19494
-
#10843 Őőő, én azt hittem, hogy egy topic arra való, hogy az adott témáról (jelen esetben firefox) minden infót megosszunk egymással. Az, hogy egyes emberek személyes sértésnek veszik, hogy számomra a firefox közel sem tökéletes és be is írom ide a hibákat, arról nem tehetek. Nevezzétek át a topicot firefox istenítő topicra, mert úgy látszik itt csak arról folyhat a diskurzus, hogy mennyire szép, jó, gyors, szuper, istenkirály ez a böngésző... -.- Pedig mindenki tudja, hogy közel sem az.
Egy hülye viccel élve (magadra ne vedd!):
"Egyél szart! Több milliárd légy nem tévedhet..." -
#10842 bla-bla-bla-bla-bla
Senki nem kíváncsi arra Firefox topikban, hogy SZERINTED miben jobb az Opera, tartsd meg magadnak vagy írd az Opera topikba.
"aki bármi rosszat mer mondani a firefoxról"
Te nem rosszat mondtál róla hanem összehasonlítottad egy másik böngészővel és kihoztad belőle, hogy az a jobb. Ebben semmi szakmai nincs, sima flame és még mindig a Firefox topikban vagyunk nem pedig A melyik legjobb böngésző topikban. Én se járok más topikokba beírkálni ilyeneket, mert úgy is tudom, hogy csak flame lenne belőle. -
#10841 nem szar az, marketing célokra tökéletes. figyelmet felhívni tökéletes. de információkat közvetíteni ramaty... számomra a flash megmarad bannerek és promóciós oldalak számára :D -
#10840 "A flash egy kalap szar" - ezzel meg egyetértek de nem azért mert fagy / nem fagy. Egészen más dolgok miatt. -
#10839 A legviccesebb, hogy egy olyan mondatomra (#10824), ami egyértelműen viccnek volt szánva (ott a smiley a végén, stb.) firefox-buzi vérpistikék ugranak és minimum úgy védik meg kedvenc böngészőjüket, mintha valami Istenség lenne. Az mondjuk egy dolog, hogy szemét dolog tőlem firefox topicban operát szóba hozni, de annyira vicces, hogy tele van a topic nulla hozzáértéssel rendelkező emberkékkel (nem rólad beszélek Sil), akik utána okosan, személyeskedve leugatnak mindenkit, aki bármi rosszat mer mondani a firefoxról:)
Ja és hogy ne legyek off, nekem soha semmi bajom nincs / nem is volt a flash-sel, CSAK firefox-ban. Pedig használok ie 5.5, 6, 7, 8, ff2, 3, safari 3, 4, opera 9+ böngészőket. Erről meg csak ennyit. -
#10838 Egyébként az a fura, hogy a másik srác az interjú másik felében azt mondja, nem is Windows alatt törte fel a Firefoxot, hanem Mac-en (bár a bug érintette a Windowsos verziót is), mert Windows alatt túl nehéz lett volna kihasználni az exploitot. -
#10837 -
#10836 "Az összes böngésző-oprendszer páros közül a windowsos Firefox a legnehezebb."
link -
#10835 Na asszem most elintéztük egy időre. -
Thanatos #10834 kitartó egyéniség :DDD -
#10833 Pedig azt már múltkor megtanulhatta volna, hogy nem válaszolunk flame-mel, akárhogy trollkodik itt. -
Thanatos #10832 hagyjátok már, látszik rajta hogy csak flamet akar generálni, ilyet /ignore és kész :) -
strebacom #10831 Ez az ember....sorry.. -
#10830 A flash egy kalap szar, nem csak ff alatt van vele gond. -
#10829 IE alatt is, Operaban is, nézz be a PH! fórum ezzel kapcsolatos topikjába, a FLASH egy rakás szar, ezt fogják neked írni kivétel nélkül olyanok akik nap mint nap ezzel foglalkoznak. -
#10828 Perszepersze. Talán olvass kicsit bele a hivatalos Opera support fórumba, Operában ám nem fordulnak elő gondok a Flash pluginnal. -
#10827 igen, biztos a flash a szar, mert csak firefox alatt van gond a flash-sel -.- :)) -
#10826 Szerintem mi se szoktuk benyögni az Opera topicban, ha valakinek véletlenül épp baja van vele, hogy használjon Firefoxot. Pedig ott is van az utolsó 5 hozzászólás közt lefagyásos gond... -
#10825 Nyugodtan példálózz az Operaval, a Flash attól még szar marad. Lehet megtalálta a zsák a foltját? -
#10824 most ez megint magas labda, hogy az operát említsem, de inkább kussban maradok :))) -
#10823 Bővítmények, flash, java stb. Indítsd el bővítmények nélkül. Start menü, Programok, Mozilla Firefox.(Előtte zárd be a Firefox-ot). -
#10822 Nekem a 3.0.8 eleg surun elszall, eddig a 2.0 nem csinalt ilyet.
Vajon mi lehet a nyugje ? A kiegeszitok lelettek cserelve, szoval nem hinnem , hogy amiatt lenne. -
#10821 Kétféle Flash plugin van Windows alá, az egyik az Adobe Flash Player ActiveX, amit az IE-alapú böngészők használnak, a másik az Adobe Flash Player Plugin néven futó (NPAPI-s) verzió, amit az összes többi böngésző (Firefox, Opera, Chrome, stb) használ. Nincs minden egyes böngészőhöz külön Flash plugin, ezt ugyanis az Adobe fejleszti, nem a Mozilla vagy az Opera.
Konkrétan egyébként vannak olyan oldalak, amiknél bénán van megírva a script, ami ellenőrzi, hogy van-e a látogató gépén Flash plugin és milyen verziójú, és a 10-es verziót 1-esnek nézi, ezért kiírja, hogy régi. Én erre gondoltam, hogy ez lehet a baj, mert még mindig előfordul ilyen, és azért pont a 10-esnél jött elő, mert előtte egyszámjegyű volt a verziószáma. Ez nem a Firefox hibája. Az sem, ha netán a 64 bites rendszereken nem jól megy a Flash 10 plugin. -
#10820 Nálam 3.1 beta 3-as Firefox van és a legfrissebb Flash player Vista x64-en, de semmi gondom nem volt még vele. -
#10819 A flash egy fos, okádék. Nem csak FF alatt van vele baj hanem IE alatt is. Operaval nem ismerem. -
#10818 Milyen flash plyer 10-re? Szerinted kijön egy új flash player és az összes flash-es weboldalt át kell szabni? Lolmár, pöppet tévedésben vagytok. Egyszerűen szar a FF flash10 pluginje. Ilyen egyszerű a magyarázat. Mivel egyreinstall megoldja mindig a "hibát", ráadásul érdekes módon más böngészőben nincs baja flash10 playerrel sem a flash oldalaknak. -
#10817 Nincs Flash player 10-re optimalizálva. -
strebacom #10816 Nem oldal hiba volt, a flash10 valamiért nem müxik jól 64biten, de a 9 jó... -
#10815 Mármint mi a weboldal hibája? Ez most nem világos. -
#10814 Köszönöm szépen a segítséged, működik! :) További szép napot! -
#10813 Némelyik weboldal még mindig bénán ismeri fel a Flash10-et, de ez az oldalak hibája. Emiatt felesleges visszarakni egy régebbi verziót, szvsz. Működni attól még működik. -
#10812 Kiegészíted egy -p "profilneve" paraméterrel, azaz:
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p "profilneve" -
#10811 FF3 esetén a signons3.txt és a key3.db fájlokat. -
strebacom #10809 Úgy néz ki, hogy a Flash 10-es verziója csinálta, vissza tettem a 9-es verziót és eddig faxán müxik..... -
Cat 02 #10808 Van asztalon 1 ff ikon meg 1 rakat máshol még a gépen, h lehetne h az asztalon levőre kattolva egy másik profil jöjjön be ? De csak akkor, tehát ilyen linkeknél más progikból, meg egyébkor ne az, csak akkor ha arra kattolok. Gondolom a célnál kell vmit beírni, de mit ? -
#10807 sziasztok!
volt egy win reinstall, és mentettem előtte a profilom, de a mozbackup nm állítja vissza a mentett jelszavaimat. Meg tudná mondani valaki, hogy melyik fájl(oka)t kell bemásolnom a profil mappába, hogy meglegyenek a jelszavaim?
Előre is köszi! -
#10806 Persze hogy van, sőt még többet is tud, mint az IE-s megoldás. [url=https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4014]Locationbar^2[/url]. -
#10805 Jöhetne már a 3.5-ös verzió. Mellesleg nem tudja valaki, hogy firefox alá nincs olyan plugi, mint az explorer-ben is van, öö tartománykiemelés, tehát hogy felül a címsorban kiemeli a webcímet, a www. pl halvány szürke és csak az "sg.hu" van kiemelve, na értitek :D van ilyen plugin? -
#10804 Nekem is ezt csinálja de ne foglalkozz vele, az oldalak attól még működnek. -
strebacom #10803 Sziasztok, segitséget kérnék, firefox 3.0.8. van fenn és hiába van feltetepítve a flashplayer plugin, fogja magát és kidobja hogy hiányzó bövitmény, akkor unist. majd instal plugin, de egy idö után megint ezt csinálja...lehet ezt valahogy orvosolni....elöre is köszi a segitséget!!