Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mi lehet a gondja a mozillamnak tegnap óta megvan hülyülve elfelejtia jelszavakat ha kilépek a böngészõböl..beírom azt megnézem berakja a mentett jelszavak közé kilépek megnyitom és nincs ott 😞
vkinek van vmilyen 5lete? újra telepités volt már
Tudnál némi információt adni (esetleg magyar nyelvû oldalcímet) arról, mit tud a MR Tech Toolkit?
Üdvözlettel: gy?jt?
Letöltöttem a MR Tech Toolkit (formely Local Install) 6.0.1 kiterjesztést a Firefox 3.0 böngészõhöz.
Gyenge angol tudásom meggátol abban, hogy ennek a - feltehetõen funkció-gazdag kiterjesztésnek a lehetõségeit megismerjem.
Ha valaki ismeri, vagy van olyan oldal, ahol magyar nyelven elérhetõ információk vannak, köszönettel veszek minden segítséget.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
amugy még egy + megoldás akinek iylen gondja lenne:
stealther, gyk ua mint ez a distrust 😊 kinek melyik fekszik jobban
Ez a kiterjesztés berak egy kis szem alakú ikont az Állapotsorba, azzal lehet ki-be kapcsolgatni. Amikor aktív (azaz be van kapcsolva), akkor kikapcsolja a Gyorsítótárat, átállítja a sütik érvényességét a munkamenet végéig, ha pedig végeztél, és kikapcsolod, akkor meg visszaállítja a böngészõt úgy, mint ahogy az aktiválása elõtt volt: kitörli az Elõzményekbõl, ami az aktiválása után került bele, kitakarítja ugyanígy a letöltött fájlok listáját, a mentett ûrlapadatokat, a flash cookie-kat, visszaállítja a megnyitott tabokat pontosan ugyanabba az állapotba (mintha mi sem történt volna), stb. Tehát nem töröl mindent, csak ami akkor került bele, amíg a Distrust be volt kapcsolva. Még arra is figyelmeztet, ha van olyan fájl, amit letöltöttél a gépre, de onnan nem törölted. Lehet persze állítgatni is, hogy pontosan mikre figyeljen. Szvsz nagyon ötletes.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
3-as firefox-ban, az elõzményeket be lehet állítani napi bontásra, úgy mint a régebbi verziókban, hogy minden nap külön mappában legyen? (elég nehézkes így eltüntetni azokat az oldalakat amik nem publikusak <#awink>#awink> a család elõtt, hogy egyesével törölgetek, vagy az összes kijelölésével olyanokat is kidobok amiket lehet nem kellene)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
wbforditas.hu <#nevetes1>#nevetes1>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ezt a mondatot nem tudná lefordítani nekem valaki? Nekem sehogy se sikerül magyarosra lefordítani :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
firefox önmagától nem frissit.
http://loal.atw.hu
Hogy tudom kikapcsolni az FFben a weblap frissitést?
azt vettem észre hogy csak ugy egy lap frissiti magát idöközönként f5 lenyomása nélkül :S
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Én egy plugin-t keresek ,azt hiszem van ien vagy kéne lennie:S
ha vhól van egy hivatkozás azt jobb klikkel azonnal el dobjon arra az oldalra.
Mert most csak az van,h keresés googleben..az meg elég körülményes.
köszi
A problémám a következõ lenne:
Tegnap épp kapcsoltam ki a gépet, de hamar áramtalanítottam véletlenül, így reggel lefutott az indításnál a hibaellenõrzõ. Mondom, ez oké. Aztán indítom a Firefoxot, könyvjelzõk eltûntek. Ezt nagy nehezen sikerült helyreállítanom. Aztán most veszem észre hogy az Eszköztár ikonok közül hiányzik az Elõzmények és a Könyvjelzõk is (meg mittomén még mi, csak ezekre emlékeztem biztosan). Nagy nehezen megtaláltam hogyan rakhatom vissza õket, csakhogy teljesen más ikonok ezek, mint amik itt voltak korábban: pl. az elõzmények eddig valami zöld nyíllal körbefont óraszerûség volt azt hiszem, olyan talán mint az Internet Explorerben. Most meg egy ilyen egyszerû szürkés óra. Ezt az újratelepítés sem oldotta meg. Pedig semmilyen téma vagy ilyesmi nem volt fenn.
Elõre is köszi a segítséget.
Hajrá Magyarország!
válasz erre | #9038
Köszönöm a segítséget!
Egy kis logikával rájöhettem volna, hogy csak webes felületen és linkformátumban írt szövegre érvényes.
Egy próbát azért csinálok.
http://www.kapu.hu
válasz erre | #9037
válasz erre | #9037
pl
http://www.sg.hu/forum.php
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.sg.hu
Ez linkification nélkül szimpla szövegnek látszik, míg ha van Linki-d, akkor kattintható linkként 😊
.: mobilize.hu :.
A hivatkozott kiterjesztések nagy részét letöltöttem. Hasznos kis jószágok.
Két esetben bénultam le.
1./A Linkification használatát a hozzá csatolt rövid leírásból nem értettem meg, pedig már évekkel ezelõtt (még a FF 1 verziójánál) találkoztam talán vele.
Egy rövid példán, ha bemutatnád, sokat segítene [milyen felületen (weblap?,Word?) lehet a szöveg, amelyet linkké varázsol és hogyan?).
2./ Az MR Tech Local Install kiterjesztésnek ugyanazokat a szolgáltatásai szeretném használni, amikrõl írtál (tulajdonképpen a Kiterjesztések áttekinthetõ rendezése elég lenne). Hogyan lehet beállítani?
Sajnos, meszesedik az agyam.
De ez talán segít.