19494
  • modellmaker
    Hali!

A youtube videók betöltésekor ugye egy rózsaszín csík fut végig, amit meg már lejátszott, az piros lesz. Na nálam ez a betöltődés nem látszik. Amit már lejátszott, az viszont megjelenik. Csak FF-ben rossz, néztem másban is, azokban jó. Találkozott már ezzel vki?
  • xino

Megértettem :-), köszi szépen a segítséget. Nem nyúlok hozzá.
    Egyes oldalak megjelenítésénél akadnak némi gondok, ezért erre gyanakodtam. Bár már egyszer régebben megírtad, hogy ez alapból kikapcsolva az újabb FF verziókban, nem tudtam, hogy a mostaniban is így van-e?
    Pl. a application/x-webeye bővítménynek elvben benne kellene lennie az új Win.Pl.-ben a 9-es verziótól kezdve, de nálam nincsen vagy valamiért nem működik és amikor kerestem, hogy honnan tölthetném le, nem találtam.
    Hogy mi a szösztől vacakol a Win.Pl. egy újratelepítés után is, érthetetlen számomra :-)

• Narxxis
    Igen. A kezdőlap mellett megjelenik egy másik lap, hogy sikeresen frissítettem a Firefoxot. Minden egyes indításnál.
  • ACE
    Olvasd el a hozzászólásod első mondatát. Te érted?
  • Narxxis
    Még mindig senkinek nincs ötlete, hogy miért indul el a legfrisebb 3.0-ás Firefox-al, hogy sikeresen frissítettem? Már újra is telepítettem, igaz, a profil mappájához nem nyúltam. Valaki adjon már tanácsot. Akár a clean install-t is megcsinálom ha valaki elmondja miket kell kitörölnöm hozzá.
    Windows XP SP3 32biten
  • Sil78
    Nem, ezt hagyd békén, ez az, hogy miket nyisson meg plugin segítségével.
    A plugin. default_plugin_disabled-re gondoltál, szvsz.
    A Default Plugin egyébként maga a Pluginkereső, hogy be van-e kapcsolva, attól függ, hogy hogyan szól, ha hiányzik egy pluginod. Ha ki van kapcsolva, akkor kapsz egy sárga csíkot az oldal tetején, amire rákattinthatsz, ha meg bekapcsolod, akkor egy szürke párbeszédpanel jön fel. (Alapból Firefoxban ki van kapcsolva, csak a Mozilla Suite/Seamonkey-nak van rá szüksége.)
  • xino

Silke, bocs, de ez kimaradt :
    about:config : plugin.disable_full_page_plugin_for_types;application/pdf itt kell csinálni valamit, igaz? De mit? :-)
  • xino

Silke, nálam a Mozilla Default Plug-in/npnul32.dll/MIME-típus, kiterjesztése * , nem engedélyezett.
    Kérdésem : ez így helyes ill. hogyan kell és lehet aktiválni? Szándékosan nem tiltottam le.
    Köszi előre is.

• Aquir
    nekem volt olyan könyvjelzőm hogy leggyakrabban nézett oldalak (lenyitható), ezt pl hogy lehet mondjuk visszacsinálni? xD
  • fery02
    Ó ekkora lámát mint én. :O Köszi!
  • [Jakuza]
    Na ez volt az a kieg amit alapbol nem raktam fel, mert ugyebar kulso webhelyen tarolja a jelszavainkat, igy ez a megoldas a legkevesbe biztonsagosabb az osszes hasonlo megoldas kozul.
  • ProGabe #11192
    ott van, hogy "minden előzmény megjelenítése Ctrl+Shift+H"
  • fery02
    Sziasztok! Véletlenül kitöröltem egy könyvjelzőt, amire szükségem lenne, de az Előzményekben már elfoglalták más oldalak a helyet. Létezik valami bővített Előzmény lista? Akár napokra visszamenőleg? Vagy csak hogy tudnám visszahozni azt a könyvjelzőt? :/
  • JoeFromHun
    Azért mert ez át tudja adni az IE-nek és az Operának is a felhasználóneveket és a jelszavakat is. De nem tudom nekem valahogyan szimpibb mint a xmark.
  • ACE
    És ez mitől jobb, mint ami az xmarks-ban van?
  • JoeFromHun
    Sziasztok! Nem tudja valaki véletlen,hogy a LASTPASS kiegészítőből lesz valaha magyar? Egyébként ajánlott kiegészítő .. legalább is én nagyon szeretem!
  • Aquir
    Ami le van írva hozzá. mozi módban nyitja alapból a videókat, lehet pár dolgot állítani
  • Bmx01
    valaki ismeri azt a kiegészítőt hogy youtube cinema ?
    az valójában mire jó ?
  • Sil78
    Firefoxban címsornak hívják. (A böngésző eszköztár az egész sor, gombokkal, címsorral, keresőmezővel stb együtt.)
    Egyébként nem kell hozzá kiterjesztés: írd be a címsorba, hogy about:config, és nyomj egy entert. Keresd ki a keyword.URL preferenciát, és állítsd át az értékét mondjuk erre:
    http://www.google.hu/search?hl=hu&q=

Egyébként többféle keresőt is lehet használni a címsorból ún. kulcsszavak segítségével, lásd #587 3. pont (+ ehhez kiegészítésnek a #9601 a FF3 újdonságáról). Ez ki is válthatja a beépített keresőmezőt.
  • Aquir
    erre ott eggyel jobbra a kereső nem? :)
  • passatgt
    Üdv!

Olyan addon van, hogy a böngésző eszköztáron(ahova a weblap címet írom) beírok egy szót, akkor google keresést dob ki?
    Mert most az 1. találatot hozza be rá
  • Aquir
    k
  • Thanatos
    mozbackup
  • Aquir
    Heló
    Engem az érdekel, hogyan tudom megcsinálni egyszerűen:

Meglévő kiegészítők(addon) és könyvjelzők mentése és későbbi visszatelepítése.

A könyvjelzőknél megtaláltam, ha csak a "könyvjelzők kezelése / importálás és mentés / "Mentés" és "Visszaállítás"" a hunyók, de az addonoknál van egy külön addon erre vagy hogy kell, és ki lehet menteni hogy a böngészőben hol voltak az ikonjaik?
  • FZoleee
    fasza ez a kiegészítő
  • Máté94
  • Sil78
    Nem csináltam (én csak egyszerű mezei felhasználó vagyok, nem programozó, ehhez meg kéne ismerni mondjuk a javascriptet is), csak fordítottam párat, de sajnos mostanában már nincs időm ilyesmire.
    Egyébként annyira nem nehéz, vannak hozzá leírások, a XUL meg végülis egy XML alapú nyelv (hasonló, mint a Microsoft-féle XAML), szóval megtanulható. Lehet CSS-sel formázgatni a felületet meg javascriptet használni...
  • Narxis
    Tessék: Link
  • Máté94
    Sziasztok!

Azt a kiegészítést keresem amivel képeket,youtube-os videókat mp3-kat lehett letölteni.Három színű labda forog benne piros arany meg kék színű.
  • Narxis
    Sil te csinálsz/csináltál kiegészítőket? Nehéz vagy könnyű meló? Meg lehet tanulni? Azt mondják a 3-as verzióhoz már nehezebb csinálni.
  • shakwill
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék. A Firefoxnál, de az Explorernél is A Google keresés a következő üzenetet adja: "Forbidden
    Your client does not have permission to get URL /custom?client=pub-1649573277812656&channel=7492574444&cof=FORID:1&hl=hu&q=takla+makan&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s from this server. (Client IP address: 85.67.9.175)

Elnézését kérjük a kellemetlenségért, de ezt a kérést nem sikerült feldolgozni.

Kattintson ide, ha folytatni szeretné a keresést a Google webhelyen."

Ugyanezt adja a beépített keresővel, illetve közvetlenül a google szerveren is.
    Routerrel osztott hálózat van tűzfallal. Erről két gép megy. A másik géppen nincs probléma. Ha kiiktatom a routert, közvetlenül megyek a netre a probléma marad, tehát nem a router miatt van. Van még a gépen Outpst firewall, ha azt kikapcsolom akkor is marad a gond. Vélhetően az Outpost sem ludas a dologban. Megnéztem, hogy nincs e telepítve proxi a gépen, de az sincs. Innen kezdve nézek bután és a "format c" parancs kiadásán filózok, de sokat kéne mentenem, meg nincs kedvem telepíteni.
    Hálás lennék ha valaki megvilágítaná nekem a dolog lehetséges mijafenéjét.
    Előre is köszi!
  • xino
    Köszi a választ.
    A neved szerepel a fordítók között az utolsó verzióban is :-), ezért reménykedtem.
  • Sil78
    Bocs, nem ismerem az All-in-One Sidebart, mert nem használom. Igaz, hogy csináltam hozzá anno egy fordítást, de az évekkel ezelőtt volt, azóta sokat változhatott.
  • xino
    Üdv a fedélzeten Silke :-)
    Társfordítója vagy az All-in-One Sidebar-nak, ismered a lelkét.
    1. Eddig volt egy olyan funkció, amivel mappán belül is lehetett névszerint, azaz ábécébe rendezni a könyvjelzőket. Hová lett?
    A Könyvjelzők kezelésénél van egy Rendezés funkció, de ott hiába állítom sorrendbe a könyvjelezőket, az oldalsávban nem változik meg a sorrend.
    2. A Keresés dobozából eltűnt a Törlés, a nagy piros X :-), persze, ha a Del gombbal törlöm a keresett szót, akkor visszaállnak a mappák.

Előre is köszi.

• Sil78
    Mondtam, a profilodban van egy places.sqlite nevű fájl, ez tartalmazza az aktuális könyvjelzőidet és az Előzményeket is. (A FF3 ugyanis a Könyvjelzőket és az Előzményeket egységesen kezeli, ráadásul áttértek az SQLite adatbázisok használatára az adatok tárolásához.)
    Ezenkívül minden nap automatikusan készül egy biztonsági másolat is róluk a profilodon belül a bookmarkbackups nevű mappába, .json fájlok formájában.
  • lionbp291
    meoldodott! nod32 nem engedte a forgalmat de valamiert csak a ket bongeszot tiltotta. na mind1
    azert koszi a segitseget
  • Narxis
    Azért blokkolják csak a böngészést mert azzal tudod letölteni az ellenszerüket.
  • Kori
    megoldottam
  • lionbp291
    Lefutott a virusirto de nem talalt semmit. Tenyleg csak azt furcsalom, hogy a minden mas megy ami netet hasznal csak a bongeszok nem.
  • Kori
    ezt nem nagyon értem de a profilomba egy januári bookmarks van
    a kérdésem hogy amiket most használok az hol van