Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
észrevettem én is😄 hát akkor nem vagyok haladó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sil78
Eszközök / Beállítások / Haladó / Általános, "Figyelmeztetés, ha webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt"?

These are my friends, see how they glisten...

akyyy
tud valaki olyan plugint ami ezt a
<meta http-equiv='refresh' content
szarságot kikapcsolja, és nem fog továbbitani sehova egy honlap?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sil78
Persze, ha átmásolod a profilod tartalmát. XP esetén alapból lásd C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa (az Application Data rejtett mappa). Vannak persze kiterjesztések is rá, pl FEBE, MozBackup...

Van olyan módszer, amivel a Firefox összes plugin-ját, azok beállításait, valamint a Firefox egyéni beállításait exportálni, illetve importálni lehet?

steam, origin: ACE_hun

Icebarney
<#worship> Köszönöm!!!<#wave> Nagy vagy<#szeret>

Sil78
A jobb egérgombos menüben levõ Újratöltés résznél meg lehet adni. Sõt, a lapok jobb egérgombos menüjénél is ugyanígy, csak az a magyar verzióban félre lett fordítva: "Minden lap újratöltése" fedõnéven fut. A Reload Every-t kissé félreértette itt a fordító (ez elõfordul, fordítás közben nem látszik, konkrétan hova fog kerülni az adott kifejezés).

Icebarney
Köszönöm, Sil! De én úgy szeretném, hogy ne kelljen kattintani arra, hogy az összes többi lap frissítése, hanem elvégezné ezt automatikusan(pl percenként)Ez megoldható?

Sil78
Azért nem tetszik neki, mert van benne ilyen. A beállításainál a Menü fülön nézd meg.

Icebarney
A tab mix plusnak nem tetszik, telepítés után figyelmeztet, hogy nem kompatibilisek.<#pardon1>

gercse
Icebarney
Sziasztok! Szeretném, ha az épp nem nézett tabok bizonyos idõközönként frissüljenek a háttérben. Milyen kiegészítõt ajánlotok ehhez?(tab mix plusom van, de azt hiszem az ezt nem tudja)

ujratelepítettem ugy hogy mindent kitöröltem belõlle ottrohaggyon meg. mosmár jó csak elveszett minden szar belõlle 😞...

be van jelölve :S nincs web developer nevû kiterjesztésem

Sil78
Nézet menü / Oldalstílus / Alap oldalstílus be van jelölve? CSS nincs letiltva véletlenül (pl a Web Developer kiterjesztésben van ilyen opció)?

Sil78
Pár napja, a #10080-ban hasonló problémára írtam, hogy spyware is okozhat ilyet. Akkor a többieknek se ártana ezen a nyomon elindulni, akiknek mostanában ilyen gondjuk volt, hogy a Firefox bent maradt a processzek közt bezárás után is.

Flamer
mitmár+?:!!4 NAZA most!

http://loal.atw.hu

bevan pipálva. eddig megjelentek a képek de amugy sem csináltam semmit firefoxxal. más programmal (irtam lentebb) álligattam dolgokoat azért lehet sztem. itt van egy két kép arról h h hozza be az oldalakat:

http://album.redeemer.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/5131935
iwiw

myvip

sg.hu

:S

Próbáltam és köszi a segítséget. Nem ott volt a hiba. A Malwarebytes' <#vigyor0> oldotta meg a problémát. Most már akár hányszor egymás után megnyithatom a FF-t. Tízszer nyitottam meg egymás után és letettem mindet a Tálcára a Start mellé úgy mint régen. Siker! <#nevetes1>

precision
"...de másnak meg elindul a letöltés..."

azhittem õ a user/pass kérésig sem jut el

nekötözköggyé! 😄

Bazinga!

Próbáld meg ezt.<#kacsint>

Flamer
nyilván. nelégytudatlan.😄 igyá.

http://loal.atw.hu

Sil78
Próbáltad már a Gyorsítótárat üríteni? Javascript nincs blokkolva?

Sil78
Ctrl + F5 sem segít?

Igen, új banner van, még a nyáron valaki poénkodott vele (de le lett szavazva), és a topic indítója valamiért komolyan vette, amikor egyszer véletlenül benézett ide pár hónappal késõbb, és berakatta... Nekem jobban tetszett a régi.

precision
nemtom nekem ez a link user/pass -t kér

Bazinga!

Aquir
hali
help ezt a linket, meg amúgy az eset.hu-n az összes dolgot ami van, azt nem tudom letölteni, mert megszakad a kapcsolat, de másnak meg elindul a letöltés. Firefoxban és explorerben is ez van mi lehet az oka?

látom van új banner a régim helyett 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Köszi szépen. <#worship><#vigyor0>

Szia!
Remélhetõleg van IE Tab kiegészítõ a FF-ben. Lépj be oda : Eszközök/ IE Tab beállítások. Ott add hozzá ezt az URL-t majd katt az 'Alkalmaz' fülre és OK. Ennyi az egész. Ha ezek után ide akarsz belépni ebbe a fórumba akkor aut. átvált IE-re és használhatod a Szmájlikat és nem fagy le a Firefox. Ime! <#nevetes1><#vigyor2><#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Ez egy fos.<#levele><#levele><#levele><#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az még kimaradt az elõzõbõl, hogy eddig elõtte ilyen problémám nem volt csak egy jó másfél hete jelentkezett és tart azóta is. Nem emlékszem, hogy valamit is állítottam volna a FF-ban. Sõt! Biztos, hogy nem. Egyik napról a másikra jelentkezett ez a hiba.

Sziasztok!
Már írtam, hogy volt problémám a FF -al. Nos nem oldódott meg, de egy valamit észrevettem, hogy miért nem tudom újra megnyitni és talán ebbõl a szakértõk számára, hogy mi a megoldás. A következõ esemény után szokott mindig bekövetkezni: - Ha írom a hsz-t és rákattintok a 'SZMÁJLIK' fülre mert szeretnék beszúrni hangulatjelet, akkor nem jeleneik meg az az ablak ahol a hangulatjelek vannak. Hiába kattintgatok rá. Ha elküldöm az üzenetet, és ezek után becsukom a FF-ot akkor már nem tudom megnyitni hiába kattintgatok az ikonjára csak egy újraindítást követõen. Ez volt eddig is a problémám, hogy nem tudtam újra megnyitni de most vettem észre, hogy milyen esemény után következik ez be. Az újraindítás elindulásakor, amikor áll le a Windows kapok egy figyelmeztetõ ablakot a FF-tól, hogy 'Menti az oldalt vagy kilép'. Ebbõl gondolom, hogy valamiért megnyitva marad a FF és ezért nem tudok újra belépni bele csak ha újraindítom a gépet. Az újraindítás után az elsõ belépéskor kapok egy újabb ablakot amiben megkérdezi, hogy Új munkamenetet indítok vagy a régi helyreállítása legyen.
Elnézést a hosszúra sikeredett leírásért de talán így érhetõ.
Köszönöm elõre is a segítséget.

Sil78
Hát igen, elég LOL. Egy nyílt forráskódú programban természetes, hogy könnyebben fedezik fel a sebezhetõségeket (és nem azért, mert több van benne), de ezt bõven ellensúlyozza a javítás gyorsasága. Érdemes azért megnézni mondjuk a Secunia vagy egy hasonló cég listáit, az IE7-ben most is van 9 foltozatlan sebezhetõség (27%...). Meg az is érdekes, hogy azért nem vizsgálták a MS programjait, mert azok automatikusan frissíthetõk. Mintha a Firefoxnak nem lenne automatikus frissítési rendszere, ráadásul alapból bekapcsolva. Érdekes módon, a böngészõk közül a Firefox szokott lenni az, ahol a legnagyobb az aránya a legfrissebb verziót használóknak, míg az IE-bõl még sokan 6-ost használnak.

Sil78
Eszközök / Beállítások / Tartalom, Képek automatikus betöltése be van jelölve? A képek helyett látszik valami? Semmilyen képet nem jelenít meg?

ProGabe
mi ez az istenverte baromság?

" így a cég többek között sem a Windows, sem maga az Internet Explorer vagy a Microsoft Office sebezhetõségeit sem vizsgálta. "

egyértelmûen megvett lista

ahogy precision is írta, mindent - szinte - azonnal javítottak. ennyi erõvel a Ford T-modell a legmegbízhatatlanabb autó a világon. ja, hogy azóta már van több millió másik, kvázi javított változat is? én kérek elnézést^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
"A negatív lista elsõ helyét a Firefox azzal a 40 sebezhetõséggel érdemelte ki, amelyet kettes illetve hármas változataiban az elmúlt egy év során felfedeztek."

Már felfedezték, befoltozták. Hol itt a gond? Ennyi erõvel maga a windows a legsebezhetõbb "program", ott a megjelenés után zsákszámra vannak hibák, olyannyira hogy 2-3 service pack is kell a javításokhoz. Ez nem feltétlen a programozók hibája. Õk is emberek, mindenre nem tudnak gondolni. Ha nem lennének gusztustalan emberek, akik ezeknek a hibáknak a szándékos kihasználásában lelik örömüket más lenne minden 😊 Nem kéne vírusírtó, tûzfal, meg nem kéne foltozgatni a hibákat a különbözõ szoftverekben.

Én ehhez csak ennyit tudok hozzátenni, hogy a userek mindig idióták, olyan oldalakra mennek amirõl lerí hogy épeszû ember oda nem megy. Olyan linkekre nyomnak, meg olyan programokat raknak fel amik ezeket a hibákat használják ki. Megérdemlik. Sok barom 😊 Érdekes, sosincs semmi vírusom, spywarem, ilyesmim.

Na a félig meddig offolást befejeztem 😊

Bazinga!

Hegi90
Firefox 2-tõl 3-ig.
Leszeded a csont 3.0-át, 2 nap múlva kijön rá egy frissítés, aztán egy hét múlva még1, és kész :o

Ha más winfos progikról összegyûjtenénk több éves anyagot, és összeszámolnánk a bugokat (hiába javították), akkor igencsak nagy lenne a lista :|

A vezetõ pedig maga az OS lenne.

Bár egy OS-t nem lehet összehasonlítani egy böngészõvel, de én csak szemléltetésképpen írom, hogy azért mégse szar ez a Firefox.

A korábbi verziók meg letölthetõek mindig, ha egy új jön ki, amíg arra is kijönnek a patchek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

birdo
Felugró ablak nem jelez semmit ?
A bõvítményekkel lehet a gond...

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Hát nekem eddig sem tetszett a firefox.
http://pcforum.hu/hirek/11127/A+Firefox+a+legsebezhetobb+Windows-alkalmazas.html

sziasztok.

az a problémám h a firefox nemhajlandó betölteni a képeket :S
próbáltam ujratelepíteni (személyes adatok megtartásával) de akkor sem jó :S

ez kb azóta van h egy bizonyos tune up 2009 nevezetû programot feltettemvolna a gépre. azzal keztem el babrálni összevissza és aszem õ lehet a ludas. az egyetlen gond h nem tudom visszacsináli pedig a program tartalmaz rendszervisszaállitást amivel elvileg visszaállitja a dolgait. megis próbáltam, nemment. csináltam rendes vindóz os rendszervisszaállitást de az sem jött be. 😞

tudnátok segíteni?

bigapó
ja, ezt meg elfelejtettem megköszönni😊 tökéletesen mûködik, az elsõ elég lett. köszönöm szépen😊

The Matrix has you...

bigapó
ez már megoldódott, nem volt bejelölve, nekem meg nincs ebben tapasztalatom😊 köszönöm szépen

The Matrix has you...

Sil78
Nézet menü / Eszköztárak / Könyvjelzõ eszköztár be van jelölve? Hogy csinálja? (A legegyszerûbb szvsz ráhúzni a tabokat az egérrel.)

Sil78
Van rá külön kiterjesztés (New Tab Homepage), de pl a Tab Mix Plus is tudja (illetve ez sok mást is).

bigapó
Helló ismét!

Már nem saját gond😊

Olyan lehetséges, hogy a kedvenc oldalak nem jelennek meg az eszköztárban?

Unokatesóm állítása szerint neki nem sikerül, hiába csinálja úgy ahogy mondom, nekem megy, neki nem. Ugyanaz a verzió, 3.0.5

The Matrix has you...

bigapó
Sziasztok!

Ha új lapot nyitok meg akkor egy üres lap jön be. Meg lehetne azt oldani, hogy a nyitólapom jelenjen meg egybõl?

The Matrix has you...

fery02
Nekem pont arra kellett volna pedig. 😄
Tudják ezek a fejlesztõk, hogy miért kérjenek pénzt úgy látom. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jah Sil köszi, megpróbálom amit írtál..
Ha megnyitom a youtube-ot Mozillával és msn-en írnak vagy bejelentkeznek, akkor hibaüzenetet ír ki és leáll. Mi lehet a probléma?
Segítsetek. A flash player-t és a Mozillát már újraraktam.
Sil78
A honlapjukon, de az fizetõs. Elvileg anélkül is lehet használni, csak rak egy logót a videóra, meg nem lehet közvetlenül mp3-ba konvertálni.

fery02
Letöltöttem a a DownloadHelper 3.5.1-hez convertert, és az a bajom, hogy nem tudom használni, mert azt írja, hogy "Unregistered converter. Hogy tudnám regisztrálni?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!