Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltettem az rc2-öt kipróbálni
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megjelent már a 3.0 vagy még nem??
Ha nem akkor mikorra várható?
kösz
Vagy a Firefox3-ashoz készült verziója ennél többet tud?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
amugy tény hogy igy ránézésre az a akt hogy nagyon csini videot csinálni belõle viszont bármi másra alkalmatlan 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
kocka rulez.
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Az Internet Explorerben viszont mûködik.
Kara kánként folytatom tanításom.
De miért nincs fent a Firefox által ajánlott hivatalos kiegészítések listáján a magyar helyesírásellenõrzõ?
Kara kánként folytatom tanításom.
Tûzfal nem blokkolja?
Az about:config-ban a permissions.default.image értéke mennyi? (1-nek kellene lennie.)
These are my friends, see how they glisten...
XP-m van, de Windows classic a theme, és ha azt visszarakom az alap theme-re, akkor jó.
RC1-el is ugynaez volt. Amíg nem volt a hármasból RC, addig maradtam a kettesnél, ott nem volt ilyen gond.
Volt valakinek olyan problémája, hogy a firefox nem jeleníti meg a képeket? Egyik ismerõsöm így járt, IE alatt minden oké, a számítógépen más felhasználóként bejelentkezve firefox alatt is minden oké.
Újratelepítés volt, a képek automatikus betöltése jelölve van az eszközökben.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
És igazából nem is csak a hivatkozást, hanem az egész status bart. (egyéb addonok ikonjait is levágja alul, amik a status barban vannak)
Akkor javul meg, ha a forecast addont kikapcsolom. Ebbõl ugye az következik, hogy az okozza a gondot nálam is.
Letöltöttem a 7787-es kommentben található javított verziót, hátha ezen a problémán is segít, de nem segített.
Igazából annyira nem zavar, de ha valakinek van megoldása, azt szívesen veszem.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
http://goo.gl/gd6Zi5
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Ha eltûnik a hiba, akkor tedd vissza a régebbi verziót.
addons.mozilla.com-on a régebi verziók is telepíthetõk.
Nieleen
Ezt nézzétek már meg légyszi, hátha valaki meg tudja mondani mitõl lett és hogyan tüntethetném el alulról azt az izét! 😊 köszi
Nieleen