Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1000 köszi 😊
fingom nincs ki piszkálhatta el és mért jó neki h az asztalra tegye...
thx 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Eszközök/Beállítások/Fõlap (legelsõ)

És ott van olyan h Letöltések.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sziasztok!
azt hol tudom beállítani, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova töltsön le? valaki birizgálta itt a gépet, és most nem kérdez rá, hanem az asztalra teszi...
köszi!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Narxis
<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sil78
Én maximum istennõ... 😛

These are my friends, see how they glisten...

fery02
Hát te tényleg egy isten vagy (többiek is, csak õk al-istenek 😊), hálás köszönet! <#worship>
Egy érték volt elállítva a sok közül. Igazán sajnálom, de izgalmamban elfelejtettem megnézni, hogy mi is volt a sornak a teljes neve, mert azt beírhattam volna ide, ezzel segítve másoknak, ha még lenne ilyen gondja valakinek. :S

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
végsõ eset lesz ebbõl, ugyanis már amúgy is elegem van ebbõl a mostani rendszerbõl, kegyetlen lassú. Nem írom miket csinál, mert az OFF-nak számít. Az is érdekessége, hogy a gép felcsukásától kezdve eleinte még normális sebességû a böngészés, majd idõvel szépen lassul, 2 óra múlva múlva használhatatlan sebességre lelassul, amin egy újraindítás általában segít

Sil78
Ha IE-ben is megmaradt ez a probléma, akkor tényleg Windows-ban állítgatott valamit, nem a Firefox beállításaival szórakozott.

Ha viszont már csak Firefoxban áll fenn ez (és a képek normális nagyságúak, azaz nem nagyítás/kicsinyítés miatt van), akkor szvsz nézd meg az about:config-ban a font kezdetû kulcsokat, és ha látsz köztük olyat, ami vastag betûs (az nem az alapbeállításon van), azokon jobb egérgomb - Visszaállítás.

Narxis
Meg lehet próbálni a telepítõ CD-rõl javítani, végsõ esetben win reinstall.

fery02
Engem nem az érdekel, hova túrkált bele (amúgy valószínû), csak hogy legyen olyan mint égen volt.

Narxis
Nem a Windows fonts mappába túrt bele valami? Csak tipp nem vagyok expert.

fery02
Valószínûleg az volt a gond, hogy letöröltem a géprõl az Audiosurf nevû játékot. 😄 Mert most visszatelepítettem, és Winampba is normálisak már a betûk, sg-n is, youtube-on is megszûntek a vastagbetûk.
De hogy hát ugye mégse legyen minden tökéletes, a kicsi betûk nem álltak vissza. :S Google-ba ugyanúgy mini minden találat, myvip-en is, amit a képen mutattam... Ja, meg youtube-on ahol legördíthetõ egy lista (Videos/Chanel) az is mini, meg az sg-n a bejelentkezésnél a nevem is mini, meg a jel szó mezõ is. Végülis ez már nem olyan nagy probléma, mint a vastag betûk, de azért jó lenne, ha ez is normális lenne.

fery02
Semmit. :S Amúgy újabb fejlemények youtube-on: pl a hsz-ok a videókhoz szintén vastagbetûsek, mint sg-n, meg a videó alatt az idõt mérõ számok ("0:04 / 3:58") dõlt betûsek. Ja, és a winampba(!!) is dõlt betûvel vannak a zenelisták. 😮

autoszimulator
nem tettél fel valami windows skint, ami megváltoztathatta a default fontokat, és azok méretét/stílusát?

.: mobilize.hu :.

fery02
Na, megmondom mi történik: Elkezdem nagyítani -> az egész oldal nagyobbodik. De nekem a myvip, meg a google esetében csak azok a bizonyos betûk kellene, hogy nagyobbak legyenek, minden más maradjon ugyanakkora. A vastagbetûk meg álljanak vissza normálisra. 😞

Benny04
pedig te csökkentetted le...
Ctlr + egérgörgõ is jó...
nem próbáltad még?

fery02
Nem ez a bajom, hisz valahol nagy (ezt inkább úgy értem, hogy vastagabb), máshol kicsi a betûm, de azért köszi! Nézd meg alaposabban a képeket, és akkor rájössz, hogy nem megoldás, amit írtál.

Benny04
Ctrl + +

fery02
Szóval google. Alig olvasható bármi, mint myvip-en is néhány betû. Az sg-n, meg szinte minden betû vastag lett.

fery02
Ma mikor felkapcsoltam a gépet meglepõ változásokat fedeztem fel böngészés közben, amiket képekkel könnyebben meg tudok mutatni:
Így néz ki a google. A myvip-en sok betû ilyenapró, de sok betû meg vastagabb lett.
SG: 1., 2., 3.
Az az érdekes, hogy IE-ben is ugyanez a helyzet. Firefox 3.0.1-et használok, minimális esélyét láttam neki, de újratelepítettem, de természetesen nem oldódott meg a gond. Nagyon zavaró ez így, hogyan lehetne visszaállítani úgy, ahogy volt? <#szomoru1>

Benny04
de amúgy le lehet...

pontosan, pl cimben keresés egyik legjobb funkcioja, mert ember sokszor csak a honlap "nevére" emlkszik ami van hogy köszönöviszonyban sincs url -el
vagy csak url egy részére, és akkor direkt jo hogy nem csak elejérõl keres

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
Kösz szépen, így már mindjárt más. Mostmár csak valami jó skin kellene, mert amit régen használtam az ennél a verziónál sehogy nem mutat. Tud valaki ajánlani, valami olyat ahol elég nagyok a fõ gombok, és az egésznek van némi világoskékes árnyalata? A megnyitott ablakok fülein a betûtípust merre tudom állítani, about:config-ban? (merre?)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
szintén zenész 😊

csak sokan türelmetlenek. egy kicsit tovább használnák, és nem sírnának miatta rájönnének mennyire jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
nekem is tetszik<#eljen>
dehogynem tetszik senkinek, részemrõl ff3 legjobb újitása 😄 igaz hogy egyedül vagyok ezzel kb 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Senkinek se tetszik az awsomebar, pedig tök jó =(

Ezt próbáld meg, bár ez lehet h csak a skint változtatja
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shep
Firefox 3-ban, mikor a címsorba elkezdem beírni a címet akkor ugye az elõzõ verziókban, egybõl írta az azonosan kezdõdõ címet, most meg az oldal címét is írja és teljesen más rendszerben mûködik az egész. Hogyan lehetne a régi variációra visszaállítani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alternativ win update ie nélkül:
http://windizupdate.com/

és ie-t meg leginkább ugy lehet kiirtani gépbõl hogy nlite-al vagy vlite-al csinálni eg yolyan win isntall cd-t ami nem rakja fel ie-t, elvielg megoldhato, igaz igy újra kell emiatt tenni win-t is :S

Üzenet 2. fele -.-'

Hja, régi gép 5 évig bírta, aztán már kevés volt rajt a hely, meg nem is tudtuk mi van rajta, szal kapott egy reinstall-t.

Airbus A380
Nem tudod letörölni. <#eljen> de miért is zavar ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Én se nagyon szoktam a win frissítésekért szaladgálni..... ismerek informatikus aki állítása szerint 1,5 éve nem frissített és még "él". Megjegyzem ha frissítek is az magától jön ha kérem letöltöm ha nem akkor nem szal ehhez nem kell az explorer.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Narxis
<#wow1>

Én még nem frissítettem a Windowst 😊

...hogyan tudom letörölni az internet explorelt a géprõl...
Ha letörlöd amit kétlek, mert a Windows szerves része akkor hogyan mész ki a Windows Update-re? Windows frissítések? Szerinted?!

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

http://www.tasklist.org/search.php?q=iexplorer&submit=GO

szerintem sürgössen szerezz be egy spyware kergetõt meg egy virus kergetõt 😊

ProGabe
igaz, csak rosszul emlékeztem. amikor írtam tudtam hogy valami nem stimmel 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
Az csak iexplore.exe. Ha iexplorer.exe-t látsz, az régen rossz.

Jagumo
az a gond, hogy nemlehet kilõni hiába lövöm ki ujraindul 1 mp mulva..

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

ProGabe
nem lehet letörölni
az ie a windows szeres része. a photoshop cs3-ból pedig szerezz be egy másik verziót, annak nem lesz ilyen gondja... persze elõtte lõdd ki a iexplorer.exe-t a futó folyamatok közül, és úgy próbáld telepíteni

Jagumo
Hello hogyan tudom letörölni az internet explorelt a géprõl??? mert felakarok rakni egy progit, és nem tudja feltelepíteni de nem tudja mert azt mondja h Megy az internet explorel és pedig nemis megy, nem lehet leállítani folyamatoknál , én nemtudom letörölni mert nemengedi valakinemtud segíteni??

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Airbus A380
érdekes nekem mûködik. <#zavart1>

Akkor max görgõvel kattintasz rá.

tudom, csak ennél kényelmesebb verzióra gondoltam 😊

Jobb klikk, megnyitás új lapon 😄

szasztok!

mitóta 3.0-m van, nem mûködök a ctrl c - ctrl v... ezt h lehet orvosolni?
+ még egy kérdés ha már itt vagyok, könyvjelzõnek amiket betettem h kell megcsinálni h új lapon nyisson meg?
thx

Köszönöm, rendbe tettem, sikerült. <#email>
Sil78
Jaja, vége a tábornak. 😛

Narxis
LOL, látom hazajöttél a nyaralásból. 😄