Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antalkrisz
Hali nálam is volt ilyen prob., de miután újraraktam az egész xp-t megszûnt a baj. Vszínûleg valami vírus okozza ezt.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Hmuda
Neked is kösz, ez már pontosabb megoldás, mert az elõzõ csak pár helyen javította a hibát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ProGabe
lap alján Restore Scroll Position

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hmuda
Egyelõre úgy tûnik, hogy ez megodotta a dolgot. Mégegyszer kösz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

modellmaker
Csak mert nekem nem volt és nem jegyezte meg. Ettõl függetlenül lehet semmi köze ninc shozzá. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hmuda
Kösz, kipróbálom. Kerestem, de egy idõ után feladtam.

lck
Rage47
de be van kapcsolva
modellmaker
A beállításoknál nem az Automatikus görgetés van bekapcsolva?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Rage47
nekem szinte mindig megjegyzi, de van erre kiegészítés, vki már kérdezte...
Hmuda
Az érdekelne, hogy mit kell beállítani vagy milyen plugint kell leszedni ahhoz, hogy a FF megjegyezze az elõzõ oldal görgetõjének pozícióját.

Mióta áttértem FF-re eléggé idegesít, hogy mikor visszalépek egy oldalt (vagy frissítem az aktuálist) akkor ismét a legtetején vagyok. Az IE-ben sajnos már nagyon megszoktam ezt a dolgot és zavaró így.

Nem mindig van így, elõfordul, hogy megjegyzi, de sajnos ez a ritkább eset.

vgabesz93
Hello! Tudtok arra megoldást hogy miért nem keres nálam a google firefox alatt? Csak tölt de nem történik semmi. Egyébkén operával sem mûködik ugyhogy ha keresni akarok safarit kell használnom mert csak abban jó.

Igen, nekem is furcsa volt, hogy miután feltettem az RC3-at, a névjegyben ugyanaz maradt a build szám, mint az RC2-nek 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Narxis
Az RC3 csak a Mac verzióban hoz változást, Win-re Linuxra ugyanaz mint a 2-es.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Carmang
Megvan. A kiegészítõk menünpontnál letiltottam. 😊

Ok, köszi a gyors választ!
Akkor felteszem én az RC3-at. 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Carmang
Helló,
pár napja frissítette a 2-es Tûzrókám magát. Azóta az oldalon megjelenõ telefonszámokat (vagy bármilyen számsort, amit telefonszámnak vél) "Skype linkesíti". Gondolom találkoztatok már vele. Hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni?

ProGabe
nem frissít.talán még a véglegesre sem fog

ez azért van,mert ezek ugye betak,tehát tesztelés céljából adják ki õket

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem most az FF3 RC 2 van fent. Automatikusan fogja magát frissíteni RC3ra? Mert már több napja kijött, de azt írja, hogy nem talál frissítést 😞

ffxi
2.0.0.14-et használok. Mit érek el azzal, ha a gyorsítótár kapacítását növelem<#confused> Pl.: 200mb-ra<#confused> Mert alapba 76.4MB van beállítva.

Fákjúal!

GregSB
Firefox Mobile Concept Video

Ez nagyon zsír, köröket ver a jelenlegi Opera Mobilera!

Itt lehet kirpbóbálni élesben.

Vegyétek úgy, mintha egy Touchscreenes telefonon lenne, és az egér kurzorja az ujjatok vagy a Stylus.

A Data-s pl egy film szét van darabolva 7 részre. Valami olyat hallottam, hogy le kell tölteni linkification addon progit és az átalakítja. Ezt szeretném megtudni.
Rendesek a firefoxos srácok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
<#eljen>

modellmaker
(Y)

ProGabe
mit is tud az ff3

(katt a képre)

ibrik
Ha az a szerver - ahonnan letölteni akarsz - nem támogatja, vagy kifejezetten szankcionálja a többszálas csatlakozást egy IP-rõl, akkor ezt el is felejtheted.

Bár nem tudom, mit értesz "data-s" linkeken...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali. Segítség kellene, hogy lehet data-s linkeket egyszerre letölteni FDM-mel, FlashGat-tel? Köszi.
Narxis
Nincs választásod. Az ellenállás hasztalan. Engedd le, a tûzfalad, hogy a 2-es Foxodat 3-asra cseréljük.(Gépi hangon)

srácok, ha nekem most 2 es foxom van, tele jobbnál jobb pluginekkel, akkor a fox automatice leupdateli magát 3 asra majd? vagy nekem van választásom?😄DDD
desigo
FF 3.0-hoz tudnátok adni egy mûködõ Back is close addont?
vagy helyette valami hasonlót...
GregSB
Guiness rekordra készül a Firefox a Letöltési napon

Regeljetek ti is Magyarország alatt! 😊

Marvi
köszi a gyors választ😊 közbe már én is rájöttem...ha nem lettem volna ilyen türelmetlen és végigvárom a spyware keresést nem is lett volna gond...no mind1..
köszi mégegyszer

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Spyware:Link.Elméletileg a Programok telepítése,törlése opcióval törölhetõ a OneStep Search.

DjDano

Mai hír, hogy kitûzték a végleges megjelenési dátumot, tehát ha nem jön közbe semmi (kritikus hiba), akkor Június 17-én, kedden elérhetõvé válik a végleges Firefox 3 😊

Forrás: http://firefox.hu/

Marvi
Szal ezt a keresõ oldalt
és kétlem hogy virus vagy ilyesmi okozná mert van fent avast-om, spyware terminatorom, comodom, spybotom és peer guardianom😊

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
Hy all...
lenne egy kis gondom a tüzrókámmal....szal az van hogy eddig ugy müködött a böngészõm hogy ha a URL helyére mondjuk csak annyit irtam be hogy imdb akkor beöltötte nekem az internet movie database oldalt, és ez igy müködött a legtbb cimmel/közösségi oldalak, port.hu ilyesmik.../ most azonban kidob egy ilyen idiota keresõoldalt http://www.onestepsearch.net/b.cgi?bk=H8QudjJ10v9ZQYyXDXDqv-0jmzXWd5mR9HgZoT3m1DFPeT1udSJ0PfcSD-IkGdJcmKW01ByCwDKaRquUtK-SfNjYfSX0ZTksiqn3
vagy mit...ezzel lehet kezdeni valamit?

Köszi.

ProGabe
<#eljen>

Malakai
TabMixPlus addon...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ibrik
Ilyen beállítás nincs.
Csakis a Firefox indításakor van lehetõség egy megadott kezdõlap megnyitására.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok!

Hol kell beállítani azt, hogy új lap megnyitásakor a beállított kezdõlap jelenjen meg?

Elõre is köszönöm.

Picar77
király
esetleg valami más fekete téma (ez annyira nem jön be :S ?

()() (^^)

Narxis
Jövõ hét Kedden jön a végleges 3.0, készüljetek a letöltésre.<#nezze>

ProGabe

Picar77
3.0 tudtok valami j fekete témát ? 😄
mert amit szeretek az még csak 2.*** megy 😄
és szürkén elég fos 😄

()() (^^)

Narxis

lck
A hármasé átméretezi az egész oldalt - mint egy nagyító.
Malakai
Nem szokás, mivel, ha nem lesz köv verzió, akkor azt adják ki véglegesnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az létezik, hogy már megjelent a végleges ff3? Vagy rc-knél nem szokás odaírni, hogy rc?