Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
fent volt az FF" kb 8 kiterjesztéssel
fogtam az FF3 exe-t és rátelepítettem
kiírta melyik kiterjesztássel skinnel nem kompatibilis azokat eltávolítottam
és láss csodát mûködik nem omlik össze nincs semmi bajom vele
csak tippként az feltelepített FF3-ra talán nem kellen feltenni minden kieget amit találtok és akkor lehet nem omlik össze
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
gondolom le van tiltva...
FF3 telepítés elõtt FF2 uninstall volt, majd FF3 install. Semmi adatom nem veszett el, az össszes könyvjelzõm megmaradt, az összes jelszavam megmaradt. Teljesen jól mûködik az FF3. Az XP-m elég régi, kb 3 éve van fent, de nálam nem jellemzõ a programok összeakadása. Valamit nagyon elcsesztek... A fagyásoknál még esetleg a bõvítményekre lehet gyanakodni.
Imádom az FF-ot!!
bár lehet csak nekem mániám hogy minden tényleg új verziot (ff1 ff2 ff3, etc...) ugy telepgetek hogy elötte leirtom teljesen az "elõdjét" 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
These are my friends, see how they glisten...
elég fura jelenség, elgalábbis én msot is simán irok cd-tdvd-t zenehalgatás közben miközbe megy ff3 és akár egy rakás más progi
ff2 tokeleetsen mukodott..
dvd iras kozben zenet hallgattam, neteztem meg toltottem
ff3 lejott mar az elso elinditasnal 1 percet vartam ra de semmi.. nem indult el.. feladatkezeloben bezartam .. elindult utanna.. most dvd irok.. semmi mas nem fut es az ff3 at 7 szer probaltam elinditani a dvd iras kozben... buffer kiurult mindannyiszor es egyszer nem indult el az ff3.....................
ff3 FTL!!!!!
honnan tudom letolteni a regebbi ff eket?
www.smart-bus.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.smart-bus.hu
steam, origin: ACE_hun
Kell lennie ott egy ilyennek, ha nincs, akkor szerezd be.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
vagy: Eszközök/Kiegészítõk/utolsó ikon/VLC Multimedia Plugin/Leállítás, vagy valami hasonló lehet
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Milyen letöltésvezérlõ jó a 3.0-ás verzióhoz? A Free Download Manager-re azt írta hogy nem kompatibilis vele.
Választ elõre is kösz
www.smart-bus.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.smart-bus.hu
Nem tudjátok létezik e olyan kiegészítõ amivel átszínezhetném a firefox-ot, nem akarok témát cserélni, csak hogy más színû legyen.
Elõre is kösz.
Ha megjelenet a Firefox 3, akkor nekem mért nem szedi le frissítésként?
Nothing is True, Everything is Permitted
http://lifehacker.com/396603/tweak-the-awesomebars-suggestion-algorithm
De amúgy, a bumerang.hu-n kívül eddig máshol jól jött be, csak ott volt szar, nemtom, esetleg a weblap lenne felépítése nem tetszik? Bár eddig nem sok media playeres tartalmú oldalt néztem meg, meg azokhoz volt kép is, nem csak hang 😄, ami nemtudom számít-e.
Na de kössz a tippet <#eljen>#eljen>
A profilodban az extensions mappa mellett van még három fájl, ami a kiterjesztésekkel kapcsolatos adatokat tartalmazza, pl hogy mik vannak telepítve (extensions.cache, extensions.ini, extensions.rdf), ezek gond esetén akár törölhetõk is (pl ha olyan kiterjesztések látszanak a listában, amik már nincsenek fent, vagy ha frissítéskor "beragad" egy kiterjesztés és nem települ rendesen), és automatikusan készül majd helyettük új.
Vannak kiterjesztések, programok is a backupra, ezekben meg általában be is lehet állítani, hogy a profilból miket mentsen, nem kell hozzá tudni a konkrét fájlneveket. De tulajdonképpen ezek sem csinálnak mást, csak lementik a profil fájljait (pl valami tömörített fájlba).
a profilt mentnei megn em yó mer a kiegészitõk szarjait is viszi de azokat nem lehet cska ugy átmásolni és megy. nem?.o
http://loal.atw.hu