19494
-
#10802 Amire én is egy áprilisi tréfával reagáltam. :) -
#10801 csak viccből szúrtam be :DDD -
gyonax #10800 Pont ezt akartam írni;) Bár most kevesebb április 1-ji szivatást olvastam mint tavaly:D -
#10799 Lol:D Boldog április elsejét, mindenki bedől a cikkeknek?:D -
#10798 8.0 lol. :D
Akkor már 8.2, mert az ms nemsokkal a 8.0 után hozza is a 8.1-et (amiben lesz Gecko, meg Webkit :D). :) -
#10797 Tovább nő az új Firefox verziószáma -
#10796 köszönöm szépen. most kivételesen lámát játszottam, de sikerült megoldani:) -
#10795 Európa vezető böngészője Ennyi. -
#10794 na akkor már csak az érdekel, hogy hogy lehet visszaimportálni? kell hozzá külön program? -
#10793 mondjuk
de tényleg le lett írva már milliószor. több fél módszer is -
#10792 hali!
egy driver frissítés után (nem firefox) eltűntek a könyvjelzőim. hol találom meg őket és egyáltalán megvannak-e, visszaállíthatóak-e?
-
#10791 Kösz, ez tényleg rohadt gyors lett. :D -
#10790 A network.http.pipelining.maxrequests lehetséges maximális értéke 8, teljesen felesleges 34-re állítani (minden 8-nál nagyobb értéket 8-nak tekint). Az alapértéke egyébként 4. (Hány párhuzamos kérést indíthat a böngésző, ha a pipelining be van kapcsolva.)
A browser.turbo.enabled-nek pedig Firefoxban nincs abszolúte semmi hatása. Régebben még benne volt a kódban, de akkor sem működött, mostanra meg már el is távolították. Ez egy még a Mozillából visszamaradt preferencia, Mozillában az volt a szerepe, hogy ha már be volt töltve valamelyik komponens, akkor a többi gyorsabban töltődött be. A Firefox viszont "csak" böngésző, nem egy programcsomag (böngésző, email-kliens, chatkliens, html-szerkesztő...), mint a Mozilla Suite, nincs több komponense, tehát ez a preferencia tök fölösleges volt bele. -
#10789 Kösz! Az első érték megvolt viszont a másik 2 nem. Tényleg gyorsabb lett a böngészés! -
#10788 Hat nekem meg iszonyu lassan indul el.
Viszont az alul leirt beallitasokkal a bongeszes valami iszonyat gyors. -
#10787 En addig leirok par trukkot a bongeszes gyorsitasahoz:
Nyissuk meg a Firefoxot es irjuk be a cimsorba az about:config cimet es nyomjunk entert
[keressuk ezt a stringet]
network.http.pipelining
valtoztassuk az erteket true -ra
network.http.pipelining.maxrequests
valtoztassuk az erteket 34 -re
browser.turbo.enabled
valtoztassuk az erteket true -ra (Ha nem talaljuk akkor hozzunk letre egy uj logikai bejegyzest es ugy adjuk hozza a true ertekkel)
-
#10786 Több RAM. :D
Komolyra fordítva a szót, szerintem about:configban kell átírni pár dolgot vagy nem tom.
Én az IObit Advanced SystemCare-ben láttam pár ilyen Firefox tweaket, amitől ÁLLÍTÓLAG gyorsabban indul és kevesebb memóriát eszik.
Nekem 4giga RAM-om van Vista-val és a Superfetchnek hála a Firefox állandóan be van töltve, nálam iszonyat gyorsan indul el, talán még a beépített IE-nél is gyorsabban. -
#10785 Valaki mondhatna par trukkot, hogy lehet rabirni az FF 3.0-t hogy gyorsabban induljon el, mert az elso elinditasnal szanalmasan lassu.
Utana mar nincs gond ha egyszer elindult, na de az elso inditas az nem valami hipp-hopp. -
#10784 Általában csak oldalakat ellenőrzök IE Tab-bal, hogy IEben hogyan mutat, de még nem volt így gondom! Ellenben, mikor klienst indítottam! Szerintem nem a motor bugos, hanem maga a programkliens! -
Cat 02 #10783 De ugyanúgy az IE motorját használja, tehát ugyanott vagy ^^ -
#10782 FFon belül bírsz gond nélkül Májkroszoft oldalakra járni, s onnan tölteni! -
#10781 És azzal mi van? O_o -
#10780 IE Tab -
#10779 nekem még nem volt gond a 3-mas ff-al.
Ellenben ma az IE8 kb 3-szor adta meg magát, mire letéptem a messengert, plusz még a windows update is megmogyorózta -
Cat 02 #10778 "stupid URL bar that explodes into a list of sites whenever I type even a single letter there"
nekem ez a kedvencem :D enélkül nem is tudnék már böngészni, m helyett véletlen vesszőt nyomok, de már akkor is első helyen van az oldal amit be akartam gépelni, hozzám szokott a drága :D -
#10777 Egyetértek. -
Thanatos #10776 sose érdemes az ilyen szagemberek véleményével foglalkozni, mindenki úgyis azt használja ami neki jó, az ő gépén úgy működik ahogy, és az ő igényeit elégíti ki, a többi csak felesleges rizsa, aki meg más véleménye alapján használ ezt vagy azt az meg is érdemli... -
#10775 csak nekem van elegem az ilyenekből?
"Firefox is finished: get Google Chrome"
szerintem elfelejtette a cikk végén leírni, hogy sponsored by Google. eleve miért a Foxot szidja? nem inkább az lenne a lényeg, hogy próbáljanak ki minél több félét az emberek?
"the interface is becoming ever more cluttered (the huge toolbar on Firefox 3.0, for example, or the stupid URL bar that explodes into a list of sites whenever I type even a single letter there)"
oh, my fuckin' God
és ez egy olyan cikk, amit több százezrek olvastak már, felkerült több hírgyűjtő oldal kiemeltjei közé. nevetséges
mondjuk annyit megjegyzek, hogy a 3.0 tényleg kényes. stabilitási gondok is vannak emiatt. na de mindjárt itt a 3.5 új motorral, majd jól odacsapnak vele az ilyen "szakembereknek" -
#10774 flashgot volt,köszi :) -
#10773 Nem talált semmit :/
Azóta már lefuttattam egy Ad-Adware-t is, azis leírtotta amit talált, mégsem megy az FF :SSSS
-
#10772 Sziasztok,
Múlt héten töröltem a Foxból az összes sütit, és azóta az index.hu fórumán (indapass) mindig be kell jelentkeznem, hiába pipálom be, hogy "jegyezz meg". Minden más fórumon működik a dolog, előtte az indapassnál is jó volt. A sütik között van egyébként indapasshoz, meg indexhez bejegyzés, de mintha nem látná a Fox?
-
Thanatos #10771 hát akkor passz, nekem ami itt be van állítva működik is -
#10770 Esetleg... egy VundoFIXet lefuttatnék! Oldotta már meg ez a kis program a problémáimat! :) -
#10769 Sziasztok
Érdekes problémába ütköztem ma. Firefoxxal töltöttem le Aimp2-t a hivatalos magyar siteról, és amikor lejött a fálj, fogta magát a Fox és bezárt. Azóta hiába indítom, telepítettem újra párszor, töröltem a fájlait, nem indul. Egy rövid időre felvillan homokóra ikonra katt után, de semmi. Se a feladatkezelőben nem jelenik meg a firefox.exe, se asztalon. Semmi reakció.
Pandával, Noddal, Spybot-tal már ellenőriztem a gépet, mégsem jó. Mindent letöröltem amit találtak.
Az a vicces, hogy az összes böngető (Opera, Chrome, IE) működik vígan.
Foxxal szeretnék böngészni mindenképp, azt már a saját ízlésemre formáltam.
Van valami ötletetek, milehet a hiba? Milyen vírusírtólval és/vagy trójaírtóval próbálkozzak esetleg?
Xp a rendszer, minden más program hibátlanul működik. -
ACE #10768 Mint mondottam, itt be van állítva az illető program, mégsem futtatja, hanem rákérdez... -
Thanatos #10767 tools > options > applications -
ACE #10766 Bizonyos file-típusoknál hogyan lehet rákényszeríteni a Firefox-ot, hogy ne kérdezősködjön hogy mentem-e vagy futtatom, hanem egyszerűen lefuttassa? Tudom van olyan hely, ahol be lehet állítani, meg rá is kérdez, hogy mindig azt csinálja-e vele, de hiába ikszelem be, mindig visszatér a kérdés. pl. torrent file-oknál. -
#10765 Tényleg!
Kösz
(lol) -
#10764 Match case (vagy magyarban vmi más) pipa ki, a kereső legszélén jobbra van. -
#10763 Elég idegesítő, hogy az oldalon belüli keresésnél a firefoxom megkülönbözteti a kis- és nagybetűket, így sokkal kevesebb találatot ad ki, vagy nem is ad találatot, pedig amit keresek, az az oldalon van. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?