Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig tudod, hogy mit csináltam, hogy le legyen telepitve?
Beraktam az xp sp2 cd-t, amirõl telepítettem, és start-->control panel-->programok hozzáadása és eltávolítása-->ott pedig a windows részek eltávolítása és hozzáadását választottam. Ott aztán kijelöltem, hogy ne legyen iexplorer és a tovább gombot megnyomva tényleg eltávolította, mert sehol sem találtam meg az inditó ikonját sem, és semilyen exe fájlt, amivel elindíthattam volna...
Errre föl a te módszereddel meg elindul, ez most hogyan lehet?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ujratelepítettem a gépem. Rögtön az elsõ boot olásnál leintalláltam az internet explorert. Feltelepítettem a 3,1 es mozilla firefox-ot.
SZal a gépemen csak m.firefox van mint web böngészõ. Ugy állítottam be, hogy minden alkalommal, amikor kilépek, akkor törölje a history-t, meg minden cache-t.
Mindezek ellenére még mindig jelennek meg fájlok a Temporary Internet files mappában, és folyamatosan törölgetnem kell õket.
Ugyebár ezt a mappát az internet explorer használná, de az NINCS.
VAgy talán a mozilla firefox is használja azt?????
Elõre is THX.
Üdv.,
Mert meg is találtam a 'bookmarks' nevû fájlt, felülírtam a régivel de elveszett minden...még jó, hogy fel voltak írva... 😊
Documents and Setting > User név mappa > Application Data > Mozilla > Firefox > Profiles > ...default > 2 db 'bookmarks' nevû fájl
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sokaknak sokféleképpen jó/nem jó, van akinek tiszta telepítéssel is rossz, de van akinek rátelepítve sincs semmi baja...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Akinek nem jól mûxik, ott máshol van a hiba, leginkább a fejekben.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pluginnel azért bele lehet erõltetni, de én inkább IETab-ot, vagy IEView-t ajánlanék arra az oldalra, ami kéri.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kezdõ Firefox használóként kérdezem, hogy a Firefox 3 böngészõben hol és hogyan lehet beállítani az ActiveX vezérlõt (tiltani, engedélyezni)?
Üdvözlettel: gy?jt?
FF 3.0.1-et használok, és gyakran kilép hibaüzenettel...elég idegesítõ, általában akkor csinálja, ha videót akarok nézni (pl YouTube), vagy ha éppen letölt valamit (ezt már orvosoltam FlashGettel).
Ezt az FF 2-nél nem nagyon tapasztaltam.
Másnak is van ilyen gondja? Mit lehet tenni? Vissza kell térnem a 2-höz?
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viszont a 2.-re visszatérve nekem is van a kis ikon a hármasban is, DE a hármasban ha rákattintok, akkor valami honlap eredetiséget vizsgál.
A kettesben meg ha rákattintottam, akkor kijelölte az egész url cimet, ami a navigation toolbar-ban volt.
Vissza lehet-e állitani, hogy a hármasban is ezt csinálja??
Köszi
Én eddig a mozilla forefox-nak a 2.valahanyas verzióját használtam. Most áttértem a legújabb 3.1 es verzióra.
Elsõre két dolgot hiányolok! VAgy csak nem tudom beállitani a böngészõt??
Ebben kérném a segítségeteket.
1. A régebbi böngészõben a navigation toolbar végén volt egy kis zölt nyilacska, ha arra rákattintottam akkor beolvasta a weboldalt, amit beirtál. Ez nincs a háromas verzióban?
2. Szintén a navigation toolbar-nak az elején volt minden weblapnap egy kis ikonja, ami a legujabb verzióban is megvan, DE az ujban ha rákattintok, akkor valami hitelességet vizsgálgat. A régebbiben meg ha rákatintottál, akkor kijelölte a cimet, amit a navigation toolbar-ba irtál.
Itt egy kép, amin bejelöltem, hogy mirõl beszélek:
http://images.netbag.hu/20080815/23264878583.JPG
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv.,
FF3-ból IE7-be exportálta/importáltam könyvjelzõket.
A könyvjelzõk könyvtárneve és jónéhány link is igen furcsa karakterformában jelent meg.
Példa a linkcímre.:
WikipédiaTörténelemport÷l - Wikipédia
Van valami ötletetek, mi lehet a probléma?
Üdvözlettel: gy?jt?
These are my friends, see how they glisten...
mert olvasgatom googleba, hogy a /home/user/.mozilla/microb/chrome
könyvtárba kell valamit tevékenykedni.
Szóval szvsz futtass vírusirtót (de ne ezt, hanem egy igazit), meg spyware-irtót is.
Tegnap vettem észre, hogy ha olyan oldalt nyitok meg, ami nem létezik, akkor bejön ez az ablak:
Ha rákattintok az OKra, akkor ezt:
Megint OK, és ez a hülyeség jön be :-o
WTF??
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ilyen az sg mozillában ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Miért van az,hogy az IE-ben olyan másak a betûk ... simábbak szebbek.
Csak az a baj,hogy nem szeretem az IE-t. Az FF nagyon jó ...de ezt nem lehet megoldani,hogy az FF-ben is ugyanolyanok legyenek a betûk???
Köszi!
Üdv:Joe!
FF 4EVER
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Profillal kapcsolatos gondokra (mint pl az állandó összeomlások) végsõ megoldásként valóban jó lehet egy új profil, de ha meg sem próbáltad kideríteni az okokat, és pl nem egy sérült fájl, hanem mondjuk valamelyik kiterjesztés okozta, és azt újra felrakod, akkor újra elõállhat a probléma. Ezért nem ez az elsõ lépés.
Utána elinditottam a Firefoxot és újonnan indult.
Pedig nem is uninstalláltam így nem kellett feltennem újból sem.
Elõtte kimásoltam a könyvjelzõket, majd vissza, és már minden jó lett. <#kacsint>#kacsint>
(Kicsit furcsa még, hogy a Smile ablak bejön )<#buck>#buck>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM