19494
  • Thanatos
    DownThemAll
  • ACE
    Van download manager kiterjesztése a firefox-nak? úgy értem hogy pl van sok link egy oldalon, és az összes linkről le akarom tölteni a dolgokat, azt berakja queue-ba, és letölti?
  • FZoleee
    április-június?
  • ProGabe #10279
    második negyedév
  • FZoleee
    fasza :D és mikor jelenik meg? xD
  • ProGabe #10277
    -a 3.0-hoz képest csak 2/3-nyi memóriát igényel
    -új javascript motor, ami elviszi kocsikázni mind az Opera, mind a Google (Chrome) megoldásait
    -stealth mód, ami már van a fent említett kettőben, de itt teljes igazán
    -"Tab Tearing": ha egy tabot kihúzol a fox-ból, akkor megnyílik egy új ablak és beledobja abba, ehhez lesz külön jobb-gomb parancs a tabokon + két fox ablak között dobálhatod a tabokat
    -Syntax Highlighting: oldal forrása nézetben kiemel dolgokat
    -még fejlettebb url sáv: különböző karakterekkel megváltoztathatod, hogy miben keresse azt, amit beírsz. pl. ha a '^' jellel kezded a szöveget, akkor csak a historyban fog keresni
  • lasat99
    Üdv Emberek.

Egyik napról a másikra jött nekem egy olyan hibajelenség a FireFox-nál, hogy amikor el akarom indítani akkor maga a program ne indul el csak háttérben fut... ezt akárhányszor megismétlem annyiszor fut a folyamatok között. Ha feladatkezelőbe bezárom és újra elindítom a programot akkor meg megy (de akkor sem mindig). Ha valaki tud legyen szíves segítsen nekem!
    Üdvözlettel: Lasat
  • ACE
    Érdekes nekem nem fagy le az IE 20 lapnál... Attól függetlenül Firefox-ot használok, de azért ennyire nem lehetnek lámák. 60-70 lapot gond nélkül megnyitottam, igaz a Task manager már nem akar bejönni hogy megnézzem mennyi RAM-ot zabál :D
  • ACE
    Leszűkítenétek ezt az előnyökre magyarul? Amitől zsír lesz?
  • Petike125
    Nincs valami olyan plugin, ami automatikusan beilleszt egy "&fmt=18"-at az összes youtube videó link mögé?

Be van ugyan állítva hogy mindig jó felbontásban játssza le a videókat ha az elérhető, de a régi videóknál csak úgy működik ez a dolog, ha beírom a fent említett "kódot".
  • Narxis

Zsír lesz!
  • ProGabe #10271
    Firefox 3.1: Thanks For The Memory!

according to this December, 2008 blog post already requires just two-thirds of the RAM that Firefox 3.0 requires for normal Web-browsing operations.
  • Grove4
    Már semmi,megoldottam!
  • Grove4
    Sziasztok,hogy tudom eltűntetni a helyesírásellenőrzést a szövegdobozból,ahova írok,próbáltam már úgy,hogy jobb gomb és heleysírásellenőrzésnél leveszem a pipát,de legközelebb ugyan úgy visszáll,kérlek segítsetek,mert nagyon idegesítő!
  • modellmaker
    Megoldottam.
  • modellmaker
    Jelszókezelőben kitöröltem az összes tárolt jelszavam. Vissza lehet valahogy állítani?
  • Narxis
    lol
  • tompka
    Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit bír. Ennyi. :)
  • precision
    nálam 5 lapnál sosincs nyitva több
    túl sok szabad időd van :P
  • [HUN]FaTaL
    Ne haragudj de mi a jó istennek egyáltalán 20 nyitva lévő lap. De még ezt elfogadom, de 450 minek????
  • tompka
    Na intenzíven tesztelem a giga lapokat. Eddig úgytünik hogy 450-460lapnál többet nem bír a firefox. Ilyenkor egyszerüen közli a windows, hogy a firefox.exe hibát észlelt, ezért leállt. Ha a firefox.exe eléri az 1,2GB-os RAM használatot, egyszerüen bejön az összeomlási ablak. Azaz game over. Bár már ez is jó, mivel a 3.0 ennyit sem bír. Ez a 3.0.5 jobban bírja. Felvehetnének a firefox fejlesztésébe, és én tesztelném a progit. Ha 380-400lapnál egyszerre megnyitok 3-5új lapot, akkor vmi C++ error ablak jön be. Ha leokézom, akkor leáll a firefox is.
    Összehasonlítás:
    Az Internet Explorer 20lapnál lefagy. Szval ott még van mit csiszolni :D
  • Nuki
    Köszönöm és elnézést minta-újregségemért!
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűleg az oldallal vannak problémák.
  • zagar
    Sziasztok!

Segítsen valaki kérem. Mi lehet a baj? Eddig bejött egy oldal mindig de 2 napja ezt az üzit kapom.
  • akyyy
    nézd meg a képeket, könvyjelzők, könyvjelzők kezelése, és ott van olyan hogy mentés, vagy exportálás.
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Merevlemez formázás előtt állok,de elszeretném menteni a mozillás linkjeimet,és amik a könyvjelzőkben vannak.Ezeket hol találom,hogyan tudom elmenteni?
    Köszi előre is!
  • akyyy
    meg esetleg azt, hogy ha rákattintok az RSS nevére (pl itt arra hogy kockablog) akkor jöljön be annak a blognak a kezdőlapja?
  • akyyy
    itt be lehet állítani, hogy ne ennyi bejegyzéstmutasson hanem csak 4, vagy 5-öt?

• Vardar
    Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy FF-hez, hogy kell kiegészítőket készíteni? Valami kis egyszerűre gondoltam pl virustotal.hu-ra állomány feltöltő(2-essel kompatibilis van VirusTotal 0.1 néven)
  • Miguel125
    Közben rájöttem, hogy az Adblock fogja, mert ha azt letiltom akkor megjelenít rendesen mindent... csak akkor nem tudom min kellene változtatni, a szűrőn, ha igen melyiket érdemes választani?
  • [HUN]FaTaL
    A használtautó.hu oldalát újraprogramozva.
  • Miguel125
    Üdv!
    Az a problémám, hogy ha egy oldalon thumbnail-be vannak a képek és meg akarnám nézni nagyba, mint pl. hasznaltauto.hu-n meg szeretném nézni az adott autóról a képeket akkor megjelenik az új ablak de a képet nem tölti be és kiírja, hogy kész. Ezen csak az IE Tab extension segít, mert úgy betölti rendesen a képeket. Szeretném tudni, hogy hogyan lehetne ezen segíteni.Előre is köszi!
    Tisztánlátás kedvéért ezeket az extension-öket használom:
    Adblock Plus
    Download Statusbar
    Fast Dial
    IE Tab
    Interclue
    Tab Mix Plus
    Smart Stop/Reload
    Adblock filterset G.updater
  • Narxis
    DownloadHelper kiegészítő. Sok helyről töltöttem már le vele.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Tudtok mondani olyan programot, amivel pl youtuberól,de más ilyen jellegű helyről is tudok videókat letölteni?
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Mit nem látsz ezen? Úgy jeleníti meg a tabokat mint az aero vistan az ablakokat, kereshető, rendezhető.
  • Malakai
    Mit kell rajta magyarázni? A tabokat a képeken látható módon megjeleníti, ha gyors is, akkor a sok tab mániásoknak akár még hasznos is lehet, mert van benne csoportosítás, keresés.
  • precision
    én a mozbackup nevü programot szoktam erre használni
  • Möbiusz
    Sziasztok és jó reggelt!
    Egy másik fórumon olvastam és ott nagyon dícsérik meg minden. >> Ezt a kiegészítőt.
    Aki ismeri vagy használja megtenné, hogy néhány mondatban leírja mi ez?
  • Benny04
    jujj, köszi
  • Sil78
    Pedig nem kell olyan sokat visszaolvasni... #10221, 10220.