Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szóval mindegy,nézd meg mit tudnak és az alapján dönts
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
melyik a jobb?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nos, elnézést a duplapostért, megy minden szépen, csak nem kell az ami eddig kellett (javasolt plugin)...😊))
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Gondom van, innen szeretnék a felvételeket elérni, de képet nem látok, csak hang van, a medialejátszóban a narancssárgás "háttér" látszódik, hang van.
A Windows Media Player Firefox Plugin persze fenn van, eddig nem volt semmi gond, számos esetben néztem már innen adásokat...
Mi az amit javasoltok?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nem elõször írtam le én sem,és más sem. valamit nagyon elcsesztek :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Felraktam a Firefox 2 legújabb verzióját, mert a három folyton crashelt, de van egy újabb problémám... Eltûntek az elõre és a vissza nyilak :S
Így néz ki 😞 Nem tudjátok mi a megoldás?
20+ crash riportot küldtem már,és most hagytam egyet majd' fél órára elemezgetni a http://crash-stats.mozilla.com/-on,semmi sem történt,csak töltött és töltött!
az a furcsa hogy nagyon sok embernek csinálja,tehát nem egyszerû crash-rõl van szó. ennél még furcsább az,hogy sokaknak 2.x-vel is elõjött a dolog
teljesen lepucoltam a foxot a géprõl,0 ext-tel,csökkentett módban is csinálja! ha "formatcé" után is fogja,adok egy virtuális pofont a mozillának 😊
kis adalék: valamelyik pluginre (quicktime,MS DRM,shockwave) gyanakszom! flash kilõve,egy bitnyi nem volt a gépen,mégis csinálta :\
Nem, csak nekem az csinált ilyet, ha középsõ gombbal a tab bar-ra nyomtam. (Alapértelmezésben megpróbálja betölteni az URL-t a vágólapról.)
www.flickr.com/sztyui
#8691-re válasz:#8692
#8692-re válasz #8694.
Nekem megoldotta😉
www.flickr.com/sztyui
Amióta frissítette magát az FF-em 2.0.0.15-re. Minden indításnál ezt írja ki és nem hajlandó behozni néhány oldalt.
Fákjúal!
Köszi a választ. Most már - a segítséged után - én is látom, csak azt nem értem, hogy miért nem vettem észre eddig.
A #8693-ban feltett kérdésemre tudsz valami ötletet?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Adódott egy érdekes problémám.
Az elõzõ kettes FF-ben ha létrehoztam (például) a Freemail-ben egy új fiókot akkor az elsõ belépéskor rákérdezett a 'TûzRóka', hogy megõrizze-e a jelszót. Most ez a hármasban valamiért nem mûködik. Hol kell beállítani, hogy megkérdezze ezt a jelszó elmentést? Tudtok erre megoldást?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csak azért kérdeztem, mert másnál emiatt írta ki ezt az üzenetet 😊
www.flickr.com/sztyui
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem a 3-as olyan hogy ahova beírom a címeket,tele van minden féle elõzményel meg címel amit nem is én írtam be!Hiába törlöm ki,ujra ugyanugy jelenik meg!Ki lehet ezt a sok szemetet szedni valahogy,és hogy csak az a cím legyen ott,amit én beírok?A 2-es nem volt ilyen...