19494
-
MasterJay #11123 Üdv!
A 3.5beta4-ben csak Én nem lelem a cache fájlok törlését vagy nincs benne? -
Cat 02 #11122 Nekem random szokott így kifagyni. -
#11121 Kell neki 10 mp hogy teljesen kilépjen. 2 példányban meg nem indul - ennyi - mindenkinél így van. -
#11120 neked is ugyanez a problémád van? -
Cat 02 #11119 Hol máshol ? :)
Ám az a vicc, h csak várni kell és kb 10 mp múlva már elindul. -
ACE #11118 A folyamatok között keresed? -
Cat 02 #11117 Meg fogsz lepődni, de nincs ott :) -
#11116 Az alsó hibaüzenetet, ha kidobja:
ctrl+alt+del - task manager - ott bezárod a firefox.exe-t -
#11115 22 másodperc??????????????????????
Nálam a 3,5 éves windows xp-n (igen: három és fél éve lett telepítve) nem tart tovább 10 másodpercnél első indításnál... (ami kib*szott sok, hiszen a chrome ugyanezen a rendszeren 1 másodperc alatt elindul) -
#11114 Hello, már jó ideje szenvedek ezzel a problémával:
Sok GMail fiókom van, jelszó megjegyzés mindegyikhez be van kapcsolva, van Firefox-szal is megjegyeztettem. Van amikor elő sem jön a probléma, de van amikor minden egyes kijelentkezés után kidobja ezt:
Ilyenkor a többi fiókba vagy Egyszerű nézettel lépek be, vagy fogom és kikapcsolom a Firefoxot újboli belépésre, de akkor ezt dobja ki:
Kérlek segítsetek! -
#11113 Nehany napig ? :D
Az en windowsom teljesen rendben van amugy, tehat nem ott kell keresni a hibaforras okat, hanem magaban a Firefoxban, mivel friss windowsnal is ezt csinalta.
Lemertem kozben az indulasi idoket.
A firefox 22 masodperc mig elindul es 3 masodperc a legordulo cimsor lenyitasa az elso inditasnal. De csak akkor, utana mar minden inditas 0.8 masodperc es a cimsor is azonnal mukodik.
Tehat fene se erti ezt. -
#11112 Mekkora ték! :D
Amúgy meg nem értem miért csodálkozik valaki, ha agyon van rongálva a registry, persze, hogy lassabb minden... -
Androméda4777 #11111 Nálam is sokáig tart mire elindul a Mozilla, de az XP újratelepítése után néhány napig gyorsan indult,talán ott kellene keresni az okot. -
Solt #11110 Legújabb hivatalos verzió van fent, és nagyon sok youtube videónál ezt az üzenetet kapom:
"An error occured, please try again later"
Hiába próbálom később... mindig ez fogad... ötlet Urak? :) -
#11109 XP -
#11108 Vistan? Vistan nekem be van töltve superfetch által memóriába és talán még az IE-nél is gyorsabban indul. -
#11107 Perrsze az elso betoltesre irtam mindenzt, utana mar nalam nem veszes, na de az elso az nagyon gagyi mod lassan indul es utana meg akkor is gondolkodik, amig leakarom nyitni elsore a cimlistat. -
#11106 Hiaba veszel jobb gepet, akkor is ilyen lassan indul.
Nalam 3GHz feletti C2D-vel 4GB RAmal gyors merevlemezzel is halal lassu mig elindul.
Bar azis lehet ezt valami SQL adatbazis hiba miatt csinalja, mondjuk ketlem, mert amugy massal semmi gondom nincs. -
#11105 Vistas driver, de van, amiből megeszi az XP-st is.
Amúgy már a Vista memóriakezelése is sokkal jobb, mint az XPé. -
#11104 az winfos 7-ről beszélsz? ahhoz új driverek kellenek vagy jók az xp-sek? -
#11103 majd (vagy most az RC-t) tedd fel az új windowst :) XP memóriakezelése egy fos ahhoz képest, mert főleg emiatt van ez
mármint most nem a fox memóriaéhségéről beszélek, ez két külön dolog -
#11102 de ez normális dolog? azaz nem tudok mit kezdeni vele azon kívül, hogy jobb gépet vegyek:) -
#11101 ez nálam is így van. -
#11100 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy sokáig tart mire elindul a Mozilla?
Általában első betöltésnél, valamint ha valamilyen programból kilépek és indítanám. Olyan mintha lassan engedné betölteni a memóriába, sokat gondolkozik a gép.
Ennek milyen okai lehetnek? -
#11099 *új
(így van) -
#11098 Na máris ujj javítás? LOL
(akkor is a Firefox a legjobb!!!!!) -
#11097 Köszi. Egy újra telepítés megoldotta a problémát. Rendesen megy. -
#11096 Elég hely van a merevlemezen.
kipipáltam az irásvédetséget a *.cert8.db fáljból
különösen csak betük és számokból áll, változtassam meg? -
#11095 - Van elég hely a merevlemezen?
- Van írási jogod a profil mappájára? (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa, az Application Data rejtett mappa.)
- A profilodban a cert8.db fájl nem írásvédett?
- Nincsenek véletlenül különleges karakterek a felhasználónevedben? -
#11094 szia
Nem sikerült az alkalmazás biztonsági részét inicializálni. A legvalószínűbb ok az lehet, hogy gondok vannak az Ön fájljaival a beállítási könyvtárában. Ellenőrizze, hogy nincsen írási/olvasási korlátozás a könyvtáron és van-e elég hely a merevlemezén. Tanácsos kilépni az alkalmazásból a hiba elhárításakor. Amennyiben nem lép ki, helytelen működést tapasztalhat a biztonsági képességek használata során. És Üres a mozilla. mi a hiba? -
ACE #11093 És akkor most ez a Beta mennyivel jobb? Érdemes rá frissíteni? Nem bugos? Mit tud, amit a 3.0 nem? -
MasterJay #11092 Ez érdekes!
3.1 beta3 aztán 3.5beta4 lett.
No de ezt írták is, hogy a 3.5-ig a beta verziók csak 3.1 lesz. -
#11091 3.5 -
#11090 verziószámnak még mindig 3.1-et ír? na nem mintha ezen múlna bármi is, csak érdekel -
#11089 ez zsír, szépen mutatja. -
#11088 Részletesebben: katt ide. (Ezen belül View Compatibility Report / View Detailed Report.) -
#11087 Köszi - akkor még picit várok. -
#11086 AdBlock-ok mennek pl. Nálam csak a DownThemAll és a Twek Network-nél írta ki, hogy nem kompatibilis.
Megnéztem most a legnépszerűbb kiegészítők első oldalát. Az első 5 kieg működik a többinél viszont elég vegyes a felhozatal, sokat láttam aminél szürke a Hozzáadás gomb. De szerintem a héten a legtöbbet frissítik.. -
#11085 3.5 -ön kiegészítők milyen arányban mennek ? -
#11084 Zsír ez a 3.5