Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
These are my friends, see how they glisten...
<meta http-equiv='refresh' content
szarságot kikapcsolja, és nem fog továbbitani sehova egy honlap?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
steam, origin: ACE_hun
azhittem õ a user/pass kérésig sem jut el
nekötözköggyé! 😄
Bazinga!
Igen, új banner van, még a nyáron valaki poénkodott vele (de le lett szavazva), és a topic indítója valamiért komolyan vette, amikor egyszer véletlenül benézett ide pár hónappal késõbb, és berakatta... Nekem jobban tetszett a régi.
help ezt a linket, meg amúgy az eset.hu-n az összes dolgot ami van, azt nem tudom letölteni, mert megszakad a kapcsolat, de másnak meg elindul a letöltés. Firefoxban és explorerben is ez van mi lehet az oka?
látom van új banner a régim helyett 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Remélhetõleg van IE Tab kiegészítõ a FF-ben. Lépj be oda : Eszközök/ IE Tab beállítások. Ott add hozzá ezt az URL-t majd katt az 'Alkalmaz' fülre és OK. Ennyi az egész. Ha ezek után ide akarsz belépni ebbe a fórumba akkor aut. átvált IE-re és használhatod a Szmájlikat és nem fagy le a Firefox. Ime! <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor0>#vigyor0>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Már írtam, hogy volt problémám a FF -al. Nos nem oldódott meg, de egy valamit észrevettem, hogy miért nem tudom újra megnyitni és talán ebbõl a szakértõk számára, hogy mi a megoldás. A következõ esemény után szokott mindig bekövetkezni: - Ha írom a hsz-t és rákattintok a 'SZMÁJLIK' fülre mert szeretnék beszúrni hangulatjelet, akkor nem jeleneik meg az az ablak ahol a hangulatjelek vannak. Hiába kattintgatok rá. Ha elküldöm az üzenetet, és ezek után becsukom a FF-ot akkor már nem tudom megnyitni hiába kattintgatok az ikonjára csak egy újraindítást követõen. Ez volt eddig is a problémám, hogy nem tudtam újra megnyitni de most vettem észre, hogy milyen esemény után következik ez be. Az újraindítás elindulásakor, amikor áll le a Windows kapok egy figyelmeztetõ ablakot a FF-tól, hogy 'Menti az oldalt vagy kilép'. Ebbõl gondolom, hogy valamiért megnyitva marad a FF és ezért nem tudok újra belépni bele csak ha újraindítom a gépet. Az újraindítás után az elsõ belépéskor kapok egy újabb ablakot amiben megkérdezi, hogy Új munkamenetet indítok vagy a régi helyreállítása legyen.
Elnézést a hosszúra sikeredett leírásért de talán így érhetõ.
Köszönöm elõre is a segítséget.
" így a cég többek között sem a Windows, sem maga az Internet Explorer vagy a Microsoft Office sebezhetõségeit sem vizsgálta. "
egyértelmûen megvett lista
ahogy precision is írta, mindent - szinte - azonnal javítottak. ennyi erõvel a Ford T-modell a legmegbízhatatlanabb autó a világon. ja, hogy azóta már van több millió másik, kvázi javított változat is? én kérek elnézést^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Már felfedezték, befoltozták. Hol itt a gond? Ennyi erõvel maga a windows a legsebezhetõbb "program", ott a megjelenés után zsákszámra vannak hibák, olyannyira hogy 2-3 service pack is kell a javításokhoz. Ez nem feltétlen a programozók hibája. Õk is emberek, mindenre nem tudnak gondolni. Ha nem lennének gusztustalan emberek, akik ezeknek a hibáknak a szándékos kihasználásában lelik örömüket más lenne minden 😊 Nem kéne vírusírtó, tûzfal, meg nem kéne foltozgatni a hibákat a különbözõ szoftverekben.
Én ehhez csak ennyit tudok hozzátenni, hogy a userek mindig idióták, olyan oldalakra mennek amirõl lerí hogy épeszû ember oda nem megy. Olyan linkekre nyomnak, meg olyan programokat raknak fel amik ezeket a hibákat használják ki. Megérdemlik. Sok barom 😊 Érdekes, sosincs semmi vírusom, spywarem, ilyesmim.
Na a félig meddig offolást befejeztem 😊
Bazinga!
Leszeded a csont 3.0-át, 2 nap múlva kijön rá egy frissítés, aztán egy hét múlva még1, és kész :o
Ha más winfos progikról összegyûjtenénk több éves anyagot, és összeszámolnánk a bugokat (hiába javították), akkor igencsak nagy lenne a lista :|
A vezetõ pedig maga az OS lenne.
Bár egy OS-t nem lehet összehasonlítani egy böngészõvel, de én csak szemléltetésképpen írom, hogy azért mégse szar ez a Firefox.
A korábbi verziók meg letölthetõek mindig, ha egy új jön ki, amíg arra is kijönnek a patchek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A bõvítményekkel lehet a gond...
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
http://pcforum.hu/hirek/11127/A+Firefox+a+legsebezhetobb+Windows-alkalmazas.html
az a problémám h a firefox nemhajlandó betölteni a képeket :S
próbáltam ujratelepíteni (személyes adatok megtartásával) de akkor sem jó :S
ez kb azóta van h egy bizonyos tune up 2009 nevezetû programot feltettemvolna a gépre. azzal keztem el babrálni összevissza és aszem õ lehet a ludas. az egyetlen gond h nem tudom visszacsináli pedig a program tartalmaz rendszervisszaállitást amivel elvileg visszaállitja a dolgait. megis próbáltam, nemment. csináltam rendes vindóz os rendszervisszaállitást de az sem jött be. 😞
tudnátok segíteni?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Már nem saját gond😊
Olyan lehetséges, hogy a kedvenc oldalak nem jelennek meg az eszköztárban?
Unokatesóm állítása szerint neki nem sikerül, hiába csinálja úgy ahogy mondom, nekem megy, neki nem. Ugyanaz a verzió, 3.0.5
The Matrix has you...
Ha új lapot nyitok meg akkor egy üres lap jön be. Meg lehetne azt oldani, hogy a nyitólapom jelenjen meg egybõl?
The Matrix has you...
Tudják ezek a fejlesztõk, hogy miért kérjenek pénzt úgy látom. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Segítsetek. A flash player-t és a Mozillát már újraraktam.