Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

könyvjelzõk az egyetlen aminek szoktam nyomni egy backupot 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kori
én nem tudom egyesk mit csinálnak
fent volt az FF" kb 8 kiterjesztéssel
fogtam az FF3 exe-t és rátelepítettem
kiírta melyik kiterjesztássel skinnel nem kompatibilis azokat eltávolítottam
és láss csodát mûködik nem omlik össze nincs semmi bajom vele

csak tippként az feltelepített FF3-ra talán nem kellen feltenni minden kieget amit találtok és akkor lehet nem omlik össze

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Wtf 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

desigo
loller nekem erre a feliratos oldalra írja az almát
gondolom le van tiltva...
FZoleee
nekem is almát ír ki...
desigo
most bejön de volt nekem is,hogy almát írt ki...
Arra van valami 5let h erre nekem miért írja ki h alma ? Másnak bejön =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv!

FF3 telepítés elõtt FF2 uninstall volt, majd FF3 install. Semmi adatom nem veszett el, az össszes könyvjelzõm megmaradt, az összes jelszavam megmaradt. Teljesen jól mûködik az FF3. Az XP-m elég régi, kb 3 éve van fent, de nálam nem jellemzõ a programok összeakadása. Valamit nagyon elcsesztek... A fagyásoknál még esetleg a bõvítményekre lehet gyanakodni.

Imádom az FF-ot!!
Könyvjelzõk kellenek, mert nem szoktam szórakozni adatmentéssel meg ilyenek, de ha tényleg ez a baj akkor lehet h kap egy reinstallt, csak már tököm se tudja hol mi a jelszóm 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Én is így szoktam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

valszeg az a baj hogy rátelepitetted, ehhe 😄DD
bár lehet csak nekem mániám hogy minden tényleg új verziot (ff1 ff2 ff3, etc...) ugy telepgetek hogy elötte leirtom teljesen az "elõdjét" 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én pl rátelepítettem de ugyanúgy rossz, néha még SG alatt is összeomlik 😄

Sil78
Csökkentett módban sem indul el? (Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, vagy van hozzá parancsikon is a Start menüben.)

These are my friends, see how they glisten...

ff2-re telepitetted ff3-at vagy szüz install?
elég fura jelenség, elgalábbis én msot is simán irok cd-tdvd-t zenehalgatás közben miközbe megy ff3 és akár egy rakás más progi

CSOCSO
azt a teleba@#$tt.............................

ff2 tokeleetsen mukodott..
dvd iras kozben zenet hallgattam, neteztem meg toltottem

ff3 lejott mar az elso elinditasnal 1 percet vartam ra de semmi.. nem indult el.. feladatkezeloben bezartam .. elindult utanna.. most dvd irok.. semmi mas nem fut es az ff3 at 7 szer probaltam elinditani a dvd iras kozben... buffer kiurult mindannyiszor es egyszer nem indult el az ff3.....................

ff3 FTL!!!!!

honnan tudom letolteni a regebbi ff eket?
Pár hetes 64 bites Vista. Az elõzõ firefox szépen ment, csak a végleges 3.0 hisztizik, ezért gondoltam, hogy annak a hibája! 😊)

www.smart-bus.hu

modellmaker
Ez nem feltétlenül a böngészõ hibája. Oprendszer szintjén, hogy állsz? Régi telepítés? Sok szemét van rajta, rendesen karban van tartva? Eressz rá egy CCleanert az ártani nem fog neki. Ha nem használ, majd az okosok segítenek. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Még mindig összeomlik a firefox 3.0-m! 😞 Illetve olyanokat csinál, hogy beírás közben, vagy görgetés közben egyszerûen megáll pár pillanatra. Ez miért lehet? Lehet, hogy ez hülyeség, de a 64 bites verzióhoz nincs külön verzió? <#confused>

www.smart-bus.hu

Valami olyat lehet állítani a Firefox 3.0-ban, hogy az egér görgõjére több sort lapozzon, mint amennyit alapban? Köszi a választ. A helyesírás nyelvét nem lehet átállítani magyarra az angol nyelvû Firefoxban?

steam, origin: ACE_hun

Sil78
Mi írta azt, hogy nem kompatibilis? A FlashGot nevû kiterjesztéssel is próbáltad? Az is támogatja ezt a letöltésvezérlõt a többi mellett.

Hm, akkor majd frissítem a Media Playert, hátha közben feltelepíti.

Sil78
Ez a Windows Media Playerhez tartozik, és annak a mappájában kellene lennie a Program Files-on belül. Ha nincs, vagy nem mutatja, akkor újra kéne telepíteni szvsz a Windows Media Playert (a Firefox a telepítés közben lehetõleg ne fusson).

Van o.O

gameplusz

Kell lennie ott egy ilyennek, ha nincs, akkor szerezd be.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Most nem jön be semmi 😊

gameplusz
Akkor: Tools/Add-ons/Plugins/VLC Multimedia Plugin/Disable
vagy: Eszközök/Kiegészítõk/utolsó ikon/VLC Multimedia Plugin/Leállítás, vagy valami hasonló lehet

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sziasztok!
Milyen letöltésvezérlõ jó a 3.0-ás verzióhoz? A Free Download Manager-re azt írta hogy nem kompatibilis vele.
Választ elõre is kösz
De az kell 😄

gameplusz
Töröld le a VLC-t.

gameplusz
Felraktam a 2-esre a 3-ast. Tökéletesen átmentett mindent, bazijól néz ki, nagyon jók a változtatások, ennél jobbat el sem tudok képzelni <#eljen>

Sil78
Épp ez a része az, amiben ez a program több pl a FasterFox nevû kiterjesztésnél (lehetõleg ezeket ne használjátok egyszerre). Itt állítja be ugyanis a content-tel kezdõdõ about:config preferenciák optimális értékét, ami függ a gép és a netkapcsolat sebességétõl. Ezeket a FasterFox és a Tweak Network nem piszkálja.

Szerintem igen.Érdemes próbát tenni vele.Mentést készít az eredeti beállításokról.Ha nem jön be,akkor vissza lehet állítani a gyári beállításokat.

Fast-Fast esetén érdemes letölteni ?

Firefox 3 optimalizáló:FireTune.

Rendben, kipróbálom. Köszi

www.smart-bus.hu

modellmaker
Futass a gépeden vmi spyware írtót. Van akinek ez volt a baj.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sziasztok! Nekem a 3.0 minden bezárás után azt írja ki, hogy a firefox összeomlott. Már többször újra raktam, de mindig ez van. Teljesen szûz, semmi extrát nem raktam fel hozzá. Mi lehet a gáz?

www.smart-bus.hu

Hell
Nem tudjátok létezik e olyan kiegészítõ amivel átszínezhetném a firefox-ot, nem akarok témát cserélni, csak hogy más színû legyen.
Elõre is kösz.

modellmaker
Hm. Errõl nem tok nyilatkozni, béta kettõ óta hármasom van, bár azt meg sem néztem, hogy frissíti-e RC-rõl, letöltöttem a download dayen. 😄

ivjoe
Nekem leszedi és telepíti, de én nem játszok, mert linux. 😊
modellmaker
Mert ez nem a kettes firssítése. Hanem egy teljesen új verzió.

CroftManor
Hi
Ha megjelenet a Firefox 3, akkor nekem mért nem szedi le frissítésként?

Nothing is True, Everything is Permitted

awesome bar tweek:
http://lifehacker.com/396603/tweak-the-awesomebars-suggestion-algorithm

Ott a pont, az AdBlock be blokkolja 😄, kikapcsoltam és most jó

De amúgy, a bumerang.hu-n kívül eddig máshol jól jött be, csak ott volt szar, nemtom, esetleg a weblap lenne felépítése nem tetszik? Bár eddig nem sok media playeres tartalmú oldalt néztem meg, meg azokhoz volt kép is, nem csak hang 😄, ami nemtudom számít-e.

Na de kössz a tippet <#eljen>

Vki tudna adni linket FF 2 höz ?

Flamer
hm. htx.

http://loal.atw.hu

Sil78
Dehogynem. Ha nem volt baj a kiterjesztésekkel a régi profilodban, akkor simán átmásolhatod.
A profilodban az extensions mappa mellett van még három fájl, ami a kiterjesztésekkel kapcsolatos adatokat tartalmazza, pl hogy mik vannak telepítve (extensions.cache, extensions.ini, extensions.rdf), ezek gond esetén akár törölhetõk is (pl ha olyan kiterjesztések látszanak a listában, amik már nincsenek fent, vagy ha frissítéskor "beragad" egy kiterjesztés és nem települ rendesen), és automatikusan készül majd helyettük új.

Vannak kiterjesztések, programok is a backupra, ezekben meg általában be is lehet állítani, hogy a profilból miket mentsen, nem kell hozzá tudni a konkrét fájlneveket. De tulajdonképpen ezek sem csinálnak mást, csak lementik a profil fájljait (pl valami tömörített fájlba).

Flamer
ahan. akkor yó. énis tuttam a neveét. csak kérdeztem hogy az elég -e 😄
a profilt mentnei megn em yó mer a kiegészitõk szarjait is viszi de azokat nem lehet cska ugy átmásolni és megy. nem?.o

http://loal.atw.hu

Detto, FF3 ftw 😄