19494
-
#11163 Lehet, hogy a szervizes úgy szedte le a kártevőt, hogy nem kapcsolta ki a rendszervisszaállítást, így ugyanaz a vírus visszakerülhetett a gépre.
Csinálni kéne egy teljes vizsgálatot azzal a Nod32-vel. :) -
lionbp291 #11162 Eset Nod32 van rajta de eddig minden mukodott, meg a tobbi progi most is megy (Skype, Msn, Netviewer) csak a bongeszok nem tudnak betolteni semmit. Azt mondta a parom ,hogy a szervizes szerint volt valami virus rajta amit leszedett, meg valamint ujra kellett inditani de nem ertette, hogy mit mondtak neki es nem is jegyezte meg :). -
#11161 Van rajta valamilyen virusirtó?
Mert vírus is okozhat ilyet vagy a rosszul beállított Internet Security programok, blokkolják a netet. -
lionbp291 #11160 Sziasztok,
a segitsegeteket szeretnem kerni. A problema az lenne, hogy van egy notebook amin Xp fut es nem tud megnyitni a rajta levo bongeszo semilyen weboldalt. Sem a Firefox sem az Internet Explorer. Korabban mindketto mukodott de aztan valami oknal fogva nem mennek. A bongeszok folyamatosan toltenek de minden eredmeny nelkul, hibauzenetet sem adnak.
A baratnome a gep es elvitte szervizbe ahol vmit csinaltak vele es utana ment de most (ket nap utan) megint elszallt. Lovesem nincsen mi lehet a hiba oka a parom pedig nem tudja elmondani hogy mit csinalt vele a szerelo.
Orulnek ha valaki tudna segiteni a hiba okat illetoleg es, hogy mit lehetne vele tenni.
Elore is koszi minenkinek -
#11159 places.sqlite (az Előzményekkel együtt). -
#11158 azt kérdezném hogy a firefox a jelenleg használt könyvjelzőket hol tárolja
a profilomba lévő bookmarks html filebe a régen használt könyvjelzőim vannak -
#11157 Ennek sokféle oka lehet. Pl az IE-től eltérően nincs beépítve az operációs rendszerbe (az IE-nek emiatt pl egyes részei állandóan be vannak töltve a memóriába, persze, hogy így gyorsan indul). Növelheti az indításhoz szükséges időt az is, ha mondjuk sok kiterjesztést használsz (pl mert indításkor végigellenőrzi, van-e valamelyikhez frissítés), és az is, ha sok élő könyvjelződ (vagy egyéb RSS-re épülő kiterjesztésed) van, hisz ezeket is betölti induláskor. De persze lassíthatja az is, ha a rendszer nincs karbantartva, akár egy lemeztöredezettség-mentesítés is segíthet. -
#11156 Mondjad csak, most már vagyok. -
#11155 A Gmail Manager kiterjesztést próbáltad már? Direkt több postafiókra van kitalálva, hátha azzal nem csinálja. -
#11154 Tűzfal, Adblock, stb pl nem blokkolja az oldalat? Gyorsítótár tartalmát, sütiket próbáltad már törölni? -
#11153 Pontosan. Azzal lehet ki/be kapcsolgatni az ún. kurzoros böngészést (caret browsing). Egér nélküli böngészésnél jól jöhet. -
#11152 F7. ok:) -
#11151 Folyamatosan villog a kurzor, ha szövegbe kattintok. Ez mitől van? -
#11150 Hát ez érdekes, most a googleből próbáltam behozni a bwint és úgy sem hozza be megint a nagy látszatmunka. -
#11149 Hát nem értem ezt a szart, akárhogy írom be pl. a bwin.com-ot sehogy nem hozza be, www. http https nem szarik semmit, csak alul írja, hogy várakozás a köv helyre aztán lefut a csík és semmi nem történik marad az oldalon ugyanaz ami addig volt. -
#11148 Úgy fest valami más a gond. Pl. beírom hogy www.bwin.com erre tök fehér oldal és alul kiírja ,hogy kész. ha a címsorban felajánlott egyik lehetőséget próbálom behozni akkor gond nélkül betöltődik. Viszont vannak oldalak amik mennek ígyis úgyis, szóval nem tudom mi lehet a baj. -
#11147 Kösz nekem is a kiterjesztés a gyanús, csak nem tudtam még rájönni melyik.
Most olyan gondom van ,hogy elvileg van ugye ilyen, hogy automatikus kiegészítés a címsorban ,tehát pl sg.hu-t bejrom akkor ha entert ütök ő automatikusan ha nem talál semmit az sg.hu címen akkor elé biggyeszti a www.-t és úgy is megpróbálja behozni, na nálam ez most nem történik meg. Hogy tudnám visszakapcsolni? -
PunkZoli #11146 erre gondoltam, kösz -
#11145 Ha vistád vagy W7-ed van, akkor tudtommal külön le lehet némítani a hangnál. Más módról én még nem hallottam. -
PunkZoli #11144 hai, tudtok nekem mondani olyan plugint, amivel ki tudom kapcsolni, blokkolni a firefoxból kibocsájtott összes hangot?
mondom egy példát, hogy értsétek, filmezek, avi-t nézek az asztalon, de szeretném, hogy a foxban fusson egy youtubos film, de nem ott a csúszkára akarok nyomni, hanem csak egy mute gombra...
este meg pláne irritál, ha berobbban egy flash site zenével az arcomba, mikor hangfalon vagyok
remélem van ilyen plugin -
#11143 na igen, mint tudjuk, a számítógép füsttel működik. ha kijön a füst, nem működik tovább :) -
#11142 Hát, flash, JRE törölve, újrarakva. Restart, működött. Valaki bejelentkezett MSN-en, ugye a tipikus hang, aztán hang elmegy, youtube leragad. Onnantól végig akadt. Párszor unpluggoltam a hangkarit, aztán akkor megjött a hang, azóta minden jó. Ott lesz valami gond, de amíg nem füstöl, nem bántom :D -
#11141 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=11114]#11114[/URL] problémámon segítsetek plsss -
#11140 tedd fel újra a flasht -
#11139 lehet, hogy valamelyik kiterjesztés nem kompatibilis az új verzióval. nézd meg, hogy csökkentett módban is csinálja-e (start menüben van külön parancsikonja), ha nem, akkor normál módban tiltsd le az összes kiterjesztést és kapcsold őket vissza egyenként, hogy lásd, melyik a ludas
term. visszarakhatod a3.0.9-et, értelemszerűen uninstalláld a mostanit (beállítások megmaradnak, szóval ha ott szállt el valami, akkor a hiba továbbra is megmarad, ilyenkor kell teljes uninstall, amit már jó párszor leírtam én magam is itt a topikban), csak kapcsold ki az automatikus frissítéseket -
#11138 Visszavonva, már IE is csinálja, OS gond lesz, sorry -
#11137 Üdv. Valaki nem tudja, hogy mitől lehet az, hogy mindenféle böngészőben indított videó, mely valamilyen flash lejátszóban van, az 5 mp után lefagy? majd beletekerek, megint megy 5mp-t, és lefagy újra. Elég idegesítő, és a win7 óta csinálja ezt firefoxban. -
#11136 Addig meg állandó fagyás? Óriási. Mindjárt felrakom az operat, vagy valamelyik másikat, most is egy összeomlásból jöttem vissza. -
#11135 Majd a 3.0.11-es verzió. -
#11134 Mióta a 3.0.10-es verzióra frissítettem véletlenszerű lefagyásokat produkál a firefox. Van olyan ,hogy pl. csak a livescore-van behozva úgy hagyom a gépet és mikor visszanézek kifagyva találom. Vissza lehet valahonnan szerezni a korábbi verziót, vagy van erre a fagyásra valami megoldás? -
xino #11133
Kedves Silke, ha gépközelben vagy és tudnál segíteni, akkor lenne pár kérdésem. Az XP újratelepítése után áttértem az új 3-as FF-ra és bár előbb utánaolvastam a Fórumban, nem találtam megoldásokat a gondjaimra.
-
#11132 Szükségem lenne egy Auto Clicker kiegészítőre.. valaki tud ilyenről? -
#11131 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=11120]#11120[/URL] valaki? -
#11130 hali
épp egy windows telepítés előtt állok és azt szeretném megtudni, hogy lehet a firefox minden beállítását, (rss, jelszavak, cookie,kedvencek,kiegészítők, tehát mindent) áttenni az új rendszerre? :S -
#11129 ccleaner... -
#11128 Az miért van, hogy amióta frissítettem Windows XP SP3-on, 32bitesen a Firefox 3.0.9-et 3.0.10-re azóta minden indításnál a kezdőlap mellett behozza ezt a What's new honlapot is ahol leírják, hogy sikeresen frissítettem? -
MasterJay #11127 Ez a c:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\d0ii7f5t.default\Cache\ mappában található fájlokat nem törli!
Én konkrétan arra gondoltam.
A ctrl+shift+del funkciót megtaláltam! -
#11126 Keresek egy olyan kiegészítő ami számolja a letöltést meg a feltöltést is, tud vki segíteni? -
#11125 ctrl+shift+delete -
#11124 Igen de csak akkor nem indít új példányt ha az előző éppen bezárás alatt van.