19494
-
Thanatos #10282 DownThemAll -
ACE #10281 Van download manager kiterjesztése a firefox-nak? úgy értem hogy pl van sok link egy oldalon, és az összes linkről le akarom tölteni a dolgokat, azt berakja queue-ba, és letölti? -
#10280 április-június? -
#10279 második negyedév -
#10278 fasza :D és mikor jelenik meg? xD -
#10277 -a 3.0-hoz képest csak 2/3-nyi memóriát igényel
-új javascript motor, ami elviszi kocsikázni mind az Opera, mind a Google (Chrome) megoldásait
-stealth mód, ami már van a fent említett kettőben, de itt teljes igazán
-"Tab Tearing": ha egy tabot kihúzol a fox-ból, akkor megnyílik egy új ablak és beledobja abba, ehhez lesz külön jobb-gomb parancs a tabokon + két fox ablak között dobálhatod a tabokat
-Syntax Highlighting: oldal forrása nézetben kiemel dolgokat
-még fejlettebb url sáv: különböző karakterekkel megváltoztathatod, hogy miben keresse azt, amit beírsz. pl. ha a '^' jellel kezded a szöveget, akkor csak a historyban fog keresni -
lasat99 #10276 Üdv Emberek.
Egyik napról a másikra jött nekem egy olyan hibajelenség a FireFox-nál, hogy amikor el akarom indítani akkor maga a program ne indul el csak háttérben fut... ezt akárhányszor megismétlem annyiszor fut a folyamatok között. Ha feladatkezelőbe bezárom és újra elindítom a programot akkor meg megy (de akkor sem mindig). Ha valaki tud legyen szíves segítsen nekem!
Üdvözlettel: Lasat -
ACE #10275 Érdekes nekem nem fagy le az IE 20 lapnál... Attól függetlenül Firefox-ot használok, de azért ennyire nem lehetnek lámák. 60-70 lapot gond nélkül megnyitottam, igaz a Task manager már nem akar bejönni hogy megnézzem mennyi RAM-ot zabál :D -
ACE #10274 Leszűkítenétek ezt az előnyökre magyarul? Amitől zsír lesz? -
Petike125 #10273 Nincs valami olyan plugin, ami automatikusan beilleszt egy "&fmt=18"-at az összes youtube videó link mögé?
Be van ugyan állítva hogy mindig jó felbontásban játssza le a videókat ha az elérhető, de a régi videóknál csak úgy működik ez a dolog, ha beírom a fent említett "kódot". -
Zsír lesz! -
#10271 Firefox 3.1: Thanks For The Memory!
according to this December, 2008 blog post already requires just two-thirds of the RAM that Firefox 3.0 requires for normal Web-browsing operations. -
#10270 Már semmi,megoldottam! -
#10269 Sziasztok,hogy tudom eltűntetni a helyesírásellenőrzést a szövegdobozból,ahova írok,próbáltam már úgy,hogy jobb gomb és heleysírásellenőrzésnél leveszem a pipát,de legközelebb ugyan úgy visszáll,kérlek segítsetek,mert nagyon idegesítő! -
#10268 Megoldottam. -
#10267 Jelszókezelőben kitöröltem az összes tárolt jelszavam. Vissza lehet valahogy állítani? -
#10266 lol -
tompka #10265 Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit bír. Ennyi. :) -
#10264 nálam 5 lapnál sosincs nyitva több
túl sok szabad időd van :P -
#10263 Ne haragudj de mi a jó istennek egyáltalán 20 nyitva lévő lap. De még ezt elfogadom, de 450 minek???? -
tompka #10262 Na intenzíven tesztelem a giga lapokat. Eddig úgytünik hogy 450-460lapnál többet nem bír a firefox. Ilyenkor egyszerüen közli a windows, hogy a firefox.exe hibát észlelt, ezért leállt. Ha a firefox.exe eléri az 1,2GB-os RAM használatot, egyszerüen bejön az összeomlási ablak. Azaz game over. Bár már ez is jó, mivel a 3.0 ennyit sem bír. Ez a 3.0.5 jobban bírja. Felvehetnének a firefox fejlesztésébe, és én tesztelném a progit. Ha 380-400lapnál egyszerre megnyitok 3-5új lapot, akkor vmi C++ error ablak jön be. Ha leokézom, akkor leáll a firefox is.
Összehasonlítás:
Az Internet Explorer 20lapnál lefagy. Szval ott még van mit csiszolni :D -
Nuki #10261 Köszönöm és elnézést minta-újregségemért! -
#10260 Valószínűleg az oldallal vannak problémák. -
#10259 Sziasztok!
Segítsen valaki kérem. Mi lehet a baj? Eddig bejött egy oldal mindig de 2 napja ezt az üzit kapom. -
#10258 nézd meg a képeket, könvyjelzők, könyvjelzők kezelése, és ott van olyan hogy mentés, vagy exportálás. -
#10257 Sziasztok!
Merevlemez formázás előtt állok,de elszeretném menteni a mozillás linkjeimet,és amik a könyvjelzőkben vannak.Ezeket hol találom,hogyan tudom elmenteni?
Köszi előre is! -
#10256 meg esetleg azt, hogy ha rákattintok az RSS nevére (pl itt arra hogy kockablog) akkor jöljön be annak a blognak a kezdőlapja? -
#10255 itt be lehet állítani, hogy ne ennyi bejegyzéstmutasson hanem csak 4, vagy 5-öt?
-
Vardar #10254 Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy FF-hez, hogy kell kiegészítőket készíteni? Valami kis egyszerűre gondoltam pl virustotal.hu-ra állomány feltöltő(2-essel kompatibilis van VirusTotal 0.1 néven) -
Miguel125 #10253 Közben rájöttem, hogy az Adblock fogja, mert ha azt letiltom akkor megjelenít rendesen mindent... csak akkor nem tudom min kellene változtatni, a szűrőn, ha igen melyiket érdemes választani? -
#10252 A használtautó.hu oldalát újraprogramozva. -
Miguel125 #10251 Üdv!
Az a problémám, hogy ha egy oldalon thumbnail-be vannak a képek és meg akarnám nézni nagyba, mint pl. hasznaltauto.hu-n meg szeretném nézni az adott autóról a képeket akkor megjelenik az új ablak de a képet nem tölti be és kiírja, hogy kész. Ezen csak az IE Tab extension segít, mert úgy betölti rendesen a képeket. Szeretném tudni, hogy hogyan lehetne ezen segíteni.Előre is köszi!
Tisztánlátás kedvéért ezeket az extension-öket használom:
Adblock Plus
Download Statusbar
Fast Dial
IE Tab
Interclue
Tab Mix Plus
Smart Stop/Reload
Adblock filterset G.updater
-
#10250 DownloadHelper kiegészítő. Sok helyről töltöttem már le vele. -
#10249 Sziasztok!
Tudtok mondani olyan programot, amivel pl youtuberól,de más ilyen jellegű helyről is tudok videókat letölteni?
köszi -
#10248 Mit nem látsz ezen? Úgy jeleníti meg a tabokat mint az aero vistan az ablakokat, kereshető, rendezhető. -
#10247 Mit kell rajta magyarázni? A tabokat a képeken látható módon megjeleníti, ha gyors is, akkor a sok tab mániásoknak akár még hasznos is lehet, mert van benne csoportosítás, keresés. -
#10246 én a mozbackup nevü programot szoktam erre használni -
Möbiusz #10245 Sziasztok és jó reggelt!
Egy másik fórumon olvastam és ott nagyon dícsérik meg minden. >> Ezt a kiegészítőt.
Aki ismeri vagy használja megtenné, hogy néhány mondatban leírja mi ez? -
#10244 jujj, köszi -
#10243 Pedig nem kell olyan sokat visszaolvasni... #10221, 10220.