Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
online lehet az ff kiegészítõket egy regelés után lefordítani mindenféle nyelvre
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Magam is vacakoltam egy darabig, amíg rájöttem a rendezés technikájára.
Üdvözlettel: gy?jt?
Köszi a segítséget. Így már meg is oldottam. Az elõzõ verzióban máshogy volt és ezért nem jöttem rá. Hiába na. Változnak az idõk.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A Könyvjelzõket fastruktúrában elképzelve, a rendezendõ könyvjelzõket a hozzájuk tartozó fõkönyvtárra kattintva (eggyel magasabb könyvtár)jobb klikk>"Rendezés név szerint" menüpontban lehet rendezni.
Pl.: Könyvjelzõk>Mozilla Firefox-ra kattintva a Mozilla Firefox könyvtárban levõ linkeket lehet rendezni.
Üdvözlettel: gy?jt?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Feldobok egy témához kapcsolódó kérdést. 3.1 alfát használja valaki? Vagy milyen formában lehet beszerezni? Azt olvastam év végén adják ki a véglegest.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez és a #9008 mégis kinek, miért szól? :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
SQUID
???
Na lássuk.
Én anélkül is tudok ide írni, vagy csak nálam van a gond?
(Jó, lehet, h ez tõlem nem annyira hiteles, hisz bannerkovács voltam, de sztem akkor is fölösleges. :C)
REBOOT
Egyébként igazán nem értem, mi köze van egy böngészõ használatának a nemekhez.
#9002: ...akartad írni, házigazda-asszony 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
.: mobilize.hu :.
lol 😄
nem nem...FIREFOX AZ ISTENCSÁSZÁR PROGRAM !
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!