19494
  • Shortstop
    megint előjött a problémám hogy kijelölt szöveget nem tudok kimásolni a firefoxban. se a menüben nem ajánlja fel se CTRL+C nem működik.
    nagyon bosszantó ez így, eléggé megnehezíti a dolgokat! :(
  • WuFraZselic
    hát, ez se segített =/ pl youtube accon is bevan jelölve a stay signed in, ehhez képest semmi =(
  • BB7
    Tökéletesen ez kell neked! ^^
  • TomBond
    Oké! Gondolj amire akarsz!
    Bocsánat a rossz topicért!
  • Thanatos
    de, rosszra gondolunk, sorry
    és még ha nem is tennénk ez akkor se az a topic...
  • gameplusz
    Keylogger.
  • TomBond
    Köszi, de nem igazán erre gondoltam. Van valaki aki rendszeresen az én gépemről jelentkezik be webes felületen, és az ő jelszavát szeretném megtudni. (nem kell rosszra gondolni) Viszont a jelszó mentésre nem nyom rá sosem.
    Ehhez kéne a segítség.
  • ProGabe #12076
  • TomBond
    Én egy olyan kiegészítőt keresek, ami automatikusan megjegyzi a jelszavakat, és nem kérdezget össze-vissza. Van ilyen?
  • Hymtozis
    Nekem is vlt iesmi, de már nm emlékszem pontosan.
    Tools -> Options... -> Security
    (Eszközök -> Beállítások... -> Biztonság)
    Itt tudod állítgatni mit jegyzzen meg honnan.

Vagy:
    Tools -> Options... -> Privacy
    (Eszközök -> Beállítások... -> Személyes(? ami a biztonságtól balra van))
    Itt meg állítgatni tudod, h a Cookies-okat elfogadja-e az egyes oldalakról, v az összesről.

Remélem tudtam segíteni.
  • WuFraZselic
    a lényeg kimaradt szóval a kérdésem az, hol lehet beállítani böngészőbe hogy ezeket jegyezze meg szépen?
  • WuFraZselic
    az lenne a kérdésem, hogy mióta frissitettem tűzrókát (amikor kijött az új verzsön, kb 1 hónapja, nemtom), állandóan bekell írnom id / pw-m szinte mindenhova, hiába megyek rá hogy remember me meg hasonlók. frissités előtt minden jó volt =/ de mostmár kicsit idegesít, hogy naponta kb 50x gépelem be különböző site-okon...
  • Doomista
    Ilyen
  • FZoleee
    milyen skin ez?
  • Doomista
    Welcome
  • Cat 02 #12068
    Azért lehet írni valid oldalt is, sőt azt kell, csak hát tényleg nehéz és idegesítő :D
  • Benny04
    értelek!
    am nekem is csak 93...
  • Pio
    Egy tesztprogram, mely ellenőrzi, hogy a böngésződ mennyire tudja helyesen kezelni a WWW konzorcium által összeállított webfejlesztési szabványokat.
    Az első része azért volt jó, mert a nagyon széles körben elterjedt CSS stílusleíró nyelvet teljes részletességében tesztelte, tehát egy ellenőrizte, hogy a böngésződ jól kezel-e egy olyan szabványt, amit nagyon sok webfejlesztő használ.
    Ezzel szemben a hármas verzió inkább arról szól, hogy minden publikált, sőt, még hivatalosan nem is publikált webes szabványt többé-kevésbé teszteljen. Ennek azért nincs semmi értelme, mert olyan szabványokat vár el a böngészőktől, amiket a világ honlapjainak egy tízmilliomod része se használ, viszont az elterjedt szabványokat pedig egyáltalán nem ellenőrzi olyan szinten, ahogy az elvárható lenne, így jöhet össze az, hogy ACID3-on átmenő böngészők nem kezelnek jól "mainstream" (lásd gmailes példám) honlapokat.
    Persze nem rossz dolog az, ha a kevéssé populáris szabványok is ellenőrzésre kerülnek, a baj az, hogy a webböngészők fejlesztői elkezdtek azon versenyezni, hogy kinek a böngészője szerepel jobban az acid3-on ahelyett, hogy a felhasználók számára fontos fejlesztésekre koncentráltak volna, illetve olyan pletykákat is lehet hallani, hogy egyes böngészőket direkt úgy írtak meg, hogy csak az acid3-ban szereplő teszteseteknek feleljen meg, amúgy alkalmatlan legyen az adott szabvány helyes megjelenítésére.

Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag a WWW Konzorcium honlapján és a webfejlesztést tanuló diákok beadandó feladatain kívül jóformán nem is létezik olyan honlap, aminek a forráskódja megfelelne a WWW konzorcium szabványainak, szóval már csak ezért sincs semmi értelme ezen a témán lovagolni. A böngészők fejlesztőinek feladata, hogy "webfejlesztőbiztosra" csinálják meg a böngészőiket. Hiába van mondjuk egy méret megadására egy szabvány, ha a webfejlesztők 90%a más módon adja meg, akkor azt a más módot sokkal fontosabb beépíteni a böngésző motorjába, mint a szabványt magát.

ITT lehet amúgy ellenőrizgetni, hogy melyik honlap felel meg a szabványoknak, nem sokat fogsz találni...
  • autoszimulator
    normál firefox esetén:

Failed 7 tests.
    Test 26 passed, but took 264ms (less than 30fps)
    Test 71 failed: doc.open is not a function
    Test 72 failed: doc.images is undefined
    Test 75 failed: anim.beginElement is not a function
    Test 76 failed: expected '0' but got '100' - Incorrect animVal value after svg animation.
    Test 77 failed: expected '4776' but got '5560' - getComputedTextLength failed.
    Test 78 failed: expected '90' but got '0' - getRotationOfChar(0) failed.
    Test 79 failed: expected '34' but got '33' - SVGSVGTextElement.getNumberOfChars() incorrect
    Total elapsed time: 0.83s

úgy vélem ezek nem befolyásolják a böngészést nagy mértékben, inkább pénisznövelésre jó egy 100%-os teszt.
  • Benny04
    elmondaná vki, mire jó ez?
  • gameplusz
    Szar ez az egész teszt, úgy ahogy van. Ne csodálkozz. Van, akinek refresh-sel is változik.
  • gameplusz
    Ez is Photoshop, csak mert 97, gondolom.
  • Benny04
    ezmiez??
  • Apocalipto
    Az elég érdekes akkor, hogy valakinek 100as, vkinek meg nem
  • gameplusz
    Nem fotosop.
  • Pio
    Hú bithumen? Warez? REPORTED! :D
    És amúgy így élvezetesebb netezni, hogy 100/100 az acid3? Bejön ingyen a fizetős poresz vagy ilyesmi..? :)
  • Apocalipto
    Ez bizony photoshop, mert a FF nekem sem csinált 100asat. Szégyelldmagad!
  • armageddon666
    rányomtál reference renderingre és kitörölted a címből a végét >.< fake!!!

vagy nekem miért csak 93?...
  • gameplusz
    Jó lesz?

• kuci06
    DE SZÉP SZÍNES AZ ANIMÁCIÓ, MEG LEHET NÉZEGETNI A 100/100-AT!!4444

• Pio
    Kár, hogy az acid tesztsorozatnak utoljára az első verziónál volt funkciója azóta jobbára csak böngészőfejlesztő cégek közötti epeenméregetésre jó.
    Az első sikeres acid3-at amúgy a Safari produkálta. Az más kérdés, hogy a 100/100as Acid3 böngészőjükkel nem lehetett beloggolni a gmailre :)
  • FZoleee
    ja fail, ez chrome
  • FZoleee
    le lehet tölteni az új verzió alfa verzióját? :D
  • Apocalipto
    Ilyet csináljatok a tűzrókával
  • Rayden02
    Énis tudok egyet:Mihov pic downloader!

http://www.mihov.com/eng/pd.html
  • Cat 02 #12048
    Mikor a http://media.proxnet.hu/ az volt és emiatt nem működött a képfeltöltés, eléggé ideges voltam én is.
  • BB7
    Ejnye! :D
    Idegesít, hogy lassabban bírod nézni a pronót?
  • akyyy
    Hol lehet beállítani ha egy honlap "bejelentetett" támadó webhely, akkor megjegyezze, hogy szerintem nem az és ne keljken minden egyes link után rámenni a kivételre?:C
  • FZoleee
    nyilván, de nincs RSS az oldalon :D
    #12042: köszi, ez jó :D
  • Bmx01
    yó ez a kinézet, remélem a mostanira is dobnak ki 1 ilye skint