19494
-
Ákos12 #12003 Én a LastPass Password Manager-t használom, ez automatikusan be is tud léptetni..
innen tudod letölteni -
#12002 Olyan kiegészítést nem tudtok, ami a felhasználónév/jelszó oldalakon auto beléptetést csinálna?!
Az egy dolog, hogy megjegyzi a jelszót, de ennyi erővel login-olhatna is. -
#12001 Milyen elválasztó?!
Lesz egy több soros könyvjelző eszköztárad. Miért nem jó ez?! -
#12000 MEg a MultirowBookmarksToolbar nem működik az elválasztó, nem teszi ki a vonalakat -
#11999 Hát ilyen nekem is hasznos lenne! :) -
#11998 Nekem is ilyesmi kéne, vagy olyan, hogy a menüsor mellet is és alul is lenne könyvjelzősáv.
valahogy igy:
perpioll csak oylat tudok megcsinálni hogy vagy felöl van, vagy lent, de egyszerre két helyen nincs:(
nem, nem ugyanazokat szeretném, csak péld amiatt paintba gyorsan ezt dobtam össze:D
MultirowBookmarksToolbar azért nem szeretem, mert csak akkor teszi új sorba ha az első megtelt, de én meg úgy tenném új sorba, ha az első sor még csak félig van tele, hogy soronként más más oldalak lennének (monjduk első sor közösség, második sor blog, harmadik torre...izé híroldal xD -
#11997 A vezérlőpult, programok eltávolítása és törlése listáról lehet letörölni. -
#11996 Multi Row Bookmark.
Vmi ilyesmit keress. Én is ezt használom. Most 3 sorból áll. ;)
(MultirowBookmarksToolbar) -
Balázs 17 #11995 hi
azt szeretném kérdezni, hogy a Könyvjelzők eszköztárhoz nincs e vmi addon, amivel két sorba lehetne tenni linkeket?
remélem érthető :)
-
#11994 Ezeket kell kimenteni:
XP:
C:\Documents and settings\usernév\Application Data\Mozilla Firefox
C:\Documents and Settings\usernév\Local Settings\Application Data\Mozilla Firefox
Vista / W7:
C:\Users\usernév\AppData\Roaming\Mozilla Firefox
C:\Users\usernév\AppData\Local\Mozilla Firefox -
#11993 Köszi,ezzel sikerült!! -
#11992 htxvm (y) -
Cat 02 #11991 Ejj, de buta vagy. Itt nem mondta senki, kérdezd meg attól akitől hallottad...
Ám Why was “Site blocking” removed?
BlockSite -
#11990 Keresd meg a FEBE nevű Add-on-t. -
vidu01 #11989
Ilyen esetben hogy tudom törölni az addont? Inaktív az eltávolítás gomb. Nincs rá szükségem, meg már okozott gondot is, frissíteni sem tudja a Firefox. -
TomBond #11988 Van erre egy progi MozBackup a neve. -
#11987 -
#11986 te idiota fos.. azaz hosts fileos megoldás. inkáébb kussolnál te bazmeg..
adblock+ . azkell. hogy máűxik az egész oldal titklás .. egyáltalán lehet -e. ez itt a kérdés nem a kis fostos host file. mer ha cégénl esetleg nincs jogom a hosts filehoz adblock plus kiegészitőhoz van.
aztán ne wiltingelj már .. olvass. htx. -
#11985 #11972:
"ahan. na ez műxik. htx:D"
? -
#11984 de srácok. még mindign em hallottam hogy lehet adblokc+al letiltani egy adott lapot. ..
hibvába irom be a domént megjeleniti aszöveget.. azkéne hogy blokkolja a picsába az egészet.
mindenki csak azt ossza hogy adblock bla bla.. de írjátok má le hogy. mit irjak be. ipt, domént, @-al vagy | -vel vagy netán *lofasz* vagy mit? -
#11983 Sziasztok!
Holnap formázom a gépem,de elszeretném menteni az összes meglátogatott oldalt,illetve a jelszavaimat a Mozillában! Hol találom ezeket,illetve hogyan tudom majd importálni az uj gépre a mostani előzményeket ? -
#11982 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy Mobimouse és Dativus Klikk szótár progik miért nem működnek a Firefox alatt?! (Windows 7 + FF 3.5.1 magyar)
IE8-ban mindkettő működik. Dativus-nak van IE toolbar-ja is és írja is, hogy IE alatt használható de Én azt hittem ez csak vmi reklám szöveg. Sajnos nem. -
ldavid #11981 *horizontálisan sry -
ldavid #11980 na mondom én.. xD
egyébként lehet, hogy elsőre fura a felső fül, de ha megszokja az ember jobban tudja használni
a legnagyobb előnye, hogy elég egyszer feltolni csontig a kurzort, és utána csak vertikálisan kell mozgatni (chrome, safari - opera nem)
sokkal gyorsabban lehet így navigálni, mert 4 irány helyet csak 2 van
nem lennék meglepve, ha egy idő után minden böngésző így nézne ki, ezt a google nagyon megcsinálta -
#11979 remélem aszine is megmarad:DD -
Pio #11978 MOZILLAWIKIRE kikerültek a 3.7 utáni dizájntervek vázlatai is.
A lényeget kivágtam:
-
#11977 Munkaidőben dolgozni kell. :D -
Szuni #11976 Szóval a lényeget lehagytam, gépre sem tudok telepíteni semmit, hiszen minden felhasználó nyilván hülye a cégnél. USB-ről futtathatok mindent, amit nem kell telepíteni, ilyen verzió érdekelne, vagy esetleg valami berhelési mód ehhez. -
Szuni #11975 Sziasztok. Kérdezném, hogy usb-n hordozható firefoxba lehet-e integrálni flash playert, ugyanis a munkahelyemen eléggé el nem ítélhető módon letiltották az ilyen tartalmakat.. Én viszont ráérő időmben sokat játszottam olyan honlapokon, ahol voltak flash-alapú játékok, stb, ezek most nem nyílnak meg.. :( Létezik olyan verzió, amivel ki tudnám kerülni ezt a korlátozást? -
#11974 #11965 -
Cat 02 #11973 adblock... -
#11972 ahan. na ez műxik. htx:D
én forditva irtam. aszittem előbbkell a feloldando host mint azhogy mire. :| értem már.
HTX. -
#11971 olyan nincs, hogy a localhost nem működik. azzal lehet ezt megcsinálni, más ötlet felesleges (tehát valami idióta program)
így csináld, működnie KELL -
#11970 bazzeg. adblok+. blokkol. blokkol eztazt.. szerintem kéne hogy mennyen.
de ha nem ahosts fájl akkor miagecy segit mondjad. hogy oldjam meg. egy blog.hu-s cimet akarok blokkolni. bese yöyön az oldal.
nincs tüzfal ne mis lesz mert ott a ruter. hallgatom az ötleteket.
xpm van.
-
#11969 pedig localhost segít, lehet kell hozzá egy restart. amúgy meg tűzfal
az meg miért gáz, hogy az adblock nem jó erre? ollóval sem lehet kávét főzni, nem arra találták ki -
#11968 hovamégis. hostsba ha beirom.. szartse segit. ez egy blog. nem akarom látni. nem akrom hogy más inézz a gpen. hosts fájlba hiába rakom.. :D
adblock meg ijen szar hogy nem elhet weblapot tiltani vagy csak tevayg noob ehhez a kérdéshez?
NO OFFENSE.. :|
csak nehogy már ne lehessen. :w -
#11967 lol. -
#11966 sehogy, az nem erre való
már milliószor le lett írva, hogy a localhostba kell beírni a honlapot. keress rá itt a topikban! -
#11965 hogy a faszba lehet egész oldalt blokkolni az adblock+al?
példa:
http://anyad.hu
aztakarom hogy ne hozza be az oldalt.
htx előre is. -
#11964 Én meg a chromeot :D