Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dolog azért biztos. Mielõtt ez a probléma jelentkezett úgy használtam a FF-ot egy másik fórumon, hogy egyszer (elõször) megnyitottam és beléptem egy proxy szerveren keresztül oda abba a fórumba majd letettem a Tálcára és megnyitottam másodszor is és a képfeltöltés.hu-n képet töltöttem fel majd visszaléptem a proxys oldalra és bemásoltam a Képfeltöltõ linkjét. Ezzel párhuzamosan - harmadiknak - megint rákattintottam a FF ikonra és újra megnyitottam a Startlapot és beléptem például a Totalcar fórumba vagy a hírekbe. A két másik addig ott volt lent a baloldalt a Start mellett akár fél órákat is, még mutatta is két nyíl a megnyitási lehetõséget. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én eddig így használtam a FF-ot, de egy hete már nem tudom valamiért.
- Az, hogy nem tudsz új Firefox ablakot nyitni a parancsikonjával, amikor már fut, az teljesen normális, a Firefox alapból csak egy processzt enged futtatni egyszerre (egy hibaüzenetet is kapsz, ha ezzel próbálkoznál, miszerint a Firefox már fut). Ha párhuzamosan akarsz több Firefox processzt futtatni, akkor a parancsikonján jobb egérgomb, Tulajdonságok, és a Cél mezõben írd az elérési út után (szóközzel elválasztva) a -no-remote paramétert. (Ezzel a módszerrel lehet egyébként többféle különbözõ verziót is párhuzamosan futtatni, csak akkor külön mappába kell õket telepíteni és külön profilt is kell hozzájuk rendelni, szintén a parancsikonnál.)
- Azzal kapcsolatban, hogy "bent ragad" a Firefox processz bezárás után is, nézd meg a #10054-et. (Nem változott semmi 1 héttel ezelõtt, nem telepítettél új programot, nem frissítettél meglevõt?) Illetve nem ártana futtatni vírusirtót és spyware-irtót, mert kártevõ is okozhat ilyesmit, nem árt kizárni azt sem.
These are my friends, see how they glisten...
Látom, hogy a szakértõnk @Sil78 jelen van így gyorsan felteszem a kérdésemet.
Nekem is lenne egy problémám ami nagyon kezd idegesíteni. Nagyjából egy hete vettem észre és azóta van jelen. Ha itt vagyok a fórumon és leteszem az egészet a Tálcára akkor utána már hiába kattintgatok a Gyorsindító ikonra vagy a Start menübõl, NEM tudok már egy újabb FF-t megnyitni csak azt tudom visszahozni amit letettem a Tálcára. Ha azt becsukom a piros ikszel akkor már utána megnyitni sem tudom a FF-t csak egy újraindítást követõen. Ilyenkor a Start menübõl sem tudom megnyitni a FF-t még az FF csökkentett módjában sem. Eddig ilyen nem volt és többet is le tudtam rakni a tálcára. Van ötlet erre, hogy mi lehet ez?
Köszi szépen elõre is.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bosszantó hiba van a böngészömben ujabban..
10mpenként pörög az egérkurzor,tehát vmi dolgozik,föleg ha az eszköztár fölé viszem.
Kiegészítõm van egy rakás,egyenként távolitsam el??
Szerintetek mit tegyek?
Köszi a választ!😊
attip
ahova beteszem a könyvjelzõimet kis ikonnal abból lehet két sort csinálni? mer már megtelt és még szeretnék hozzá tenni.
\"You are fucking crazy people!\"
Segítsetek. A flash player-t és a Mozillát már újraraktam. Sõt a gépet is már...
Boldog Karácsonyt továbbrais 😊
Reggel akart volna a firefox frissíteni de lenyomtam, ettõl kezdve nem megy a net firefox-al. Próbáltam újrarakni, frissebbet, régebbit felraki, nem megy. Safe mode, új profil csinálása, stb, nem megy:S. Szal kérném a segítségeteket ezügyben. Elõre is köszönöm!
Ui: Boldog Karácsonyt!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
bocsi
Más: A distrust nevû kiterjesztés mostanában elég furcsán mûködik: ha az ablak jobb alsó részében levõ ikonjával akarom bekapcsolni, akkor bekapcsol, de utána ugyanott nem tudomkikapcsolni, csak az eszközök menüben. Mi lehet a baja?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
.: mobilize.hu :.
ez mondjuk csak tünieti kezelés, hogy ezt mitöl csinálhatja passz igy hirtelen
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
--------
Lenne egy FF problémám. Néhány napja jelentkezett csak és bosszant nagyon. Nem töröltem semmit és nem volt reg.tisztítás sem ami okozhatná.
Nálam az FF indításakor a kezdõlap a Startlap. Gép bekapcsolása után tudom használni de ha kilépek és utána újból a FF gyorsindító ikonjára kattintok akkor ezt az ablakot kapom. Ugyan ez a helyzet ha a Start menübõl akarom indítani a Firefoxot. Elõszörre indul rendesen majd majd utána már nem akar. Eddig ez nem volt így. De van még más is. Ha például átlépek a levelezõ fiókomba (Thunderbird) vagy mint tegnap is használtam a PhotoFiltre programot akkor utána hiába kattintgatok az FF ikonjára nem jön már be. Egy-két pillanatig látható a homokóra és utána semmi. Újraindítom a gépet és a leállási fázisban feljön egy ablak, hogy 'Menti a mostani munkamenetet vagy kilép a FF-bõl. Újraindítás után feljön egy újabb ablak azzal, hogy a régi vagy új munkamenet indítása.
Van valakinek ötletet erre, hogy mi lehet ez és hogyan tudom megoldani a problémát?
Elõre is köszönöm.
Mikor megnyítoma böhgészõ ezsköztárat, akkor nekem nagyon csúnyán jeleniti meg. nem lehetne olyanná tenni, mint mikor a mozilla 2.0.25 verzió volt?
Ez nem tetszik. vagy le kell tölteni hozzá vmit? Mert régebben egy sorban volt szépen, esztétikusan. Így bûnrond, trehány
nem, nem csak a szöveget, hanem mindent 😊
Bazinga!
Nem tudom,hogy hova forduljak?
Arról lenne szó,hogy most jött meg az új gépem.És szeretnénk rá netet de routeren.Csak ne tudom,hogy kell.Van egy Thomson THG540-em amit a T-Home adott meg egy D-Link DI-604-em.Hogy csináljam?