Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
sziasztok! mitõl lehet hogy durván 2 órája a hálózatom minden gépén a mozilla futtatásakor( az explorer dettó) kiírja hogy a www.origo.hu/index.html :798 at ír hogy ez valami parancsfile, ez fut és leállítom e vagy nem, de mind1 hogy leállítom e és még be is x elem hogy jegyezze meg akkor is megkérdezi legközelebb is! ha viszont nem állítom le akkor lefagy a böngészõ! nincs vírus nincs trojan semmi most ellenõriztem! az irfanview nevû progit telepítettem kb azóta van ez! azóta letöröltem de ugyan ez van! HELP PLS!!!!

FZoleee
Nálam is ez volt a gond... Új profil és megoldódott (azóta egyébként 2-es verziót használok).
whining
kb. nekem is hasonló problémám van, csak nekem a sütiket felejti (törli) le a firefox minden elindításánál, és nem, nincs bejelölve a személyes adatok törlése bezáráskor. valaki?

náérdekel, htx. :-c

Sil78
Felteszed a Mr Tech Toolkit-et, és utána ha telepíteni akarsz egy kiterjesztést, lesz egy olyan választási lehetõséged, hogy a maxVersion-számot ne ellenõrizze telepítéskor. Ha meg már fel van telepítve egy kiterjesztés, és a Firefox verzióváltáskor letiltja mint nem kompatibilis kiterjesztést, akkor csak jobb egérgombot nyomsz rajta a Kiegészítõk ablakban, és "Kompatibilissé tétel". (Ez persze nem segít akkor, ha tényleg nem kompatibilis a kiterjesztés, de legtöbbször mûködõképes marad, csak a maxVersion-szám túl alacsony.)

These are my friends, see how they glisten...

CroftManor
Most vagy a Vista szar, vagy a firefox 3, mert amióta letöltöttem az ff3at, azóta elég sûrûn behal az egész. Pl rákattintok egy képre, h megnézzem nagyba, erre behal a firefox (felül bal oldalt az oldal neve mellett megjelenik a szokásos Nem válaszol felirat)
Másnál is ezt csinálja?<#nemtudom>

Nothing is True, Everything is Permitted

Doomista
aham,hát szerencsére ehez lámer vagyok,szal menni fog,thx !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sil78
A Mr Tech Toolkit segítségével simán használhatóvá lehet tenni.

Benny04
-.-"

N o N a m e
ott a link, letöltheted, a géprõl töröltem 😛
Doomista
MinimizeToTray - nincs valami eféle hasonlo kiterjesztés ? mert ez nem támogatja a 3.0*** verziot,szal olyan kéne ami támogatná....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Benny04
pedig jól jött volna nekem<#shakehead>

N o N a m e
köszi az infót! Már töröltem 😊
Explorer sem játsza le. Ugyan az a fehér ablak a fekete felsõ csíkkal. Akkor tudom megnézni a videókat, ha a" lejátszás az eredeti formában "-ra megyek
IE Tab
Vot
<#szomoru2>Kicsi és öreg a gépem.Nem olyan rossz a 2000
Sil78
Ja, OK. Más kiterjesztést nem használsz?

Narxis
Tegyél fel XP-t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az elsõ hozzászólásomban írtam, Win 2000-em van FF2.0.0.16 #9104
Most levettem az AdBlockot teljesen és akkor is ugyan ez van, sajnos.

Sil78
Ez Windows 2000-hez, ME-hez vagy 98-hoz van. Ha nem ilyet használsz, hanem mondjuk XP-t, akkor nézd inkább az ahhoz való cikket.

ezt végig próbáltam
JavaScript engedélyezve, AdBlock-nál engedélyeztem ezt az oldalt, mert nem találtam meg azt benne, amit ajánlottak törlésre.
NoScript nincsen fent

Sil78
Egyébként utánanéztem, és amellett, hogy adware, valójában úgy éri el ezt a "memóriahasználat-csökkentést", hogy rákényszeríti a Firefoxot, hogy a RAM helyett a pagefile-t használja (azaz pár másodpercenként írjon ki mindent a pagefile-ba). Ez egyrészt magasabb CPU-használatot és lassulást eredményez, másrészt meg tök fölösleges is ilyesmire használni a virtuális memóriát, amikor ott a RAM.

Sil78
A JavaScript engedélyezve van? Annak a hiánya okozhat pl ilyen hibát. (Ellenõrizd az Eszközök / Beállítások / Tartalom fülön, illetve blokkolhatják még különbözõ kiterjesztések is, mint pl NoScript, AdBlock.)

FZoleee
nincsmit <#smile>
Köszönöm!
Inkább beírom:
Windows Media Player Plug-in Dynamic Library
A bõvítmény érvénytelen mûveletet hajtott végre. Célszerû újraindítani a FF programot.
FZoleee
Bocsi, talán most jó lesz a beszúrás[/img]
N o N a m e
ijesztgessél 😊

szerk: lefuttattam egy keresést és sikeresen eltávolitottam az adware-t. 😊 igazad volt.
Sil78
Nem ismerem, sose hallottam róla, nem tudhatjuk azt sem, mit csinál valójában. A képen látható memóriaérték teljesen valószínûtlen, fõleg mûködés közben, ha több lap meg van nyitva. Erõsen gyanítom, hogy ez maximum meghamisítja a Feladatkezelõben látható értéket. Ráadásul, ha megnézed, fut mellette az "optimizer" saját processze is, szóval még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy ez valójában valami spyware vagy adware. Csak óvatosan vele. Ha hazaérek, utánanézek.

Szervusztok!
A Gallery Site-n nem megy a videó.
Ezt írja ki:
És utána ujra kell indítanom a böngészõt
A pluginokban a default plugin nem-re van írva.
A többi plugin rendben van .
Win 2000,FF2.0.0.16
N o N a m e
Találtam egy progit amivel a Firefox nagyon keveset eszi a memóriát.
Firefox Ultimate Optimizer, ismeritek?

KÉP

LINK
Sil78
Szvsz futtass még valami spyware-keresõt is, pl Spybot-ot. Ha az se irtja ki, akkor menj át valamelyik kártevõkkel kapcsolatos topicba, és ott kérj segítséget.

Narxis
Win reinstall.

Hy, valaki tudna gyógyírt a problémámra ami a következõ lenne, a Firefoxon keresztül a lapok betöltése hihetetlenül lassú lett illetve rengeteg oldal be sem jön azóta leszedtem az és feltelepítettem újra a Firefoxot de ugyan olyan, pedig a profilt is kitöröltem. Illetve IE7 használok akkor rengeteg üres lapot tölt be egymás után automatán magától és itt se jön be több oldal is (pl.: freemail..stb.)! + Folyamatosan a Windows biztonsági szolgáltatásoknál az Automatikus frissítések kivan kapcsolva és eddig sehogy sem bírtam visszakapcsolni még Vezérlõpulton keresztül sem.

Gondoltam Valami vírus lehet ezért lefuttattam vírus ellenõrzésként a Norton Internet Security 08-at, AVG-t, spybot-ot meg Valami Trojai keresõt is de semelyik nem talált semmit!

Visszaállítással is próbálkoztam de nem hozott semmilyen eredményt, igaz csak egy fajta idõpontot lehet választani (Last known good configuration= ha erre visszaállítom akkor se bírom használni a Firefoxot rendesen).

Elõre is köszönöm a segítséget.
urbijoe
az mért van hogy uj lapra van állitva a linkek megnyitása, de valamelyiket ugyanazon a lapon nyitja meg,másikat meg uj lapon?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Nem a lemaradás a lényeg, hanem ezt is lehet használni nem? :-)
Hadd ismerjenek meg többet.
Narxis
Lefuttattam egy Ashampoo WinOmptimizer 5-öt és valami hibás registry bejegyzéseket távolított el, azóta jó.<#hawaii>

Ejha! 36lap van megnyitva, és kb 270megát eszik csak! 😄 Egy picit lassú, néha gondolkozik, hogy mit kell csinálnia, de stabil 😄 ejha. a 2-es verzsönnél ilyenkor már fagyogatott. Sõtt nekem a 2-essel vhol e környékén volt a küszöb határ. aszem kb 40-nél összeomlott, lefagyott a fox.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Malakai
Én csak felülírtam az eredeti font fileokkal, nem forgattam vissza winfost...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Old Location Bar Amúgy visszaolvasás -.-

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Narxis
Asszem csak a Fox-ban, de visszafrissítem a windows-t is ha elmondod, hogy kell.

Malakai
Csak a firefoxban jelentkezik a probléma, vagy más programokban is máshogy néz ki ugyanaz a font?
Mert sztem a windows default fontjai sérültek meg, azokat frissítsd vissza.
Nekem volt hasonló, egy-két alap windows font regular típusa eltûnt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bence94
Üdv a legújabb firefoxban nem lehet kikapcsolni vagy átállítani hogy a középen lévõ sorban (nem tudom hogy hívják) nekem ne az legyen amin voltam oldalakon hanem amit oda írtam be és csak az legyen benne mint régebben?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Narxis
ÁÁ ugyanaz a bajom mint Ferinek volt, minden vastag betû lett Fox-ban miután uninstalláltam az Audiosurf nevû játékot, pedig nem is egy meghajtón voltak. About:configban viszont van egy rakat vastag betûs rész, font résznél viszont egy se. Akkor mit állítsak vissza?

Benny04
xd

legalább a szándék megvan 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Narxis
😄D

Benny04
lol, kicsit le vagy maradva 😄DDD

URL link