19494
  • Wreck86
    Köszi!

Az lett végül, h a könyvjelzőit kimentettem, fox uninstall, appdata-ából is profil-törlés stb és újraraktam, majd beimportáltam a könyvjelzőit és így rendben van.
  • kl24h
    Vírus!
  • Gatti
    Sziasztok!
    Olyan problémám van hogy amikor leakarok valamit tölteni a mozillával egyszerűen lefagy majd a windows bezárja mivel nem válaszol. Próbáltam újratelepíteni is , mindent kitöröltem és így is ugyanezt csinálja , tanácstalan vagyok.
  • kl24h
    A legjobb, ha ezt az oldalt adod meg neki és innen telepítse a Google Search kiegészítőt. Ha nem megy, akkor jobb lesz, ha egészen letörli a Firefox-ot és újra kell telepíteni. Ha esetleg vírus van a gépen akkor szépen szórakozik és nem fogja engedni a telepítést.
  • Wreck86
    Hali!
    Olyan kérdésem lenne,h bnőm winxp-t használ még most is és valahogy belebarmolt a firefoxba és nincs neki 1 db keresőszolgáltatása sem és nem is lehet kiválasztani. :S
    Próbáltam neki átküldött linkkel (skyperól megnyitja)telepíteni de a gomb rányomása után nem történik semmi. Nem akarja az addont feltenni (google default search engine addon) mert ha ráviszem az egeret a kiírt linkben is talán a search enginre hivatkozik. :S

Öletek?
  • RoboKutya78
    közbe megtaláltam köszi
    hogyan kell
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.10. 13:26:13
  • dregnarr1 #18677
    beállítások - alkalmazások
  • RoboKutya78
    Lenne egy kérdésem letöltés vezérléssel kapcsolatban
    Ha pl a letöltésvezérlőnél hülye módon azt nyomtam a torent filok letöltésénél
    hogy töltse le automatikusan a filet és ne tegye a torrent programba azt hogy tudom megszüntetni?

• Tetsuo
    "Szokott ilyet"...? Az elég gáz!
  • dregnarr1 #18674
    Szerintem más helyre pakolja őket, szokott ilyet.. Ctrl+Shift+B-ben böngészd át az egész fát, lehet megtalálod valami elrejtett mappában őket. Beállításokban meg vissza kell állítani a megfelelő eszköztárra való mentést.

Ha ez sem válik be, akkor lehet Testreszabásnál módosítottál valamit (pl. se ikon, se szöveg ne látszódjon).
  • ffxi
    Semmi :(
  • Blum
    Ctrl + D sem mukodik?
  • ffxi
    Napot!

Nem tudok könyvjelzőt menteni. Rámegyek "Oldal hozzáadása könyjelzőkhöz" és semmi :(

31-es verza FF.
    Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.08.27. 18:17:05
  • Calver
    JDownloader 2.
  • Master91
    ilyenkor a FlashGet programot használom (mint a uTorrent, folyamatosan tölt, tudod pauselni stb.)
  • Klon
    Üdv!

az uploaded.net -ről, és a 4-shared.eu-ról akarok letölteni egy filet, de folyton megszakad, és nem folytatja hanem előről kezdi. már sokadjára próbálom, kezd idegesíteni...
    Nincs az FF-hez valami jó kieg ami folytatni tudja a megszakadt letöltést? Vagy valami más ötlet?

Köszi
  • papi08
    Ebben a pillanatban sikerült. Tárgytalan. :)
  • papi08
    Sziasztok! Lehet elcsépelt kérdé, de vajon miért nem működik a GMail Firefox alatt?

"Az oldal nem megfelelően van átirányítva
    A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni."

Akár hányszor befagy a Chrome, mindig felteszem a Rókát, de ezt sosem sikerült még megoldanom, így mindig visszatérek a krómra. Valami megoldás? Köszönöm!
  • Carmang
    Ja, most eszmélek, hogy csak privátban. Hát nem tudom, megkülönbözteti-e a módokat.
  • Carmang
    Ha arra gondolsz, hogy csak bizonyos oldalaknál legyen letiltva, akkor katt az ABP ikonján (valahol egy piros STOP tábla szerű), és ott beállíthatod, hogy azon az oldal engedélyezve legyenek a reklámok.
    Ha általánosságban kérded, akkor Eszközök menü, Kiegészítők.
  • akyyy
    hol lehet beállítani, hogy adblock le legyen tiltva pRivát ablak futtatásakor? Vagy firefox ilyet nem tud? :S
  • RoboKutya78
    na meglessük hogy muzsikál a cucc a következő telepítésnél:)
  • Blum
    Linuxhoz ilyenre nincs szuksegem de jo tudni, hogy van ilyen.
  • lck
    Javaslom ezt a programot : Unchecky
    Rövid magyar ismertető. Szolgáltatásként fut a háttérben, gépterhelés nulla, automatikusan frissíti magát, és dolgozik. " Tedd fel és felejtsd el. " :) Minden gépre felteszem amit egységsugarú usereknek csinálok.
  • RoboKutya78
    igen igen tiszta a dolog Jó hogy írod most lesem a telepített programok listáját ott is ott csücsül úgyhogy máris ki irtom amint a víruskereső leáll :)
    A múltkor valami tömörítő profit szedtem le Format Factory vagy mi volt és mire a program telepítőjéhez értem majdnem elfelejtettem mit is akartam telepíteni annyi nemet nyomkodtam. Eszméletlen marhaság ez a dolog.

• Blum
    Az ilyen retkek tobbnyire freeware maszat programokkal egyutt telepulnek fel, szoval minden program telepitesenel fokozottan erdemes figyelni, hogy milyen osszetevoket raksz fel. Alapertelmezett telepitest pedig mindig kerulni kell.
  • RoboKutya78
    Töröltem ezt a taketeicupont megoldódott a dolog ha visszatér akkor leszek gondba
    Köszi.
    Ha meg sokat szórakozik frissítek egy win8 at úgyis egy éves a rendszerem.
  • Calver
    kezdj itt
  • RoboKutya78

Lehet megtaláltam a hibát de ezt honnan szedte le pedig ezeket elvileg ugye én aktiválhatom be csak nem?
  • RoboKutya78
    Valaki tud ezekre orvosságot?
  • RoboKutya78

Látom másnak is van valami fucsa cucca nekem is van valaki tudja hogy mi akar ez lenni?
  • Carmang
    Helló!
    Az a problémám, hogy néha nem hoz be oldalakat a böngésző. Az történik, hogy kattintok a linkre, betölti az oldalt (nincs probléma az oldallal, másik gépen működik), majd az utolsó pillanatban dob egy 404-et. Általában egy jpg-t hiányol.
    Mi történik, hogyan lehet javítani?
  • Klon
    ilyenre gondoltam, köszi
  • pssblymyb
    Szia

Van ilyen, igen.
    Element Hiding Helper
    Működése:
    - nyisd le az Adblock Plust
    - Válaszd a "Select an element to hide" opciót
    így már kiválasztható és könnyen hozzáadható egy elem a listádhoz.
    Szerintem erre gondoltál.
  • Klon
    nem olyanra gondoltam mint a Fanboy List, hanem egy oldalon egy hírdetére/reklámra jobb egér, hírdetés blokkolása. (cromeben így működött)
    Vagy egy ehhez hasonlóra

Köszi
  • Klon
    Köszöntem!! :)
  • Blum
    AdBlock Plus + Fanboy List. Van.
    Uj lap oldalon jobb felso sarokban van egy kis ikon,azzal tudod kikapcsolni az ikonokat.
  • Klon
    meg az is érdekelne, hogy új lap nyitásakor el lehet e tüntetni a bélyegképeket?
    Van még amit érdemes csinálni? :)
  • Klon
    Üdv

Most váltottam chrome-ról ff-re, és tanácsot kérnék, hogy milyen adblock kieget használjak? Ill. chrome-ban volt olyan, hogy én adhattam meg, hogy melyik elemet blokkolja. FF-ben van ilyen?

Köszi
  • precision
    Firefox 30 alatt hogy az istenbe lehet a bookmark toolbar elemeit középre rendezni? Sehol sem találom a "széthúzható elem" cuccot amivel meg lehetett régen oldani.