19494
  • [HUN]FaTaL
    Tab Mix Plusból találtam betat ami jó hozzá. Restore scroll positions meg ahogy elnézem nem kell, mert ez már megjegyzi. :) A többi használt kiegészítőm működik:

AdBlock Plus, Download Statusbar, DownloadHelper, Fission, ForecastFox, Google Preview, IETab, Linkification, SmoothWheel,
  • BB7
    Több dolog nem kompatibilis nálam vele!
    Annyira szembetűnő gyorsulást nem tapasztalok! De majd úgyis jönnek a mérések! :)
  • [HUN]FaTaL
    Végülis felraktam csak előtte kimentettem a cuccokat. :D Tab Mix Plus és a Restore Scroll Position nem kompatibilis vele. :(
  • [HUN]FaTaL
    Ha felrakom kipróbálni, függetlenül települ a 3.0-tól? Beállítások?:D
  • ProGabe #11399

ahogy nézem ez már megkapta az új, kipofozott, szebb ikont is :)
  • BB7
    Nyámm!
  • lck #11397
    3.5 RC1 Hun
  • EK1TEP
    Ez könnyű volt!Köszi!

Szeretem a Firefoxot!Olyan jól lehet alakítgatni, jól módosítgatható!
  • ProGabe #11395
    persze. jobb gomb - testreszabás - megfogod a keresőt és belehúzod a megnyílt ablakba
  • EK1TEP
    El lehet valahogy tüntetni jobb oldalról azt a keresőt? (nekem most google kereső van ott)
  • [HUN]FaTaL
    Új lap megnyitására a scroll gombját használom, nem a ctrl+t. SZerintem csak SG be volt hülyülve.
  • EK1TEP
    Spyware Terminator portable
    Nem kell telepíteni csak elindítottam lefuttattam a keresést talált is 8 fertőzött fájlt megnéztem valami mp3izé progi volt letöröltem kész.Sehol a felugró ablak :)
  • Aquir
    nm. melyik irtót használtad?
  • EK1TEP
    Nah lekapartam valami spyware irtót úgy néz ki ki is irtotta a cuccot valami playmp3 progi volt nem emlékszem mikor rakhattam fel...
    Kösz a segítséget mindenkinek!
  • Aquir
    -ban a keyword.URL-t állítsad http://www.google.com/search?hl=hu&q= -ra
  • gotchaaa
    Régen tök jól működött, hogy ha címsorba beírtam egy szót, akkor az adott szóra első google-találatot megnyitotta, most viszont valamiért ezt látom ilyenkor:

About:config-ban nem piszkáltam semmit és újratelepítés után sem jó.
  • Aquir
    ad-aware
  • EK1TEP
    És mit ajánlasz?
    Nem nagyon ismerek ilyen programokat?Macerás dolog?Mért kell csökkentett mód?Olyan mint egy vírus írtó?
  • ProGabe #11385
    nincs mit tenni, venned kell egy ájfónt :D

mindenképpen valami spyware removal-lal kell próbálkoznod, ha lehet csökkentett módban
  • EK1TEP
    Sztem is!
    És többféle oldal is felugrik szal más a webcím!De mindig ezt a szaros iphone-t reklámozza!
  • Aquir
    beszedtél vmit vhonnan
  • EK1TEP
    Ez a fos reklám jön be spontán!Rámegyek pl.: valamelyik topicra és hopp felugrik az ablak.Aztán mászkálgatok a neten semmi.Aztán megint egyszer hopp feljön a kis hirdetés!
  • EK1TEP
    Lefuttattam de nem talált semmit!És még mindig jön a kis ablak!
  • Cat 02 #11380
    Vagy ctrl+katt volt, vagy SG megint haldoklik és nem képes lefuttatni a php fájlt, emiatt lementi.
  • Evin
    Én akkor szoktam így járni, ha új lapot akarok nyitni ctrl+kattintással, de véletlen az alt-ot nyomom meg.
  • [HUN]FaTaL
    Még eleinte nem működött valamelyik aztán azóta reflexből úgy lépek be hogy bepipálom mindkettőt. :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem volt arra beállítva, mivel hozzá sem nyúltam és következő klikkre jó lett. :D
  • BB7
    Próbáld ki a "Bejelentkezve marad régi" opciót bepipálva! Nekem is már csak így működik!
  • BB7
    Hirdetés? Hujjuj, beszophattál valamit!

Méghozzá egy ezzel kiirtható valamit!
  • BB7
    A .php arra volt beállítva, hogy letöltse!
    Eszközök->Beállítások->Alkalmazások útvonalon korrigálható azt hiszem ez a hiba!
  • [HUN]FaTaL

Hát ez vajon mitől lehetett?:D Következőre jó lett.
  • Cat 02 #11372
    IE 7 alatt van :)
    Ám itt kérdezd, bár itt meg az lesz, h felejtsd el Publisher-t :D
  • baca01
    előző linke nem lett jó
  • baca01
    Sziasztok!
    Csináltam a Microsoft Office Publisher 2007-el egy weboldalt a családi vállalkozásnak.
    A firefox gond nélkül megjeleníti, az internet explorer viszont a navigációs gombokat totálisan lefelejti és így használhatatlan ie alatt az egész. Mitől van?
    Itt van amúgy a weboldal, nézzétek meg így a legegyszerűbb: [katt ide]
  • EK1TEP
    Hali!

Mitől van az hogy le-le fagy a böngésző?És induláskor homokóra és bedob mindig egy ablakot valami hirdetés pedig le vannak tiltva a felugró ablakok!Olyan is van hogy teljesen lelassul megvan halva tölt egy csomót.sokszor van az hogy megnyitok egy új lapot kicsit böngészem továbblépnék és lefagy, nem válaszol várok egy kicsit aztán jó lesz.
    Vírus nincs a gépen nemrég ellenőriztettem le Nod32-vel!

Valami ötlet?
  • ffxi
    Hali!
    3.0.10 verziójú a mozillám, xp sp3 op.ren. és mostanság állandóan kijelentkezik az SG-ről. Pedig bepipáltam, hogy "bejelentkezve marad"-ra. :(
  • Evin
    A futó programok között (ctrl+alt+del,feladatkezelő->folyamatok fül) nézted már mi történik ilyenkor?
  • Epikurosz
    Régen kérdeztem, lehet, hogy nem itt egy dolgot: kb. negyedóránként lelassul a Mozilla Firefoxom. Megjelenik a homokóra, és kb. egy percig nem lehet elérni. Ennek mi lehet az oka?
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Azt kérdezném, hogy mitől lehet a következő:
    ha msnbe be vagyok jelentkezve és youtube ot nézek,mikor valaki bejelentkezik és alul feljön a kis ablak,hogy ki az,akkor összeomlik a Fox,és helyreállítani kell az előző munkamenetet.
    ötlet?
  • DjDano
    Valaki tudja miért nem hajlandó a Firefox 3.5 pre RC tudomást venni telepített Media Player bővítményről? Beta 4-ben simán működött...