Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04

Nem csak a logok, hanem gombok is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hát alapból csak 20(húsz) KB a feltölthetõ max. méret. Ez pedig nem plazma TV minõség.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Mitõl van h sg-n a képek minõsége leromlott ?
Gombok, logok. (szemem még rendben van 😄)

5c0rp330n
hát, én nagyon kétlem, külföldi fórumok is tele vannak hasonló napaszokkal. most feltettem az FF 3.1 pre-alpha-t (aka. Minefield) és eddig semmi rosszat nem produkált 😊

Pedig én is akartam venni 😄

FZoleee
Én az egyik rádió oldalára akartam menni, mikor ezt kiírta 😄
Támadó webhely! Hóna alatt van egy centrifuga!<#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Mostanában nem hajlandó magától leállni a 3-as, feladtkezelõbõl kell kilõni...:/

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Szerintem csak az a hír hogy sikerült hitelesíteni 😄

Szerk.: tényleg szép szám
Narxis
Nem baj, akkoris szép szám.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mivel ez volt az elsõ ilyen kísérlet, jóhogy..
Narxis
<#eljen>

N o N a m e
A kettesben - nekem még ez van - >> Eszközök >> Beállítások/Tartalom alatt lehet állítani a betûtípusokat.[/img]

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

ERykk
Hello
Egy ideje a valamiért a FF(3as) vastag betûtipust használ.Ezközök->Beállításokban sehogy sem birom átrakni, megpróbáltam feltenni helyette a 2-est, akkor meg dõlt betûtípust használ, ha témát váltok az se segít.
Help😊

Például innen is >> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mozilla-firefox-v2-0-0-14-magyar--GP12.html

A kettest (magyart) le lehet még valahonnan tölteni ha esetleg mégsem jönne össze valamiért?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Köszi. Csak azért volt a kérdésem, mert látom, hogy itt jó néhánynak gondjai vannak a hármas tûzrókával. Amatõr létemre igen csak nem szeretném ha megszívatnám magamat.

Kori
simán rátelepitettem és nincs összeomlásom

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Nekem átment, de elvileg le is törölheted, mert a könyvjelzõk megmaradnak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kérdezném, hogy én még a FF kettest használom. Símán rátelepíthetem ezt a hármas fokszit? Átmegy minden Könyvjelzõm és a többi adatom is? Nem kell elõtte leszednem a kettest hozzá? Bocsi az ámátõõr kérdésekért de eddig még sosem volt ilyen tevékenységem.
Köszi.

Narxis
Akkor ez már tuti, hogy nem a Fox hibája, valami gubanc van nálad.

urbijoe
nekem semmi baja a firefox 3-nak

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

5c0rp330n
dettó.. visszatettem emiatt pár napja a 2-est de mostmeg az is rákezdte, szóval ha már mind2 összeomlik, inkább 3ast használok.. de hosszútávon ez így sehogyse lesz jó.

[HUN]FaTaL
Nincs mit. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ RX7
De vak vagyok! 😄 hogy ezt eddig mért nem vettem észre, pedig ott volt a szemem elõtt!? Mindegy azért köszi szépen! 😊

:3

[HUN]FaTaL
Eszközök->Beállítások->Letöltés->Rákérdezés a fájlok letöltési helyére, vagy megadod a mappát ahova töltsön az asztal helyett.

DJ RX7
Még egy buta kérdés. Hol tudod beállítani, hogy a fájlokat hová töltse le?

[HUN]FaTaL
Nekem ezek vannak fent:

- AdBlock Plus
- Cooliris Preview
- Download Statusbar
- ForecastFox
- GooglePreview
- IE Tab
- Tab Scope

[HUN]FaTaL
Hm ez a Cool Iris meg Google Preview ez jó, köszi😊

lck
Új winre raktam fel és teljesen normálisan megy. Nekem csak a bétáknál voltak összeomlások.
Nekem ezek a kiegészítõk vannak fenn, és semmi gond velük:
- Adblock Plus
- Cool Iris
- Download Statusbar
- DownlodHelper
- Flagfox
- Flashgot
- Foxmarks
- Gmai Manager
- Google Preview
- Linkification
- No Squint
- NoScript
- PicLens
- Restore Scroll Position
modellmaker
Letiltottam én már az atyaúristent is add-onok terén. 😄 Jelenleg Gyári állapotban fut, de már így is meghalt egyszer. Kezdem azt hinni, hogy vmi spíware, stb, van amit nem szeret.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Malakai
Nekem csak akkor omladozott, amikor nem tisztán telepítettem, meg vmelyik 2.x-es addont ráerõltetve is problémázott, de már el is felejtettem melyik (nem volt fontos).
Ami még zavaró, hogy néha memory floodal indul (kb minden 3-adik 4-egyik coldstart), vagyis telepakolja a memóriát, aztán kifagy, valószinüsítem, hogy ez is vmelyik addon miatt lehet (vagy nem), de nincs kedvem rá vadászni. 😊
Egyébiránt egyszer se omlott még össze.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FZoleee
Nekem 2-3 percenként összeomlott <#hehe> megint operával böngészek, ha a következõ javításnál nem változik, áttérek operára...
DJ RX7
Köszi szépen!

lck
DJ RX7
Sziasztok!
Hogyan tudom úgy beállítani úgy a FF-em, hogy ha a vissza gombot használom és visszalép az elõzõ oldalra akkor ne a lap tetejére lépjen hanem ahol éppen abbahagytam.

lck
Nekem még egyszer sem omlott össze. Tiszta telepítés Vistára.
modellmaker
pff.. 😄

Csak azért zavaró, mert a Beta verziók sokkal kevesebbszer (pár hónap alatt max 2-3 alkalommal) omlottak össze. Ez meg naponta 2-3-szor. (Ugyanazon rendszer van alatta.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe
nálam is ez van.majd jön javítás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FZoleee
Nekem is...
Narxis
Nálam ilyen problem nincs, nem tudom, hogy mi lehet. :S

modellmaker
plusz a #8606-ban említett probléma még mindig fennáll... :C még kiguglizni se sikerült :C

modellmaker
Elég gyakran összeomlik a FF-om.... Komolyan mondom a Beta verziókkal nem volt ennyi bajom.

bala_
Hali!

Egy kérdés: exportáltam az uj FFox könyvjezõimet, majd egy uj gépre import, és eltüntek a könyvjelzõk elõl a kis ikonjaim.Ill. random mód pár azért van.Elõször azt hittem hogy amiket már meglátogattam azokhoz visszateszi, de nem mindenhol.(ill alig valahol 😞 ).
Megoldás ??

Firefox Preloader:Link.

urbijoe
köszi ez jo de nincs valami olyan ami csak erre valo?
mert ebben egy csomo más is van amit nem használok

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

FZoleee
Mi a franc lehet a baja megint az ff-nek? Folyton a mozilla összeomlásjelentõ vagy mi jön ki (2-5 perceként)... A kiegészítõkkel nem lehet gond, mert ugyanezek voltak fenn eddig is (mellesleg egyesével leszedtem õket, de így is folyton ugyanezt a hibát idézi elõ) 😞
Malakai
Tab Mix Plus-ban (ha van) pipáld meg a Single Window Mode engedélyezését.

(\__/) ( X.x) ( } . { )