Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Tudtok olyan kiegészítõrõl ami a Könyvjelzõ ESZKÖZTÁR elemeire készít preview ablakokat ?
N o N a m e
köszi szépen, mostmár jó 😊
Sil78
Ha használsz Tab Mix Plus-t, akkor szvsz annak a beállításaiban nézd meg, ha nem, akkor simán az about:config-ban kapcsold át a browser.search.openintab-ot false-ra.

These are my friends, see how they glisten...

én ilyesmire a searchload options extet használom, elég komolyan testre lehet vele ilyesmiket szabni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
De ha sok ilyen link van egy oldalon, az belassíthatja. Én is text/plain párti vagyok. (Egyébként ez a Firefox legnagyobb elõnye szvsz, hogy mindenki maga döntheti el, hogy akarja használni.)

Sil78
Lásd pl keyconfig kiterjesztés.

kinek mi, nekem igy a kényelmesebb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

N o N a m e
Valahogy ki lehet kapcsolni azt hogy a böngészõ eszköztáron a keresõ ablakba beirok valamit azt ne új lapon nyitsa meg? Úgy emlékszem a 2-es FFbe nem volt benne és úgy szoktam meg. 3.0.1-et használok
FZoleee
De kényelmesebb az azonnali rákattintás 😊
én meg text/plain párti vagyok, ez nem alakitgatja át a linkeket, csak simán jobbgombos menühöz ad egy open in new tab funkciot 😊

FZoleee
A Linkification nekem jobban bejön <#smile>
Benny04
én a Text Linket használom

VoltNincs
Firefox-ba lehet valahogy módosítani a hotkeyokat? Szóval mondjuk ne CTRL + K -val ugorjon a beépített keresõre, hanem valami más nekem sokkal kézenfekvõbb kombinációval?

Narxis
Szivesen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
azaz,köszike

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Linkification vagy valami hasonló. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
melyik az a kiterjesztés,amelyik azt tudja csinálni,hogy egy adott oldalon pl kintvan egy link,de nem tudok rákattintani,igy ne kelljen bemásolnom az url fülbe,hanem ez a kiterjesztés lehetövé tenné,hogy igyis linké tegye.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nincs kijelölve 😞

xxdani
Helló! Nézd meg hogy az Eszközök--->beállítások -nál van egy olyan hogy személyes adatok törlése bezáráskor. lehet be van X-elve

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hali

Mi lehet a gondja a mozillamnak tegnap óta megvan hülyülve elfelejtia jelszavakat ha kilépek a böngészõböl..beírom azt megnézem berakja a mentett jelszavak közé kilépek megnyitom és nincs ott 😞

vkinek van vmilyen 5lete? újra telepités volt már

Hello Sil!

Tudnál némi információt adni (esetleg magyar nyelvû oldalcímet) arról, mit tud a MR Tech Toolkit?

Üdvözlettel: gy?jt?

Hello!

Letöltöttem a MR Tech Toolkit (formely Local Install) 6.0.1 kiterjesztést a Firefox 3.0 böngészõhöz.
Gyenge angol tudásom meggátol abban, hogy ennek a - feltehetõen funkció-gazdag kiterjesztésnek a lehetõségeit megismerjem.
Ha valaki ismeri, vagy van olyan oldal, ahol magyar nyelven elérhetõ információk vannak, köszönettel veszek minden segítséget.

xxdani
Helló. Olyan kérdésem lenne hogy van-e valami plugin vagy valami megoldás aminek a segítségével a keresett szóra nem csak azon az oldalon keres amibe ctrl+f et nyomtam hanem mind a 36 megnyitott oldalon. Elõre is köszönöm

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

droidika
...leszedtem, teszteltem, tökéletes, köszöntem! <#wink>

nem én látogatok hanem az akinek válaszoltam 😛PP
amugy még egy + megoldás akinek iylen gondja lenne:
stealther, gyk ua mint ez a distrust 😊 kinek melyik fekszik jobban

Sil78
Ha gyakran látogatsz ilyen oldalakat, akkor ajánlok hozzá egy kiterjesztést is: Distrust. (A 3-assal kompatibilis verzióhoz ott a link kicsit lejjebb, a kommentek közt.)
Ez a kiterjesztés berak egy kis szem alakú ikont az Állapotsorba, azzal lehet ki-be kapcsolgatni. Amikor aktív (azaz be van kapcsolva), akkor kikapcsolja a Gyorsítótárat, átállítja a sütik érvényességét a munkamenet végéig, ha pedig végeztél, és kikapcsolod, akkor meg visszaállítja a böngészõt úgy, mint ahogy az aktiválása elõtt volt: kitörli az Elõzményekbõl, ami az aktiválása után került bele, kitakarítja ugyanígy a letöltött fájlok listáját, a mentett ûrlapadatokat, a flash cookie-kat, visszaállítja a megnyitott tabokat pontosan ugyanabba az állapotba (mintha mi sem történt volna), stb. Tehát nem töröl mindent, csak ami akkor került bele, amíg a Distrust be volt kapcsolva. Még arra is figyelmeztet, ha van olyan fájl, amit letöltöttél a gépre, de onnan nem törölted. Lehet persze állítgatni is, hogy pontosan mikre figyeljen. Szvsz nagyon ötletes.

biomage
jó tudni 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tipp: hazsnáld a keresés funkciot, igy ha tudod miylen kétes odlalakat nézel az azokra jellemzõ kulcsszot használva (anal fisting <#idiota>) egyszerüen törölhetõ az összes olyan elõzmény 😛

droidika
...valóban! Köszöntem!

Öö...nemkem oldalsávon napokra van bontva...
droidika
hello!
3-as firefox-ban, az elõzményeket be lehet állítani napi bontásra, úgy mint a régebbi verziókban, hogy minden nap külön mappában legyen? (elég nehézkes így eltüntetni azokat az oldalakat amik nem publikusak <#awink> a család elõtt, hogy egyesével törölgetek, vagy az összes kijelölésével olyanokat is kidobok amiket lehet nem kellene)

poppe
gondoltam azt már felesleges odaírnom, de valóban így teljes a sztori 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

és városának
poppe
felkeresi/utánanéz a levél származási országának

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

FZoleee
Kösz... Én is ott néztem meg (meg az onlinefordíto.micom.hu-n) <#hehe>
"Pillantások egy e-mail üzenet eredet országa és Cityje hosszában"
wbforditas.hu <#nevetes1>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

FZoleee
Looks up the origin country and city of an e-mail message.
Ezt a mondatot nem tudná lefordítani nekem valaki? Nekem sehogy se sikerül magyarosra lefordítani :S
fery02
Nekem pl itt sg-n is van olyan, hogy nézek egy topikot hosszú ideje, és egyszer csak látom, hogy a fülön azt jelzi, hogy tölti az oldalt kb 5 másodpercre, de ettõl függetlenül nem változik az oldal tartalma, zavartalanul böngészhetek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Flamer
az sztem magába a weblapba van. pl 30 másodpercenként cserélõdik a reklám stb..
firefox önmagától nem frissit.

http://loal.atw.hu

biomage
Hali

Hogy tudom kikapcsolni az FFben a weblap frissitést?
azt vettem észre hogy csak ugy egy lap frissiti magát idöközönként f5 lenyomása nélkül :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nesto
köszi, de végül kiderült hogy nem vettem észre a felsõ sávba az activex figyelmeztetést. csak azt kellett lenyomni és már jó is lett. azért köszi

hi
Én egy plugin-t keresek ,azt hiszem van ien vagy kéne lennie:S
ha vhól van egy hivatkozás azt jobb klikkel azonnal el dobjon arra az oldalra.
Mert most csak az van,h keresés googleben..az meg elég körülményes.

köszi
Zsolti9014
Sziasztok!
A problémám a következõ lenne:
Tegnap épp kapcsoltam ki a gépet, de hamar áramtalanítottam véletlenül, így reggel lefutott az indításnál a hibaellenõrzõ. Mondom, ez oké. Aztán indítom a Firefoxot, könyvjelzõk eltûntek. Ezt nagy nehezen sikerült helyreállítanom. Aztán most veszem észre hogy az Eszköztár ikonok közül hiányzik az Elõzmények és a Könyvjelzõk is (meg mittomén még mi, csak ezekre emlékeztem biztosan). Nagy nehezen megtaláltam hogyan rakhatom vissza õket, csakhogy teljesen más ikonok ezek, mint amik itt voltak korábban: pl. az elõzmények eddig valami zöld nyíllal körbefont óraszerûség volt azt hiszem, olyan talán mint az Internet Explorerben. Most meg egy ilyen egyszerû szürkés óra. Ezt az újratelepítés sem oldotta meg. Pedig semmilyen téma vagy ilyesmi nem volt fenn.

Elõre is köszi a segítséget.

Hajrá Magyarország!

Az egyik válasz természetesen:

válasz erre | #9038

Szervusztok!

Köszönöm a segítséget!
Egy kis logikával rájöhettem volna, hogy csak webes felületen és linkformátumban írt szövegre érvényes.
Egy próbát azért csinálok.

http://www.kapu.hu
válasz erre | #9037
válasz erre | #9037

Gondolom minden szöveget ami http:// el kezdõdik
pl
http://www.sg.hu/forum.php

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

autoszimulator
1. kérdésre a válasz: ha beírom ide simán, hogy:

http://www.sg.hu

Ez linkification nélkül szimpla szövegnek látszik, míg ha van Linki-d, akkor kattintható linkként 😊

.: mobilize.hu :.

hello GRIPEN!

A hivatkozott kiterjesztések nagy részét letöltöttem. Hasznos kis jószágok.

Két esetben bénultam le.

1./A Linkification használatát a hozzá csatolt rövid leírásból nem értettem meg, pedig már évekkel ezelõtt (még a FF 1 verziójánál) találkoztam talán vele.
Egy rövid példán, ha bemutatnád, sokat segítene [milyen felületen (weblap?,Word?) lehet a szöveg, amelyet linkké varázsol és hogyan?).
2./ Az MR Tech Local Install kiterjesztésnek ugyanazokat a szolgáltatásai szeretném használni, amikrõl írtál (tulajdonképpen a Kiterjesztések áttekinthetõ rendezése elég lenne). Hogyan lehet beállítani?

Sajnos, meszesedik az agyam.

ivjoe
Plugin gondja lesz, nekem lejátsza, mondjuk nem vagyok mérvadó, linuxot használok.

De ez talán segít.
Ezt tedd fel, hátha.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;