Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért van hogy az FF ennyit memóriát használ?! 😞:S

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Wndows 7 64bit -hez melyik verzió ajánlott?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy visszarakod a 3-ast, és kiexportálhatod a könyvjelzõket: Könyvjelzõk / Könyvjelzõk kezelése / Importálás és mentés / HTML exportálása.
(A 3-asnak a könyvjelzõfájlja nem kompatibilis a 2-essel - a 2-esben még nem volt Places, csak sima .html fájl a könyvjelzõkkel -, és a 3-as csak az importáláshoz használja a régi bookmarks.html-t, utána nem aktualizálja, ha új könyvjelzõket veszel fel.)
These are my friends, see how they glisten...
3as ff volt gépen,könyvjelzök elmentve,de nem tetszett lassu volt stbstb,visszaraktam a 2.0 verziot,van valami trükk hogy ami 3-hoz jo volt könyvjelzö be tudjam rakni a 2.0 verioba?
http://goo.gl/gd6Zi5
Megtudná nekem mondani valaki hogy a Mozilla hová teszi az elmentett oldalakat? Azokat amiket könyvjelzõnek használ.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Vagy már megvan? 😊
Nem kis reklámot kapott amikor páran be akarták perelni érte ... élükön az Index-szel.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
3.0.5-s fox, legfrissebb Flash player, de a flash tartalmaknak nincs hangjuk. Volt FF restart, gép restart, régebbi verziójú flash, kikapcsoltam az adblockot is ( 😄 ), de semmi változás.
Ötlet?
Visszakeresve elég sokan találkoztak ezzel a problémával, amit egy restart meg is oldott, de nálam ez nem segített. Sõt sajnos mások sem nagyon kaptak választ, remélem nem vmi misztikus hiba.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Itt valami más gond lehet.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mi a teendõ?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A felugró ablakokat meg megoldottam egy Adblock Plus nevü addonnal, úgytûnik mûködik. Bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem mûködik nálam a mozilla alapvetõ popup blokkolója normálisan, mintha csak minden másodikat blokkolná le. A legjobb mikor a felugró reklám ablakban is kiírta, hogy blokkolt egy felugró ablakot.
Egyébként ha letiltod, akkor hogy folytatnád a megszakadt letöltéseket?
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p "újprofil"
Az ideiglenes fájlokat (Gyorsítótár avagy Cache, a pontos helyét lásd about:cache) tartalmazó mappát is át lehet helyezni, ehhez az about:config-ban kell létrehozni egy új, karakterlánc típusú preferenciát browser.cache.disk.parent_directory néven, ennek az értéke legyen az új elérési út.
Megpróbálok visszarakni egy régebbi verziót szerintem, és megnézem ott is elõjönnek-e.
.: mobilize.hu :.
Ez kimondottan reklám programokat írt. Utána még ereszd rá a Malwarebytes' Anti-malware-t is.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
adobe flash playert kéri a firefoxom de sehonnan sem tudom normálisan letölteni
az adobe oldaláról lejön egy 1,8 Mb-s file de nem tudom telepíteni feldob egy ablakot kiírja firefox és választhetok cancel és try again közt
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Tudnál ilyen oldalat mutatni, ahol nem blokkolja?
Olyat lehet hogy a beépített download manager rendszerpartícióra történõ cache-elését letiltani?
A másik, hogy idõnként gondol egyet, és kiírja hogy Mozilla has crashed (vagy valami ilyesmi), és hogy restart meg quit, persz visszaállítok minden oldalt, és akkor eg yideig megint jó...
Ilyen problémák csak nálam vannak a Firefox-al?