19494
-
#10762 Nem frissült valamelyik kiterjesztésed előtte, vagy nem telepítettél valamit? Ez leginkább egy hibás kiterjesztésnek néz ki. Amúgy egy Ask Toolbar nevű kiterjesztés hajlamos ilyet okozni, azt meg a legkülönbözőbb programok szokták felrakni, ha nem figyelsz oda a telepítésüknél. Ha van ilyened, szvsz inkább tiltsd le.
A chrome dolgot nem egészen értem a hozzászólásodban, chrome-nak a böngészők felületét nevezik (amit látsz belőle, pl eszköztárak, menük), az más dolog, hogy a Google erről nevezte el a böngészőjét. De a két böngésző egymás működését nem befolyásolja. -
#10761 A userContent.css segítségével biztosan. -
#10760 Egy halom ilyen kiterjesztés van, Video Downloader, Fast Video Download, Video Download Helper, stb. De még a FlashGot is tud ilyesmit, akár a FF alap beépített letöltésvezérlőjével is (FlashGot Media menüpont). -
#10759 http://www.sg.hu/forumchat_engine.php
Talán benne hagyod a számos részt, ami mindig változik? -
ACE #10758 Na nekem itt a Chat-et az elején sehogy sem sikerül kiszedni. Mindig eltüntetem, de következő oldallátogatásnál mindig visszakerül... Küldjetek egy script beállítást erre. -
#10757 Video Download Helper? -
#10756 régen volt egy kiegészítőm az ff-hez amivel bármelyik zenét vagy videót letudtam szedni amit oldalon (pl youtube) néztem/hallgattam mert kijelezte a linket (ahonnan simán letudtam szedni ha megnyitottam)
tudom hogy ez így elég kevés de hátha valaki ráismer erre a kiegészítőre ennyi alapján... :) -
Thanatos #10755 passz, én spec itcafe-t pont nem olvasok :) -
#10754 :O
Nekem az azért jó, mert akkor közvetlenül a hírre visz, ha pedig középre kattintasz, valamelyik hírre/cikkre akkor az itcafe főoldalára visz, ez egy akkor idegesítő, faszság, hogy hihetetlen. :S Még be is vallották, hogy szándékosan van így. Mobilarénánál, vagy logout-nál nincs ilyen hülyeség. Hogy mi célja van nem tudom, esetleg, hogy lásd az összes hírt és olvasd el azokat is? Vagy nézzük meg azt a valag reklámot amit kitesznek? Nem értem. -
Thanatos #10753 hát én spec azt az itcafe hírek-el együtt kivágtam, tekintve hogyha az itcafe hírek érdekelnek akkor majd megnézem az itcafe-t... :P
ez engem amúgy is eléggé irritál prohardware-n hogy 26 oldalról vannak beszurva hirek mindkét oldalra csak hogy legyen..., én szememben ez is reklám kb :P
meg pl itt sg-n is kilőttem az egész chat-et mindenestül :P -
#10752 Megoldható valahogy,hogy az oldalak tartalma középre legyen rakva ne pedig bal oldalra?
Mint pl az sg középen jelenik meg -
#10751 Ha megnézed a 2 képet amit beraktam, láthatod, hogy az itcafe hírek felett maradt egy reklám, azt már én se mertem elrejteni, előfordul sajnos, hogy úgy ágyazzák be az oldalakba, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Én csak a könyvjelzőimben lévő oldalak reklámmentesítésére használom, a többinél is blokkol valamennyit az AdBlock Plus illetve a NoScript, de nem lényeges, mivel ritkán látogatom azokat az oldalakat. -
ACE #10750 ja közben rájöttem, de ahogy nézem ez bonyolultabb oldalnál nem egyszerű, vagy eltűnik az egész oldal, vagy nem tűnik el a doboz... -
Cat 02 #10749 Jobb klikk az ikonjára és Elrejtendő Elem Kiválasztása... -
ACE #10748 Hogy lehet egyénileg beállítani rajta egy eltüntetendő reklámblokkot? -
ACE #10747 OK, rájöttem, be kell rakni az elements linkjét is a filterek közé. -
#10746 adblock mellé leszeded az element hiding helpert és ahhoz is a szűrőlistát. mivel ezek általában egyedi megoldások, ezért a lista sokszor semmit sem ér, de kézzel úgyis csak egyszer kell beállítani/lap -
Thanatos #10745 adblock plus options > collapse blocked elements -
ACE #10744 OKs, köszi, namost hogy kell beállítani, hogy a reklámokat ne csak eltüntesse, hanem ki is szedje a helyükről? -
#10743 Link. Folyamatosan fejleszti a srác. Anno a zsindex még perelni is akarta. :D -
#10742 Ajnasz-tól
legfrisebb lista -
ACE #10741 Fú ez király, a HUfilter-t honnan lehet szedni? -
Ferrer #10740 Valaki segítsen, valami történt a Firefoxxal!
Tegnap meg ma ha beírtam egy címet, ilyenné vált az url mező:
jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/chrome/fr.jar!/locale/browser-region/region.propertiessg.hu
És mint iyet, nem találta persze. Most, hogy a chrome-t elindítottam, valahogy ez megszűnt. Hm... Mi történhetett? -
#10739 nem, attól jó a cikk, mert a valóságot írja le. -
Thanatos #10738 magyarul attól jó egy cikk mert hasonló a véleményük a tiedéhez? :) -
#10737 Ebből semit nem vesz észre átlagfelhasználó. Még mindig várok többi böngésző alá egy olyat mint az AdBlock Plus + Element Hiding Helper + HUfilter
Hiába gyorsabb valami ha közben ki se látszik a pofám a reklámok tömkelegétől egy weboldalon.
Operat nem néztem, de ha úgy blokkolja ahogy IE-ben a reklámokat, tehát nem zárja össze az oldalt akkor az nem sokat ér.
-
#10736 na ez jó cikk, hasonlót írnak, amit én is mondtam pár hete :) -
#10735 te miről beszélsz??? ... -
ACE #10734 Ja ilyen "magyarázatot" lehet kitalálni mindenhez... csak ha ez a trendi, hogy IE-hez csinálják az oldalakat, akkor talán affelé kéne tendálni, hogy ahhoz képest legyen jó... -
#10733 sok igazsag van a cikkben ami a chrome-ot illeti -
#10732 olyanról nem tudsz, ami visszázásnál nem engedi frissíteni az oldalt? -
#10731 inkább az oldalakat kell úgy hekkelni, hogy menjenek IE alatt is rendesen, ami szétcseszi ezt az alapfunkciót FF-ben -
#10730 Fogyókúráznia kell a Firefoxnak -
#10729 Nekem pl. nincs rá szükségem, tök felesleges feature számomra. -
ACE #10728 Ez sem tökéletes, de azé' ez vicc, hogy ezt a funkciót egy böngészőbe úgy kell "belehekkelni" -
#10727 Restore Scroll Position
Nem nagy ügy rárakni. -
#10726 ja.... -
ACE #10725 Gáz hogy még mindig nem képesek megcsinálni hogy Back gombra ugyanarra a scroll pozicióra ugorjon vissza... csomószor nem műkszik... -
#10724 most kép sincs, csak akkor jó ha nem csinálok vele semmit -
#10723 Sziasztok!
meg szeretném nézni ezt a videót, de ha beletekerek, elmegy a hang és csak kép van...szerintetek mi lehet a baj?
köszi!