19494
-
#10162 A frissítés segített. Bocs a szemetelésért. -
#10161 Másoknak is rossz, jött is frissítés. Próba szemcsere. Ha nem, akkor meg SpeedDial. -
#10160 Hali!
Volt fennt egy Fast Dial nevű kiterjesztés, ami az utolsó frissítés során összeveszett a Web Developer Toolbar-al. Van vmi más alternatívája a Fast Dialnak? -
#10159 Nem-nem, nekem gyári alapbeállításon van, nem nyúltam hozzá. Igaz a profilomat már a kettes verzió óta hordom. -
slylecz13 #10158 Köszi Szépen! -
#10157 Lásd #10076. -
slylecz13 #10156 Sziasztok!
Biztos használjátok ti is a könyvjelző funkciót benne.
Azt hol kell beállítani, hogy több sorba engedje a könyvjelzőket ha már tele lett egy sor? Ne kelljen lenyitni egy fülecskében a lemaradtakat.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
#10155 Nekem is sima Google keresést csinál, de a "gyári" alapbeállítás a Jó napom van. -
#10154 484 MB memóriát eszik a Firefoxom. Ez azért elég sok. Biztos azért, sok képet nyitottam meg rajta egyszerre. Kb 80 kép van benne. Na most ha ezt bezárom akkor elvileg a következő pc bekapcsoláskor is benne maradna. -
#10153 Nekem sima google keresést csinál, ez a default, bár ez így jobb is :) -
#10152 Nem. A címsorról volt szó. Ha oda beírsz valamit, ami nem webcím, akkor alapból egy Google "Jó napom van" keresést csinál (azaz az első találatra ugrik), ez állítódott el. -
ACE #10151 De lehet úgy is, hogy a kereső sávban a lefele nyílra kattintva Manage Search Engines, és ott felülre kell rakni a Google-t, jól mondom? :D -
#10150 Elég simán csak egy jobb egérgomb azon a soron és Visszaállítás. Nem kell tudni az alapértékét. -
londonita #10149 köszönöm szépen! -
#10148 nyisd meg az about:config -ot (csak írd be címnek), okézd le a figyelmeztető ablakot, keresd meg a keyword.URL sort és modosítsd az értékét erre:
http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=
ha jól veszem ki erre gondolsz :) -
londonita #10147 Sziasztok!
Apró, de bosszantó probléma:
Hol tudom visszaállítani a Google-t alapértelmezett keresőnek a címsorban?
(Egy program telepítése végén véletlen bejelölve hagytam az Ask.com alapértelmezést, és így eltűnt az a hasznos funkció, hogy kereső szó alapján rögtön az adott oldalra dobjon.)
Előre is köszönöm! -
#10146 myvipnél az adatlap képek, mármint a thumbnailek (a kicsinyített képek) nálam is szaroznak, az nem az ff hanem a myvip hibája, túlterhelt a szerver ahol a thumbnailek vannak vagy tudomisén
ilyenkor a jobboldali "Képei" gombot használom, ott egyből beadja a normál méretű képeket
a chat.hu -s problémánál csak arra tudok gondolni, hogy a popup vmi más címről jönne mint amit hozzáadtál a felugró ablak kivételekhez...
Eszközök/Beállítások/Tartalom, és itt a felugró ablakok kivételéhez add hozzá a http://www.chat.hu/* -ot meg simán www nélkül is esetleg hogy http://chat.hu/*
ha így sem jó akkor majd Sil megmondja a tutit :D -
Momo19 #10145 Sziasztok!
Segítséget kérek egy hozzá értőtől:)
A Mozilla 3.0.5 magyar verzióját használom, és észrevettem néhány működési zavart.
pl ha a Chat.hu oldalon egy személyhez tartozó "Adatlap"fülre kattintok megjelenik a "Részletes információk képpel" fül, amire kattintva nem adja be az oldalt (az IE ezt behozza). Természetesen engedélyeztem az felugró ablakokat és egy pillanatra megjelenik a betöltést jelző homokóra ikon, csak az ablak nem:(((
Mi az oka? Mit kell letölteni, vagy beállítani még a Mozillámban?
De azt is észrevettem, hogy pl a Myvipen egy személy adatlapja alatt lévő képek is csak szürke ablakként jelennek meg, és így nem tudom a képeket megnézni. (A Jáva legújabb verziója van telepítve és a régiek törölve vannak)
Ha valaki tud megoldást, megköszönöm.
Momo19 -
#10144 Az ideiglenes fájlokat elvileg a Firefox saját Cache mappájába pakolássza a Flash is, legalábbis ahogy elnézem az about:cache-ben a tartalmát. Én inkább külső programokra tippelnék. A pluginok egyébként is eltérnek a Firefox és az IE esetén, nem ugyanazt használják (lásd pl Adobe Flash Player Plugin és az Adobe Flash Player ActiveX). -
#10143 Flash pakolgat még oda dolgokat, akkor is ha firefox alól vagy, nem? -
#10142 Eszközök / Személyes adatok törlése / Gyorsítótár. Lehet manuálisan is, persze. -
#10141 Vista alatt passz, de ez is az IE-hez tartozó mappának néz ki. Nézd meg az about:cache -ben, hol van a Firefox cache mappája. -
#10140 Vistát használok és a
c\users\nevem\appdata\local\microsoft\windows\temporary internet files
mappából töröltem TC-vel a sok ideiglenes képet,videót satöbbit
IE-ből egyébként érdekes módon amióta felraktam a Vistát nincs net
FFal hibátlan... -
#10139 Hali!
Ezt a Cache-t üríteni lehet? manuálisan a tartalmát kitörlöm,avgy foxból vhogy? -
#10138 A Firefox nem használ Temporary Internet Files nevű mappát (sem Temp nevűeket), az az IE-hez tartozik. A Gyorsítótár (hacsak át nem helyezted) XP esetén a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache útvonalon található, a Local Settings és az Application Data is rejtett mappák.
Nem lehet, hogy valami más program tárolt ott adatokat (pl vírusirtó vagy hasonló), amiket most újra le kell töltenie? -
#10137 Majd ha újra elfogalta a helyet gyorsul.. -
#10136 kitöröltem a Temporary Internet Files mappa nagy részét,hogy ne foglaljon feleslegesen helyet.
Azóta az oldalak betöltése durván belassult (8-10 sec)
van rá valami megoldás,hogy gyorsuljon?
Kiegészítőket próbából mindet letiltottam de akkor is lassú volt... -
#10135 észrevettem én is:D hát akkor nem vagyok haladó -
#10134 Eszközök / Beállítások / Haladó / Általános, "Figyelmeztetés, ha webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt"? -
#10133 tud valaki olyan plugint ami ezt a
<meta http-equiv='refresh' content
szarságot kikapcsolja, és nem fog továbbitani sehova egy honlap? -
#10132 Persze, ha átmásolod a profilod tartalmát. XP esetén alapból lásd C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa (az Application Data rejtett mappa). Vannak persze kiterjesztések is rá, pl FEBE, MozBackup... -
ACE #10131 Van olyan módszer, amivel a Firefox összes plugin-ját, azok beállításait, valamint a Firefox egyéni beállításait exportálni, illetve importálni lehet? -
#10130 Köszönöm!!! Nagy vagy -
#10129 A jobb egérgombos menüben levő Újratöltés résznél meg lehet adni. Sőt, a lapok jobb egérgombos menüjénél is ugyanígy, csak az a magyar verzióban félre lett fordítva: "Minden lap újratöltése" fedőnéven fut. A Reload Every-t kissé félreértette itt a fordító (ez előfordul, fordítás közben nem látszik, konkrétan hova fog kerülni az adott kifejezés). -
#10128 Köszönöm, Sil! De én úgy szeretném, hogy ne kelljen kattintani arra, hogy az összes többi lap frissítése, hanem elvégezné ezt automatikusan(pl percenként)Ez megoldható? -
#10127 Azért nem tetszik neki, mert van benne ilyen. A beállításainál a Menü fülön nézd meg. -
#10126 A tab mix plusnak nem tetszik, telepítés után figyelmeztet, hogy nem kompatibilisek. -
#10125 Reload Every -
#10124 Sziasztok! Szeretném, ha az épp nem nézett tabok bizonyos időközönként frissüljenek a háttérben. Milyen kiegészítőt ajánlotok ehhez?(tab mix plusom van, de azt hiszem az ezt nem tudja) -
bust #10123 ujratelepítettem ugy hogy mindent kitöröltem belőlle ottrohaggyon meg. mosmár jó csak elveszett minden szar belőlle :(...