19494
-
#11283 :( -
#11282 Ha végképp nem megy akkor ctrl+click is ezt csinálja. -
#11281 Ja még annyi hogy amikor megnyomjátok a görgőt az oldalon bejön egy ilyen kerek vanami, és ha fel le huzod az egeret akkor arra megy az oldal is... Értitek :) Na... Ez sincs... -_- -
#11280 Akkor sajnos több ötletem nincsen! :/ Majd erre jár valaki okos! :D
És remélem az én problémámra is kapok választ! -
#11279 Hát nekem biztos nem, max. a háttérben végezte mert én nem tudok semmiről. -
#11278 És nem telepített fel magának valami drivert vagy akármit?
Mert nekem [igaz Logitech] mikor felrakta a szoftverét, azután jött elő tök ugyanez a probléma! :/ -
#11277 Genius -
#11276 Én is így netezek! :D Görgővel nyitok mindent!
Véletlen nem Logitech egered van? -
#11275 Szevasztok,
Igazából nem tudom mi történt. Ma reggel meg délelőtt ha a görgővel kattintottam valahova akkor új lapon nyitotta meg a linket... De most semmit nem csinál. Már újra is indítottam a gépet de semmi haszna. Fontos lenne mert szinte csak úgy tudok netezni ha 3-4 lap megy egyszerre... :S
Előre is kösz. -
#11274 A mai nap óta a Firefox-om nem jeleníti meg a YouTube beágyazott videóit! Csak a YouTube-os videókat, más beágyazott dolgok mennek!
ADBlock Plus kikapcsolása mellett is fennáll a probléma!
Legújabb Flash-t újra felraktam [Bár fent volt]
IETab-bel pl. látszanak! :/
Mi lehet a probléma? -
#11273 -
#11272 Este pezsgőt bontunk! -
#11271 A Firefox győzött Magyarországon -
ACE #11270 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=11240]#11240[/URL] <- Erre valaki? -
#11269 igen, néha bejelentkezve marad néha nem. -
Cat 02 #11268 Cookie-k engedélyezve vannak ? -
#11267 Általában a legutóbb vagy leggyakrabban látogatott oldalak vannak.
Eszközök->Beállítások->Adatvédelem->a legelső sorban csökkented a napok számát. -
#11266 Mostanában mindenhova be kell újra jelentkezni naponta akár többször is (port.hu, sg, youtube, stb), ez mitől van és hogyan lehet kitolni a bejelentkezés időtartamát a végtelenbe és tovább? -
Vardar #11265 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy beállíthatom-e valamilyen módon, hogy a legördülő sáv(cím sor melletti nyíl, mert nem vagyok biztos a nevében) tagjai milyen oldalakból álljanak? Mert most pl olyan oldalt is iderakott amit már jó 4 hónapja nem látogattam. -
picinho #11264 nekem az lenne a problémám, hogy van egy fórum, amiről egy hatósági ember elkezdett szaglászni hogy nincs e benne illegális tartalom. Na már most : a fórum tartalmát csak úgy láthattuk, hogy bejelenkeztünk, de mióta nyomoznak mindenki ki lett törölve, és nem lehet regelni.
Tehát valamijen módon vagy szimplán be akarok jutni a fórumra, vagy az egészet valamijen külső módszerrel el akarom menteni.
Szóba jöhet pl. hogy cmd-vel betörök, vagy valamijen hasonló egyszerű módszerrel, úgy hogy láthassam az adatokat? Ha ez így hosszú lenne, akkor email ben is megírhatja egy profi ember: [email protected] -
patiang #11263 Legyetek szívesek megmondani miért van, hogy amikor egy oldalt hozzá akarok adni a könyjelzőhöz, nem teszi?
Az igaz, hogy elég sok könyjelzőm van.
Előre is köszi! -
Orionk #11262 Sziasztok!
Egy problémám van néha a firefox-al, és véleményetekre lennék kiváncsi.
Windows xp-sp2-angol oprendszerem van, és a laptopom néha 100 %-os processzor működéssel dolgozik, ha olyan internet oldalt nyitok meg a firefox-al. Pl. az eurobarca.hu oldalon is, de máshol is elő szokott fordulni.
Mitől lehet ez? a netoldal tartalmaz egy olyan scriptet, amit 100 %-on kell futtatnia a procinak? Vagy a mozilla firefoxal van valami?
ÜDv., és köszi -
#11261 Begyújtotta rakétáit a Firefox új fejlesztői eszköze
A Jetpack révén minimális tudással, tíz perc alatt összedobható egy Firefox-kiegészítő.
-
#11260 Köszi Sil! -
xino #11259
Silke,
a Könyvjelzőket eddig és ezentúl is, egy másik lemezre akarom menteni, pontosan azért, hogy egy újratelepítésnél v. egyéb felmerülő hiba esetén biztonságban tudjam őket.
A .html fájlt megtudom nyitni a böngészőben és a ScrapBook-al szerkeszteni, nem részletezem, de erre szükségem van.
A bookmarkbackups nevű mappát nem találtam meg, a rejtett mappákat átnézve sem, csupán a defaults/profile mappában egy bookmarks-t .html fájlra leltem, előzőleg azt másoltam be, hogy az mit tartalmaz.
A places.sqlite v.json fájlt hogy ill. mivel lehet megnyitni?
Én a szemeimmel akarom látni és meggyőződni, hogy valóban elmenti a könyvjelzőket. Na, és szerkeszteni is őket, mint előtte.
Köszi előre is.
-
#11258 Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is csinálja? Ehhez szokott lenni külön parancsikon a Start menüben, vagy Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (előtte persze Firefox ne fusson). -
#11257 Van, de nem hivatalos, hanem ún. third-party build. És a legtöbb pluginból még nincs 64 bites verzió (tudtommal pl Flashből is csak Linux alá van), a 32 bites pluginok meg nem működnek 64 bites Firefox-szal. -
#11256 van -
#11255 Mi okozhatja,hogy az egérrel rákkatintok a könyvjezőre megjelenik,de ha elengedem az egér gombját eltűnik? Nem mindig tapasztalom ,mert egy párszor rákatt és marad a könyvjelző nyitva. -
Madmano #11254 Sziasztok.Van olyan Firefox,amit tudok használni Win7 64bit alatt? -
#11253 Mondom, hogy a Firefox 3 nem használ már bookmarks.html-t, csak places.sqlite-ot. Tehát a bookmarks.html-t nem kell mentegetni, a places.sqlite-ról pedig készül minden nap biztonsági mentés a bookmarkbackups nevű mappába, .json fájlok formájában. -
xino #11252
Silke,
a Profilon belül a bookmarks .html amit készít, megnyitva így néz ki :
"Könyvjelzők
Könyvjelző-kiegészítők letöltése
Könyvjelzők eszköztár mappája
A mappához adott könyvjelzők megjelennek a Könyvjelzők eszköztáron
Bevezetés
Friss hírek
Mozilla Firefox
Súgó és oktatóanyagok
A Firefox testreszabása
Segítsen!
Rólunk "
Magyarán, a Könyvjelzőket nem menti el.
A FEBE-t kipróbálom és visszajelzek, a kiterjesztést meg elfelejtem :-)
Köszi a segítséget.
-
tompka #11251 Köszi. Akkor lementem az egész mappát. Most csinálnék majd egy win újrahúzást, és lementem a fontos dolgokat. -
#11250 A Firefox 1.5-től felfelé csinál a könyvjelzőkről kiterjesztés nélkül is minden nap automatikus mentéseket (egy bookmarkbackups nevű mappába a Profilon belül), így a kiterjesztést csak akkor érdemes használni, ha más fájlokat is akarsz mentegetni. Hasonló kiterjesztés egyébként a FEBE is.
A Firefox a 3.0-tól a könyvjelzőket (és az előzményeket) egy places.sqlite nevű fájlban tárolja, és .json fájlként készít róla mentést. -
#11249 Próbáld meg, amit gyonax írt.
Milyen vírusirtót használsz amúgy? Spyware-irtót (pl Spybot) is futtattál?
Az olyan programokat szerintem felejtsd el, amik "találnak" egy csomó hibát, de csak a fizetős változatban hajlandóak javítani, ez csak beetetés. A Firefox egyébként nem nagyon írkál a regisztrációs adatbázisba, én nem ott keresném a hiba okát így elsőre. -
#11248 Mentett lapok: sessionstore.js, jelszavak: signons3.txt és key3.db (ez a két fájl csak együtt használható).
Igen, elég, a Cache mappa csak a Gyorsítótár, csak ideiglenes fájlok vannak benne. -
tompka #11247 Hova menti el a progi azt az infót, hogy bezárás előtt milyen lapok voltak megnyitva. Mivel a "Mentés és Kilépés"-re mentem. Illetve a jelszavakat?
Elég ha lementem a Mozilla mappát a "c:\Users\felh.név\AppData\Roaming\" helyről, majd visszarakva minden olyan lesz mint előtte? Vagy még a "AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\w5spzwyg.default\Cache\" helyet is lekell menteni? -
gyonax #11246 Én a helyedben megpróbálnám az Unlockerrel A használata egszerű. mivel a program teljesen magyar nyelvű... -
Váczy Annamária #11245 Mindent végigcsináltam amit ajánlottál. Köszi, de nem segített. Lefuttattam egy víruskeresőt is, azt írta minden rendben. A regisztry booster 700 hibát talált, de sajnos csak a demó van meg, ezért javítani nem tudom. Megoldás lenne-e egy rendszertisztító teljes verzió? Mi a véleményed? -
#11244 3.5 beta4 alá még mindig nincs működő media player plugin?