Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus tényleg nem telepítettem le, mert beirtam, amit mondtál, és elindult.

Pedig tudod, hogy mit csináltam, hogy le legyen telepitve?
Beraktam az xp sp2 cd-t, amirõl telepítettem, és start-->control panel-->programok hozzáadása és eltávolítása-->ott pedig a windows részek eltávolítása és hozzáadását választottam. Ott aztán kijelöltem, hogy ne legyen iexplorer és a tovább gombot megnyomva tényleg eltávolította, mert sehol sem találtam meg az inditó ikonját sem, és semilyen exe fájlt, amivel elindíthattam volna...

Errre föl a te módszereddel meg elindul, ez most hogyan lehet?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

lck
Ha beírod a Start > Futtatásba hogy iexplore.exe - mit történik ?
lck
Internet explorert mivel és hogyan telepítetted le ?
Ehhez mit szóltok!

Ujratelepítettem a gépem. Rögtön az elsõ boot olásnál leintalláltam az internet explorert. Feltelepítettem a 3,1 es mozilla firefox-ot.
SZal a gépemen csak m.firefox van mint web böngészõ. Ugy állítottam be, hogy minden alkalommal, amikor kilépek, akkor törölje a history-t, meg minden cache-t.

Mindezek ellenére még mindig jelennek meg fájlok a Temporary Internet files mappában, és folyamatosan törölgetnem kell õket.

Ugyebár ezt a mappát az internet explorer használná, de az NINCS.

VAgy talán a mozilla firefox is használja azt?????

Elõre is THX.

Üdv.,

Flamer
places.sqlite asszem

http://loal.atw.hu

ivjoe
Az ff3-már máshogy tárolja, de tudod importálni könyvjelzõkezelõben a bookmarks.html-bõl. 😊
Japep
A FF3 is ugyanott tartja a Kedvenceket?
Mert meg is találtam a 'bookmarks' nevû fájlt, felülírtam a régivel de elveszett minden...még jó, hogy fel voltak írva... 😊

Documents and Setting > User név mappa > Application Data > Mozilla > Firefox > Profiles > ...default > 2 db 'bookmarks' nevû fájl

CHELSEA FOOTBALL CLUB

modellmaker
Ez így hülyeség. :|

Sokaknak sokféleképpen jó/nem jó, van akinek tiszta telepítéssel is rossz, de van akinek rátelepítve sincs semmi baja...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Faterx
Én meg a kettõre raktam fel és még jobban mûködik... ja igen és csak hozzávaló segédeket használok...
Akinek nem jól mûxik, ott máshol van a hiba, leginkább a fejekben.
Rage47
Szedd le a FF3-at és ne FF2-re rakd fel. Én így csináltam, és minden mûködik rendesen.
akyyy
köszi<#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
A Firefox NPAPI-t használ, nem ActiveX-et.
Pluginnel azért bele lehet erõltetni, de én inkább IETab-ot, vagy IEView-t ajánlanék arra az oldalra, ami kéri.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szervusztok!
Kezdõ Firefox használóként kérdezem, hogy a Firefox 3 böngészõben hol és hogyan lehet beállítani az ActiveX vezérlõt (tiltani, engedélyezni)?

Üdvözlettel: gy?jt?

Japep
Hello!
FF 3.0.1-et használok, és gyakran kilép hibaüzenettel...elég idegesítõ, általában akkor csinálja, ha videót akarok nézni (pl YouTube), vagy ha éppen letölt valamit (ezt már orvosoltam FlashGettel).
Ezt az FF 2-nél nem nagyon tapasztaltam.

Másnak is van ilyen gondja? Mit lehet tenni? Vissza kell térnem a 2-höz?

Elõre is köszönöm!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Narxis
Kattints oda ahova beírod, akkor is kijelöli az egészet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igazad van a zöld nyil tényleg akkor jelenik meg.

Viszont a 2.-re visszatérve nekem is van a kis ikon a hármasban is, DE a hármasban ha rákattintok, akkor valami honlap eredetiséget vizsgál.
A kettesben meg ha rákattintottam, akkor kijelölte az egész url cimet, ami a navigation toolbar-ban volt.
Vissza lehet-e állitani, hogy a hármasban is ezt csinálja??

Köszi

Narxis
Nekem mindkettõ van. Igaz a zöld nyíl akkor jelenik meg amikor írod be a weboldal címét.

Sziasztok Mozilla Forefox-ot használó társaim!

Én eddig a mozilla forefox-nak a 2.valahanyas verzióját használtam. Most áttértem a legújabb 3.1 es verzióra.
Elsõre két dolgot hiányolok! VAgy csak nem tudom beállitani a böngészõt??
Ebben kérném a segítségeteket.

1. A régebbi böngészõben a navigation toolbar végén volt egy kis zölt nyilacska, ha arra rákattintottam akkor beolvasta a weboldalt, amit beirtál. Ez nincs a háromas verzióban?

2. Szintén a navigation toolbar-nak az elején volt minden weblapnap egy kis ikonja, ami a legujabb verzióban is megvan, DE az ujban ha rákattintok, akkor valami hitelességet vizsgálgat. A régebbiben meg ha rákatintottál, akkor kijelölte a cimet, amit a navigation toolbar-ba irtál.

Itt egy kép, amin bejelöltem, hogy mirõl beszélek:
http://images.netbag.hu/20080815/23264878583.JPG

Elõre is köszi a segítséget.
Üdv.,

Narxis
Nekem is így volt, átírogattam egyesével.

Szervusztok!

FF3-ból IE7-be exportálta/importáltam könyvjelzõket.
A könyvjelzõk könyvtárneve és jónéhány link is igen furcsa karakterformában jelent meg.
Példa a linkcímre.:
WikipédiaTörténelemport÷l - Wikipédia

Van valami ötletetek, mi lehet a probléma?

Üdvözlettel: gy?jt?

Sil78
Nézd meg a #6193-at vagy a #2193-at, ott írtam kicsit az oldalspecifikus szabályokról.

These are my friends, see how they glisten...

akyyy
na sikerült, de a gond, hog yminden oldalra használjaazt a css fájt, és csak egy oldalhoz kéne.D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
ha van egy oldal aminek van egy css fájla, de én egy másik css-t szeretnék rá használni, mret monjduk nem tetszik a háttér ( elég ha csak én látom igy) akkor az megodlható?

mert olvasgatom googleba, hogy a /home/user/.mozilla/microb/chrome
könyvtárba kell valamit tevékenykedni.

N o N a m e
tényleg! xD köszi! 😄
Sil78
Akkor meg Eszközök / Beállítások / Alkalmazások.

Benny04
:-o
Köszi a segítséget!

N o N a m e
Én erre a letöltési ablakra gondoltam, mert ez nem jelenik meg, csak tölti le a fájlt egybõl.
Sil78
Eszközök / Beállítások / Fõlap

Sil78
Összeszedtél egy kártevõt, ami vírusirtónak álcázza magát, és rá akar venni, hogy futtasd. Az ilyen kis felugró ablakokra eleve rizikós rákattintani (a Mégse gombra is), inkább az ablak sarkában levõ X-szel csukd be. A végén egyébként azért nyavalyog, mert ActiveX kell hozzá, ami szerencsére Firefox alatt nincsen, ha meg IE alatt rákattintasz, és engedélyezed is, hogy fusson, akkor valószínûleg szépen tovább fertõzöd magadat.
Szóval szvsz futtass vírusirtót (de ne ezt, hanem egy igazit), meg spyware-irtót is.

N o N a m e
az elsõnél nyomj Cancelt mert virus, spyware esetleg adware lehet.
Benny04
Hello!
Tegnap vettem észre, hogy ha olyan oldalt nyitok meg, ami nem létezik, akkor bejön ez az ablak:

Ha rákattintok az OKra, akkor ezt:

Megint OK, és ez a hülyeség jön be :-o

WTF??

N o N a m e
Hogyan lehet visszaállitani a letöltés ablakot? Beállitottam hogy ha letöltök egy fájltipust, azt rögtön a programja nyitsa meg, csak hogy ma megváltoztattam a programot és most nem nyitja meg, hanem lementi a gépre, ahonnan én kell elinditsam. Remélem értitek mit akarok.
Mor3llo
Köszönöm<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
ctrl+f5

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mor3llo
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ilyen az sg mozillában ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

N o N a m e
igy tényleg jobb 😊 köszi!
Sil78
Kapcsold be a ClearType betûsimítást. Ezt a Windows-ban kell, a Firefox ugyanis a rendszer beállításait használja. Az Asztalon jobb egérgomb, Tulajdonságok / Megjelenés / Hatások.

Nem nagyítottad ki az oldalt ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

JoeFromHun
Sziasztok!

Miért van az,hogy az IE-ben olyan másak a betûk ... simábbak szebbek.
Csak az a baj,hogy nem szeretem az IE-t. Az FF nagyon jó ...de ezt nem lehet megoldani,hogy az FF-ben is ugyanolyanok legyenek a betûk???

Köszi!

Üdv:Joe!

FF 4EVER

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

xxdani
probléma megoldva hála a googlenek ugyanis a tárolt változatokat valahol magánál menti el.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
helló. segítségeteket szeretném kérni. Tegnap elõtt néztem egy oldalt ahol termékeket árulnak de ma leszedték a terméket. valahogy elõ lehetne hozni a már egyszer betöltött oldalt vlaahonnan hogy megnézhessem mégegyszer?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sil78
Az N betûs a Nightly Tester Tools lehet, de a Mr Tech Toolkit (korábban Local Install) is tud ilyet. Ha fent van valamelyik, nézd meg a beállításaiban, biztos ki lehet kapcsolni (Mr Tech Toolkitnél pl Általános / Ablakcím beállítások). De az ablak feliratát más kiterjesztések is módosíthatják.

Sil78
Szerintem nézd meg Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) is, és ha úgy nem csinálja ezt, akkor próbáld meg egyenként letiltogatni õket, melyik lehet a ludas. Milyen kiterjesztéseket használsz amúgy? Mindegyik a lehetõ legfrissebb verzió? A pluginok is frissítve vannak?

Sil78
Szvsz nem a Local Settings-beli Application Datából törölhettél, hanem a sima Application Datából, a profilod (az összes beállításoddal) ugyanis ott van. A Local Settingsben csak a Cache mappa meg pár ideiglenes fájl található.

Profillal kapcsolatos gondokra (mint pl az állandó összeomlások) végsõ megoldásként valóban jó lehet egy új profil, de ha meg sem próbáltad kideríteni az okokat, és pl nem egy sérült fájl, hanem mondjuk valamelyik kiterjesztés okozta, és azt újra felrakod, akkor újra elõállhat a probléma. Ezért nem ez az elsõ lépés.

Narxis
😄DD

Peetboy
Sikerült. Kitöröltem a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox könytárat.
Utána elinditottam a Firefoxot és újonnan indult.
Pedig nem is uninstalláltam így nem kellett feltennem újból sem.
Elõtte kimásoltam a könyvjelzõket, majd vissza, és már minden jó lett. <#kacsint>
(Kicsit furcsa még, hogy a Smile ablak bejön )<#buck>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Narxis
Kizárt, hogy önmagában az FF legyen a hibás, valamivel összeakad ezt kéne kideríteni. Nem feltétlen kiegészítõ lehet plugin, pl. flash. Az IE7 is sokkal érzékenyebb ezekre mint a 6-os.

Benny04
Lehet, hogy én is visszatérek 2-esre :@

Narxis
Valami nem jó a gépetekkel.

FZoleee
[éppen ezért használ 2-es verziót <#miaz>]