19494
  • Váczy Annamária
    Mindent végigcsináltam amit ajánlottál. Köszi, de nem segített. Lefuttattam egy víruskeresőt is, azt írta minden OK. De a regisztry booster 700 hibát talált, viszont sajnos csak a demó van meg, így javítani nem tudom. Mi a véleményed? Ennyire elszúrtam valamit? Megoldás-e ha beszerzem a teljes verziót?
  • ProGabe #11242
    könyvjelzők kezelésénél nézd meg az "importálás és mentés"-ben a visszaállítást, pontosabban a tallózást. json fájlokat kér, amiket tudtommal alapból ment több napra visszamenőleg a fox. én legalábbis vissza tudom állítani a 6 nappal ezelőtti állapotot, az említett kiterjesztés nélkül is
  • xino

Silke,
    a Bookmark Backup 0.4.10-es naponta a Könyvjelzőket .json kiterj.fájlba menti, azaz nem menti sehogy sem, a méretéből ítélve. A Könyvjelzők/Könyvjelzők kezelésében van az Importálás és mentés, csak onnan tudom .html fájlba elmenteni őket, felülírva az aznapi mentést és így valóban megvannak a könyvjelzőim, amiket így megnyitni is tudok, míg a .json-nal nem tudok mit kezdeni.
    Kérdésem, kérésem : 1. érdemes-e még használni ezt a kiterjesztést (mondjuk a többi beállítás elmentése szempontjából igen), a Könyvjelzőket felejtsem el, és inkább sk. mentsem őket ezentúl,
    2. vagy, a MozBackup-al csináljak mondjuk hetente egy mentést ?

Bocs, ha esetleg zavarosra sikeredett. Köszi előre is.

• ACE
    Régebben már kérdeztem, nincs valami olyan script vagy beállítás, ami egy proxy-n keresztül csak azokat az oldalakat engedi megnézni, amihez a proxy nem kér jelszót? Amihez jelszót kér azt automatikusan dobja el, de ne ugorjon fel folyton a jelszó bekérésére felhívó ablak, mert idegesítő...
  • Sil78
    Nyomj egy Ctrl+Alt+Delete-et, és a Feladatkezelőben a Folyamatok fülön is ellenőrizd, nem fut-e. Vagy csak indítsd újra a gépet. (Ha a gép újraindítása után sem engedi törölni, akkor nem ártana némi kártevőirtást végezni.)
    Egyébként majd ha elindítod a feltelepített Firefoxot, akkor frissítsd is rögtön (Súgó menü / Frissítések keresése), mert jelenleg a 3.0.10 a legújabb verzió.
  • Váczy Annamária
    Segítséget szeretnék kérni, abban, hogy letöltöttem a mozilla 3.0.8-at. A telepítő ikonja kint maradt az asztalon, amit telepítés után szerettem volna letörölni, de nem tudom. Próbáltam jobb gombbal, total com-mal, intézővel, de egyik sem működik. Azt írja ki, hogy törlés le van tiltva, előbb zárjam be az összes programot ami használhatja, de semmi nem használja, egy program sem fut. Mit tehetek még? Előre is köszönöm.
  • Sil78
    Az Eszközök / Beállítások / Adatvédelem lapon nézz körül, itt tudod kikapcsolni az előzmények megőrzését is.
    Olyat is lehet, hogy a címsor csak az általad kézzel begépelt oldalakat jegyezze meg, ehhez az about:config-ban kell átállítani a browser.urlbar.matchOnlyTyped preferencia értékét true-ra.
    Ha meg csak ideiglenesen akarod kikapcsolni az előzmények és egyéb személyes adatok megjegyzését, pl eltüntetni bizonyos oldalak meglátogatásának nyomait, akkor nézd meg a Stealther vagy a Distrust kiterjesztéseket. (A Stealther ideiglenesen kikapcsolja a személyes adatok megjegyzését, a Distrust meg utólag, szelektíven töröl, gyakorlatilag visszaállítja a korábbi állapotot, mintha mi sem történt volna. A következő nagyobb verzióban, a 3.5-ben egyébként már lesz Private Browsing beépítve is.)
  • Sil78
    Gondolkodtam a dolgon, nézd meg az about:config-ban, mi a browser.startup.homepage_override.mstone preferencia értéke, és írd be ide. Utána nézd meg azt is a Súgó / A Mozilla Firefox névjegye résznél, hogy mi az aktuális User Agent-ed (pl: "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10"). Ha a kettő eltér egymástól, akkor tölti be elvileg ezt a frissítés utáni oldalat.
  • LoDMaSt
    ctrl+shift+del el tudod állítani, hogy mit törölj. Azt, hogy ne jegyezze meg, egy addonnal lehet elérni, de a neve nem jut eszembe :(
  • simonl #11234
    Sziasztok,

Segítséget kérnék: hogyan lehet a böngésző "keresősáv" jának előzményeit egyszerűen törölni ill. be lehet e állítani, hogy ne jegyeze meg a keresett oldalakat.

Köszönöm a válaszokat...
  • pointer4
    Yepp, ön nyert uram :) Köszönöm!
  • Cat 02 #11232
    Próbáld törölni a cookiekat is (ctrl+shift+delete)
  • pointer4
    Üdv!

Évek óta hallgatom haveroktól meg forumokon olvasom, hogy a firefox milyen jó. Otthon ugyan ie-t használok, és nem is valószínű, hogy valaha is váltani fogok, de itt a melóban annyira lassú az ie hogy kezdek kételkedni hogy a gépben van processzor, és nem az északi híd számol mindent.
    Szóval felraktam a Chrome-ot, ami megy és repül is rendesen. Majd 1 hónap elteltével (ez volt most hétvégén) gondoltam magamaban felrakom a firefox-ot is, lehet akár pozitívan csalódok, netán gyorsab lesz.
    Na most a technikai problémám a következő:
    HUN XP prof, most szombaton töltöttem le az akkori új verziót, magyart ajánlott fel, ugyan nem tetszett az ötlet, de lusta voltam angolt keresgélni. Na most a jelenség az az, hogy SG-re meg még pár helyre nem tudok belépni. Beírom pl sg-re a felhasználó nevet, a jelszót. Próbáltam régi/új pass mentéssel, mentés nélkül, de amint nyomok az okéra, fennt megkérdezi, hogy elmentse-e az oldal jelszavát, de akármit nyomok visszadob az üres bejelentkező ablakba, s nem enged be.
    5let?
    Optionsben vannak kukik engedélyezve, a oldalak által elmentett jelszó résézn próbáltam kitörölni sg-t.
    Torrent oldalakra pl betudok lépni.
  • Met
    Az létezik, hogy xp 64bit+FF-ra nem lehet plugint telepíteni?
  • Aquir
    kiráály
  • Aquir
    na ezt megnézem én is
  • Bmx01
    kössz
  • Benny04
    minek tetted akkor tinyurl-be?
    azt hittem, valami szopatás lesz, meg ugye ez a nicknév is..
    akrácsak egy alreg :D
  • 404
    így már rá mersz kattintani?
    link
  • Aquir
    ez védett Mozilla Firefox oldalra visz, az addonhoz
  • 404
    hát, nem mostanában játszott gémekről szól
    baj?
  • Benny04
    nemtudom...
    de biztos vmi szivatós link :s
  • Thanatos
    ezen mi a lol?
  • Benny04
    lol.
  • 404
    exif viewer
    http://tinyurl.com/2hr3o3
  • ivjoe
    Mármint ami megmutatja az EXIF adatokat?

FxIF a neve.
  • Bmx01
    valaki esetleg tudja annak a kiegészítőnek a nevét amivel
    fotókról + lehet bővebb információt tudni ?
    régebben használtam csak formázás miatt törlődött
  • Aquir
    nemtom ott miben más, itt működik pdf stb
  • qetuol
    sírba visz ez a firefox

nem tudja quicktime pluginnel megnyitni a fájlokat, mindig összeomlik, de hiába állítom be az alkalmazásokban h winamppal nyissa meg vagy kérdezzen rá, akkor is a quicktime plugint akarja használni, persze mindjárt össze is omlik.
    (peddig a legujabb verzió van mindenből. os: vista) hasonló tapasztalat vagy ötlet?
    egyébként a pdf-t sem tudja a böngészőben megnyitni, akkor is összeomlk, szerencsére azt be tudtam állítani h külön nyissa meg az acrobat reader.
  • [Jakuza]
    Nezet menu, karakterkodolas. Elotte azert nem art telepiteni a kinai betukeszletet sem.
    Bar meg kozel sem problemamentes az FF ezen funkcioja,mivel nem igazan mukodik rendesen minden oldalnal. Valamint van egy olyan plugin, hogy Charset Switcher .
  • Benny04
    azt hogyis lehet beállítani, hogy a kínai betűk helyett ne ilyen négyzet jelejen meg benne számokkal? :P
  • Thanatos
    és kit érdekel hogy te hova tértél át? segítek, itt kb senkit :)
  • longhaul
    De kesetem "alul" beirtam "Nagy felbontás" és kijött . De nem a megfelelő problémára kaptam választ, de köszönöm a mostani választ.
  • ProGabe #11210
    fúú, de kicsesztél most velünk^^

amúgy már páran kérdezték ezt, szóval nem mi nem válaszoltunk, te nem kerestél utána. legegyszerűbb megoldás egyébként az, hogy a profilkezelőben (így indítod el: firefox.exe -p) létrehozol egy új profilt és beállítod defaultnak
  • ProGabe #11209
    jobb gomb a valamelyik eszköztáron - testreszabás - kis ikonok használata
  • Narxxis
    Nem. XD

AMÚGY MIVEL BASZTATOK VÁLASZOLNI EZÉRT ÁTTÉRTEM IE8-RA MUHAHAHAHAHAHA
  • longhaul
    ezzel szétoffoltam a topicot????
  • longhaul
    [szin=violet]Sziasztok

Lenne egy problémám:

Telepítettem a Firefoxot 3.0 és nagy a kezelő felülete. Hogy lehet beállítani hogy NORMÁLIS legyen?

a képfelbontás nem befolyásolja a Firefoxot??:

Ez egy id**ta kérdés, de már ezt is próbáltam, de minden felbontásban ilyen nagy.

Köszönöm [/][/szinkod=violet]
  • longhaul
    [b]Sziasztok

Lenne egy problémám:

Telepítettem a Firefoxot 3.0 és nagy a kezelő felülete. Hogy lehet beállítani hogy NORMÁLIS legyen?

a képfelbontás nem befolyásolja a Firefoxot??:

Ez egy id**ta kérdés, de már ezt is próbáltam, de minden felbontásban ilyen nagy.

Köszönöm [/]

• modellmaker
    Már jó. -.-