Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
de azt is csak addig amíg be nem zárom az adott lapot
ha az összes lapot bezárom és tiszta új lapot nyitok akkor törlõdik
ez így már gyorsan és jól használható...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.downloadhelper.net/convert.php
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
elötte mindegyiknél ott volt
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A könyvjelzõ eszk. tárba szeretném beállítani a kedvenc honlapokat.
Mitõl függ az, hogy néhány oldalnál a név mellé nem teszi ki az adott oldal "logo" -ját hanem csak egy "lap" ikon látható??
Nem olyan fontos, de köszi a válaszokat
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
#back-forward-dropmarker {display:none !important}
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha azt akarod, hogy üres legyen a lista, és ne jegyezze meg ezt se, akkor nem fogod tudni használni az elõre-vissza gombokat, tehát akkor minek kellenek az eszköztárra? Csak a helyet foglalnák.
Ha azt akarod, hogy mûködjön, csak ne mutassa a listát (de a "háttérben" legyen ott), az szvsz a userChrome.css-ben megoldható.
Ha csak az zavar, hogy látszik valamelyik oldal címe a listában, aminek nem kéne, akkor egyszerûen becsukod az adott böngészõlapot. Ez ugyanis nem globális lista, hanem böngészõlaponként van.
(Tényleg, az elõzmények listája mutat valamit, annak ellenére, hogy 0 napra állítottad?)
These are my friends, see how they glisten...
Passz egyébként, hogy újraindítást igényel-e ennek a beállításnak az állítgatása, de ugye minimum egy új böngészõlapon ellenõrzitek a hatását, nem azon, ami már nyitva volt elõtte is?
tehát azt nem ezzel állítod,hogy oda mit mentsen
viszont nem tudtam kibogarászni hogy mégis melyik beállítással lehetne állítani.alapban 15-t ment,az biztos
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
adott egy ff3 aios-al
win-ben megy is töéletesen ha full a képernyõ baloldalára viszem ütközésig az egeret katt-ra elõjön illetve eltünik, igy jól hazsnálhato a thin sidebar switch is...
igen ám de ugyanigy ff3, aios-al linux alatt (ubuntu 8.04, gnome..) nem igy viselkedik
full képernyõ oldalára véve az egeret nem müxik pár mm-el beljebb kell hozni ami kurva idegesitõ
tleejsen a képernyõ szélén mintha átméretezni akarná az ablakot, de azt meg ugye nem lehet, mert fejlécre duplakatt miatt ki van nagyitva desk méretre...
valami ötlet, vagy takarodja inkább ubuntu topicba? 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csökkentett módban sem megy? (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, vagy pl van ehhez a Start menüben parancsikon is.)
Némileg segíthet a Hide Unvisited kiterjesztés, vagy az about: config-ban tedd a következõ két preferenciát 0-ra: places.frecency.unvisitedBookmarkBonus, places.frecency.unvisitedTypedBonus, és akkor nem fogja mutatni azokat, amiket nem látogattál még meg. Ha csak olyat akarsz, hogy látsszon, amit te gépeltél be, akkor a browser.urlbar.matchOnlyTyped legyen true.
Ötlet? Nem mindig , de gyakran igy indul!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Elõzmények megõrzése 0 napra van állítva...
Mert amint kitörlöm újra benne van.😞
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Ezenkívül leginkább azok a kiterjesztések lehetnek gyanúsak, amik sokféle funkciót egyesítenek (pl a TabMixPlus mellett ne legyen más tabokkal kapcsolatos kiterjesztés, az AIOS-nál is van egy halom olyan kiterjesztés, amivel összeakadhat).
Most csak a munkahelyi gépemen használok 40 körül, otthon inkább olyan 60 felé járhatok. Gondolkozok egy új profil készítésén (illetve legalább a könyvjelzõket, a jelszavakat meg a beállításokból az aktuális verziót azért átvinném), mert a profilom nagyon régi (több éves), és már elég szemetes (mivel rendszeresen vannak fent kiterjesztések rövid ideig, kipróbálás meg tesztelgetés céljára). Meg persze van a kedvenc kiterjesztéseim között is pár, ami valójában nem kompatibilis a 3.0-val, csak én ragaszkodok hozzá. Amit nagyon sajnálok, az az Enhanced History Manager, azt le is kellett szednem (nem volt Places-kompatibilis). Meg az AdBlock Plus 5.x-es szériája, fel kellett raknom helyette a 7.x-et, pedig amazt jobban szerettem.
Különösebb gondom nem volt az áttérésnél a sima rátelepítés és a nem kompatibilis kiterjesztések ellenére sem, még azután sem, hogy elõször visszaraktam a 2-est (igaz, akkor hirtelen nem akart elindulni, de visszamásoltam egy elõzõ napi mentett állapotot, amiben még nem voltak benne az sqlite adatbázisfájlok), mert a legfontosabb kiterjesztéseim még nem voltak frissítve.
ezen kivül tényleg csak annyi hogy ovatosan egyszere egyet, és igy könyen kiszürhetõ hogy ki csinálja a balhét, mig ha valaki egyszere 60 ismeretlen addont rak fel fél év lessz mire rájön melyik csinálja a gebaszt...
jelenleg álltalam használt, számomra "bevált" addonok:
-adblock plus
-add bookmark here 2
-all in one sidebar
-customize google
-fast dial
-location bar 2
-stumbleupon
-text/plain
-xippee extension
-zotero
-pdf download
-down them all
-drag and drop upload
-foxy tunes
-gmail manager
-ie tab
-greaseonkey (perpill kikapcsolva mert nem hazsnálom de bármikor joljöhet 😊 )
ff2-bõl meg hiányolom a how'd i get here ext-et, ha esetleg valaki ismeren oylat ami enneka funkcioját betölti ne tartsa magában 😊
nem tudom miért omlik össze egyeseknek az FF3
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Bár a 2 adblock az lol 😄