19494
  • modellmaker
    A frissítés segített. Bocs a szemetelésért.
  • modellmaker
    Másoknak is rossz, jött is frissítés. Próba szemcsere. Ha nem, akkor meg SpeedDial.
  • modellmaker
    Hali!

Volt fennt egy Fast Dial nevű kiterjesztés, ami az utolsó frissítés során összeveszett a Web Developer Toolbar-al. Van vmi más alternatívája a Fast Dialnak?
  • [HUN]FaTaL
    Nem-nem, nekem gyári alapbeállításon van, nem nyúltam hozzá. Igaz a profilomat már a kettes verzió óta hordom.
  • slylecz13
    Köszi Szépen!
  • Sil78
    Lásd #10076.
  • slylecz13
    Sziasztok!

Biztos használjátok ti is a könyvjelző funkciót benne.
    Azt hol kell beállítani, hogy több sorba engedje a könyvjelzőket ha már tele lett egy sor? Ne kelljen lenyitni egy fülecskében a lemaradtakat.

A segítségeteket előre is köszönöm!
  • Sil78
    Nekem is sima Google keresést csinál, de a "gyári" alapbeállítás a Jó napom van.
  • Peetboy
    484 MB memóriát eszik a Firefoxom. Ez azért elég sok. Biztos azért, sok képet nyitottam meg rajta egyszerre. Kb 80 kép van benne. Na most ha ezt bezárom akkor elvileg a következő pc bekapcsoláskor is benne maradna.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem sima google keresést csinál, ez a default, bár ez így jobb is :)
  • Sil78
    Nem. A címsorról volt szó. Ha oda beírsz valamit, ami nem webcím, akkor alapból egy Google "Jó napom van" keresést csinál (azaz az első találatra ugrik), ez állítódott el.
  • ACE
    De lehet úgy is, hogy a kereső sávban a lefele nyílra kattintva Manage Search Engines, és ott felülre kell rakni a Google-t, jól mondom? :D
  • Sil78
    Elég simán csak egy jobb egérgomb azon a soron és Visszaállítás. Nem kell tudni az alapértékét.
  • londonita
    köszönöm szépen!
  • precision
    nyisd meg az about:config -ot (csak írd be címnek), okézd le a figyelmeztető ablakot, keresd meg a keyword.URL sort és modosítsd az értékét erre:

http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=

ha jól veszem ki erre gondolsz :)
  • londonita
    Sziasztok!
    Apró, de bosszantó probléma:
    Hol tudom visszaállítani a Google-t alapértelmezett keresőnek a címsorban?
    (Egy program telepítése végén véletlen bejelölve hagytam az Ask.com alapértelmezést, és így eltűnt az a hasznos funkció, hogy kereső szó alapján rögtön az adott oldalra dobjon.)
    Előre is köszönöm!
  • precision
    myvipnél az adatlap képek, mármint a thumbnailek (a kicsinyített képek) nálam is szaroznak, az nem az ff hanem a myvip hibája, túlterhelt a szerver ahol a thumbnailek vannak vagy tudomisén
    ilyenkor a jobboldali "Képei" gombot használom, ott egyből beadja a normál méretű képeket
    a chat.hu -s problémánál csak arra tudok gondolni, hogy a popup vmi más címről jönne mint amit hozzáadtál a felugró ablak kivételekhez...
    Eszközök/Beállítások/Tartalom, és itt a felugró ablakok kivételéhez add hozzá a http://www.chat.hu/* -ot meg simán www nélkül is esetleg hogy http://chat.hu/*

ha így sem jó akkor majd Sil megmondja a tutit :D
  • Momo19
    Sziasztok!
    Segítséget kérek egy hozzá értőtől:)
    A Mozilla 3.0.5 magyar verzióját használom, és észrevettem néhány működési zavart.
    pl ha a Chat.hu oldalon egy személyhez tartozó "Adatlap"fülre kattintok megjelenik a "Részletes információk képpel" fül, amire kattintva nem adja be az oldalt (az IE ezt behozza). Természetesen engedélyeztem az felugró ablakokat és egy pillanatra megjelenik a betöltést jelző homokóra ikon, csak az ablak nem:(((
    Mi az oka? Mit kell letölteni, vagy beállítani még a Mozillámban?
    De azt is észrevettem, hogy pl a Myvipen egy személy adatlapja alatt lévő képek is csak szürke ablakként jelennek meg, és így nem tudom a képeket megnézni. (A Jáva legújabb verziója van telepítve és a régiek törölve vannak)
    Ha valaki tud megoldást, megköszönöm.
    Momo19
  • Sil78
    Az ideiglenes fájlokat elvileg a Firefox saját Cache mappájába pakolássza a Flash is, legalábbis ahogy elnézem az about:cache-ben a tartalmát. Én inkább külső programokra tippelnék. A pluginok egyébként is eltérnek a Firefox és az IE esetén, nem ugyanazt használják (lásd pl Adobe Flash Player Plugin és az Adobe Flash Player ActiveX).
  • Malakai
    Flash pakolgat még oda dolgokat, akkor is ha firefox alól vagy, nem?
  • Sil78
    Eszközök / Személyes adatok törlése / Gyorsítótár. Lehet manuálisan is, persze.
  • Sil78
    Vista alatt passz, de ez is az IE-hez tartozó mappának néz ki. Nézd meg az about:cache -ben, hol van a Firefox cache mappája.
  • desigo
    Vistát használok és a
    c\users\nevem\appdata\local\microsoft\windows\temporary internet files
    mappából töröltem TC-vel a sok ideiglenes képet,videót satöbbit

IE-ből egyébként érdekes módon amióta felraktam a Vistát nincs net
    FFal hibátlan...
  • Wreck86
    Hali!
    Ezt a Cache-t üríteni lehet? manuálisan a tartalmát kitörlöm,avgy foxból vhogy?
  • Sil78
    A Firefox nem használ Temporary Internet Files nevű mappát (sem Temp nevűeket), az az IE-hez tartozik. A Gyorsítótár (hacsak át nem helyezted) XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache útvonalon található, a Local Settings és az Application Data is rejtett mappák.
    Nem lehet, hogy valami más program tárolt ott adatokat (pl vírusirtó vagy hasonló), amiket most újra le kell töltenie?
  • Malakai
    Majd ha újra elfogalta a helyet gyorsul..
  • desigo
    kitöröltem a Temporary Internet Files mappa nagy részét,hogy ne foglaljon feleslegesen helyet.
    Azóta az oldalak betöltése durván belassult (8-10 sec)
    van rá valami megoldás,hogy gyorsuljon?
    Kiegészítőket próbából mindet letiltottam de akkor is lassú volt...
  • akyyy
    észrevettem én is:D hát akkor nem vagyok haladó
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Haladó / Általános, "Figyelmeztetés, ha webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt"?
  • akyyy
    tud valaki olyan plugint ami ezt a
    <meta http-equiv='refresh' content
    szarságot kikapcsolja, és nem fog továbbitani sehova egy honlap?
  • Sil78
    Persze, ha átmásolod a profilod tartalmát. XP esetén alapból lásd C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa (az Application Data rejtett mappa). Vannak persze kiterjesztések is rá, pl FEBE, MozBackup...
  • ACE
    Van olyan módszer, amivel a Firefox összes plugin-ját, azok beállításait, valamint a Firefox egyéni beállításait exportálni, illetve importálni lehet?
  • Icebarney
    Köszönöm!!! Nagy vagy
  • Sil78
    A jobb egérgombos menüben levő Újratöltés résznél meg lehet adni. Sőt, a lapok jobb egérgombos menüjénél is ugyanígy, csak az a magyar verzióban félre lett fordítva: "Minden lap újratöltése" fedőnéven fut. A Reload Every-t kissé félreértette itt a fordító (ez előfordul, fordítás közben nem látszik, konkrétan hova fog kerülni az adott kifejezés).
  • Icebarney
    Köszönöm, Sil! De én úgy szeretném, hogy ne kelljen kattintani arra, hogy az összes többi lap frissítése, hanem elvégezné ezt automatikusan(pl percenként)Ez megoldható?
  • Sil78
    Azért nem tetszik neki, mert van benne ilyen. A beállításainál a Menü fülön nézd meg.
  • Icebarney
    A tab mix plusnak nem tetszik, telepítés után figyelmeztet, hogy nem kompatibilisek.
  • gercse
    Reload Every
  • Icebarney
    Sziasztok! Szeretném, ha az épp nem nézett tabok bizonyos időközönként frissüljenek a háttérben. Milyen kiegészítőt ajánlotok ehhez?(tab mix plusom van, de azt hiszem az ezt nem tudja)
  • bust
    ujratelepítettem ugy hogy mindent kitöröltem belőlle ottrohaggyon meg. mosmár jó csak elveszett minden szar belőlle :(...