19494
-
Ferenc4 #18723 a Google Chrome-ot is használom néha, de azt nem szeretem mert sűrűn lefagy.
Pale Moon, kipróbálom milyen...
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2014.12.01. 16:43:30 -
howarju #18722 Azóta már megjelent az új változata 25.1.0-ás is!
Utoljára szerkesztette: howarju, 2014.12.01. 12:54:52 -
howarju #18721 Hi! :-)
Használjátok helyette a sokkal gyorsabban működő Pale Moon-t! (Halvány Hold)
Itt olvashatsz róla: http://windowsmix.eu/load/bongeszok/amikor_a_kicsi_alazza_a_nagyot_pale_moon_24_5_0/1-1-0-1193
Utoljára szerkesztette: howarju, 2014.12.01. 12:46:41 -
Ferenc4 #18720 Sziasztok. Nekem is hasonló problémám van mint (gyüjtő-nek) volt. Kezdölapot beállítom, következőleg mikor bekapcsolom a gépet ez jelenik meg kezdölapnak. 2-3 hete vettem eszt észre,eddig jó volt. Mi lehet a probléma?
-
gyűjtő #18719 Szia!
Sikerült megtalálnom a hibát.
A Beállítás - Lapok fül alatt volt egy opció a beállításra. Emellett az Eszközök - Kiegészítők - Kiterjesztések alatt is bejelöltem.
Így működik a dolog.
Köszönöm a válaszüzenetedet. -
kl24h #18718 Kezdőlapnak akármilyen oldalt be lehet tenni, nálad is kell működjön (Eszközök > Beállítások > és itt a Kezdőlap-nál beírod a címet), nekem ez az about:superstart nem stimmel, amit lentebb írtál. -
gyűjtő #18717 Szervusztok!
Windows 7 op. rendszer fut a gépemen.
A Firefox böngészőt korábban a SuperStart kezdőlappal használtam. 2-3 napja frissült a Firefox 33.1.1 verzióra. A bejelentkezés után a Google kereső oldal jelent meg kezdőlapként. Próbálkoztam helyette a SuperStart lapot beállítani kezdőlapnak. Ezidáig azt tapasztaltam, hogy fél sikerrel. Ez azt jeleni, hogy minden második vagy harmadik bejelentkezéskor jelent meg az általam beállított SupeStart oldal kezdőlapként a böngésző újraindításakor. Ha a gépet leállítom és újraindítom, akkor mindig a Google kereső oldal jelenik meg kezdőlapként. Ami a beállításokat illeti: a Beállítás - Lapok - Beállítások (gomb) után a SuperStart beállítás kezdőlapnak négyzetet kipipáltam, OK, ezt követően a kezdőlap mezőben megjelenítette a SuperStart (about:superstart) -ot.
Az böngésző újraindításakor pedig kezdőlapként többnyire a Google kereső jelenik meg, (néha ritkán) a SuperStart kezdőlap.
Mi lehet a probléma? -
#18716 Na... 16 beta lett belőle, ezzel jó. -
#18715 Nem tudom de ez az új flash frissítés teljesen befagyasztotta a böngészőt. Le kellett szedni. A 15.0.0.239-es flash használhatatlan. -
#18714 A látogatott weboldalak "rakoncátlanok", kapcsold ki a bővítményt.
Címsorba: about:addons
Ha általános a jelenség akkor telepítsd fel újra,vagy...
"A Schockwave Flash dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a bővítményt, vagy folytathatja, hátha befejezi működését."
Ha ezt szó szerint másoltad ide (nincs véletlen elírás) akkor távolítsd el mert olyan nincs hogy "Schockwave" flash csak "shockwave",ez esetben valami kamut tettél fel (szeretnek scrabble-t játszani a vírusterjesztők). -
#18713 Sziasztok, Az alábbi hibaüzenet lép fel időnként, mikor böngészek:
"A Schockwave Flash dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a bővítményt, vagy folytathatja, hátha befejezi működését."
Ez miért van? Tökre belassítja a gépet. -
#18712 Tiszta telepítést nem próbáltad? -
hiper KOCKA #18711 Nincs kiegészítőm, direkt nem is szoktam ilyeneket telepíteni... a régebbi FF-al nem volt ilyen gond, azért furcsálom. -
kl24h #18710 Arra kell vigyázni, hogy ne legyen fölösleges Kiegészítő, csak a standardok, amik szoktak lenni egy frissen telepített Windows esetében. Még kiegészítőnek mehet a Java és esetleg az antivírus Toolbar-ja ha van. Másokat nem ajánlott telepíteni, mert lehetnek meglepetések.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.20. 19:33:25 -
kl24h #18709 Lehet még maradott valami fölösleges Kiegészítő a Firefox-ban és azért jön be olyan lassan még. -
hiper KOCKA #18708 Mi van ezzel az újabb verzióval, ha nyitva van a youtube és megnyitok mellette egy másik lapot és utána be akarom zárni elkezd fagyni... vagy fél percbe is beletelik mire bezárja... de csak akkor ha nyitva van a youtube és megy egy videó.. de ha meg van állítva pause-al akkor is ugyanúgy fagy. -
Bal0924 #18707 Nem bírja az a sz*r oldal hogyha be vagyok jelentkezve!
Kitöröltem 1-2dolgot a firefox hátteréből és most bejön az oldal, de roh*dt lassan
-
Bal0924 #18706 Win7 alatt a Windows szolgáltatásokban kiszedtem.
Még 1 adó műsorait se hozza be. Pedig nekem kéne, mert jövő héttől lesznek változások, és nem tudom hogy azok is változna-e amiket felveszek.
Mi a franc kell a port.hunak hogy bejöjjön? (újratelepítésről, vadi új, 1hete lett újra telepítve a gép)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2014.10.19. 21:12:52 -
kl24h #18705 Hogy van leszedve/tiltva? Elvileg az Internet Explorer úgyis megy amikor használni akarod. -
kl24h #18704 Nálam is alapböngésző a Mozilla Firefox, de megvan az Internet Explorer 8 is (Windows XP SP3), mert mivel az én gépem már régi ezért általában a videomegosztó oldalakat Internet Explorer-rel nyitom meg, mert ott legalább nem akadoznak a videók. -
Blum #18703 :D -
#18702 Mint minden normális háztartásan. :-) -
Bal0924 #18701 Explorer le van szedve/tiltva -
kl24h #18700 Nézd meg, hogy az Internet Explorer-rel bejön az oldal? Ha azzal sem jön be, akkor valami nincs rendben a gépeddel! -
Blum #18699 Nálam semmi baja a port.hu-nak, naponta többször is ránézek. -
Bal0924 #18698 Az oldal szar.
Teljesen elbarmolták az port.hu-t.
Beállítottam a kedvenc listát és percekig vártam, de lese szart. Csak a "p" forgott.
A Port.hu a fekete listámra került.. -
kl24h #18697 Nálam is egy "P" betű jelenik meg, de egy pár másodpercre a "P eltűnik" és bejönnek a műsorok.
Ha valami nem működik a Firefox-al, akkor ajánlott letörölni teljesen (tehát mindenhonnan kitörölni mindent, ami a Firefox-al kapcsolatos, utána egy CCleaner-rel egy Rendszervizsgálatot, hogy a fölösleges Registry kulcsokat törölje), de az is lehet, hogy valamivel befertőzted a gépet és akkor újratelepítés után sem fog működni. -
Bal0924 #18696 Mi a baja a firefoxomnak?
Nem akarja betölteni a port.hu tv műsorait. Csak egy "P." felirat forog folyton.
A portable változaton bejön, de azt nem akarom használni!
Miért nem hajlandó frissülni automatikusan, vagy kijelezni hogy van frissebb verzió? Be van állítva hogy csinálja, és mégse...
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2014.10.17. 10:04:48 -
kl24h #18695 Én nem használom a Html5 Player-t, de nincs gond.
Szerintem nálatok az internetszolgáltatással van a gond.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.09.25. 19:55:30 -
#18694 YT detto, kb ugyanannyi percnél megáll és csak tölt,tölt,tölt .... -
KaBuTo666 #18693 Ok, köszi. -
red13 #18692 HTLM5 videolejátszás megoldotta a problémát. Esetleg akinek hasonló problémája van állítsa át... -
Blum #18691 Nálam semmi baja. -
dregnarr1 #18690 Jah, inkább megint YT-vel van baj, egyre többször csinálja ezt. -
kl24h #18689 Nálam tökéletesen megy! -
KaBuTo666 #18688 Nálam is ugyan ez a probléma. Ráfogom a youtubera, majd jó lesz... -
red13 #18687 Youtube nálam kegyetlenül szarakodik, pedig a nettel semmi probléma nincs. Állandóan beakad a videó és csak tölt, vagy ha beleszeretnék mondjuk a végére tekerni egyszerűen csak leáll, és tölt a vakvilágba. Korábban ezzel a 50mbit-es nettel nem volt ilyen probléma, bárhova nyugodtan beletekerhettem. Felraktam korábbi flash playert, de ugyanúgy fenn áll a probléma. Ötlet? -
#18686 Ez nem jutott eszembe. :( -
#18685 "Csökkentett mód"-ban hogyan reagál? -
#18684 Vagy meglátogatja az oldalakat keresősáv lenyit majd pl "Google keresés" hozzáadása.Vagy: ugrás a "Program Files\Mozilla Firefox\browser\searchplugins\" könyvtárfába aztán bemásolni a xml-eket.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.21. 20:23:57