19494
  • Maak
    xp, es a verzio 3.0.10, bar ezt az elobb frissitettem le, szal valszeg regebbi volt...amugy akkor kezdett el szorakozni amikor a windows live mailban akartam levelet irni...
  • ProGabe #11322
    sok mindentől lehet. kezdetnek egy op. rendszert, firefox verziót kérnénk, meg azt, hogy nézd meg, csökkentett módban is előjön-e a hiba. ha nem, akkor egy kiegészítő okozza. mindet letiltani, egyenként visszakapcsolni őket, amelyikkel baj van, azt le kell tiltani a köv. frissítésig
  • Narxis
  • gyonax
    Ebben a topikban (szerintem) nyugodtan lehet rosszat írni a firefoxról, akkor kezdődnek a viták, amikor elkezdődnek az x böngésző milyen jó a másik meg milyen szar viták. Én személy szerint elég sok böngészőt használok, általában tesztelésre(FF-ból se a stabil van fent...) Nekem eddig hál'istennek semmi komolyabb problémám nem volt még az alpha/béta/rc firefoxokkal, és még annyi se a stabilakkal. Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy milyen böngészőt használ, de ha már egyszer az ADOTT BÖNGÉSZŐ TOPIKJÁBAN vagyunk, akkor az adott böngészővel kellene foglalkozni, és nem pedig olyan tanácsokat adni, hogy sürgősen válts operára/chromera/stb...., mert valószínűleg azért kért segítséget itt, mert ezt a böngészőt akarja használni. És ez a hozzászólás nem csak a mostani kommentjeidre vonatkozik;)
  • pyrohun #11319
    igen hallottam róla, tapastaltam is, utáltam is érte :) de ebben a topicban ne írj semmi rosszat a firefoxról :)
  • Narxis
    Firefox hiba.
  • Maak
    hali

van egy olyan problemam, hogy neha a processzor elkezd 100%-on dolgozni a gepemben...es a firefox miatt...hallottatok mar ilyenrol? mitol lehet?
  • ProGabe #11316
    Felgyorsítják a Firefoxot

ebbe vajon már beleszövődik az Electrolysis nevű projekt is? ennek az a lényege, hogy jóval stabilabb legyen a böngésző, főként amiatt, mert pl. a Chrome-hoz hasonlóan minden lap külön processként futna
  • Apocalipto
    Mevvan :)
  • Apocalipto
    Az a helyzet, hogy wint telepítettem és nem mentettem le a könyvjelzőket,de vmeik mappában eltárolja, csak nem emlékszek a nevére. Vki meg tudja mondani melyik mappát keressem? win 7ről van szó am, szal ugyanott kell keresni ahol Vistán is van. Talán vmi profiles nevű mappa ha jól emlékszek. Help plz
  • Lazarus
    Végre sikerült megcsinálni :)

%appdata%/Mozilla/Firefox/cookies.txt
    %appdata%/Mozilla/Firefox/cookies.sqllite

fileokat kellett letörölni
  • Cat 02 #11312
    Nekem is meghalt a görgőm, azóta a 4. gombbot használom :S

pyro: sajna ez van, én se vágom miért jó :D
  • Wreck86
    ühüm-ühüm XDXD
  • pyrohun #11310
    atyaég... ne mondjátok már, hogy már EZT is így le kell írni...
  • Rage47
    "nem"
  • pyrohun #11308
    mi az az a-a?
  • Stefling
    Teljes képernyős mód? a-a :P
  • polarka
    F11 nem megfelelő?
  • Stefling
    Oké, köszi, látom én is, hogy nincs 3.5-öshöz :D
  • Evin
    Kisszótár a kézbe és keresés: hide bookmark
    Találtam párat, de a 3-ashoz egyik sem jó. Vagy más a neve, vagy aki használja, annak régi FF-je van.
  • Stefling
    Hali!

Nem tud valaki olyan plugint ff-hoz, ami a felső könyvjelző eszköztárt, eltávolítja, tehát értem azt, hogy ha ráviszem az egeret akkor előhozza, ha leveszem róla, akkor visszazárja, olyan mint a tálca elrejtésénél, haver mondta hogy van ilyen, csak nem emlékszik anevére. Előre is köszi!
  • NEOreg3
    már megoldottam: újra kellett telepíteni az arial betűtípust
  • Evin
    Asztal->Tulajdonságok->Megjelenés->Hatások->2.->szabványos legyen. Kivéve ha csak FF-ben van ilyen.
    Szerintem nem félkövér, hanem élsimított.
  • NEOreg3
    csökkentett módban is félkövérek maradnak a betűk
  • NEOreg3
    Ez miért van?

Tegnap este egyszer csak azt vettem észre, hogy a legtöbb honlapon a betűk dőltté változtak. Gondoltam valami bug lehet, mert 3.5 beta4-et használok, így kiléptem a firefox-ból, de amióta újra megnyitottam dőlt betűk helyett félkövérek fogadnak és fogalmam sincs hogyan állítsam át. Valami ötlet?
  • pyrohun #11298
    én is rühellem :(
  • [HUN]FaTaL
    Jah meg a HTTP pipelininggal FF olyan gyors mint a villám.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem meg FFben nincs probléma, opera alatt volt gondom a flashel (néha elfelejtett működni). Egyébként rühellem a flasht de ez van.
  • BB7
    Én amondó vagyok [Más szoftverekkel is, mindennel], hogy megszokás kérdése!
    Ha valaki valamit megszokott, akkor úgyse fog átváltani valami másra, még ha egy kicsivel jobb is az a megszokottnál!
    Jó! Persze ha effektív SOKKAL jobb akkor ésszerű váltani! :)
  • pyrohun #11294
    LOL :)

Nekem is fent van amúgy sok böngésző, hiszen jómagam is weboldalakkal (is) foglalkozom. De nálam a FireFox 3-as leszerepelt. Opera 9.64 egyelőre nekem sokkal jobban megfelel, tényleg soha nincs probléma sem a flash-sel, sem semmivel. Igaz, hogy amint jön az új FireFox, lehet, hogy visszaváltok, ha valóban hozza a színvonalat.
  • BB7
    Ha nem lennék ennyire a FF-hoz szokva, akkor tényleg fontolgatnék egy váltást!
    Mivel elég sok webdesign-t csinálok, ezért ez megköveteli, hogy minimum 4 fajta böngésző legyen a gépemen!
    Volt már mikor pár napig csak Operát használtam, s igaz találtam benne jobb funkciókat, de valahogy a szívem mindig visszahúz a FF-hoz!
    Majd ha pl. lesz benne egy olyan feature, hogy minden prono oldal 50%al gyorsabban tölt be Operán, akkor ígérem: VÁLTOK!
  • pyrohun #11292
    használj operát :( amióta végre tényleg váltottam, azóta semmi gondom a netezéssel :) egyedül a google maps-nál nem megy a google-jobbklikk-menü, de azt szinte soha nem használom.
  • BB7
  • Solten
  • Viktor99
    Nem kell! :D
    Hurrá! A görgőt elkezdtem nyomogatni, közben jobbra-ballra mozgatni, és most már jó... Gondolom valahogy nem érintkezett. :)
    Azért köszönöm.
  • Viktor99
    Na ezt hol tudom megnézni?
  • BB7
    Köszönöm szépen! Tök ugyan ezt a folyamatot csináltam már ma végig, csak ezt a Flash Uninstaller-t nem ismertem! :(
    Nagyon köszönöm! :)
  • ProGabe #11286
    érdekes, hogy mindenhol máshol jó. próbáld meg a flash uninstallert, ez tényleg jól letakarítja a gépet. újraindítás, flash vissza, fox gyorsítótár ürítése

az is lehet, hogy valamelyik kieg okozza
  • ProGabe #11285
    about:configban a browser.tabs.opentabfor.middleclick értéke true?
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy bekrepált a gomb? Nézd meg másik gépben hogy ott jó e. Vagy csak FFben nem megy?