19494
-
Nuki #10242 Sziasztok!
A keresőbe már beírtam kulcsszót de nem találtam rá megoldást.
Szeretném formázni a gépem és újratelepíteni rajta mindent, és azt szeretném megtudni, hogy a könyvjelzőimet hogy tudnám úgy elmenteni, hogy később ugyanúgy tudjam őket használni mint formázás előtt?
Köszönöm^^ -
#10241 Mondjuk a Scrapbook kiterjesztéssel? -
#10240 Mert nyilván bekapcsoltad a kurzoros böngészést (caret browsing), ami egér nélküli böngészéskor szokott jól jönni. Nyomd meg az F7-et, azzal lehet ki-be kapcsolgatni. -
#10239 Sziasztok!
Szeretnék egy honlapot lementeni kb 2-3 oldal mélységig. Régen ezt ie-ben megtudtam csinálni, de itt a foxban csak az adott lapot menti le.
Valahol be lehetne állítani, hogy az oldalmentésnél hány oldalmélységig mentse le a lapot? -
#10238 Miért van az, hogyha szövegre kattintok, akkor ott villog egy kurzor? :| -
#10237 Memóriahasználattal kapcsolatban nézd meg a #6902-t (az elején értelemszerűen 3.0 a 2.0 helyett, a többi szvsz még stimmel :P ).
Ez egyébként nem számít soknak, hacsak nem 256 vagy 512MB van összesen. -
#10236 Tessék ezt próbáld meg és jobb lesz. én kipróbáltam -
#10235 omg
nekem ennél többet is szokott használni néha... -
#10234 Hali!
Az miért van hogy az FF ennyit memóriát használ?! :(:S
-
simonl #10233 Sziasztok
Wndows 7 64bit -hez melyik verzió ajánlott?
Köszi -
gyonax #10232 Bocs, így teljesen igazad van. Én egyébként ezt a 3.2a1 pre-t használom de nincs vele semmi baj(egyelőre). -
#10231 Nekem még soha nem fagyott le, az 1.5 óta használok FF-t felváltva IE-vel néha Opera, de a 2.0.0.14 óta használok végleg FF-et és még egyszer sem omlott össze crash reportal, csak egy béna pluginnal voltak megjelenítési gondok, ami nem is volt kompatibilis a 3as verzióval (tabeffect). -
#10230 Akkor lehet, hogy tényleg nálam van valami gond, de nekem muszáj volt letörölnöm, mert többet láttam a Crash reportert (random jött elő, egyre gyakrabban) mint a weboldalakat szinte. Korábbi verzió nálam sosem fagyott le így random, most se fagy. :o -
#10229 Teljesen stabil a 3.0.5 is. -
#10228 A 3.0.2 szerintem elég stabil és nem is fagy ki meg semmi, bár adblock nélkül nálam tényleg használhatatlan :o Amúgy jó. -
#10227 Így van, szokjuk meg a 3-ast gyerekek. -
#10226 A 2-es támogatása megszűnt, a 2.0.0.20 volt az utolsó belőle, lassan ideje lesz megbarátkoznod a 3-assal. Esetleg írd le, mi nem tetszik benne, mert sok mindenre van megoldás, vagy olvass vissza topicban (pl 3-as megjelenése körüli hozzászólásokat tavaly nyárról).
Amúgy visszarakod a 3-ast, és kiexportálhatod a könyvjelzőket: Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Importálás és mentés / HTML exportálása.
(A 3-asnak a könyvjelzőfájlja nem kompatibilis a 2-essel - a 2-esben még nem volt Places, csak sima .html fájl a könyvjelzőkkel -, és a 3-as csak az importáláshoz használja a régi bookmarks.html-t, utána nem aktualizálja, ha új könyvjelzőket veszel fel.) -
#10225 Látod az útvonalát? .../nightly/latest-trunk... ja, és 3.2a1pre... Mint mondtam, ez egy ún. nightly (naponta készülő tesztverzió), abból is a legújabb trunk build. (Bővebben, hogy mi is az a trunk és branch, lásd #4234 és #6629.) Ezeknek nem véletlenül Minefield ("aknamező") a kódneve... Ha tényleg lenne 3.2 alpha 1, akkor azt nem a nightly, hanem a releases mappában találnád. -
#10224 hali.
3as ff volt gépen,könyvjelzök elmentve,de nem tetszett lassu volt stbstb,visszaraktam a 2.0 verziot,van valami trükk hogy ami 3-hoz jo volt könyvjelzö be tudjam rakni a 2.0 verioba? -
gyonax #10223 Tényleg van 3.2a1:3.2a1 -
#10222 Nincs 3.2 a1, szóval szerintem nem lehet annyira stabil. Csak 3.1 béta 2 van, meg a nightly-k (ezek mindig előre vannak számozva, aszerint, hogy épp melyik következő verzión dolgoznak). Nightly-ból most épp van többféle, szerintem te egy ún. trunk build-del találkozhattál: december elején volt egy leágaztatás, így most van az ún. branch, ami a jelenlegi stabil 1.9.1-es ág, a trunk-on (mozilla-central) meg már folyik a következő Gecko-verzió fejlesztése (ami ugye nagyon kezdeti stádiumban van még). -
#10221 Minden személyes beállításodat a profilodba teszi. Ezt XP esetén alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa. Ezen belül a könyvjelzőket és az előzményeket konkrétan a places.sqlite fájl tartalmazza. De ki is lehet exportálni természetesen a programból, lásd előző hozzászólás. -
#10220 Ennyi idő alatt 23x megtalálhattad volna. Egyébként a könyvjelzőket ki tudod menteni: Könyvjelzők->könyvjelzők kezelése->importálás és mentés -
#10219 Lécci valaki nagyon fontos lenne.
Megtudná nekem mondani valaki hogy a Mozilla hová teszi az elmentett oldalakat? Azokat amiket könyvjelzőnek használ. -
#10218 megtudná nekem mondani valaki hogy a Mozilla hová teszi az elmentett oldalakat? Azokat amiket könyvjelzőnek használ. -
#10217 Már megvan, de azért köszi. -
Inquisitor #10216 Kérdés, a 3.2.a1 van olyan stabil mint az Opera 10 Alpha? -
Inquisitor #10215 Ezt keresed: Ajnasz oldala
Vagy már megvan? :)
Nem kis reklámot kapott amikor páran be akarták perelni érte ... élükön az Index-szel. -
#10214 OK megoldódott... :| A Win hang keverőjében volt letiltva a FF... :| De hogy ezt hogy csináltam...?? -
#10213 Hali!
3.0.5-s fox, legfrissebb Flash player, de a flash tartalmaknak nincs hangjuk. Volt FF restart, gép restart, régebbi verziójú flash, kikapcsoltam az adblockot is ( :D ), de semmi változás.
Ötlet?
Visszakeresve elég sokan találkoztak ezzel a problémával, amit egy restart meg is oldott, de nálam ez nem segített. Sőt sajnos mások sem nagyon kaptak választ, remélem nem vmi misztikus hiba. -
#10212 Sziasztok megtudná nekem mondani valaki hogy a Mozilla hová teszi az elmentett oldalakat? Azokat amiket könyvjelzőnek használ. -
#10211 Na most leszedtem a Java-t és felraktam újból de most meg a Chat betöltésnél kidob és kilép a böngészőből.
Itt valami más gond lehet. -
#10210 Nem müködik a Java a Chat.hu oldalon. Nem jön be egyszerüen a csetelő ablak. Az I.Explorer-ben sem müködik. Pedig van fent Java és eddig mindig működött.
Mi a teendő? -
#10209 Nah nekem sikerült megoldanom a problémámat, 3.0.2 verzióju mozilla tökéletesen működik, a jelenlegi legújabb (3.0.5) fagyott le csak. Senki másnak nincsenek problémái a legújabb verzióval?
A felugró ablakokat meg megoldottam egy Adblock Plus nevü addonnal, úgytűnik működik. Bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem működik nálam a mozilla alapvető popup blokkolója normálisan, mintha csak minden másodikat blokkolná le. A legjobb mikor a felugró reklám ablakban is kiírta, hogy blokkolt egy felugró ablakot. -
#10208 Nem, az AdBlock Plus által felajánlott filtereket használtam. -
#10207 OK értem. Köszönöm a segítséget! -
#10206 Most álltál át FF-re? -
#10205 Már megvan. -
#10204 Úgy tudom létezik magyar reklámszűrő, ezt hol találom? -
#10203 Csak az egész cache-t. Az a bizonyos "AppData-ban lévő profile mappa" véletlenül nem tartalmaz egy Local Settings-et is az elérési útjában? (XP esetén Local Settings\Application Data, Vistánál AppData\Local.) Mert akkor nem a profilról van szó, hanem a Cache mappáról.
Egyébként ha letiltod, akkor hogy folytatnád a megszakadt letöltéseket?