Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fingom nincs ki piszkálhatta el és mért jó neki h az asztalra tegye...
thx 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
És ott van olyan h Letöltések.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azt hol tudom beállítani, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova töltsön le? valaki birizgálta itt a gépet, és most nem kérdez rá, hanem az asztalra teszi...
köszi!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Egy érték volt elállítva a sok közül. Igazán sajnálom, de izgalmamban elfelejtettem megnézni, hogy mi is volt a sornak a teljes neve, mert azt beírhattam volna ide, ezzel segítve másoknak, ha még lenne ilyen gondja valakinek. :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha viszont már csak Firefoxban áll fenn ez (és a képek normális nagyságúak, azaz nem nagyítás/kicsinyítés miatt van), akkor szvsz nézd meg az about:config-ban a font kezdetû kulcsokat, és ha látsz köztük olyat, ami vastag betûs (az nem az alapbeállításon van), azokon jobb egérgomb - Visszaállítás.
These are my friends, see how they glisten...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De hogy hát ugye mégse legyen minden tökéletes, a kicsi betûk nem álltak vissza. :S Google-ba ugyanúgy mini minden találat, myvip-en is, amit a képen mutattam... Ja, meg youtube-on ahol legördíthetõ egy lista (Videos/Chanel) az is mini, meg az sg-n a bejelentkezésnél a nevem is mini, meg a jel szó mezõ is. Végülis ez már nem olyan nagy probléma, mint a vastag betûk, de azért jó lenne, ha ez is normális lenne.
.: mobilize.hu :.
Így néz ki a google. A myvip-en sok betû ilyenapró, de sok betû meg vastagabb lett.
SG: 1., 2., 3.
Az az érdekes, hogy IE-ben is ugyanez a helyzet. Firefox 3.0.1-et használok, minimális esélyét láttam neki, de újratelepítettem, de természetesen nem oldódott meg a gond. Nagyon zavaró ez így, hogyan lehetne visszaállítani úgy, ahogy volt? <#szomoru1>#szomoru1>
vagy csak url egy részére, és akkor direkt jo hogy nem csak elejérõl keres
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak sokan türelmetlenek. egy kicsit tovább használnák, és nem sírnának miatta rájönnének mennyire jó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ezt próbáld meg, bár ez lehet h csak a skint változtatja
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://windizupdate.com/
és ie-t meg leginkább ugy lehet kiirtani gépbõl hogy nlite-al vagy vlite-al csinálni eg yolyan win isntall cd-t ami nem rakja fel ie-t, elvielg megoldhato, igaz igy újra kell emiatt tenni win-t is :S
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Ha letörlöd amit kétlek, mert a Windows szerves része akkor hogyan mész ki a Windows Update-re? Windows frissítések? Szerinted?!
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
szerintem sürgössen szerezz be egy spyware kergetõt meg egy virus kergetõt 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
These are my friends, see how they glisten...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
az ie a windows szeres része. a photoshop cs3-ból pedig szerezz be egy másik verziót, annak nem lesz ilyen gondja... persze elõtte lõdd ki a iexplorer.exe-t a futó folyamatok közül, és úgy próbáld telepíteni
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
mitóta 3.0-m van, nem mûködök a ctrl c - ctrl v... ezt h lehet orvosolni?
+ még egy kérdés ha már itt vagyok, könyvjelzõnek amiket betettem h kell megcsinálni h új lapon nyisson meg?
thx