19494
  • ProGabe #12043
    RSS, erre lett kifejlesztve
  • BB7
    Amúgy a te bajodra itt van ez!
    De a kávéval még nem kompatibilis! :(
  • BB7
    Nekem meg olyan, ami csinál egy KV-t! Mert most lusta vagyok elmenni a konyhába!
  • FZoleee
    meg kéne egy olyan is, amivel le lehet menteni egy oldalon az összes képet :D
  • Rayden02
    Sziasztok!!
    Egy kis segítség kéne,egy pár napja nem tudok képeket lementeni más néven,állandóan lefagy és meg se mukkan,tényleg nagyon idegesítő már!Valakinél már előfordult?Pedig már újraraktam az se segített 3.5.1-es verzióm van természetesen!!PLS HELP!!!
  • FZoleee
    melyik kiegészítővel lehet figyeltetni egy oldalt, hogy jelezzen, ha változik valami rajta?
  • autoszimulator
    akár, bár ahhoz inkább semmit sem hasonlítok
  • ProGabe #12036
    nagyon jó projectek vannak, amik a gyorsulást és a stabilitást hivatottak tuningolni
  • Benny04
    ASSDAS
  • ldavid
    "ez olyan, kicsit safari, kicsit IE"
    de leginkább chrome
  • autoszimulator
    ez olyan, kicsit safari, kicsit IE. de ha a jó dolgokat veszik át (utóbbiban mondjuk ilyen nincs, max a Win7 kompatibilis külső), akkor tetszhet is. Csak kicsit gyorsuljon már, mert tudom hogy lassú, tudom hogy safari gyors, de mégis mindig visszatérek a firefoxhoz...
  • gameplusz
    Reméljük. Hogy őszinte legyek, nekem a jelenlegi felállás sokkal jobban bejön.
  • ProGabe #12031
    nem kell parázni, a lényeg megmarad: olyanná formálhatod a foxot, amilyenné csak akarod. biztos, hogy lesz továbbra is könyvjelző eszköztár
  • FZoleee
    én is ott szoktam tárolni, ha nem lesz... akkor váltok másik böngészőre
  • kuci06
    Kiszivárgott néhány kép a Firefox 4.0 végleges kinézetéről:
    http://mashable.com/2009/07/27/firefox-40/

Ez mind szép és jó, de én szeretem a fontosabb könyvjelzőim a superbar és a tabok közötti részen, jól elérhető részen tárolni... remélem azért az a megoldás is megmarad.

• desigo
    Új win7-nél is sárga volt a képnézegető
    megcsináltam amit írtál és újraindítás nélkül is hibátlan lett
    thx
  • KranaZoli #12027
    Hát ez kúrva jó. Dettó ua. a monitor, ua. a probléma. Erre sem gondoltam, hogy a Firefox topic-ban lesz rá megoldás.

Szuper! Valóban megszűnt a sárgaság.
  • Pio
    Na, akkor leírom angolul hogy kell megcsinálni, nagyjából azt is leírom, hogy hol vannak a gombok és remélhetőleg meg fogod tudni oldani. Illetve közbe nézem, hogy vezérlőpultból elég egyszerű a dolog.

Szóval:

- vezérlőpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonokra, tök mindegy)
    - Color management menüpont
    - az előugró ablakon All profiles fül (középső)
    - itt görgess alulra az ICC Profiles részre
    - itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class oszlopban (utolsó oszlop) Display van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1". Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:

A képen nem a Printer Classú cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Classú cucc legyen.

És elvileg ennyi, ez biztos, hogy megoldja a képnézegető sárgulását és szerintem ez oldotta meg nálam az elmosódott betűk problémáját is. Vagy a Cleartype futtatás, nem tudom, ha ez nem segít azt is próbált meg még egyszer ez után.
    Emlékem szerint restart se kell neki, de ha nem javul azonnal akkor azért restartolj egyet.
  • desigo
    samu 2333sw-m van
    totál sárga a win képnézegető alapszíne
    FastStone Image Viewert használok és abban nem vettem észre

nah majd felrakom a Win_7_RTM_7600.16385_x64_HU-t meglátjuk milyen lesz...
  • Pio
    Betűvel kapcsolatban 2 kérdés:
    1. Samsung monitorod van?
    2. A windows photo viewer alapszíne nem sárgás (megsárgítja a képeket is)?
    Ha ezek fennállnak akkor mondjad meg, hogy angol/magyar a win7ed és akkor leírom az esetleges megoldást, bár nem ígérek semmit...
  • Pio
    Átlátszóságot is win7ben kell állítani.

Start menü keresőbe írd be, hogy window color és az első talált lesz az (change window glass color).
    Enable transparency dönti el, hogy van-e átlátszóság és color intensityvel állíthatod annak mértékét.
    Személy szerint kikapcsoltam, mert idegesít, bár nem rossz eyecandy... :)

Ha magyarod van, akkor nem tudom a menü nevét, de asztalon jobbgomb, legalsó menü (personalize angolban) és ott alul a második gomb (window color angolban).
  • desigo
    win7-ben máshol mindenütt hibátlan
    weboldalak is jók
    nah mindegy úgyis win7 reinstall lesz
    hátha utána megjavul
  • ProGabe #12021
    esetleg megsérült a font, vagy ki lett kapcsolva a cleartype. elvileg a foxnak nincs köze a betűtípushoz, azt mutatja, ami a windowsban van beállítva. persze most konkrétan a képről beszélek (tehát a gombok, menük feliratai), a weblapoknál más a helyzet
  • desigo
    valamiért nekem elég rosszul olvashatók a szövegek :/
    miért lehet?

a képen annyira nem is látni vészesnek
    átlátszóságot hol lehet állítani?
  • gameplusz
    Igen, a memóriakezelés láthatóan javult (bár még mindig soknak tartom), viszont az oldalbetöltések szerintem jóval lassabbak.
  • akyyy
    Na ezt hogy lehet megcsinálni?:S
  • ProGabe #12017
    mire érted, hogy lassabb? lassabban indul el, vagy lassabban tölti be az oldalakat? nálam amúgy ilyen gond nincs, kicsit a memóriaigénye is csökkent a 3.5.1-nek
  • gameplusz
    Nincs fent egy sem, mezei alap böngészőről van szó. Szóval lassabb, sajnos szemmel láthatóan.
  • Cat 02 #12015
    Kieg.ek nélkül megnézted ?
  • gameplusz
    Az van fent, de a 3.0.11 után érezhetően lassúbb.
  • Narxis
    Nekem nem, tedd fel a 3.5.1-et.
  • gameplusz
    Hát ez az új róka szánalmasan lassú :/
  • kirol
    Ez még így nem jó. Emlékeim szerint 3 fáljt kellett másolni.
  • Wreck86
    c:\Documents and Settings\USERNÉV\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\AKÁRMI.default\bookmarks.html
  • kirol
    Már kérdeztem egyszer, de nem találom azt a hsz-t.

A Firefox mappából melyik fájl is tartalmazza a könyvjelzőket?
    Mert újraraktam a gépet, és csak azt az 1-2 fájlt szeretném belemásolni, amelyik kell.
  • Cat 02 #12008
    Ha a Tool-st le lehetne vinni a könyvjelzők közé, egész jó lenne
  • BB7
    Hamar...
  • kuci06
    Firefox 3.7 skin 3.5 alá
  • akyyy
    Azért mert nekem ne akkor tegye új sorba ha megtelte, hanem én döntsem már el, mikor hova teszi új sorba a könyvjelzőket.
    Ha felbontást állítok, összevissza rendezi, tanulhatom meg megint mi hol van.
    én szereten rendszerezni, legyenek csoportosan a linkek. Rendhezhetném mappákba is de az nem praktikus meg RONDA.
  • desigo
    egy ideje akadnak a videók
    mi lehet az oka?

a bővítményeknél ott van a S.Flash 10.0.22.87