Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
azt nem lehet beállitania firefox-ban hogy egy idöben csak egy példánya fusson?
mint a total commander-ben?
mert abban az a jo ha véletlen rákattintok mégegyszer nem indul el mégegy commander

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Más kérdés, én most álltam át IE-rõl Firefox-ra, mert nagyon megtetszett. Egyedül az zavar nagyon, hogy sokkal lassabban indul, mint az IE. Nem lehet ezt valahogy felgyorsítani? Vagy ez mindig így marad?

steam, origin: ACE_hun

Így van, nekem megkérdezi, hogy megbízom-e az oldal hitelességében, és ezért akarom-e futtatni a proggit.

Nincs vmi figyelmeztetés ? Elvileg az a baj h nem engedélyezed telepíteni az Active-X-et.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nesto
heló. bizonyára ismeritek a system requirements lab honlapot, ahol különbözõ játékokat nézhetünk meg, hogy futna-e a gépen. megnézni milyen hardvertulajdonásága van a gépednek, és összeveti a kiválaszott játék igényeivel.
ehhez kell egy java és egy active x támogatás. ezért explorerrel megy az oldal, de firefoxxal nem akar sehogy sem. ezt írja ki: Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab or SRLApplet from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service.
valaki tudna segítséget nyujtani, gondolom valami kiegészítõvel lehetne segíteni rajta. köszi

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Benny04
köszi!
most már — van a kérdõjel helyett.

lck
Nézet > Karakterkódolás > Automatikus felismerés > Univerzális
Benny04
nekem ilyen kérdõjel van a helyén:

Ezen az oldalon több helyen is.
Kép

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sil78
Pl hol?

These are my friends, see how they glisten...

FZoleee
én is látom, de fogalmam sincs...
Mióta a 3-as van fent, több helyen látok ilyen kis akármiket -->
Mik ezek?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Nekem minden csatlakozáskor más az IP, csak az a kérdés h a router meddig bírja szakadás nélkül 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Jaja. 😛

Hopplá, most néztem tényleg bejelentkezve marad immár.
LOL
igen, mert megérdemli
Benny04
szíved ügye, hogy mindenki fft használjon? 😊

Narxis
<#eljen>

FZoleee
Te vagy a megmentõm, köszi, most már megy 😄
Sil78
Reinstall helyett új profil? (Profillal kapcsolatos gondokon reinstall nem segít, mert reinstallkor nem bántja a meglevõ profilodat.)

FZoleee
most mi van? zavar, hogy a cookie-kat folyton törli, pedig nincs beállítva neki...
Narxis
<#guluszem1>

FZoleee
Na jó, ennyi volt, reinstall se segített a firefoxon, most operát használok, jó lesz nekem ez is...
Firefox-ot esetleg át lehet színezni v.mi más színre???
Esetleg ugyanez a téma más színben található el v.hol ??

5c0rp330n
azóta is folyamatosan kidobott az asztalra (és mellesleg a meriafogyasztás sem volt alacsony: nem extrém körülmények között sikerült 700 megát megetetnem vele csak úgy), szóval besokalltam, visszatettem a 2-t, azóta minden rendben. hiányoznak viszont a 3 újításai.. f@szomat az egészbe.

technodome
sziasztok

Abban keresném a megoldást hogy letöltöttem az új firefox 3.0át és amikor pl az iwiw-et akarom megnyitni akkor folyaûmatos hibát mond. Explorerben ez a hiba nincs jelen.
Ezt hogyan lehet orvosolni?

elõre is köszi a segitséget

modellmaker
Amikor meg akarok nézni egy könyvjelzõt, és rákattintok a menüsorban, hogy megkeressem, akkor az aktuális oldalt hozzá akarja adni a könyvjelzõkhöz, nem pedig a könyvjelzõk menüt nyitja meg. Utána már rendesen megy, de indításonként az elsõ mindig ilyen. Másnál is, vagy ez nálam probléma?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Malakai
Hm, már vagy negyedjére-ötödjére van, hogy coldstartkor memory floodol a firefox 3, vagy kétszer ki kell lõnöm task managerbõl és csak harmadjára indul normálisan.
Azthiszem addon vadászat kéne, hogy mi okozhatja. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FZoleee
nincsenek, de azért készítettem egy screenshotot is
FZoleee
Teljesen üres lesz, igen... Nincsenek törlésre állítva (sütik megtartása: amíg le nem járnak)
Biztos hogy teljes ablakban van? Nincs csak széthúzva? Kattintgass a teljes ablak ill elõzõ méret közt. Hátha.
Sil78
OK. Ha megnézed a Profilodat (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa), nem látsz véletlenül olyan fájlokat, amikbõl több is van, hasonló névvel, csak beszámozva?

Sil78
Ne az SG-t vedd példának, az teljesen más tészta. Lásd itt. Az Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Sütik megtekintése teljesen üres lesz? A Sütik beállításai alatt a Személyes adatok nincsenek törlésre állítva bezáráskor?

FZoleee
Igen, de firefox bezárásakor nem szoktam új ip-t kapni <#idiota> (egyébként is kb havonta kapok új ip-t)
Ezt az SG módosította, hogy IP váltáskor újból be kell jelentkezni. Volt róla szó valahol.
FZoleee
Nemcsak olyanokat, mert pl az sg-n régebben bejelentkezve maradtam, de most nem maradok, pedig ugyanúgy be van pipálva a "bejelentkezve marad"... Az értéke amúgy 0.
Sil78
Minden sütit? Nemcsak olyan sütiket töröl, amik csak az adott munkamenetre érvényesek, ugye? Az about:config-ban a network.cookie.lifetimePolicy értéke mennyi?

me and a monkey
Pedig ez is fent van,akkor felesleges a NT kiterjesztés. Köszi !

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

FZoleee
Igen, ugyanúgy... Kiegészítõk letiltása után is.
Sil78
A Nightly Tester Tools helyett használható a valamivel bõvebb tudású Mr Tech Toolkit is.

Sil78
Csökkentett módban is ezt csinálja? (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, vagy pl van ehhez a Start menüben parancsikon is.)

me and a monkey
Nem biztos, hogy jól gondolom , de:

1,ezzel tudod majd 3-as FF-hoz integrálni ...

2, ezt a kiterjesztést.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

FZoleee
Nem tudjátok miért törli a sütiket minden bezáráskor a firefox (mielõtt megkérdeznétek nincs sehol beállítva, hogy törölje õket bezáráskor, direkt megnéztem)?
Skacok, magyar helyesírás ellenõrzõt nem lehet az angol Firefox-ba beépíteni?

Malakai
Már régebben (elsõ RC környékén talán) is említette már nemtom' hol egy mozillás a pre-alpha verzióját a 3.1-nek.

A webszabvány fejlesztgetés baromi jó dolog (CSS3 pl 😊), csak kár, hogy továbbra is kínszenvedés a fejlesztõknek, amíg IE nagy ívben szarik rá és még mindig azt használják a legtöbben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FZoleee
Alig egy héttel ezután, hogy a Mozilla kiadta a Firefox régóta várt 3.0 verzióját, a szervezet már a 3.1 fejlesztésén végzi az utolsó simításokat. A Firefox 3.1 elsõ fejlesztõi alfaváltozata akár már júliusban megérkezhet, a béta augusztusban, a végleges verzió pedig az utolsó negyedévben, vagy 2009 elején jelenik meg a terv szerint.

A Firefox 2.0 és 3.0 megjelenése között mintegy 20 hónap telt el, a Firefox 3.1 fejlesztése ennél jóval rövidebb idõt vesz igénybe, mivel fõleg olyan újdonságokat tartalmaz, amelyeket a 3.0-hoz fejlesztettek, de aztán idõhiány miatt nem kerültek be a végleges verzióba. Mike Schröpfer fejlesztési vezetõ szerint a legtöbb újdnonság már a Firefox 3.0 megjelenésekor is majdnem kész volt, ezért nem várható, hogy a 3.1 készítése elhúzódna.

A 3.1-ben várható fejlesztések legtöbbje a böngészõmotort érinti és fõképp a teljesítményt (pl. JavaScript-futtatás sebessége), illetve a webszabványok támogatását érinti. Lesznek azért a felhasználó számára szembetûnõbb újdonságok is, a Firefox 3.1-ben még tovább fejlõdik a 3.0-ban bemutatkozott címsor, amelyben még gyorsabban lehet majd keresni, és törölni is lehet elemeket belõle.

A Firefox 3.0 június 17-én jelent meg, és azóta már több mint 22,4 milliószor töltötték le a Mozilla számításai szerint. A magyar letöltések száma több mint 187 ezer.

forrás: HWSW
Sil78
Következõ lap: Ctrl+Tab vagy Ctrl+Page Down
Elõzõ lap: Ctrl+Shift+Tab vagy Ctrl+Page Up
Amúgy meg errefelé nézelõdj. 😉

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék a mozilla firefox-ot illetõen.
Ugyebár az ablakok között az ALT+TAb billentyûkombinációval tudok váltani.
A mozillában, ha minden ablakot egy új tab-on, (fülön) nyitom meg, akkor hogyan tudok váltogatni a tab-ok között?

Elõre is köszi
Üdv.,
Orionk

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

urbijoe
fennt van a quick time alternativ de igy sem jelenik meg egy pár tartalom mert mindig a rendes quick time-ot akarja hogy letöltsem de az nekem nem kell
nincs valami olyan plugin ami csak a firefox-hoz jo?
mert a plugin oldalon is a teljes lejátszo progot akarja leszedni
de érdekes hogy videok müködnek a beépitett quick time lejátszoval de itt pl: kéri a quick time-ot
http://www.amcdigital.com.pt/

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5