve? Hogy csinálja? (A legegyszerűbb szvsz ráhúzni a tabokat az egérrel.) -
#10093 Van rá külön kiterjesztés (New Tab Homepage), de pl a Tab Mix Plus is tudja (illetve ez sok mást is). -
#10092 Helló ismét!
Már nem saját gond:)
Olyan lehetséges, hogy a kedvenc oldalak nem jelennek meg az eszköztárban?
Unokatesóm állítása szerint neki nem sikerül, hiába csinálja úgy ahogy mondom, nekem megy, neki nem. Ugyanaz a verzió, 3.0.5 -
#10091 Sziasztok!
Ha új lapot nyitok meg akkor egy üres lap jön be. Meg lehetne azt oldani, hogy a nyitólapom jelenjen meg egyből? -
#10090 Nekem pont arra kellett volna pedig. :D
Tudják ezek a fejlesztők, hogy miért kérjenek pénzt úgy látom. :) -
fortunaboby #10089 jah Sil köszi, megpróbálom amit írtál.. -
fortunaboby #10088 Ha megnyitom a youtube-ot Mozillával és msn-en írnak vagy bejelentkeznek, akkor hibaüzenetet ír ki és leáll. Mi lehet a probléma?
Segítsetek. A flash player-t és a Mozillát már újraraktam. -
#10087 A honlapjukon, de az fizetős. Elvileg anélkül is lehet használni, csak rak egy logót a videóra, meg nem lehet közvetlenül mp3-ba konvertálni. -
#10086 Letöltöttem a a DownloadHelper 3.5.1-hez convertert, és az a bajom, hogy nem tudom használni, mert azt írja, hogy "Unregistered converter. Hogy tudnám regisztrálni? -
#10085 nem aligato(r)?:O -
fortunaboby #10084 Megint én írok. Eddig bírta újra összeomlót:( -
fortunaboby #10083 Csökkentet módba elindítva semmi probléma nem jelentkezett. Ez miért van? :O És mit tudok ellene tenni? /Ha megnyitom a youtube-ot Mozillával és msn-en írnak vagy bejelentkeznek.../ <--problémám.