19497
  • kl24h
    Tehát végeredményben ez a probléma azoknál az oldalaknál történik általában, ahol mikor valamit le akarsz tölteni és mikor klikkelsz a letöltésre az oldal betölt egy másikat, mint pl. "hogy megköszönik hogy minket választottál" vagy más.
  • kl24h
    Itt van egy másik program: Yahoo! Messenger, ennél még az ablak sem jelenik meg mikor klikkelek a Download Now-ra.
  • kl24h
    Próbálj letölteni valamit az apple.com oldalól pl. az itunest próbáld letölteni vagy a QuickTime-ot (tehát az általános beállításoknál ne úgy legyen beállítva hogy egy adott mappába töltse le, hanem úgy hogy kérdezem rá). Tehát az történik, hogy egy rövid időn belül (szerintem 1 másodperc), amíg kiválasztod, hogy hova töltse le, elveszíti a kapcsolatot és nem csinál semmit sem. Ha pedig úgy van beállítva, hogy egy adott mappába töltse le, akkor le tudja tölteni.
  • Blum
    Tudnál ilyen oldalt linkelni? Kíváncsivá tettél :)
  • kl24h
    De amit a #18753 elején leírtam, azt még nem oldották meg és ha nem tévedek mióta észrevettem, már eltelt 1 év.
  • Blum
    Azt az őskövületet persze, hogy megizzasztja. Nem a fejlesztők a hülyék, hogy ilyen régi hardverre nem "optimalizálnak".
  • kl24h
    De legalább detektálják azt "az idegent"? Ha detektálják és nem tudják kiseperni, akkor nálad egy speciális víruseltávolítási módszert kell alkalmazni, másképpen nem fog sikerülni.
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Intel Celeron 3.06 GHz, de csak az ilyen videomegosztó oldalakon futtatja 100%-on a processzort, mikor videót nézek és emiatt a videó felbontásától/minőségétől függően akadozik vagy kevésbé akadozik, vagy úgymond szöktetve megy a videó.

Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 17:38:59
  • kl24h
    Telepítsd fel a VLC-t (tud magyarul is és ingyenes is), az lejátssza.
  • biomage
    Szép napot

van egy problémám
    Ha flv fájl akarok megnyitni, leakarja menteni a gépre, de nem akarja megnyitja, mit csináljak?
  • Blum
    "ami nagyon használja a processzort"

Mégis miféle processzorod van amin észreveszed ezt? Anyám Celeronos Acer laptopján is faszán megy a firefox Winfos alatt.
  • xido
    sziasztok!

jó pár napja van egy igen idegesítő útitársa a böngészőmnek,amit az istennek nem tud végleg kilőni se spybot,se hijack...random kattintásra totál hülye és random oldalakra dob át,az eredeti ablakban...mit kaptam el? :)
  • KaBuTo666
    Hát ezen most elszomorodtam.
  • kl24h
    Nagyon szépen frissítették és frissítik a Firefox-ot, de már régebtől nagyon figyelem, hogy egy súlyos hibát még mindig nem voltak kénytelenek kijavítani, pedig annak idején jeleztem nekik, de azóta választ nem kaptam. Tehát egyes oldalakról nem lehet letölteni programokat (a letöltést megoldottam a régi jól bevált Internet Explorer-rel) és ez a hiba minden gépen így van (ha úgy van beállítva a letöltés mint nálam)! A másik dolog a plugin-container.exe ami nagyon használja a processzort, tudom hogy ki lehet kapcsolni, de én így akarom hagyni. Ezek a problémák miatt sajnos áttérek a Safari-ra, mert az Operá-t és a Chrome-t már próbáltam és nem tetszett.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.19. 22:22:13
  • ACE
    Köszi, ez tuti!
  • Blum
    Save Images

Kipróbáltam, tök jól működik.
  • ACE
    Hi, olyan kiegészítőt keresek, ami egy oldalon lévő képeket egyben letölti, elmenti, hogy azokat ki lehessen nyomtatni. Lehetőség szerint úgy töltse le, hogy felülről lefelé menet sorszámozva, hogy a képek sora ne változzon meg. Próbáltam úgy, hogy lementem az egész oldalt, de az felcseréli az oldalak sorszámait. Köszi
  • kl24h
    Azt hiszem megtaláltam a hogy miért nem működik neked. Lépj be az sg fiókodba a Beállításokba és lehet ki van szedve a pipa jel az SG fórum Chat elől.
  • Borg
    Gondolom neked is a js-t tiltja le alapból.
    A bővítmény topikba tettek egy linket a js-hez, azt behozod, és feldobja az engedélyezést. Utána már menni fog.
  • kl24h
    Hogy nem működik? Kicsit részletesebben írd le!
  • Jim Morrison
    Sziasztok!
    Mit kell tennem ahhoz, hogy működjön a főoldali chat? Legfrissebb verzió van fent.
  • gergely1991
    about:addons
    Megkeresed silverrightot(nem használom és valószínűleg nem fogom) aztán jobb oldal le olyan hogy kérdezen rá,azt a legördülő listában válaszd ki a "Mindig Aktiválja" részt....
  • JoeFromHun
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná nekem súgni, hogy a FF-ben hol tudom kikapcsolni az elavult pluginekre ne figyelmeztessen?
    Valamint azt hogy ha egy olyan oldalra megyekahol kell PL silverlight...stb akkor ne kérdezzen rá a plugin futtatásának engedélyezésére.
    Tudom hogy az atom biztonságosságra akartak ezzel menni de valahogy engem ez a fícsör nagyon idegesít.

Köszike a segítséget előre is!!
  • móni76
    Szia igen így is próbáltam így is tudok hozzáadni de nekem úgy volt hogy fent a menüsorban ha lenyitottam a könyvjelző menüt akkor függőlegesen megjelentek az elmentett oldalak!
  • gergely1991
    Szia!
    Menj az "ablak tetejére" jobb gomb>Könyvjelző eszköztár(ismételd meg még egyszer ezt a lépést a megjelenítéshez).
  • móni76
    Sziasztok segítséget kérnék! Eltűnt a menüsor-könyvjelzőkből a mentett oldalaim illetve ha rámegyek külön a minden könyvjelző megjelenítése-Könyvtár-könyvjelzők menüre ott vannak benne csak ez így macerásabb! Ötlet ?Hogyan tudnám visszatenni őket hogy csak lenyitom a könyvjelzőt és kész?Köszönöm!
  • howarju
    Annyit tudok tanácsolni, ha valami nincs azt telepíteni kell! Ha beírod a Google-ba amire kíváncsi vagy, számos találatot kapsz! Pl:
    http://www.adobe.com/devnet/flashplayer/articles/flash_player_admin_guide.html
  • gergely1991
    Szia!
    Én pillanatnyilag annyit tudok tanácsolni hogy állítsd át a hardveres gyorsítást,a #18733 -hsz első mondattában találod meg hogy hogyan.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.12.19. 08:40:31
  • móni76
    Szia! Megnyitottam amit írtál de nekem a Flash mappában nincs benne mms.cfg fájl! A következők vannak benne:
    Flashinstal
    FlashUtil64_16_0_0_235_ plugin
    NPSWF64
    Plugin.vch
    ennyi!Ötlet?
  • kl24h
    Igen, valamikor a 32-es vagy 33-as verziónál tették be.
  • howarju
    Szia Móni76.

Menj a C:\Windows\System32\Macromed\Flash könyvtárba, és ott keresd meg és nyisd meg szerkesztésre az mms.cfg fájlt.
    Így nézzen ki: AutoUpdateDisable=0
    SilentAutoUpdateEnable=1
    ProtectedMode=0

Ha az utolsó sor, (védett mód) nem szerepel benne akkor pótold, és állítsd 0-ra az értékét!
    Ezután indítsd újra a PC-t! Nálam régóta így működik és semmi gond nincs vele!
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Erről az új kiegről tudtok valamit? Automatikusan települt szerintem fox frissítéssel.
  • móni76
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,mert hiába frissítem mindig a legújabb verzióra a flash playert akkor is akadoznak a youtube videók már 360p felbontásnál is! Windows 7-em van,mozzilát használok! Köszönöm!
  • gergely1991
    Flash objektumra(pl youtube videó) jobb gombbal rákattintasz: settings és rögtön a display fülön átállítod.Vagy: firefoxon>beállítás>speciális>általános fül.
  • bakter985
    utobbi nem segit,előbbiről esetleg egy kis bővebb kifejtés,hogy hogy tudom kivitelezni...köszönöm
  • gergely1991
    Ha átállítod a hardveres gyorsítást? Vagy újratelepíted(teljes törlés) böngézőt?
  • bakter985
    hali.mi a ateendő qakkor ha a firefox csak akkor és adig tölt be akár egy videot,vagy akár zenét ha mozgatva van az egér/mozog az egér

a válaszokat köszönöm előre is
  • majonur
    remek. koszi szepen!
  • Blum
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tabs-on-bottom/

FF 34.0.5-tel gyönyörűen működik.
  • majonur
    sziasztok!
    az lenne hogy problemam, hogy a firefox 28 ig tudtam a megnyitott lapok fulet a cimsor ala vagy fele mozgatni, ezzel a modszerrel:

1.about:config
    2.Keresobe: browser.tabs.onTop
    3.Dupla klikk a talalaton: true or false

de az ujabb firefoxnal nem mukodik. esetleg valami otlet?