19494
  • Aquir
    egy kis keresés után: ezt a címsort kellett nekem beírni URL-nek hogy normálisan listázza a kereséseket :p
    http://www.google.com/search?hl=hu&q=
  • Aquir
    ty
  • Aquir
    mert nekem icq-n kellett beszélnem valakivel az meg betette magát az ff-be amikor telepítettem :p
  • BB7
    #11348!
    "HELP
    hogy lehet visszaállítani GOOGLE -re a címsorban pusztán beírt szavak keresését??"

Valami nagyon szépen felrakta magát a laptopomra! -.- Pedig minden install-t 2* elolvasok kattintás előtt!
  • Cat 02 #11359
    #11349 ? ^^

Gondolom leszedtél vmi ms cuccot, vagy vmikor nem figyeltél és megszokásból nyomtad az ok-ot/ki volt alapból jelölve, jól meghúzzák ezek magukat :)

Ám ha úgy írod be címsorba h google keresni való akkor is jó, sőt, jobb felül is van input ^^
  • BB7
    Na jó! Ezt már nem értem!
    Idáig Laptopról neteztem, mert ettem kint az étkezőbe! ott is Firefoxal netezek!
    Ugye ha nyitsz egy új TABot, és beütsz valami, akkor azt egyből megkeresi neked a Google-n!
    Na már most ezt meg is tettem, mert van mikor csak így ütöm be a dolgokat, és mi listázta a találatokat? A Bing!
    Erre kipróbálom most a gépemen és újra a régi Google!

Ki tud erről valamit? De ahogy elnézem #11348-t, nem csak nekem van ilyen problémám!
  • Cat 02 #11357
    Én se látom sehol a Bing-et. Mondjuk külön 99 % h le lehet hozzá tölteni :)
  • [HUN]FaTaL
    Hol írt ilyet?
  • BB7
    Hát, minek kellett beleintegrálni a Microsoft új keresőszolgáltatását? Mi baj is volt a Google-vel?
  • BB7
    Az lehetetlen! Akkor felakasztanám magam!
    De ez a Bing! -.-
  • ProGabe #11353
    most ez hogy jön ide? :S
  • polarka
    A Google a Microsofté?
  • BB7
    Ez mekkora egy vicc!
    A Mozilla mióta puszipajtása a Májkroszoftnak?
  • Netgear
  • ProGabe #11349
    about:config-ban a keyword.URL-t állítsad vissza eredetire (jobb klikk, visszaállítás)
  • Aquir
    HELP
    hogy lehet visszaállítani GOOGLE -re a címsorban pusztán beírt szavak keresését??
  • gyűjtő
    Szervusz NARXIS!

Köszönöm a segítséget. Remélem, ha jól konfigurálom az általad megadott kiegészítőt, a kissé gyanús nyomkövetőktől megszabadulok.
  • polarka
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom hogy a safarié milyen, de operaéhoz hasonló: Fast Dial
  • Evin
    Sehogy, az a Safari sajátja. Kivéve ha vki csinál olyan add-ont.
  • Zathan
    hello!

foxban be lehet állítani olyan kezdőlapot ami a 4-es safariban van? arra a 3 D-s speed dialra gondolok.
  • Bmx01
    OK
    kösssssz
  • Narxis
    Szervusz!

Próbáld ezt: Link
  • Narxis
    Hmmm, megújult a kiegészítők oldala, tetszik.
  • Narxis
    Ezzel: Link
  • Bmx01
    milyen kiegészítővel tudnék letölteni idavideó-ról 1 videót ??
  • gyonax
    Kösz a választ helyettem is;) Pontosan így értettem, így is kezdődik az egész hozzászólás: Ebben a topikban (szerintem) nyugodtan lehet rosszat írni a firefoxról

Semmi bajom nincs vele ha valaki azt mondja hogy rossz ez a böngésző, mert.... joga van elmondani a véleményét, és ez is(mármint a negatív kritika) hozzátartozik magához a programhoz is. De amikor valaki segítséget kér, akkor szerintem felesleges elkezdeni ezt az "Opera a legjobb legcsodálatosabb és mindenki használja azt" vitát(igen tudom, hogy ez túlzás volt)

Ha már a Firefox topikjában vagyunk, ha már az adott ember itt kér segítságet a böngészőjéhez(és valószínűleg azért mert ezt szereti/használja/ezt tartja praktikusnak), akkor ne azzal segítsünk már neki, hogy válts böngészőt...

Nekem semmi bajom az Operával, sőt bizonyos feladatokban jobb, mint a Firefox, az hogy én ezt használom elsődleges böngészőként, az főként a testreszabhatóság miatt van. Ettől függetlenül, mint ahogy már leírtam, több böngészőt is használok(FF, Opera, Chrome, ritkán IE régebben Maxthon, Netscape, meg még 1 de meg nem mondom a nevét:D). Nem arról van szó, hogy nem lehet megvitatni egyiknek másiknak az előnyét-hátrányát, de ezt egy külön erre kialakított topikban kéne tenni, nem pedig egy adott programéban, ahova az emberek segítségért jönnek, nem pedig azért hogy egy flamewar-t bámuljanak. Pont ezért én be is fejeztem, remélem sikerült érthetőbben megfogalmaznom:D
  • kirol
    Na megvan: Multirow Bookmarks Toolbar 3.8.
  • kirol
    Hogy lehet azt beállítani, hogy fent az RSS két sorba legyen?

Mert most csak 1 sor van, de az betelt, így az újabbakat elrejti.
  • gyűjtő
    Szervusztik!

A a-squared free program az ellenőrzés során több-kevesebb cookie-t jelez:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/2mKlNaS2po0L1iXx0503ks3kskXL0103kskXLzCUo9IlN.jpg
    A cookie-ról az alábbiakat írja:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/30JCcbx1wqmJmawSCU03ks3kskXL0103kskXLzCUo9IlN.jpg
    A fenti vagy hozzá hasonlóan viselkedő nyomkövető cookie-k a törlés után is viszonylag gyakran fennakadnak a vizsgálaton.
    A FF cookie - kezelésével be lehet állítani, hogy ne gyűjtse be ezeket a nyomkövetőket?
  • Narxis
    Szerintem nem értetted amit írt, leírhatod a problémád, de ne az legyen rá a válasz, hogy használj más böngészőt.
  • [Jakuza]
    Mar pardon de nem ertek veled egyet.
    Mindenkinek szive joga a velemenyet elmondani a FF-rol. Ha neki nem tetszik, hat nem tetszik azert van ez a topic, hogy ideihassa, mivel ez az FF topic.
    Tehat a negativumok is hozzakapcsolodnak nem csak a pozitivumok.
    Az mas kerdes, ha valakinek nyugje van, akkor segitsen rajta az, aki ert hozza itt, de ettol meg ha valaki azt allitja, hogy neki nem jott be ezert vagy azert az nyugodtan irja le.
    A postod ugy nezett ki mint valami protest szoveg, mintha megkellene vedeni a FF-t a vilag igazsagtalansaga ellen, pedig nem....
    Mindenki maga eldontheti neki mi tetszik nem kell vedougyved senkinek ez ugyben.
  • Cat 02 #11331
    Szerinted ha nem jön be a youtube.com, akkor rossz a flashem ?

Eddig amerikai volt a windows, azzal voltak érdekes dolgok, visszaváltottam magyarra és jó lett 1-2 óráig és megint elkezdődött o.O
  • BB7
    Csak az embedelt? Vagy maga az oldalon sem jön be?
    Flash reinstall! De szedd le hozzá a Flash Uninstallert! ;)
  • Cat 02 #11329
    Miért lehet h FF alatt nem akar bejönni utube ? Fórumba berakott videók se. Meglestem Chrome-al és azzal megy megy.
  • [HUN]FaTaL
  • pyrohun #11327
    ez annyira durva, hogy a saját szememmel látom élőben mondjuk és akkor sem akarom elhinni :)
  • BB7
    Van esze a Mozillának, hogy mit kell pénzelni! :)
  • Narxis
    Azt a 7 meg a 8-át! Tud a gyerek. :D
  • Cat 02 #11324
    o.O