19494
  • RelakS
    tálca hangszóró ikonján bal katt, keverő-t elindít, megfelelő alkalmazást lehalkít.

Igen, csak halkítani lehet, vagy megemeli a fő hangerőt is, és minden mást lehalkít
  • Wreck86
    Nem erre gondolok, itt én is tudom állítani, hanem, hogy pl mikor elindítok youtube zenét pl akkor az érték "8"-on van, feljebb húzom, bezárom foxot, újra megnyitok egy zenét és megint "8".
  • UUUU
    Futtatás: SndVol
  • pssblymyb
    Lefelejtettem a képet:
  • pssblymyb
    Szia

Beállítható e, hogy a Flashplayer milyen hangosan játsszon le filmet, zenét? - Nem értem, ott a hangerőszabályzó, azzal állítható milyen hangos legyen a film,zene.:)

(Win7 mintha csinálna ilyen hang halkításokat, úgy rémlik.)
    Talán a "Loudness Equalization"-ra gondolsz?! Nem tudom, hogy van a magyar windowsban. Hangerő kiegyenlítés? Próbáld ki
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Beállítható e, hogy a Flashplayer milyen hangosan játsszon le filmet, zenét?
    Mert most azt vettem észre, hogy mikor youtube-on nézek valamit, tök halk, pedig az alap hangerőt nem változtattam, de ha a keverőt megnézem a többi hanghoz képest halkabb.
    (Win7 mintha csinálna ilyen hang halkításokat, úgy rémlik.)

Köszönöm!
  • Synchronous
    elfér
  • extra sensory
    Users/Appdata local tartalmak közt miért van egy Google Chrome mappa mikor mindig firefoxom volt? Lehet törölni vagy kell oda?
  • Dency
    Felrakod:
    IDM
    Utána a videó felett megjelenik egy kis fül hogy "videó letöltése". Többit tudod.
  • LoSA
    Fiúk, ezt a videót hogyan tudnám letölteni a gépre?
    LINK
    Köszi!
  • Dency
    Mi a jó ég van mostanában a flash playerrel? Megy a twitch.tv meg mellette szeretnék nézni youtubon videót, de úgy belassul meg beszaggat a videó. Miaz hogy 2-t nem bír el ? Nincs erre valami megoldás, vagy mit kéne csinálnom hogy jó legyen?
    Valamikor feladatkezelőben bekell zárni a firefox-ot mert meg se moccan úgy beáll.
  • Count Adyn
    Addonkapcsolgatás megvolt igen:) Kis kutatás után kipróbáltam, hogy magas prioritásra teszem, azóta jó, rejtélyes:D
  • kl24h
    És ha kikapcsolod őket? vagy külön külön?
    Nálam ilyen probléma nincs, pedig elég gyenge gépem van.
  • Count Adyn
    Hm, nagyon gyakori lett mostanában hogy beragad a process kilépéskor erről tudtok valamit mitől lehet? Csak adblock es greasemonkey kieg van fent.
  • kl24h
    Attól, hogy az Avast! talált egy két dolgot, az nem azt jelenti, hogy tiszta a géped, ajánlom #18623 lefuttatni még.
  • cargame
    + sok oldalt csak felig hoz be a Chrome. A laptoppal lehet a baj?
  • cargame
    Es a chrome letolteni sem tudja rendesen csak 99,99 % ig.
  • cargame
    Sziasztok.
    Miert van az, hogy ujra akarom tenni a firefoxot es a letoltes utani szakaszban nem lep at a telepitesre. Akar menyit varok nem toltodik tovabb. Azlott meg futtattam az avastot es volt par problemas fajl, de azokat torolte.
  • Bal0924
    Sziasztok

Kéne egy pótlás a ForeCastfox helyére.
    Hasonló tudással.
  • precision
    tetszetős lett nagyon a 29.0.1, kicsit Chrome -os, de nekem nincs bajom a "lopással" ha jól megoldották
    gyakorlatilag nem tudok belekötni, jól néz ki
  • RoboKutya78
    megoldottam egy újra telepítéssel lehet nem szedte le rendesen a frissítést mert most már a letöltő icon is okés :)
  • kl24h
    Ezeket kell lefuttatni:
    Malwarebytes Anti-Malware (free)
    Hitman Pro
    Emsisoft Emergency Kit
  • RoboKutya78
    Talált 3 icipici pókocskát, de ezektől még mindig kiírja ezt a félbehagyott letöltés jelző ablakot.
    Megkísérlem újratelepíteni a foxot hátha megoldja a gondot.
  • RoboKutya78
    bár amúgy is megérett a win 8 egy újra intalra mostanság tölti be az egy év szolgálati időt :)
  • Master91
    amit javaslok legalább 1x futtatásra:

Spyware terminator
    Spybot
  • RoboKutya78
    aktív az eset nálam mindig bár ki tudja:)
  • howarju
    Hi! :-)

Talán egy kémprogram irtás?
  • RoboKutya78
    És erre megoldás
    Nem töltök semmit és mégis ezt írja ki.
  • ACE
    Alul a Firefox task sávja ugyanígy működik most, elzöldül a letöltés arányában.
  • howarju
    Szia! :-)

Én ezt tettem fel!: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/s3download-statusbar/
  • howarju
    Szia! :-)
    Jobb gombbal klikk a linkre és "hivatkozás mentése más néven"!
  • RoboKutya78
    Srácok a 29.01 es verzióban nem lehet visszaállítani valahogy a letöltés nyilat hogy mutassa a letöltés állapotot? Eddig ugye % os arányban bezöldítette a nyilat most meg nem lehet tudni hogy megy e a letöltés vagy nem.
  • LoSA
    Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy van valami trükk arra, hogy....
    Itt van ez a link: http://videotanfolyam.hu/downloads/flash_videos/1_2000/cs4bemutato.flv

Szeretném letölteni a gépre. De ha beírom a címhez és nyomok egy ENTERT, akkro a Firefox rögtön elkezdi ugye lejátszani. De én meg letölteni szeretném.... Köszi szépen! ;)
  • lck
    Ízlések és pofonok...
  • uzi9mm
    A 29-es Szarul néz ki alapból Nem értem miért nincs hozzá komplett téma Lava Fox,Blue Fox Haloween stb
  • Wreck86
    Hali!
    Azt merre lehet beállítani, hogy ha egy oldalon linkre kattintok és új ablakban nyitja meg, akkor az az ablak is úgymond "Teljes méret"-es legyen? Mint amiből megnyitottam.

Köszi!
  • Malakai
    Nálam Tab Mix Plus van pont így beállítva.

Eltüntetve meg egyébként nincs, ott van az címsáv jobb oldalán a gomb.
  • Blum
    Szerintem a mozilla azert tunteti el ezeket a jol bevalt default dolgokat,hogy megtobb addon legyen es ezzel villognak :D
  • Borg
    Mindegy, most beraktam egy ilyen kieget hogy reload tab on doubleclick... igazából még faszább, mintha külön gombja lenne :)
  • Wreck86
    Frissítés F5,Ctrl + R
    Frissítés (nem a gyorsítótárból) Ctrl + F5,Ctrl + Shift + R

Valószínűleg igazad van.