Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Gombok, logok. (szemem még rendben van 😄)
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Szerk.: tényleg szép szám
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Egy ideje a valamiért a FF(3as) vastag betûtipust használ.Ezközök->Beállításokban sehogy sem birom átrakni, megpróbáltam feltenni helyette a 2-est, akkor meg dõlt betûtípust használ, ha témát váltok az se segít.
Help😊
Köszi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
:3
http://goo.gl/gd6Zi5
- AdBlock Plus
- Cooliris Preview
- Download Statusbar
- ForecastFox
- GooglePreview
- IE Tab
- Tab Scope
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem ezek a kiegészítõk vannak fenn, és semmi gond velük:
- Adblock Plus
- Cool Iris
- Download Statusbar
- DownlodHelper
- Flagfox
- Flashgot
- Foxmarks
- Gmai Manager
- Google Preview
- Linkification
- No Squint
- NoScript
- PicLens
- Restore Scroll Position
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ami még zavaró, hogy néha memory floodal indul (kb minden 3-adik 4-egyik coldstart), vagyis telepakolja a memóriát, aztán kifagy, valószinüsítem, hogy ez is vmelyik addon miatt lehet (vagy nem), de nincs kedvem rá vadászni. 😊
Egyébiránt egyszer se omlott még össze.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hogyan tudom úgy beállítani úgy a FF-em, hogy ha a vissza gombot használom és visszalép az elõzõ oldalra akkor ne a lap tetejére lépjen hanem ahol éppen abbahagytam.
:3
Csak azért zavaró, mert a Beta verziók sokkal kevesebbszer (pár hónap alatt max 2-3 alkalommal) omlottak össze. Ez meg naponta 2-3-szor. (Ugyanazon rendszer van alatta.)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy kérdés: exportáltam az uj FFox könyvjezõimet, majd egy uj gépre import, és eltüntek a könyvjelzõk elõl a kis ikonjaim.Ill. random mód pár azért van.Elõször azt hittem hogy amiket már meglátogattam azokhoz visszateszi, de nem mindenhol.(ill alig valahol 😞 ).
Megoldás ??
mert ebben egy csomo más is van amit nem használok
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5