19494
  • Sil78
    A levelezőprogramoknál ez szokott lenni az alapbeállítás: korlátozott szokott lenni az emailszolgáltatóknál a rendelkezésre álló tárhely, úgyhogy alapból letölti, de persze át lehet állítani. Amúgy ha levelezőklienst használsz, az is valamilyen szinten feltételezi, hogy nem a webes felületen akarod a leveleidet olvasgatni, mert akkor azt használnád, nem a klienst.

A megoldást egyébként megtalálod a Thunderbird topic #1050-es hozzászólásában.
  • Jaffa 2843
    #10919 -erre tudsz valami megoldást? vissza lehet tölteni a kiszolgálora a leveleket vagy már csak ebben a nyavajában tudom nézegetni öket?
  • Sil78
    Mert ez nem programcsomag, hanem alapból "csak" böngésző. Ha egész programcsomagot akarsz, akkor arra ott a Seamonkey (régebbi nevén Mozilla Suite, vagy csak simán Mozilla böngésző).
  • Sil78
    Most tetted fel, és eddig mást használtál? Honnan tudná, hogy a másik böngésződben mikor voltál bejelentkezve? Ezeket a dolgokat sütikben szokták tárolni, az meg böngészőnként külön van.
  • Jaffa 2843
    uristen. ez a szerencsétlen thunderbird fogta és áthelyezte a leveleket ahelyett hogy csak másolta volna... megkérdezhetett volna igazán.. vissza lehet varázsolni a citromailre valahogyan a leveleket?
  • FZoleee
    Mert ez nem e-mail kliens, hanem böngésző.
  • Jaffa 2843
    kösz. próba :)
    mérnem tudják az ilyeneket beépiteni? operába meg van oldva :/
  • Narxis
    Thunderbird
  • Jaffa 2843
    van hozzá valami levelezőcucc? ahol tudom olvasni az emailjeimet, mint operában?
  • Jaffa 2843
    jah vágom hogy bebugol néha, de feltettem mozillát és 10/10x nemvolt jo és mindenhol 20-30 uj üzi volt
  • D4nY
    sziasztok! olyan pluginre lenne szükségem, vagy olyan emberre aki eltudná készíteni amit a következőt tudja:

- beírok a filterbe egy részletet (pl. sanyi.php)
    - és ahogy netezek az összes olyan linket lementi egy txt fájlba amiben bennevan a sanyi.php.. azt is ami sanyi.php?haho vagy sanyi.php?tökmindegy
    - esetleg egy ON és OFF gomb, hogyha olyan helyen járok és előfordulhat a filterben lévő url részlet akkor azt ha kikapcsolom ne irja bele a txt-kbe.

remélem érhető.. ötlet, tipp.. vagy aki megtudná irni.. pm vagy ide..

Előre is köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Működik csak SG buggol néha, meg ha több mint 80 új üzenet van akkor a következő oldalra már nem tud ugrani.
  • lck #10911
    működik
  • Jaffa 2843
    hi all

miért nem működik ff-ben az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" link?
  • Endiman
    köszi!
    Köszönöm, így már működik
  • Sil78
    Eszközök / Beállítások / Alkalmazások, kikeresed a fájltípust, amit elpiszkáltál, és átállítod.
  • Sil78
    Zárd be a Firefoxot, és töröld a profilodból (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa) a következő 3 fájlt:
    extensions.ini
    extensions.cache
    extensions.rdf
    Utána indítsd el újra, és nézd meg, megjavult-e.
    Sziasztok!
    Mitől lehet, hogy másik témát nem lehet feltenni csak az alap megy?
    Friss XP és mozbacup-al visszaállított profil. Ha kiválasztom a témát(bármelyket) ujraindítja a ff-t de marad az alp.
    Mitől lehet?
    Köszi
  • Endiman
    sziasztok!

valamit félrekattintottam, és most amit letöltenék file-okat nem menti le a gépre hanem azonnal megnyitja, hogy tudom visszacsinálni? köszönöm.

• Narxis
    Nem találtam a kapcsolatra vonatkozó beállításokat, persze ettől még lehet átír valamit. Nemsokára úgyis lejár a tesztidőm és mivel nem egy egetverő program és okosság sincs hozzá ezért leszedem. Aztán megnézem újra. Vista Managerem van még de az abszolút nem támogat IE-n kívül más böngészőt.
  • Sil78
    Az about:config-osokat elállíthatja. A user.js az, amit elvileg nem tud elállítani (mivel ennek a tartalmával minden indításkor felülírja a Firefox az about:config-os preferenciákat, azaz a prefs.js-t). Ez a fájl alapból nem létezik, a helye simán a profilban van (ChromEdit Plus kiterjesztés ugyanúgy tudja kezelni, mint a többi felhasználói fájlt).

A user.js-be ilyen formátumban kell beírkálni az egyes sorokat:
    user_pref("preferencia neve", érték);

Tehát a Tweak Network kiterjesztés Power beállításai lefordítva a user.js "nyelvére" így néznének ki:
    user_pref("network.http.max-connections", 40);
    user_pref("network.http.max-connections-per-server", 16);
    user_pref("network.http.max-persistent-connections-per-server", 16);
    user_pref("network.http.max-persistent-connections-per-proxy", 16);
    user_pref("network.http.pipelining", true);
    user_pref("network.http.proxy.pipelining", true);
    user_pref("network.http.pipelining.maxrequests", 8);

Szerintem egyszerűbb lenne amúgy, ha megnéznéd annak az Ashampoo Internet Accelerator-nak a beállításait, mivel ahogy elnézem, abban is vannak Firefox-gyorsító beállítások.
  • Narxis
    Hát ööö fent van az Ashampoo Internet Accelerator 3, de előtte is volt ez a probléma. Nem lehet ezt valahogy about:configban beállítani? Akkor tuti nem állítaná el, vagy hülyeség?
  • Sil78
    Nem használsz mást, ami ugyanezeket a preferenciákat állítgatja? A user.js-t nem használod erre, ugye?
  • Sil78
    Csukd be a Firefoxot, és próbáld meg törölni (XP esetén) a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ mappából (figyelj oda, ez nem a profilod, ez a Local Settings-en belüli Application Datában van, nem a sima Application Datában!) a XUL.mfl és XPC.mfl fájlokat, hátha csak ez a baja. A Local Settings és az Application Data is rejtett mappák.
  • Ariane
    Mintha nem az alapértelmezett skint használnád. (ahogy látom) Tedd vissza az Eszközök/Kiegészítők/Témák >> Default (ha nem ez lenne ) és így nézd meg. Szerintem így jónak kell majd lennie.
  • Möbiusz
    Sziasztok!
    Szerintetek mi történhetett nálam? Ma reggel még nem volt fekete!Katt .
  • Narxis
    Tweak Network nem rég kompatibilis lett a 3.1 beta 3-mal, mert most már nem szürke a kiegészítőknél és állítgatni is lehet. A beállításoknál ráklikkelek a Power utána az Apply és végül az OK gombra. Újraindítom a Firefoxot és mégis visszaáll alap értékekre. Mi lehet gond? A rendszer Vista x64 de XP 32bit-en is tapasztaltam ezt sőt Firefox 3.0-val is.
  • kirol
    Köszi szépen!
  • Máté94
    Köfi!
  • FZoleee
    16-os
  • Máté94
    Sziasztok!
    Mi az alapértelmezett betűméret Firefoxban?Mert nekem elálítódott.
  • FZoleee
    Beállítások -> Biztonság -> Webhelyjelszavak mentése -> Kivételek
  • kirol
    Azt hogy lehet megcsinálni, hogy egy adott oldalon mégse tárolja ez a jelszót?
  • Cat 02 #10889
    Ez azt jelenti h nincs jogod megnézni az oldalt. Valami náluk van, lehet ideiglenes lezárták.
  • Bmx01
    hell
    olyan gondom volna hogy v.mi történt a firefoxommal tegnap mert ahól jelszóval kell belépni azoknál az oldalaknál nem léptet be automatán csak mutatja a felhasználónevet + jelszó eddig vagy 4-5 évig nem volt gond,
    mi lenne a magoldás ???
    thx
  • ProGabe #10887
    igen, mármint igen, a Blizzard cseszett el valamit. a us.battle.net megy
  • Carmang
    Bár egy teljesen megújult oldalt láttam, nem azt ami még hétvégén fogadott. Talán a Blizzard szúrt el valamit?
  • Carmang
    Hm. Több munkatársamnak bejön. Egyik konkrétan ma délután mutatta meg, saját szememmel láttam. Érdekes...
  • Thanatos
    pedig nem működik, nekem se megy, és semmilyen böngészővel se...